• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da kadın dogum ?

Normal doğum yanlısı etlik lokman hekim doktor zeynep bilge soyadını hatırlamıyorum, eltim yaptı çok memnumdu ben devlette yaptım normal olsun istediğimden keşke oraya gitseydim diye pişman oldum
Lokman hekimi de cok yaziyorlar.eltiniz sezeryan miydi

Cok haklisiniz.sizin var mi tavsiye edebileceginiz bir yer

Ben her zaman universite ya da egitim araştırma hastanelerinden yanayim. 3 tane büyük üniversite hastanesi, 3 tane de büyük eah var biliyorsunuz, bir gun gebe kalirsam bu hastanelerden birinde gorev yapan bir hocayi tercih edeceğim. Universite hastanelerinin sartlari cok daha iyi oluyor tabii. Verebilecegim bir hoca ismi yok ama ne yazik ki.

Sahiiden mi ? Ne kadar sanslisiniz ki saglicakla almissiniz bebisinizi kucaginiza.normal doguramam gibi geliyor aci esigim yuksektir ama kriz yonetimim sifir bayilacak gibi olurum sevdigim biri bile aci cekerken gorsem sirf o dusunduruyor beni.tecrubeli bir doktorda burada cok onemli gercekten.kac ay da bir muaynne oldunuz ? Takibi nasil oldu bebisinizin
Aslında sonra araştırdığimda öğrendim ki kordon dolanması tek basına sezeryan sebebi değil. Doktor kontrolünde normal doğum yapan çok var. Başta ayda bir 32 haftadan sonrada 2 haftada bir gittim. 36 haftada nst oluyor zaten. Ayrıntılı olarak inceliyor doktor. Ben memnun kaldım çok birazda beklenti meselesi tabi.

Back