• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ankara'da ki nişan hazırlıklarım***

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Öncelikle seninde nişanın hayırlı olsun ayrıca yorumun içinde teşekkür ederim paylaşmak her zaman güzeldir:) Ben bu hediyelikleri bir arkadaşımın yardımıyla 2 günde bitirdim eğer aklında böyle bişiler yapmak varsa inan çok kolay ve yapmasıda çok eğlenceli.Sende Ankara'daymışsın ne güzel malzemeleri aldığım yeride yazabilirim hepsini bir yerden alıp çıkmıştım.
Nişan tepsim içinde iki seçenek var aklımda. Kendim yapıcam çünkü hazırları gereksiz şekilde pahalı sadece aynalı yüzük yükseltisinin bir tanesine 15lira iki tane alırsan 30 lira demişlerdi düşün arık tepsisine ne kadar isticekler:)
*Aklımdaki ilk model bu;
Eki Görüntüle 1377103
Bu tepsiyi paşabahçeden almıştım burdaki gibi çiçeklerle süsleyip bordo kurdele bağlıcam yüzüklere. Yüzük koymak içinde minik beyaz çerçeveler aldım içlerine ayna kestiricem.
*Diger modelde şöyle;
Eki Görüntüle 1377121
Bunu beyaz şekilde alıp istediğin renk boyuyosun. Karar verip yapmaya başlarsam bitmiş halinide eklerim buraya:)
Canım hediyelik düşünmüyorum çünkü çalışıyorum hiç vakit yok bir de gelenler büyük olacak zaten onlar laf bulur abartmış etmiş diye eminim. Sade bi şey istiyoruz oynama yok isteme ve söz aynı gün ama nişan yok yaza düğün olacak. Bizde nişan düğün bir olur zaten yani nişan demek takı anlamına geliyormuş bizde. Tepsi ne kadar hazırı. Ayna yükseltsi özelliği nedir ki ben yeni görmeye başladım. Yastıklı kuşlu şeyler düşünüyordum. Birde tepsi atma değilde komple kaplı olsa daha iyi değil mi

Anladım canım her yörenin farklı farklı adetleri var bizde farklı şehirlerde yaşadığımız için ve düğün sadece erkek tarafında olacağı için büyük bir nişan yapalım dedik 2 yıldır sözlüyüz zaten:)
Ben tepsiyi daha sonra evimde kullanmak istiyorum o yüzden bu iki modelden birini tercih edicem. Yüzük yükseltisine sadece yüzükleri koyuyorsun daha estetik duruyor tek esprisi bu çok gereklimi bence değil:)
çerçece.png
Ben böyle minik çerçeveler aldım iki tane bunların içine ayna kestirip yüzükleri üstüne koyucam.
İnstagram'da sormuştum nişan tepsilerine 100tl'den başlıyor demişti. Oradan da bakabilirsin istersen çok değişik modeller var gerçekten;)

Evet canım alt kısmına dantel yapıştırdım sıcak silikon ile. Fiyatları şöyle sıralayım:
*Şişe tanesi 90 krş
*Dantel metresi 1 tl(ben 6metre aldım)
*Sıcak silikon tabancası 9 tl,silikon 50 krş
*Lavanta kilosu 25 tl (yarım kilo aldım 80 taneye ancak yetti)
*Hasır ip (makara şeklinde) 2.5 tl
*Etiketi kendim tasarladım yaklaşık 100 tane bastırdım 7 tl ödedim
ankaradan nerelerden aldın kuzum nereden bastırdın o kartları

