Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar:) Ben de bir süredir Meryem Hanım'a gidiyorum iğneli epilasyon için. Dudak üstü bölgemde bazı delikler var, son epilasyondan beri yaklaşık 1 ay oldu ama hala geçmediler. Geçen hafta Meryem hanım'a sordum. Zamanla geçeceğini söyledi. Doğru mu acaba? Böyle birşey yaşayan oldu mu?
merhaba
benim bütün vücudumda ince de olsa beni rahatsız eden tüyler var. Buradan okuduklarım doğrultusunda önce sevda hanıma gittim. ancak yüzümde ve göbegimde lekeler kaldı. geçer diye bekledim ama yaklasık 8 ay oldu hala izlerim var. önceleri tenim hassas ondandır diye düşündüm. ancak tüylerim beni cok rahatsız ettiğinden yine burda okuduklarım doğrultusunda meryem hanıma gitmeye karar verdim. önce yüzüme yaptı ve normalde kabuk olan yüzümde ertesi gün pürüz bile yoktu. şimdi belime yaptırıyorum ve cok memnunum. neredeyse ilk seferden sonra hiç çıkmadılar. sırayla göbeğime falanda yaptırıp bu dertten kurtulacam inşallahh..
Öznur Hanım merhabalar,
Bahsettiğiniz konular sizin düşündüğünüz gibi değil.
Gerçek şu ki ortada ismi lazım değil 3. bir şahıs var.
Bir gün biz iz delik yapıyoruz diye yazılıyor,
Ertesi gün Sevda Hanım ile ilgili yazılıyor.
Sanki biz yazıyormuşuz gibi bizim ismimizin geçtiği msjda Sevda Hanım itham ediliyor.
Sonra Sevda Hanım yazmış gibi biz itham ediliyoruz.
Sonra çok basit yazılarla bizi öven msj yazılıyor.
Biz burada ucuz reklam yapmaya çalışan ucuz firmalar durumuna düşürülmeye çalışıyoruz.
Bu iş el emeği göz nuru bir iştir, bizi tanıyan zaten bizimle çalışmaktadır, rızkınız neyse Allah zaten verecektir.
Bu tarz oyunlarla bu işi hakkıyla yapan insanların önü zaten kesilemeyecektir.
Bu karalama çalışmalarının son bulması dileklerimle.
Sevda hanım'a bu sorununuzu ilettiniz mi? eğer böyle bir sorununuz varsa bunu buradan değil kendisiyle yüz yüze görüşüp söylemeniz gerekir. Bence sevda hanım'ı arayıp durumunuzdan bahsedin.
ben 14 aydır sevda hanım'a gidiyorum ve gayet memnunum. tüm yüzüme, ense ve kol altına yaptırıyorum bir tane bile lekem yok. çok az çene altında tüylerim kaldı onlarda en kısa zamanda geçecek inş.
Arkadaşlar lütfen karalama yapmayalım. gerçekten bir sorun olduğunu düşünüyorsanız bunu epilasyoncunuzla görüşün.
Haksız yere insanların günahlarını almayın.
Merhabalar,iyi günler dileriz.
12 senedir ilk defa böyle bir şikayet alıyoruz.
fakat bunu internetten görüyoruz.
bize iletilen bu şekilde bir şikayet bulunmamaktadır.
bu sıkıntının cevabı da zamanla geçer değildir.
sıkıntınızı görmemiz ve gerekli tedaviye sizi yönlendirmemiz gerekmektedir.
sizi salonumuza davet ediyoruz.
rumuz kullandığınız için ve bize gelen böyle bir sıkıntı duymadığımız için sizi tanımıyoruz ve buradan davet ediyoruz.
Saygılarımızla.
