• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim yüzümde en kalın olanlara epilasyon yapılıyor sadece.
onlar da çenemin altında. vallaha orada hiç gitmeyen bir kızarıklığım var benim ama inan bilmiyorum daha önce de var mıydı yoksa epilasyondan sonra mı oldu. Sanki kılcal damarlar orada yoğunlaşmış gibi benim kızarıklığım. herhangi bir kabuklanma yok derimin üstünde. senin nasıl, kabuklu mu, yoksa deride kızarıklık mı. 2 hafta sonra geçiyor mu?
yanaklara da yaptırıyor musun
fazla soru sordum ama arkadaşlar kusura bakmasın, özelden mesaj hakkım yok

nerdeyse 1 ay olmuş yazalı, kusura bakma hemen cevap veremedim
ameliyat oldum bir süre siteye giriş yapamadım
benim yüzümde epilasyondan sonra iğne başlığı kadar kabuklanma oluyor tabi yanında kızarıklıkta oluyor
bu arada maalesef 2 küçük delik oluştu ama sadece çok yakından belli oluyor
genede korkuyorum
bu arada 10 gün önce 3. seansımı yaptırdım
şu anda yüzüm normale henüz dönmedi
tam normale dönmesi benim 3 hafta hatta 1 ayı buluyor
bu arada bana pudranın daha iyi geldiğini keşfettim
benim gibi karma ciltli olanlara tavsiye ederim
bactroban gibi antibiyotikli kremlerden daha çok işe yarıyor
gelecek hafta sonu tekrar gitmeyi düşünüyorum bakalım neler olacak

Selamlar.

Ben Meryem Epilasyon’dan Meryem.

Yazdıklarınızı okudum, hiçbir konu hakkında forumda görüş bildirmiyorum ama bu konu hakkında görüşümü söylemeden geçemedim. Başka bir rumuz alma gereğide duymuyorum.

Normal yapılan iğneli epilasyon sonucunda yüz ve vücutta kabuk, kırmızı noktalar, delikler ve 3 haftayı bulan yara tarzı görüntünün oluşması normal değildir.

İğneli epilasyondan 1 gün sonra yapılan bölgede hemen hemen hiç bir şey kalmaz. Sadece epilasyon yaptırdığınızı siz bilirsiniz, onu da elinizi dokunduğunuz an anlarsınız.

Epilasyonda sonra herhangi bir kremin kullanılmasına gerek yoktur. Bactroban ve vs. kremlerde yağ, az miktarda kortizon olduğu için kılın kökündeki yağı yok etmeye çalışırken beslersiniz. Buda epilasyonunuzun uzamasına neden olur. Pudra gözenekleri kapatır, cildinizin nefes almasını engeller ve sivilce yapar.

Yanlış epilasyon sonucu yüzünüzde geri dönüşü olmayan izlere maruz kalabilirsiniz. İğneli epilasyonun amacı kılınız bittiğinde bir bebek tenine ulaşmaktır.

Saygılarımla...

Arkadaşlar herkese selamlar,

Bende meryem epilasyona gittim. Dudak üstüne epilasyon yaptırdım. Herkes kabuk, yara vs. olur işe gidemezsin diye uyardı. Ama daha önceden meryem epilasyona giden arkadaşlarımdan aldıgım olumlu tepkilerle bende gittim yaptırdım. O gün hafif kızardı, ertesi gün hiçbirşey kalmadı. ve sonradan 2 kez daha toparlamaya gittim. Şuanda hiçbirşey yok yaklaşık 1 yıl oldu.

Bence kesin çözüm iğneli epilasyon AMAAA! doğru yere yaptırılmalı.