Öncelikle seninde nişanın hayırlı olsun ayrıca yorumun içinde teşekkür ederim paylaşmak her zaman güzeldir:) Ben bu hediyelikleri bir arkadaşımın yardımıyla 2 günde bitirdim eğer aklında böyle bişiler yapmak varsa inan çok kolay ve yapmasıda çok eğlenceli.Sende Ankara'daymışsın ne güzel malzemeleri aldığım yeride yazabilirim hepsini bir yerden alıp çıkmıştım.
Nişan tepsim içinde iki seçenek var aklımda. Kendim yapıcam çünkü hazırları gereksiz şekilde pahalı sadece aynalı yüzük yükseltisinin bir tanesine 15lira iki tane alırsan 30 lira demişlerdi düşün arık tepsisine ne kadar isticekler:)
*Aklımdaki ilk model bu;
Eki Görüntüle 1377103
Bu tepsiyi paşabahçeden almıştım burdaki gibi çiçeklerle süsleyip bordo kurdele bağlıcam yüzüklere. Yüzük koymak içinde minik beyaz çerçeveler aldım içlerine ayna kestiricem.
*Diger modelde şöyle;
Eki Görüntüle 1377121
Bunu beyaz şekilde alıp istediğin renk boyuyosun. Karar verip yapmaya başlarsam bitmiş halinide eklerim buraya:)
ay bayıldım bu ikinci ahşap olan mı eğer sade şekilde ahşap satılıyorsa benm çok işime yarar çünkü erkek arkadaşım mobilyacı güzel şekilde boyarlar onu
sen süper araştırmalar yapmışsın bayıldım hepsine ellerine sağlık
nerelerde ne gördün duydun fiyatlar neler paylaşırsan çok sevirinim gidip bende oradan alayım :)

ankaradan nerelerden aldın kuzum nereden bastırdın o kartları
Canim kizilayda izmir caddesinde şık dugme diye bi hobi magazasi var herseyi ordan aldim ben. Ama lavantayi oradan alayim deme cunku kilosu 45 lira. Ben Sakarya caddesindeki baharatcilardan kilosunu 25 liraya aldim aklimda bulunsun ;) Etiketide photoscape diye bir program var oradan hazirladim sonra Etimesgut merkezde buyuk bi kirtasiye var orada bastirdim.

ay bayıldım bu ikinci ahşap olan mı eğer sade şekilde ahşap satılıyorsa benm çok işime yarar çünkü erkek arkadaşım mobilyacı güzel şekilde boyarlar onu
sen süper araştırmalar yapmışsın bayıldım hepsine ellerine sağlık
nerelerde ne gördün duydun fiyatlar neler paylaşırsan çok sevirinim gidip bende oradan alayım :)
ayyy begenmene cok sevindim tatlim;) Bu tepsi polyester diye gecio orta boyu yanlis hatirlamiosam 15lira gibi bi fiyatti. Yalniz bu ahsap degil alci gibide degil daha farkli bi yapisi var eline alinca fark edersin sende.Yukarda bahsettigim hobi magazasinda var cesit cesit,boyasinida ordan alabilirsin.İstedigin renkte kendin bile boyayabilirsin. Bu malzemeden cay tabagi falan yapiolar ben ceyizim icin alip boyamayi dusunuyorum cok tatli duruyorlar cunku:)

selam arkadaşlar,özel günleriniz için tasarım kavanozlar yapıyoruz. Kavanoz içlerine istediğiniz malzemeden koyuyoruz,en kaliteli ürünlerden kullanıyoruz.İletişim için yazabilirsiniz.Fiyatlarımız oldukça uygundur,kullandığımız malzemeye göre fiyatlandırıyoruz. aşağıdaki linkten yeni açtığımız fsayfamıza destek verebilirsiniz.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100008947355186

Nişanıma 3 gun kala bitirebildim tepsimi cok sukur :)Kendim yaptim diye demiyorum pek bi begendim;)
IMG_20150211_001255.jpg