Burada kimseyle tartışmaya girmek yada birilerini karalamak değil amacım.. eğer konu başlığı iğneli epilasyonsa burada memnuniyet kadar memnuniyetsizliğin de ifade edilmesi cok doğal.. sevda hanım da meryem hanım da işini cok iyi yapan insanlar ki; koca ankara'da iğneli konusunda ağırlıklı olarak onların adı geçiyor.. bende her ikisine de giden biri olarak yorumumu yaptım, çünkü zamanında onlara bu forum sayesinde ulaştım.. merak etmeyin ben sevda hanımla konuyu paylaştım.. siz memnun kalmışınız ne güzel.. sizin gibi memnun kalan insanlarda var.. ben onların yorumları doğrultusunda sevda hanıma gittim zaten ama memnun kalmadım.. bunu da ifade etmem kimseyi rahatsız etmesin lütfen..Sevda hanım'a bu sorununuzu ilettiniz mi? eğer böyle bir sorununuz varsa bunu buradan değil kendisiyle yüz yüze görüşüp söylemeniz gerekir. Bence sevda hanım'ı arayıp durumunuzdan bahsedin.
ben 14 aydır sevda hanım'a gidiyorum ve gayet memnunum. tüm yüzüme, ense ve kol altına yaptırıyorum bir tane bile lekem yok. çok az çene altında tüylerim kaldı onlarda en kısa zamanda geçecek inş.
Arkadaşlar lütfen karalama yapmayalım. gerçekten bir sorun olduğunu düşünüyorsanız bunu epilasyoncunuzla görüşün.
Haksız yere insanların günahlarını almayın.
merhaba kızlar.aranıza yeni katıldım:) bir süredir iğneliye gidiyorum. önceden makinede 2 4 5 yazdığını hatırlıyorum.şimdi 8 8 8.bende yanma hissi konusunda değişiklik yok. ama bilgisi ve fikri olan varsa paylaşır mısınız.
bir de foruma göz attım.daha çok güngör hanım sevda hanım ve meryem hanımın adı geçiyor.gittiğim yerden memnunum ama bu rakamlar kafamı karıştırdı. epilasyoncuya sordum 4 çok düşük dedi.8de de sesim çıkmıyor diye kısa sürede bitiririz dedi. sizce devam etmeli mi yoksa forumda adı geçen epilasyonculara mı uğramalı?[/QUOT
merhaba bireskiiistanbul hosgeldin:)ben elimden geldiğince yardımcı olmak istedim bildiklerimi tecrübelerimi paylaşıyım benim yüzüme 9lada calısanda oldu 7ilede ve daha düşük akımlada calısıldı akım arttıkca acısı artıyo ve nekadar yüksek calısılırsa okadar cabuk bitcegini söylüyo epilasyoncular benim gittiğim epilasyoncuların bicogu böyle söylüyodu ve kişiden kişiye kişinin acı eşiğine göre kılın yapısına kalın yada ince olusuna göre kac akımla calıscaklarına karar veriliyo tabi cok düsük akımla calısıp kılların bitmesini geciktirenlerde var elbet.ben güngör hanımada sevda hanımada meryem hanımada eda hanımada gittim.hepsinin bu forumda olumlu olumsuz yanları tartısıldı gerek fiyat acısından gerek yara kabuk iz olması acısından gerek hzlı calısıp calısmamamalrı acısından.eger aklına takılan sadece akım konusu ise bence soru isareti oluscak bi durum yok ama baska sebeplerden dolayı aklında soru isareti varsa burda adı gecen diger isimlerede ugrayarak bi kıyaslama yapabilirsin böylece en dogrusunu sen bilebilirsin ve kararını verebilirsin
sonunda biri cevap verdi teşekkür ederim angell.
