İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oradaki kökleri zayıflarıp yok etmeye çalişiyoruz iğneliyle bence alma derim bekle çoğalmayabilir tabii ama ellerine bir koz bir sebep verme derim :)

Canım ben İstanbul da yaşıyorum.Eda hanımı ise Eda güzellik salonu olarak google'dan bulabilirsin.

Merhaba ben de Meryem hanıma gidenlerdenim...çoook memnun kaldım..geçen hafta gittim bacaklarım için, maşallah eli çok hafif..bundan 12 sene önce kızılaydaki Figen'e gitmiştim, bayağı bir acımıştı ve kabuk olmuştu..aslında ağrı eşiğim de yüksektir ama yine de kimseyi kötülemek istemem belki bendeki etkisi böyle olmuştur Meryem hanım iğne ve vücuda verilen akım konusunda çok bilinçli, kişiye göre davranıyor...herkese tavsiye ederim..bütün tüylerinizden kurtulun :)

sir ağda yaptıracağın için kıl köklerini beslemeyecektir, dolayısıyla bir sorun olmayacağını düşünüyorum, ankaraya gelene kadar bütün kılların çıksın ki hepsine işlem yapılabilsin...sevgiyle...

peki epilasyondan sonra yüzümüze su değdirmeyeceksek ne ile temizliyoruz

Herkese tekrar merhabalar.
Ben 8 seanstır göbek ve yüz için Sevda hanıma gidiyorum.
göbeğimde sonuç aldım sanırım, tüylerin çıkma hızları yavaşladı.

peki epilasyondan ne kadar zaman sonra o bölgedeki kılların dökülüp dökülmediğini anlıyoruz.
ben yaptıralı 12 gün falan oluyor, çıkmış olsa idi şu ana kadar anlaşılırmıydı

adresı nerdeymıs cnmömm

sadece tüylerin çıkma hızlarımı azaldı yoksa artık çıkmayan bölgeler varmı
merak ettiğim çok yoğun sert kıl olmayan bir yüzde yüz bölgesi ortlama kaç seansta biter

merak ettiğim çok yoğun sert kıl olmayan bir yüzde yüz bölgesi ortlama kaç seansta biter

Öncelikle Ankara'da olanlar için bende Meryem Hanımı tavsiye ediyorum hem eli çok hafif hemde işinin ehli bir insan çok memnun kalacağınızdan eminim. Benim 2, 2 buçuk yıl oldu başlayalı seans aralıklarım biraz düzensiz olmasına rağmen artık koltukaltı toplam 10 dk bile sürmüyor, bacaklarım ise çok az kaldı seans süresi yarıya indi ve uzun bir müddet çıkmıyor.Şimdi de yüz ve kol bölgesine başlamayı düşünüyorum umarım en kısa zamanda onlardan da kurtulurum:)

meryem epilasyon balgat ta ziraat bankasının hemen yanındaki binada, marketin üst katı zaten tabelasını görebilirsiniz ulaşımı rahat bir yerde yani.

Merhaba arkadaşlar. Normalde siteyi çeşitli konular için hep takip ediyorum, hatta önce buraya bakarım aklıma bişey takılınca. Forumlarda çok güzel bilgiler paylaşılıyor. Ama bugüne kadar üye olmaya ihtiyaç duymamıştım. Forumdaki bilgiler sayesinde yüz bölgemdeki tüylerime nasıl çözüm bulmaya başladığımı paylaşmak ve sizlere teşekkür etmek için aranıza katılmış bulunmaktayım. Burada güzel dostluklar ve paylaşımlar ediniriz umarım :)

