ankarada kalca ve sırt tüyü aldıran varmı

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
nerede aldırıyosunuz arkadaslar ben her yere gıtmeyı uatanıyorum bıldıgınız ıyı bı yer varmı.

Canım Kızılayda ızmir Caddesinde Ayakkabu dünyasının karşısında bir taç mağazası var o mağazanın üstündeki iş merkezinin 6.katında bediş kuaför var tavsiye ederim temizler ve cici insanlar.

birkez tatile giderken kalçalarımada ağda yaptırmıştım ama tavsiye etmem

sagol canım bunun fıyatı nekadar acaba bırde benımkı çok bellı o yuden alıorum.

sagol canım bunun fıyatı nekadar acaba bırde benımkı çok bellı o yuden alıorum.

delimisiiiiiin olursa olsun bellı valla bana kalırsa aldırma başa cıkamazsın sonra onlamı ugrasacan heryer bıttıde ı ıh bence hıc aldırmalmaz:

eğer çok gözüne batmıosa bencede aldırma. ben ufacıcık tüylerimi sorun yapıp sirle aldım. şimdi uğraşamıyorum.

Bariz belli oluyor ve sizi çok rahatsız ediyorsa aldırın. Başka bir konuya da yazdım, ben senelerdir aldırıyorum, tatile çıkmadan önce aldırıyorum ve çok rahat ediyorum. Tek dikkat etmeniz gereken banyodayken aldığınız yerleri ya keselemek ya da ponza taşıyla ovmak.

ben kalçadaki tüyleri aldırıyorum çok rahatım memnunum ama istiyorsanız sırta deymeyin derim ben

Bence en iyisi lazer epilasyon, 1.5-2 ayda bir en fazla 130 tl vereceksiniz( yapan yere göre 100-130 tl arası değişiyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…