harika olmuş bayıldım kurdaleleri sen mi yaptın hazır satılıyor mu cnm
bu arada benimde nişan tarihim belli oldu 25 nisanda istemeye gelecekler sonrasında yüzük takacağız :)
senin dediğin düğmeciye gittim istediklerimi buldum nettende buldum polyester tepsi aynı fiyat ama kuş bulamadım o yüzden netten sipariş verebilirim
nişan hediyesi olarak bardak mum hediye etmeyi düşünüyorum horızon mu ne bir site var orda 6 adeti 11 lira tanesi 1.8 liraya geliyor üstüne etiket yapıştırıp tülle süsleyeceğim tepsimide erkek arkadaşım boyayacak
şişe alıp kolonya doldurmayı düşündüm ama şişeler 1 lira doldur et daha pahalı olacak ve mumlada uğraşmam diye kararımı mumdan yana kullandım
yalnız etiketi bi arkadaşım yaptırdı baby shower için kare küçücük etiketin tanesine 75 kuruş almışlar bi arkadaşımda 100 etikete 60 lira vermiştim zamanında falan dedi etiket fiyatlarını hiç bilmiyorum o kadar pahalı mı sen biliyormusun
kaç lira tuttu senin 80 tane etiketin cnm gerçi benim direk yapışkanlı olacak bardakların üstüne yapıştırmakla uğraşmayım hazır etiket olsun diye düşündüm
kızılayda yaptırmayı düşünüyorum
netten buldum modeller arkadaşım programla ölçüsünü yapacak ve isimlerimizi yazacak
nişan detaylarını bekliyorum :)

toptan mum alabileceğim yer var mı kızlar bildiğiniz

harika olmuş bayıldım kurdaleleri sen mi yaptın hazır satılıyor mu cnm
bu arada benimde nişan tarihim belli oldu 25 nisanda istemeye gelecekler sonrasında yüzük takacağız :)
senin dediğin düğmeciye gittim istediklerimi buldum nettende buldum polyester tepsi aynı fiyat ama kuş bulamadım o yüzden netten sipariş verebilirim
nişan hediyesi olarak bardak mum hediye etmeyi düşünüyorum horızon mu ne bir site var orda 6 adeti 11 lira tanesi 1.8 liraya geliyor üstüne etiket yapıştırıp tülle süsleyeceğim tepsimide erkek arkadaşım boyayacak
şişe alıp kolonya doldurmayı düşündüm ama şişeler 1 lira doldur et daha pahalı olacak ve mumlada uğraşmam diye kararımı mumdan yana kullandım
yalnız etiketi bi arkadaşım yaptırdı baby shower için kare küçücük etiketin tanesine 75 kuruş almışlar bi arkadaşımda 100 etikete 60 lira vermiştim zamanında falan dedi etiket fiyatlarını hiç bilmiyorum o kadar pahalı mı sen biliyormusun
kaç lira tuttu senin 80 tane etiketin cnm gerçi benim direk yapışkanlı olacak bardakların üstüne yapıştırmakla uğraşmayım hazır etiket olsun diye düşündüm
kızılayda yaptırmayı düşünüyorum
netten buldum modeller arkadaşım programla ölçüsünü yapacak ve isimlerimizi yazacak
nişan detaylarını bekliyorum :)
Begenmene sevin canim :) tepsideki herseyi kendim yaptim onlar cerceveydi babam iclerine ayna kestirdi kurdeleleride sicak silikonla fiyonk yapip yapistirdim. Gulleride yine sicak silikonla tepsiye yapistirdim daha saglam oldu ve nişan gecesi hic sorun yasamadik.
Nişan tarihin hayirli olsun insallah cok guzel gecer. Okadar ugras verioruz ama bi gecede bitiyor hersey. Geriye misafirlerin begenisi kaliyorki herkes cok begeniyor zaten el emegi oldugu icin :)
Canim hazir etiket almaktansa normal karton kagida bastirip kendin yapistirabilirsin cunku gercekten pahaliya gelicek. Ben 100 tane etiketi 10lirayami ne bastirdim yanlis olmasin daha onceki yorumlarda net fiyatini yazmistim.
Mum hediyelik olarak guzel bi fikir ben kinada dagitmayi dusunuyorum toptan koctas yada ikea gibi yerlere bakabilirsin.

