ankarada tüp bebek merkezi önerisi

Benim başka bir merkezde olumsuz denemem vardı, bende senin gibi kaygılıydım yusuf aytaç hocayla ilk görüşmemde kaygılarım gitti ve ona güvendim, bir önceki tedavime göre transfer şeklini değiştirdi, doğal yöntemle kendi yumurtamı büyüttü o şekilde rahim duvarımı kalınlaştırdı ve gebe kaldım🙏
Anladım ben de kendisinden memnunum ama benim ilk deneyimim oldugu için sakinleştiremiyorum kendimi. Teşekkürler bilgi paylaşımı için.

Yusuf aytaç tohma, Recai pabuccu ile çalışmıyordu. Bahçeci Ankaraya başlamadan önce Başkent üniversitesi tüp bebek merkezindeydi. Başkent üniversitesinde tüp bebek tedavisi olmuştum onla, ilk denememizde çocuğum olmuştu😍

Yusuf aytaç tohma, Recai pabuccu ile çalışmıyordu. Bahçeci Ankaraya başlamadan önce Başkent üniversitesi tüp bebek merkezindeydi. Başkent üniversitesinde tüp bebek tedavisi olmuştum onla, ilk denememizde çocuğum olmuştu😍
Gerçekten mi peki sizle de az ve öz mü konuşuyordu🤣 bana gece uyumadan önce böyle ne bileyim umut gibi bir şey oldunuz sanki, bir mutlu oldum. Hocanın pozitif sonuçlu hastalarıyla birebir yazışmak iyi hissettirdi sanırım, teşekkür ederim😌 çok korkuyorum yumurtalarım döllenmez diye lütfen bana da dua edin.🥹🤲

Bu arada konu sahibinden de özür dilerm birkaç mesajım kendime yönelik oldu. Olur da allahın izniyle transfer surecine geçersem ankarada olan biri olarak bizzat bütün deneyimimi yazacagım🤲
Şuanlık bu raddeye kadar bahçeci ankaradan memnun oldugumu söyleyebilirim tabiki. Ben iyi bir labaratuvarla çalıştıklarını da duydugum için özellikle tercih etmiştim.

Gerçekten mi peki sizle de az ve öz mü konuşuyordu🤣 bana gece uyumadan önce böyle ne bileyim umut gibi bir şey oldunuz sanki, bir mutlu oldum. Hocanın pozitif sonuçlu hastalarıyla birebir yazışmak iyi hissettirdi sanırım, teşekkür ederim😌 çok korkuyorum yumurtalarım döllenmez diye lütfen bana da dua edin.🥹🤲
Yusuf Aytaç hoca öz konuşuyordu ve hiç bir sorumu yanıtsız bırakmıyordu, her soruma ve mesajıma günün hangi saati olursa olsun uzun yanıt veriyordu 🙏 inşallah sizin sonucunuzda olumlu olur 🙏

Allah hepimize kolaylık versin inşallah 🙏🏻 cem akarsu ve berfu hocayı çok duydum bu platformda. tecrübe paylaşabilecek birileri vardır belki diye açtım konuyu. teşekkür ederim
Ben ankaradakı bütün doktorları gezdım coguyla oturup nerdeyse yarım saat konustum berfu hoca iyi evet ama orası biraz işi maddiyata dokuyor yani paran ne kadar çoksa emeklerı o kadar cok oluyo gibi geldi

Centrum tup bebek merkezi ben memnun kalmadim
Merhaba. Ben de bir senedir Recai hocada tedavi görüyorum rahim yapışıklığı ince endometrium. Ama hiç düzelmiyor sürekli rahim ince ve yapışıyor 2-3 ayda bir histeroskopi yapıyorlar adetlerim de kesiliyor. Geçen ay embriyo yapalım dedik 12 günlük ilaç tedavisi sonrası bütün yumurtalar boş çıktı. Siz neden memnun kalmadınız ? Paylaşır mısınız özel değilse

Merhaba. Ben de bir senedir Recai hocada tedavi görüyorum rahim yapışıklığı ince endometrium. Ama hiç düzelmiyor sürekli rahim ince ve yapışıyor 2-3 ayda bir histeroskopi yapıyorlar adetlerim de kesiliyor. Geçen ay embriyo yapalım dedik 12 günlük ilaç tedavisi sonrası bütün yumurtalar boş çıktı. Siz neden memnun kalmadınız ? Paylaşır mısınız özel değilse
Ben recai hocayı bi kere gördüm kendisi ilgilenmedi asistanları ilgilendi transferde negatif oldu ilgili değiller

X