canım benim nişanla beraber işe girdim inanılmaz yoğun olunca buraya uğrayamadım
nişanımız evde geçti kazasız belasız hallettik çok şükür
her şey istediğim gibi oldu zaten hepsiyle bizzat ben ilgilendim çikolatamdan çiçeğime her şeyi kendim seçtim
elbisemi karumda ki burç mağazasından aldım
tepsiyi istanbuldan aldım erkek arkadaşım boyadı atölyelerinde
etiketleri kızılayda ki galeri ekin de bastırdım arkadaşlarla tek tek kesip süledik
çikolatayı balgat maya pastanesinden aldık bind çikoltanın imalatcısı harikaydı çikolatam 3.5 kiloydu kalmadı öyle kapışıldı insanın yedikçe yiyesi geldi :) ayvalı dırajeler falan koydurdum şiddetle tavsiye ederim
pastamızı ordan yaptırdır şeker hamurundan modelini internetten beğenmiştim şeker hamuru o kadar hafifti ve içi dolu doluydu ki bayıldık maya pastanesini kesinlikle öneririm
kurabiyeleri sanat pasta.com sitesinden yaptırdım
çiçeğimi erkek arkadaşım 365çiçek sitesinden aldı ben anlattım onlar yaptılar
çikoltamın süslemesiyle pastami aynı renk yaptırdım
yemekleri bir gün önceden arkadaşlarımla yaptık izin aldım iş yerinden yarım günde hepsi halloldu
sini börekten börekleri aldık kıymalı peynirli patatesli
mayalı peynirli poğaça yaptık
çatlak kurabiye çiko top cupcake yaptık
yalancı çerkez tavuğu cevizli mercimek köftesi yaptık menümüz bu şekildeydi çok kalabalıktık ne ara istendim ne ara yüzük takıldı hiç hatırlamıyorum
damat fincanını geçmeyen kalemle kendim yaptım kendim çizdim her şeyini onuda unutmuştuk dedemde oldu isteme nişan koştur koştur almaya geldi arkadaşlarım acayip bi curcunaydı parti çubuklarımı çerçevemi hep unuttum
zaten hizmet etmekten ve el öpmekten pek bir şey anlamıyormuş insan
gelirken bohçamıda getirdiler bohça alış verişimide kendim yapmıştım h
erhangi bi süprizle karşılaşmadım kendim uğraşınca :) herkes o kadar çok beğendiki bence sen bu işi yapmalısın didiler :) valla düşünmüyorda değilim büyük zevk aldım bunlarla uğraşırken
Eki Görüntüle 1553309
Eki Görüntüle 1553312
Eki Görüntüle 1553315
Eki Görüntüle 1553317
Eki Görüntüle 1553318
Eki Görüntüle 1553320
Eki Görüntüle 1553322
Eki Görüntüle 1553309
Eki Görüntüle 1553312
Eki Görüntüle 1553315
Eki Görüntüle 1553317
Eki Görüntüle 1553318