• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Ankara'da ki nişan hazırlıklarım***

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlaar benim nişanım bu cumartesi ve ben salı günü almaya gidiyorum :) haber bekleyin benden :) bu ara nişanımın ayrıntılarını pembe düşünüyorum o yüzden şişelerin üzerindeki etiket için renkli A4 kağıtlar var ya onların pembe olanlarından alcam. Kendi hazırladığım üzerinde çöp adam şeklinde bi kız bi erkeğin olduğu kenarlarda da isim tarih ve "söz verdik" yazılı şeyi o pembe kağıtlara çıktı alıp yapıştırcam. Başarılı olursa buradan paylaşırım :) her şey gönlünüzce olsunn
Detayları bekliyoruz canım:) Hepimize kolay gelsin:)

Kızlar merhaba ne güzel telaşlardasınız hayırlı uğurlu olsun şimdiden :) ben de nişanımda o şişelerden yapmıştım içine de kolonya olarak eyüp sabri tuncerin kadın teninden koymuştum çok hoşuna girmişti herkesin. Bi de mekan arayışınız için kendimce bir iki öneride bulunmak istedim. Bizim kınamız Altınpark Amade, düğünümüz Ada Restataurantta oldu. İkisinden de inanılmaz memnun kaldım hele ki düğün benim için rüya gibi peri masalı gibi bişeydi heralde keşke o güne geri dönüp baştan sona bi daha yaşasam Ada restaurantın sahibinden düğün asistanına fotoğrafçısına garsonuna herşeyi mükemmel. Ödediğiniz her kuruşu sonuna kadar hak ediyor resmen.
ada gerçekten harika bende çok beğeniyorum
hep mutlu ol ne güzel kazasız belasız atlattın
bizim arkadaşında bu sene orda oldu giderken gelin arabası kaza yaptı sarhoş bir kadın yüzünden araba Allahtan bmw ve iyi bi aramaydı araba pert oldu ama onlara hiçbir şey olmadı Allahtan
düğün günü en önemli yerden mekandan çok kazasız belasız atlatmak
Allah kimseye göstermesin
hangi yerden doldurdun kolonyaları cnm bende düşünüyorum doldurmak ankarada nerede var

Kızlaar benim nişanım bu cumartesi ve ben salı günü almaya gidiyorum :) haber bekleyin benden :) bu ara nişanımın ayrıntılarını pembe düşünüyorum o yüzden şişelerin üzerindeki etiket için renkli A4 kağıtlar var ya onların pembe olanlarından alcam. Kendi hazırladığım üzerinde çöp adam şeklinde bi kız bi erkeğin olduğu kenarlarda da isim tarih ve "söz verdik" yazılı şeyi o pembe kağıtlara çıktı alıp yapıştırcam. Başarılı olursa buradan paylaşırım :) her şey gönlünüzce olsunn
beklemedeyim canım hayırlı olsun tekrardan

Allah mutlu mesut etsin inşallah darısı bize olsun:) Ben nişanımı Ada restaurantta yapmak istiyorum bu hafta konuşmaya gidicez. Sanırım verdiğimiz ücretin içinde fotoğrafçıdan orkestraya herşey dahil oluyor değil mi?

Hayırlı uğurlu olsun size de çok inşallah anlaşırsınız :) Fotoğrafçı dahil yalnız 50 tane fotoğraf+2 saatlik video kaydı için biz tüm düğünün dijital arşivi,albüm fotoğrafları ve onun bütün dijitallerini ayrıca aldık ama çoğu yerde böyle zaten artık. 6+1 orkestra da dahil fiyata.

ada gerçekten harika bende çok beğeniyorum
hep mutlu ol ne güzel kazasız belasız atlattın
bizim arkadaşında bu sene orda oldu giderken gelin arabası kaza yaptı sarhoş bir kadın yüzünden araba Allahtan bmw ve iyi bi aramaydı araba pert oldu ama onlara hiçbir şey olmadı Allahtan
düğün günü en önemli yerden mekandan çok kazasız belasız atlatmak
Allah kimseye göstermesin
hangi yerden doldurdun kolonyaları cnm bende düşünüyorum doldurmak ankarada nerede var

beklemedeyim canım hayırlı olsun tekrardan

Evet çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla atlatırsınız sizler de ☺️ Arkadaşınıza çok üzüldüm Allahtan onlara bişey olmamış. Ulusta samanpazarına çıkmadan sağ tarafta Eyüp Sabri Tuncerin dükkanı var ordan almıştım ben canım

