- 10 Eylül 2012
- 46
- 14
- 288
peki nerden bulcaz bu meryem hanımları, eda hanımları kızlar :44:
Canım ben İstanbul da yaşıyorum.Eda hanımı ise Eda güzellik salonu olarak google'dan bulabilirsin.
Balgattaki Meryem hanıma ben de gittim ve çok memnun kaldım. Bir kaç kere ulaşamayınca Sevda hanıma başladım, ondan da çok memnun kaldım. Şuan erzincandayım ve burda ki bir kaç yere iyi referans veren olmadı. Burda başlamayı düşünmüyorum. 1 kereliğine ağdayla yüzümü alıp 1 ay sonra ankarada iğneli yaptırmayı düşünüyorum. Sizce 1 kere ağda yaptırsam önceki iğneli seansları boşa gider mi?
peki epilasyondan sonra yüzümüze su değdirmeyeceksek ne ile temizliyoruz
sevgili kujum, Ankara'nın neresindesin bilmiyorum ama bi tanıdığım Etimesgut'ta bir yer tavsiye etti, ilk fırsatta gidip görüşeceğim, o yaptırmış, bacağının alt kısmını gördüm gayet güzeldi,pürüzsüzdü, iz falan da yoktu
Herkese tekrar merhabalar.
Ben 8 seanstır göbek ve yüz için Sevda hanıma gidiyorum.
göbeğimde sonuç aldım sanırım, tüylerin çıkma hızları yavaşladı.
Herkese tekrar merhabalar.
Ben 8 seanstır göbek ve yüz için Sevda hanıma gidiyorum.
göbeğimde sonuç aldım sanırım, tüylerin çıkma hızları yavaşladı.
sadece tüylerin çıkma hızlarımı azaldı yoksa artık çıkmayan bölgeler varmı
merak ettiğim çok yoğun sert kıl olmayan bir yüzde yüz bölgesi ortlama kaç seansta biter
cevap veremedim kusura bakmayın
göbeğimde artık çıkmayan bölgeler var evet.
yüz konusunda tereddütlerim var benim
öncelikle kendim bıyığa yaptırmadım ama bıyık bölgesine yaptıranlarda kahverengi lekeler kaldığını görüyorum.
ayrıca iğne delikleri de oluşuyor bence. Kıl durumu hormonal bir durum olduğundan şu kadar seansta biter demek yanlış olur bence.
haklısın cnm bende korktuğum için bıyık bölgesine yaptırmıyorum
diğer kısımlarda çok yoğun değil ama var işte
napalım çıktıkça gidicez
yalnız epilasyondan sonra benim yüzümdeki leke gibi kızarıklıklar öyle 2 haftada falan geçmiyor, hala yüzümde bu kızarıklıklar tam geçmedi
yani nasıl anlatsam yaptırmadan önceki normal haline dönmesi sanırım zaman alacak
2 kez 2 hafta arayla yaptırdım ama bundan böyle en az 3 hafta veya 1 ayda bir yaptırmayı düşünüyorum
sizinkiler normal haline ne kadar zaman sonra dönüyor
Meryem Hanım dakikası ne kadara çalışıyor öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?