Begenmene sevin canim :) tepsideki herseyi kendim yaptim onlar cerceveydi babam iclerine ayna kestirdi kurdeleleride sicak silikonla fiyonk yapip yapistirdim. Gulleride yine sicak silikonla tepsiye yapistirdim daha saglam oldu ve nişan gecesi hic sorun yasamadik.
Nişan tarihin hayirli olsun insallah cok guzel gecer. Okadar ugras verioruz ama bi gecede bitiyor hersey. Geriye misafirlerin begenisi kaliyorki herkes cok begeniyor zaten el emegi oldugu icin :)
Canim hazir etiket almaktansa normal karton kagida bastirip kendin yapistirabilirsin cunku gercekten pahaliya gelicek. Ben 100 tane etiketi 10lirayami ne bastirdim yanlis olmasin daha onceki yorumlarda net fiyatini yazmistim.
Mum hediyelik olarak guzel bi fikir ben kinada dagitmayi dusunuyorum toptan koctas yada ikea gibi yerlere bakabilirsin.
mumu aldım canım horizonmum sitesinden küçük boy avuç kadar 6 adeti 11 liradan 30 tane aldım
etiketide sordum kızılayda 1.25 liradan sayfasını yapıyorlarmış aradım
etiketin boyutuna göre kaç adet girerse a4 kağıdınına ona göre adetini belirleriz dedi
elinde modellerde varmış kendi götürdüğümüz modeli de yapıyorlarmış
haftaiçi istanbula gittim 1 günlüğüne erkek arkadaşım maça gitti :)
bende kuzeni ve kız arkadaşıyla eminönüne gittim gerçekten güzel bir yer ama bulmakta zorlandım aradıklarımı çünkü süsler vs bi yerdeyken hobi malzemeleri polyester tepsileri satan dükkanlar başka yerdeydi sarjım bitti adres falanda bakamadım netten neyse sora sora buldum senin bana gösterdiğim polyester tepsiyi ayaklı olanını 20 litaya aldım burda şık düğmede 30 liraydı ve ayağının biri kısaydı başkada yok demişlerdi
kuşları 2.5 liradan ikisini 5 liraya aldım
kalp kutu bulamadım buraya tekrar bakıcam olmadı tepsi üzerine koyacağım
pasta standı aldım köpükten yapılmış pop cake yapacağımız için çubukla üzerine dikicem 10 lira
nişan çerçevesi aldım arkasında da kınaya geldik yazıyor 10 lira iki türlü de kullanılıyor
tülün metresini bilemem mum yokken diye almadım kurdaleyi falanda suluhandan alıcam
yarım inci boncuk aldım 100 tanesi 5 liradan
şimdilik alınanlar bu kadar fotoğraflarını paylaşacağım sizinle yaparken

mumu aldım canım horizonmum sitesinden küçük boy avuç kadar 6 adeti 11 liradan 30 tane aldım
etiketin boyutuna göre kaç adet girerse a4 kağıdınına ona göre adetini belirleriz dedi
bende kuzeni ve kız arkadaşıyla eminönüne gittim gerçekten güzel bir yer ama bulmakta zorlandım aradıklarımı çünkü süsler vs bi yerdeyken hobi malzemeleri polyester tepsileri satan dükkanlar başka yerdeydi sarjım bitti adres falanda bakamadım netten neyse sora sora buldum senin bana gösterdiğim polyester tepsiyi ayaklı olanını 20 litaya aldım burda şık düğmede 30 liraydı ve ayağının biri kısaydı başkada yok demişlerdi
pasta standı aldım köpükten yapılmış pop cake yapacağımız için çubukla üzerine dikicem 10 lira
nişan çerçevesi aldım arkasında da kınaya geldik yazıyor 10 lira iki türlü de kullanılıyor
tülün metresini bilemem mum yokken diye almadım kurdaleyi falanda suluhandan alıcam
Ohh ne guzel bi cok seyi almissin İstanbul'a gidebilmende cok iyi olmus :) Ben nisan bohcalarimi sarmak icin almistim tuku bursa kumas pazarindan metresi 2.5tl idi. Her rengide vardi canim. Bitmis halinide gormek istiyorum canim muhakkak paylas burda. Ben atlattim cok sukur sirada kina hazirliklarim var ama oncesinde nişan detaylarimi paylasicam insallah ;)