Hayırlı uğurlu olsun size de çok inşallah anlaşırsınız :) Fotoğrafçı dahil yalnız 50 tane fotoğraf+2 saatlik video kaydı için biz tüm düğünün dijital arşivi,albüm fotoğrafları ve onun bütün dijitallerini ayrıca aldık ama çoğu yerde böyle zaten artık. 6+1 orkestra da dahil fiyata.
Az önce Ada restaurantla anlaştık.Kısmetse 14 şubatta adada nişanım olucak:).Biz 100 kişilik istediğimiz için fotoğrafçıdan yararlanamıyoruz ekstra ücret ödememiz gerekiyormuş siz kaç kişilik tutmuştunuz?Bizimkinde sadece piyanist var 100 kişi eğlenmek için yeterli diye düşündük. Adanın tamamen manzarasına vuruldum inşallah mükemmel bigün yaşarız:)

Kızlar elbisemi ve ayakkabılarımı aldım çok şükür:) Bakalım beğenicekmisiniz:)
4e311f392c_.jpg

20141122_220850.jpg
20141122_220901.jpg

Evet çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla atlatırsınız sizler de ☺️ Arkadaşınıza çok üzüldüm Allahtan onlara bişey olmamış. Ulusta samanpazarına çıkmadan sağ tarafta Eyüp Sabri Tuncerin dükkanı var ordan almıştım ben canım
çok teşekkür ederim lavanata kolonyası varsa süper olur kavanozları alıp dordururum oradan etiket tasarımı kalıcam bir geriye

Az önce Ada restaurantla anlaştık.Kısmetse 14 şubatta adada nişanım olucak:).Biz 100 kişilik istediğimiz için fotoğrafçıdan yararlanamıyoruz ekstra ücret ödememiz gerekiyormuş siz kaç kişilik tutmuştunuz?Bizimkinde sadece piyanist var 100 kişi eğlenmek için yeterli diye düşündük. Adanın tamamen manzarasına vuruldum inşallah mükemmel bigün yaşarız:)

4e311f392c_.jpg

Eki Görüntüle 1322856 Eki Görüntüle 1322855
süpermiş bayıldım maşallah nazar değmesin
ikiside harika sorması ayıp olmasın kuzum 100 kişi kaça anlaştınız ada restorantla

4e311f392c_.jpg

Eki Görüntüle 1322856 Eki Görüntüle 1322855

100 kişilik eğlenceye yeterli olur bi de nişanda kınada falan büyük orkestralara cok gerek duyulmuyor orda biri sırf kaşık çalsa herkes yine oynar çok sevindim adayla anlaşmanıza inşallah bizim kadar memnun kalırsınız Ada Restaurant deyince bile içim gidiyor bu arada elbise de ayakkabı da çok şık eminim çok çok güzel olursun hevesin,mutluluğun daim olsun

Bu arada bi soruyu es geçmişim bizim düğün alt salondaydı epey bi kalabalıktık ya

100 kişilik eğlenceye yeterli olur bi de nişanda kınada falan büyük orkestralara cok gerek duyulmuyor orda biri sırf kaşık çalsa herkes yine oynar çok sevindim adayla anlaşmanıza inşallah bizim kadar memnun kalırsınız Ada Restaurant deyince bile içim gidiyor bu arada elbise de ayakkabı da çok şık eminim çok çok güzel olursun hevesin,mutluluğun daim olsun
Bende şuan o kadar sabırsızım ki anlamam, ada ilk girdiğimiz yerdi ailecek büyük bir beğeniyle çıktık :) Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

merhaba kızlar benim de yaza olcak nişanım diktirmeyi düşünüyorum kıyafetimi ama Ankarada bildiğim güvendiğim pek bi yer yok acaba fikri olan var mı bide kac ay önce başlamalıyım diktirmeye ? :)