benim şimdiki gittiğim yer 8 ile çalışıyor.aslında gayet memnunum ama forumda yazanları okuyunca alternatifimin olması iyi olur diye düşündüm.çünkü devamlı gittiğiniz yerdeki insanla bir süre sonra ya anlaşmazlık çıkabiliyor ya da taşınıp gidebilir ortada kalabilirsiniz diye düşünüyorum. kaldı ki sende güngör hanımada sevda hanımada meryem hanımada eda hanımada gittiğini söylüyorsun. bu kadar çok epilasyoncuya gitmene şaşırdım. sebebinide merak ettim açıkcası.tabi birde memnun kaldıysan en memnun kaldığın kim bilmek isterim:)
rica ederim yardımcı olabildiysem..ben şöyle özet geceyim canım lazerden sonra iğneli epilasyona baslamam grerkiyodu cünkü kalın tüylerim incelmişti ama ince ve belirgin olmayan tüylerde kalınlasmıstı maalesef.benim cevremdede iğneli epilasyon yaptıran kimse olmadıgı için forumdan arastırmaya basladım ve eda hanıma gitmeye karar verdim 2kez edaya gitiikten sonra hastanede yaptırmaya basladım cünkü hormon bozuklugu olanlara rapor cıkartılıyodu ve ücretsiz iğneli epilasyon yapılabilcegini ögrendim ama sadece yüz bölgesine yapıyolardı ve cok fzla hasta oldugundan bazen ayda bir bazen 2 haftada bir bazende haftada bir randevu alabiliyordum ve seanslarda 15 yada 30dakikalık kısa seanslardı hastanede bu işi yapan 2 kişi vardı yukarıda saydıklarım dsında onlarıda ekleyebilirz epilasyon macerama:)yaşım dolduktan sora tekrar dısarıda yaptırmaya devam ettim cünkü 25 yas dolduktan sonra faydalanamıyoruz maalesef.birde o yaz memlekete gitmiştim orda teyzemin gittiği yere gittim o cok memnundu ve benim tüyleride almanın vaktı gelmişti 2 kezde orda yaptırdım ama coooooooooook memnun kaldım okadar seri calısıyoduki altın balet iğneyle calısmasına ragmen ne bi kabuk ne bi yara ne bi iz hiç bişey olmadı tamamen işine odaklıydı basını kaldırmadan saatlerce çalısabiliyodu ve malesef ankarada adı gecen hiçbir epilasyoncuda bunu bulamadım ayrıca oradaki ücretlerde burdaki gibi ucuk degildi 1.5yıl önce gitmiştim saatini 30tlye yaptırmıstım ankaraya dönmeden önce bidaha gitmiştim ozaman zam yapmıslardı ve 40tl olmustu fiyat komik degilmi üstelik bukadar kaliteli bi hizmet içinankaraya dönünce ve böyle bi epilasyon hizmetiyle karsılastıktan sonra epilasyon arastırmama hep devam ettim ve oyüzden güngör hanımada sevda hanımada meryem hanımada gittim hepsini denemek istedim ama malesef hicbiri beni tatmin etmedi.güngör hanıma bikac kez gittim memnunda kaldım 9la calısmasına ragmen en ufak bi kabuk yara olmadı hızıda iyi sayılabilr ama suan gidemiyorum fiyatı beni aşıyo cünkü suan işszimsevda hanıma bi kez gttim 10dakikalık bi deneme seansı yaptık.hız olarak güngör hanımdan daha hızlı ve bende cok minik minik kabuklarda olusmustu ücrette beni cok aşıyodu oyüzden bidaha gitmedim son olarakda meryem hanıma gittim yara kabuk olmadı ama cok düsük akımla calısıldıgı icinde olmamıs olabilir ben hzını digerlerine göre yavas buldum.bayagı uzun yazdım kusura bakma özet gecmek gerekirse ben encok güngör hanımdan memnun kaldım maddi durumum uygun olsa ona giderdim tekrar.suan tekrar edaya gtmeyi dsünüyorum fiyat olarak daha makul hızıda fena sayılmaz yeride kızılayda tek sorun epilasyondan sora yara oluo olması.bu arada meryem hanım balgatta güngör hanımda tunalıda buralarda bana ters oldudgu icin gitmek cok kolay olmuyodu yani bicok sebep var gördüğün gibi.fiyatlar hakkında sormak istersen özelden mesaj atabilirsin