Vücut için bir süredir lazer (alexandrite) epilasyon yaptırıyorum. Ama yüz bölgemdeki tüyler duruyordu. Dudak ve kaş üstümde 2-3 yıldır koyulaşan ve siyah olmasa da gri renkte belli olan ince tüylerimi sarartarak bu zamana kadar idare ettim. Ancak her seferinde cildim kızarıyordu ve leke yapmasından endişe ediyordum, hatta bazı yerler nokta nokta koyulaştı. Birkaç ay önce epilasyon çözümlerini araştırmaya başladım. Çevremdeki insanlardan ve internetten, yüz için iğneli epilasyonun daha uygun olduğu sonucuna vardım. Arkadaşlarımın kimi uzun zaman önce, kimi de başka illerde iğneli epilasyon yaptırmış oldukları için, onlardan yer önerisi alamadım. Bu forumu okuyunca bir kaç isim kafamda netleşti. Balgat'taki Meryem Epilasyon'a gitmeye karar verdim. Arkadaş tavsiyesi olmadan gitmek benim için büyük riskti çünkü neyle karşılaşacağımı bilmiyordum ve yüzümde iz kalır mı diye de endişe ediyordum. Lekelenmeye çok müsait bir cildim var. Bundan bir ay önce Meryem Hanım'ın telefonunu internetten bulup kendisine telefon ettim; yüzümde iz kalma ya da kabuk bağlama ihtimalini sordum, kabuk bağlama ihtimaline karşı epilasyodan sonra kabuklu kısmı iyileştirmek ve iz kalmaması için sürülmesi gereken bir krem ismi vermesini istedim. Epilasyon yaptırırsam o halde bir de eczane arayıp durmayayım, kremi önceden alayım hazır olsun diye düşünmüştüm. Meryem Hanım kreme hiç gerek olmadığını çünkü kendisi epilasyon yaptıktan sonra kabuklanma oluşmadığını söyledi. O cümleyi duyduğum anda nasıl rahatladığımı anlatamam, hemen randevumu aldım. İlk gittiğimde sadece dudak üstüne yaptı, kaş üstelerini yakın zamanda cımbızla biraz almış olduğum için o gün kaş bölgesine dokunmadı. İşlem öncesinde de içimden "çok acır mı, ben ne yapıyorum, vaz mı geçsem, kaçsam mı" diye düşündüm. :)) ama neyse dedim artık deneyeceğiz kaçış yok :)) İşlem bittiğinde dudak üstü hafif biçimde kızarıp şişmişti. Evim uzakta olduğu için 1 saat sonra eve varabildim ve gidene kadar elimle kamufle etmeye çalıştım, sanki herkesin işi gücü yok da bana bakacak. :) Ertesi gün sadece benim anlayabildiğim çok hafif şişlik ve kızarıklık kaldı, sonra o da geçti. Kabuklanma ise kesinlikle olmadı. Dudak üstüm tertemizdi! Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. 1 hafta sonra da kaş üstlerimi düzelttirmek için Meryem Hanıma tekrar gittim. Kaş üstü kemiğe yakın olduğu için daha hassasmış, dudak üstüne nazaran daha çok acıdı ve 4-5 gün de hassasiyet devam etti ama orada da kabuklanma olmadı. Elmacık kemiği üstündeki biraç gri tüyü de aldırdım. Meryem Hanımın eli çok hafif ve hızlı. Bilgilendirmesi ve hoş sohbetiyle insanı rahatlatıyor ve endişeleri silip atıyor. Kendisini tavsiye eden arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. Ben de kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

cevap veremedim kusura bakmayın
göbeğimde artık çıkmayan bölgeler var evet.
yüz konusunda tereddütlerim var benim
öncelikle kendim bıyığa yaptırmadım ama bıyık bölgesine yaptıranlarda kahverengi lekeler kaldığını görüyorum.
ayrıca iğne delikleri de oluşuyor bence. Kıl durumu hormonal bir durum olduğundan şu kadar seansta biter demek yanlış olur bence.

haklısın cnm bende korktuğum için bıyık bölgesine yaptırmıyorum
diğer kısımlarda çok yoğun değil ama var işte
napalım çıktıkça gidicez
yalnız epilasyondan sonra benim yüzümdeki leke gibi kızarıklıklar öyle 2 haftada falan geçmiyor, hala yüzümde bu kızarıklıklar tam geçmedi
yani nasıl anlatsam yaptırmadan önceki normal haline dönmesi sanırım zaman alacak
2 kez 2 hafta arayla yaptırdım ama bundan böyle en az 3 hafta veya 1 ayda bir yaptırmayı düşünüyorum
sizinkiler normal haline ne kadar zaman sonra dönüyor

benim yüzümde en kalın olanlara epilasyon yapılıyor sadece.
onlar da çenemin altında. vallaha orada hiç gitmeyen bir kızarıklığım var benim ama inan bilmiyorum daha önce de var mıydı yoksa epilasyondan sonra mı oldu. Sanki kılcal damarlar orada yoğunlaşmış gibi benim kızarıklığım. herhangi bir kabuklanma yok derimin üstünde. senin nasıl, kabuklu mu, yoksa deride kızarıklık mı. 2 hafta sonra geçiyor mu?
yanaklara da yaptırıyor musun
fazla soru sordum ama arkadaşlar kusura bakmasın, özelden mesaj hakkım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…