tanesi 45 kuruştan 120 tane kavanoz aldım ulus çıkrıkçılar yokuşunda niğde pazarı isimli bi mağazadan. Paintte kavanoz kapaklarının boyuna sığacak şekilde karikatürlü isim tarih yazan çıktıyı pembe kağıda aldık. Onları yuvarlak kesip prittle kapağa yapıştırdık. Kavanozun içine renkli badem şekeri ve bonibonlar aldık. Kapağın altına pembe kurdele bağlayıp fiyonk yaptık fiyonkların üzerine çatal iğne ile nazar boncuğu taktık. Kavanozun cam tarafına da pembe uğur böceği yapıştırdık. Herkes çok beğendi bizim yaptığımıza inanmadı. Yanında da kutuda süslü sabun dağıttık. Bi de masalara kadehlerle pembe beyaz canlı gül koyduk herkes giderken onları da adlı. Bi de salona girerken genç kızların ellerine pembe beyaz balon verdik etrafımızı sardılar tam ortaya gelince herkes uçan balonları bıraktı alkışladılar girişimizde böyle oldu, sonra çocuklar balonları aldılar. Her şey çok güzeldi. Umarım sizin de her şey gönlünüzce olur :)

tanesi 45 kuruştan 120 tane kavanoz aldım ulus çıkrıkçılar yokuşunda niğde pazarı isimli bi mağazadan. Paintte kavanoz kapaklarının boyuna sığacak şekilde karikatürlü isim tarih yazan çıktıyı pembe kağıda aldık. Onları yuvarlak kesip prittle kapağa yapıştırdık. Kavanozun içine renkli badem şekeri ve bonibonlar aldık. Kapağın altına pembe kurdele bağlayıp fiyonk yaptık fiyonkların üzerine çatal iğne ile nazar boncuğu taktık. Kavanozun cam tarafına da pembe uğur böceği yapıştırdık. Herkes çok beğendi bizim yaptığımıza inanmadı. Yanında da kutuda süslü sabun dağıttık. Bi de masalara kadehlerle pembe beyaz canlı gül koyduk herkes giderken onları da adlı. Bi de salona girerken genç kızların ellerine pembe beyaz balon verdik etrafımızı sardılar tam ortaya gelince herkes uçan balonları bıraktı alkışladılar girişimizde böyle oldu, sonra çocuklar balonları aldılar. Her şey çok güzeldi. Umarım sizin de her şey gönlünüzce olur :)
Allah mutlulugunu daim etsin insallah darisi dugununuze olsun:) Fotografta hersey cok guzel duruyor masallah:)
Bu kavanozlari aldigin yerde sise varmiydi acaba ben hala ulusa gidemedim eger varsa direk oraya gideyim

Allah mutlulugunu daim etsin insallah darisi dugununuze olsun:) Fotografta hersey cok guzel duruyor masallah:)
Bu kavanozlari aldigin yerde sise varmiydi acaba ben hala ulusa gidemedim eger varsa direk oraya gideyim

Çok teşekkür ederim amin inşallah :)

Aldığım yerde görmedim ama ulusa gidersen boş çıkmazsın canım suluhana falan bak hem şişe hem süslemeler için. Orası nişana düğüne hediyelik eşya yapıyor hep

süper olmuşlar
hayırlı olsun ne güzel şeyler düşünmüzsünüz balon olayı çok iyi fikir beğendim
yazıcıdan nasıl çıkardın o çizimi cnm ben orda tıkanıyorum işte :/

süper olmuşlar
hayırlı olsun ne güzel şeyler düşünmüzsünüz balon olayı çok iyi fikir beğendim
yazıcıdan nasıl çıkardın o çizimi cnm ben orda tıkanıyorum işte :/

çok teşekkür ederim canım :) o çizimi eniştem çok kolay yaptı. paint sayfasını a4 boyutlarında yaptık sonra kavanoz kapaklarının çapını alıp yine paintte o boyutta daireler çizdik. karikatürü içine yerleştirdik ve sayfanın aldığı kadar sığdırdık. Başka programlarla belki daha kolaydır ama her bilgisayarda olan paint bizim işimizi çok rahat gördü

merhaba kızlar benim de yaza olcak nişanım diktirmeyi düşünüyorum kıyafetimi ama Ankarada bildiğim güvendiğim pek bi yer yok acaba fikri olan var mı bide kac ay önce başlamalıyım diktirmeye ? :)
Canım bende Ankara'da oturuyorum.En başta bende diktirmek istemiştim ,bunun için birçok modaevi gezdim.Ama o kadar çok fiyat farkı o kadar çok görüş ayrılığı çıktı ki kime güvenecegimi bilemedim.Abiye dikimi gelinlik dikimi gibi olmazmış temiz çalışmak gerekirmiş falan filan. Senin daha uzuun vaktin olduğu için çok iyi araştır zaten maksimum 2 aya bitiriyorlarmış dikimi o yüzden zaman sıkıntın olmaz.

Back