sade t
Ohh ne guzel bi cok seyi almissin İstanbul'a gidebilmende cok iyi olmus :) Ben nisan bohcalarimi sarmak icin almistim tuku bursa kumas pazarindan metresi 2.5tl idi. Her rengide vardi canim. Bitmis halinide gormek istiyorum canim muhakkak paylas burda. Ben atlattim cok sukur sirada kina hazirliklarim var ama oncesinde nişan detaylarimi paylasicam insallah :KK66:
sade tül metresi lira dediler suluhanda ordan alacağım sanırımm olmadı kesilmiş olanlardan alıcam sığarsa
detayları bekliyorum

Canım Naptın fotoğraf paylaşırım demiştin ama unuttun sanırımm merak ettim doğrusu :)

Canım Naptın fotoğraf paylaşırım demiştin ama unuttun sanırımm merak ettim doğrusu :)
canım benim nişanla beraber işe girdim inanılmaz yoğun olunca buraya uğrayamadım
nişanımız evde geçti kazasız belasız hallettik çok şükür
her şey istediğim gibi oldu zaten hepsiyle bizzat ben ilgilendim çikolatamdan çiçeğime her şeyi kendim seçtim
elbisemi karumda ki burç mağazasından aldım
tepsiyi istanbuldan aldım erkek arkadaşım boyadı atölyelerinde
etiketleri kızılayda ki galeri ekin de bastırdım arkadaşlarla tek tek kesip süledik
çikolatayı balgat maya pastanesinden aldık bind çikoltanın imalatcısı harikaydı çikolatam 3.5 kiloydu kalmadı öyle kapışıldı insanın yedikçe yiyesi geldi :) ayvalı dırajeler falan koydurdum şiddetle tavsiye ederim
pastamızı ordan yaptırdır şeker hamurundan modelini internetten beğenmiştim şeker hamuru o kadar hafifti ve içi dolu doluydu ki bayıldık maya pastanesini kesinlikle öneririm
kurabiyeleri sanat pasta.com sitesinden yaptırdım
çiçeğimi erkek arkadaşım 365çiçek sitesinden aldı ben anlattım onlar yaptılar
çikoltamın süslemesiyle pastami aynı renk yaptırdım
yemekleri bir gün önceden arkadaşlarımla yaptık izin aldım iş yerinden yarım günde hepsi halloldu
sini börekten börekleri aldık kıymalı peynirli patatesli
mayalı peynirli poğaça yaptık
çatlak kurabiye çiko top cupcake yaptık
yalancı çerkez tavuğu cevizli mercimek köftesi yaptık menümüz bu şekildeydi çok kalabalıktık ne ara istendim ne ara yüzük takıldı hiç hatırlamıyorum
damat fincanını geçmeyen kalemle kendim yaptım kendim çizdim her şeyini onuda unutmuştuk dedemde oldu isteme nişan koştur koştur almaya geldi arkadaşlarım acayip bi curcunaydı parti çubuklarımı çerçevemi hep unuttum
zaten hizmet etmekten ve el öpmekten pek bir şey anlamıyormuş insan
gelirken bohçamıda getirdiler bohça alış verişimide kendim yapmıştım h
erhangi bi süprizle karşılaşmadım kendim uğraşınca :) herkes o kadar çok beğendiki bence sen bu işi yapmalısın didiler :) valla düşünmüyorda değilim büyük zevk aldım bunlarla uğraşırken IMG_1790.JPG IMG_1641.JPG IMG_1669.JPG IMG_1682.JPG IMG_1683.JPG IMG_1678.JPG IMG_1679.JPG IMG_1790.JPG IMG_1641.JPG IMG_1669.JPG IMG_1682.JPG IMG_1683.JPG IMG_1678.JPG IMG_1679.JPG IMG_1714.JPG

