- 10 Eylül 2012
- 46
- 14
- 288
Ben 5 6 sene önce lazere gitmiştim. Kıllarım bitmediği gibi geçen yıllar içinde daha da çoğaldılar. Özellikle koltuk altı bölgemdeki kıllanma lazerden önceki halini geçmişti heralde. Bir arkadaşıma güvenip 6 7 ay önce tunalıda çok ünlü bir yere gittim(ismini vermek istemiyorum ama soran olursa söyleyebilirim). Benim acı eşiğim yüksektir ama 45 dakika dayanamadım ve yüzümde geçmeyen yaralar oldu. kabuklarını 3 aydan önce atmadılar ve hala yara izleri duruyor. Bu deneyimimden sonra bir daha iğneli epilasyona gidebilir miyim bilmiyordum. Cevremde yaptığım araştırmalar beni Meryem Hanıma yönlendirdi. Hatta ilk seansıma çok gergin olduğum için Meryem Hanım'a giden bir arkadaşımla gittim. tunalıda geçirdiğim acı dolu 45 dakikadan sonra Meryem hanımla geçirdiğim saatler (en kısa seansımız 2.5 saat sürdü) zevkle geçiyordu. Meryem Hanım içtenliği ve hafif eliyle resmen mucizeler yaratıyor. Bi koluma 1, diğer bi koluma iki seans gittiğim halde ikisi arasında bile çok belirgin fark var. Bacaklarım ise tek seansta yarıya inmiş olabilir. Koltuk altımda yorum yapamıyorum 2. seansı yeni yaptık ama kendisi köklerimin şimdiden güçsüzleştiğini söyledi. iğneli epilasyon düşünen herkeze şiddetle Meryem Hanım'ı öneririm.