- 15 Mart 2009
- 1.681
- 18
Nehir Kuaför'deki Sapıktanda Haberiniz Vardır Umarım!!!
neeeee??yasakkelime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nehir Kuaför'deki Sapıktanda Haberiniz Vardır Umarım!!!
off ya 19 kısı okumus kımse cevap yazmamıs yokmu arkadaşlarr onerıcegınız bır yerr uzattıorum sırf bunun ıcın kasımı
iyi geceler kızlar bu konuda ankara da tek bir isim tanıyorum.nursun yıldız turan güneş te cihan işmerkezi 18/5 gerçek bir KAŞ MİMARI....
kızlar bı er buldum cok guzel alıoo ınanılmaz kavıslı ve guzel oldu kaslarımm kadının elını opecektım nerdeysee :):)
Ankara'da birçok yeri denemiş biri olarak bir arkadaşımın tavsiyesiyle 6 yıl önce falan gitmeye başladığım biri var benim de, üstüne kaşçı tanımıyorum, benim incelmiş ve dümdüz olmuş kaşlarımı bile neredeyse Ebru Gündeş kaşı kadar kavisli hale getirdi. Ama özellikle kaşlarınız başkaları ya da sizin tarafınızdan mahvedildiyse düzelmesi birkaç seans gerektiriyor bilginiz olsun. Yani 2-3 kere gittikten sonra oturuyo şekli, isteyen olursa yazarım adresini ve telefonunu. Yeri Kızılayda.
vallahi çok iyi olur :teytey:
tamamdır,teşekkürler alkisalkisalkis[/QUO
Hala gitmedin mi kaşa? Yoksa gittin de memnun kalmadın mı :uhm:
tamamdır,teşekkürler alkisalkisalkis[/QUO
Hala gitmedin mi kaşa? Yoksa gittin de memnun kalmadın mı :uhm:
yok henüz gidemedim,canımın çok acıyabileceği bir döneme girdim bitince artık :)
yok henüz gidemedim,canımın çok acıyabileceği bir döneme girdim bitince artık :)
Hmm, anladım, evet o dönem epey acıyor. Özellikle üstleri iple temizlerken gözüm yaşarıyor benim de.
ben zafer carsısının arkasında kıtapcılar carsısı var gıyım dunyasının yanı onu 5, katındakı yere gıdıyorum kızlar guzel alıyolar tavsıye ederım