benim yüzümde en kalın olanlara epilasyon yapılıyor sadece.
onlar da çenemin altında. vallaha orada hiç gitmeyen bir kızarıklığım var benim ama inan bilmiyorum daha önce de var mıydı yoksa epilasyondan sonra mı oldu. Sanki kılcal damarlar orada yoğunlaşmış gibi benim kızarıklığım. herhangi bir kabuklanma yok derimin üstünde. senin nasıl, kabuklu mu, yoksa deride kızarıklık mı. 2 hafta sonra geçiyor mu?
yanaklara da yaptırıyor musun
fazla soru sordum ama arkadaşlar kusura bakmasın, özelden mesaj hakkım yok
koltuk altım için alexadrate lazere gittim az sayıda kaldı ve inceldi. artık lazer fayda etmez iğneli yaptır kalanlara dedi.yaptırmalımıyım sizce çok acıyor mu ve 2-3 seansa bitermi? daha fazla para dokmek istemiyorum.
ben memnunum zaten canımmm...1 kez en fazla 2yi gitsem incecik tüylerim var hepsi biterr..sonra şımarıklık yapıp 3 4 tüy için gidebilirim okadar:)))
birde göğüs ucumda var benimm onların yapılmasını istiyorum bakalaımm..
Herkese tekrar merhabalar.
Ben 8 seanstır göbek ve yüz için Sevda hanıma gidiyorum.
göbeğimde sonuç aldım sanırım, tüylerin çıkma hızları yavaşladı.
slm, ben bugün hacettepe üniversitesinin kozmetoloji bölümüne gittim. orada başladım. hacettepe devlet hastanesi olduğu için açık açık yazdım.umarım reklam sayılmaz. güvenilir, hijyenik güzellik salonu bulamadığım için.
iki sene yüzüme sir ağda yaptırıyordum. ağda sonrası bir hafta kızarık ve sivilcelerle darmadağan olmuş bir suratla gezdikten sonra iğneliye karar verdim. ergenlikte bile çıkmayan sivilceler cildimi mahvetmişti ve sadece biraz azalttı sir ağda.
iğneli epilasyon aşırı derecede acıtmıyor.biraz dişinizi sıkmanız lazım başta zaten bir süre sonra acıdan uyuşuyor bölge. yapan kişinin eli çabuktu. bir saatte favorilerimi ve çenemin bir kısmını bitirdi. hacettepede ücret saat değil cm2 hesabı. normalde bildiğim kadarıyla salonlarda saati 50-60 arası değişiyor. burada da epilasyon yaklaşık bir saat sürdü ve ücret 54 lira. (cm2'si 6 tl) iğnenizi kendiniz alıyorsunuz dışarıdan. altın iğne tanesi 3 tl.
sadede gelecek olursak epilasyon sonrası herhangi bir kızarıklık vs olmadı. sadece güneş kremi sürmem gerektiğini söyledi yapan kişi. dışarıda hava güneşliydi çünkü. kabuklanma olabilir kesin olur diyemem. eğer rahatsız olursan bephanten sürersin, fazla oynama, ancak leke vs olmaması senin özen göstermene bağlı dedi .sadece bugün biraz dikkatli ol, yarın işe giderken makyaj yapabilirsin, temizleyebilirsin cildini bir sakıncası yok dedi.
ben şimdiden tüylerimden ilelebet kurtulmuş gibi rahatladım, çok temiz bir görüntü ağdayla harcadığım zamana ve paraya acıyorum. sonraki günlerde bir irritasyon olursa yazarım. zira benim cildim çok hassas ve allerjik. bende sorun olmazsa kimsede olmaz.
slm canım ben de hacetepe kozmetolojıye iğneli epi düşünüyorum dudak üstüne senın tüyler ne durumda
iğneliye giden arkadaşlar lazer için gittiğiniz bir yer var mı acaba?
Ben de bugün Balgat'taki Meryem hn'a gittim. Gelişmelerden haberdar ederim şimdilik memnun kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?