Eklentiler

• IMG_1716.JPG
    IMG_1716.JPG
    92,1 KB · Görüntüleme: 500
Son düzenleme:
bu da yüzüklerimiz o kadar yüzük içinde hiçbirini beğenmedim çok ağır modeller vardı bende sade düz mat istediğimi söyledim ayrıca üstü de çizilmiş olsun dedim dediğime görede tasarlayıp yaptılar yüzüğümden memnunum ama ağır aldığım için hiç memnun değilim siz siz olun çok ağır bir yüzük almayın yüzümü gözünü çiziyor bazen diğer elime yanlışlıkla çarptiğimde canım acıyor birine yumruk atsam kim bilir ne olur ayrıca ağırlığından dolayı uzun süre takınca parmağım şişiyor
orta kalınlıkta yüzük en idealiymiş sadece kalın aldığım için pişmanım

Eklentiler

• IMG_1643.JPG
    IMG_1643.JPG
    143,2 KB · Görüntüleme: 454
canım benim nişanla beraber işe girdim inanılmaz yoğun olunca buraya uğrayamadım
nişanımız evde geçti kazasız belasız hallettik çok şükür
her şey istediğim gibi oldu zaten hepsiyle bizzat ben ilgilendim çikolatamdan çiçeğime her şeyi kendim seçtim
elbisemi karumda ki burç mağazasından aldım
tepsiyi istanbuldan aldım erkek arkadaşım boyadı atölyelerinde
etiketleri kızılayda ki galeri ekin de bastırdım arkadaşlarla tek tek kesip süledik
çikolatayı balgat maya pastanesinden aldık bind çikoltanın imalatcısı harikaydı çikolatam 3.5 kiloydu kalmadı öyle kapışıldı insanın yedikçe yiyesi geldi :) ayvalı dırajeler falan koydurdum şiddetle tavsiye ederim
pastamızı ordan yaptırdır şeker hamurundan modelini internetten beğenmiştim şeker hamuru o kadar hafifti ve içi dolu doluydu ki bayıldık maya pastanesini kesinlikle öneririm
kurabiyeleri sanat pasta.com sitesinden yaptırdım
çiçeğimi erkek arkadaşım 365çiçek sitesinden aldı ben anlattım onlar yaptılar
çikoltamın süslemesiyle pastami aynı renk yaptırdım
yemekleri bir gün önceden arkadaşlarımla yaptık izin aldım iş yerinden yarım günde hepsi halloldu
sini börekten börekleri aldık kıymalı peynirli patatesli
mayalı peynirli poğaça yaptık
çatlak kurabiye çiko top cupcake yaptık
yalancı çerkez tavuğu cevizli mercimek köftesi yaptık menümüz bu şekildeydi çok kalabalıktık ne ara istendim ne ara yüzük takıldı hiç hatırlamıyorum
damat fincanını geçmeyen kalemle kendim yaptım kendim çizdim her şeyini onuda unutmuştuk dedemde oldu isteme nişan koştur koştur almaya geldi arkadaşlarım acayip bi curcunaydı parti çubuklarımı çerçevemi hep unuttum
zaten hizmet etmekten ve el öpmekten pek bir şey anlamıyormuş insan
gelirken bohçamıda getirdiler bohça alış verişimide kendim yapmıştım h
erhangi bi süprizle karşılaşmadım kendim uğraşınca :) herkes o kadar çok beğendiki bence sen bu işi yapmalısın didiler :) valla düşünmüyorda değilim büyük zevk aldım bunlarla uğraşırken Eki Görüntüle 1553309 Eki Görüntüle 1553312 Eki Görüntüle 1553315 Eki Görüntüle 1553317 Eki Görüntüle 1553318 Eki Görüntüle 1553320 Eki Görüntüle 1553322 Eki Görüntüle 1553309 Eki Görüntüle 1553312 Eki Görüntüle 1553315 Eki Görüntüle 1553317 Eki Görüntüle 1553318 Eki Görüntüle 1553320 Eki Görüntüle 1553322 Eki Görüntüle 1553325

Gerçekten her şeyin çok güzel olmuş canım emeğine sağlık. Allah tamamına erdirsin :)

Back