- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
Hadi buna küfür edin.
Suratını gosterin hadi onada tamam da eşinin kızının isimlerini paylaşıp "millet gorun öğrenin soysuzlar!" demek? Millet kafayı yemis linç etmek için insan arıyor.
Eşini kızını niye linç etsin ki millet..
Aslında adamın isminin açıklanması hem iyi hem kötü;
İyi yanı, şerefsiz rezil olacak, ismi akıllara kazınacak, hapisten sonra da bitmeyecek çilesi.
Kötü yanı, birgün adamın kızına, senin baban bu sapık mıydı diyebilirler..
Gerçi adam twitter hesabında adını sanını, her yanını paylaşmış.. Gizlediği birşey yok, araştıran twitterdan bizzat hesabo görebiliyor..
Salatalık mi pislik şey
Gay olduğu belli yanı.. Aslında ne tur bi varlık olduğunu cozemedim
O çocuğa yazık böyle bir yaratığa evlat olmuş
Mervesivik arkadaşa katılıyorum çocuk konuşturulmali
Eşini kızını niye linç etsin ki millet..
Aslında adamın isminin açıklanması hem iyi hem kötü;
İyi yanı, şerefsiz rezil olacak, ismi akıllara kazınacak, hapisten sonra da bitmeyecek çilesi.
Kötü yanı, birgün adamın kızına, senin baban bu sapık mıydı diyebilirler..
Gerçi adam twitter hesabında adını sanını, her yanını paylaşmış.. Gizlediği birşey yok, araştıran twitterdan bizzat hesabo görebiliyor..
salatalık kırılsaydı içinde de inim inim inleseydi :))))))Kendi kıçına salatalık sokan bir psikopatin olsa olsa ruhsal sorunu vardır cinsel değil
salatalık kırılsaydı içinde de inim inim inleseydi :))))))
Eşinin bile vücudunun fotolarıni paylasmis it bu benim eşim diye
Haberi bile yoktur kadının yazik
Kayinpederi faceden damadinin bazı fotolarına övgü dolu yorumlar yazmış adam kahrindan ölür ya
Kızlar suan ekside ikinci deşifre var bu itte Ümraniye sapıgi
Bizim buradaymis Yarabbiiiiii(((((
Türbanlı fantezisi var bu şerefsizde mast. yapiyor asansorde ve asansörden kadın kaçıyor resmen
otobüste de mastürbasyon yapmis ve bircok kadinin popo fotolarini çekip yayınlamış
Civisi çıktı lan dunyanin
Kızlar suan ekside ikinci deşifre var bu itte Ümraniye sapıgi
Bizim buradaymis Yarabbiiiiii(((((
Türbanlı fantezisi var bu şerefsizde mast. yapiyor asansorde ve asansörden kadın kaçıyor resmen
otobüste de mastürbasyon yapmis ve bircok kadinin popo fotolarini çekip yayınlamış
Civisi çıktı lan dunyanin
Yok artık bu yazılanlar doğru mu? Dünyanın çivisi çıkmış.
https://eksisozluk.com/ikinci-cankaya-sapigini-sikayet-ediyoruz--5011971?a=popularKim nerde nasıl yani link var mı
Bilmiyorum şu an oturdum araştırıyorum birşey bulamadım
O değilde bunlara evde annelerinin, kardeslerinin, ablalarinin gizli çekim fotoğraflarını atanlar var. İnanamiyorum!
O değilde bunlara evde annelerinin, kardeslerinin, ablalarinin gizli çekim fotoğraflarını atanlar var. İnanamiyorum!
Bu hesaplarin tümü tek tek tespit edilmeli. Bu nedir ya!
Dünyanın bozuldugu yok zaten hep böyleydi. Fark sosyal medya var ve bunu herkesle paylasabiliyorlar artık.Dünya bozuldu herkes ayrı bir sapıklık peşinde sidik yarışı gibi sapıklık yarışı oluyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?