Ben denemiş biri olarak Meryem epilasyonun doğru adres olduğunu düşünüyor ve tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
selam kızlarrr,

uzun zamandır giremiyordum foruma , güzel gelişmeler olunca paylaşmak istedim. lazer yüzünden sakala dönüşen tüylerimden nihayet kurtuldum :)) o kadar inceldiler ki ben bile inanamıyorum. çenem , yüzüm , kaşlarım hepsi harika durumda :) size tavsiyem sakın lazer bulaşmayın iğneli epilasyondan korkmayın biraz sabredince harika sonuçlar alınıyo gerçekten :)

bu arada forumda tavsiyede bulunan arkadaşlara çok teşekkürler , sayenizde sevda hanımla tanıştım ve hayatımı zindana çeviren tüylerden kurtuldum :) Sevda hanımı herkese gönül rahatlığıyla tavsye diyorum kızlar deneyin pişman olmayacaksınız . hem işini çok iyi yapıyo hem de çok iyi ve sıcak

koltuk altım için alexadrate lazere gittim az sayıda kaldı ve inceldi. artık lazer fayda etmez iğneli yaptır kalanlara dedi.yaptırmalımıyım sizce çok acıyor mu ve 2-3 seansa bitermi? daha fazla para dokmek istemiyorum.

koltuk altım için alexadrate lazere gittim az sayıda kaldı ve inceldi. artık lazer fayda etmez iğneli yaptır kalanlara dedi.yaptırmalımıyım sizce çok acıyor mu ve 2-3 seansa bitermi? daha fazla para dokmek istemiyorum.

İyi bir uzman bulursan 2-3 defada hepsinden kurtulursun.

ben memnunum zaten canımmm...1 kez en fazla 2yi gitsem incecik tüylerim var hepsi biterr..sonra şımarıklık yapıp 3 4 tüy için gidebilirim okadar:)))

birde göğüs ucumda var benimm onların yapılmasını istiyorum bakalaımm..
:9::17:

selam bırsey merak edıyorum sız daha once eda hanımdan da cok memnun oldugunuzu yazmıstınız sımdı neden gungor hanımı tercıh ettınız acabaa ???bır sorununuz mu vardı ?

Herkese tekrar merhabalar.
Ben 8 seanstır göbek ve yüz için Sevda hanıma gidiyorum.
göbeğimde sonuç aldım sanırım, tüylerin çıkma hızları yavaşladı.

8 seans fazla değil mi? bana mı öyle geldi. mesaj yazanların toplam mesaj sayısı 2-3ü geçmeyince o kişiler iyi olsa bile inandırıcı gelimiyr şüpheye düşüyorum. sanırım her seans başka birine gitmek :)

slm, ben bugün hacettepe üniversitesinin kozmetoloji bölümüne gittim. orada başladım. hacettepe devlet hastanesi olduğu için açık açık yazdım.umarım reklam sayılmaz. güvenilir, hijyenik güzellik salonu bulamadığım için.

iki sene yüzüme sir ağda yaptırıyordum. ağda sonrası bir hafta kızarık ve sivilcelerle darmadağan olmuş bir suratla gezdikten sonra iğneliye karar verdim. ergenlikte bile çıkmayan sivilceler cildimi mahvetmişti ve sadece biraz azalttı sir ağda.

iğneli epilasyon aşırı derecede acıtmıyor.biraz dişinizi sıkmanız lazım başta zaten bir süre sonra acıdan uyuşuyor bölge. yapan kişinin eli çabuktu. bir saatte favorilerimi ve çenemin bir kısmını bitirdi. hacettepede ücret saat değil cm2 hesabı. normalde bildiğim kadarıyla salonlarda saati 50-60 arası değişiyor. burada da epilasyon yaklaşık bir saat sürdü ve ücret 54 lira. (cm2'si 6 tl) iğnenizi kendiniz alıyorsunuz dışarıdan. altın iğne tanesi 3 tl.

sadede gelecek olursak epilasyon sonrası herhangi bir kızarıklık vs olmadı. sadece güneş kremi sürmem gerektiğini söyledi yapan kişi. dışarıda hava güneşliydi çünkü. kabuklanma olabilir kesin olur diyemem. eğer rahatsız olursan bephanten sürersin, fazla oynama, ancak leke vs olmaması senin özen göstermene bağlı dedi .sadece bugün biraz dikkatli ol, yarın işe giderken makyaj yapabilirsin, temizleyebilirsin cildini bir sakıncası yok dedi.

ben şimdiden tüylerimden ilelebet kurtulmuş gibi rahatladım, çok temiz bir görüntü ağdayla harcadığım zamana ve paraya acıyorum. sonraki günlerde bir irritasyon olursa yazarım. zira benim cildim çok hassas ve allerjik. bende sorun olmazsa kimsede olmaz.

slm canım ben de hacetepe kozmetolojıye iğneli epi düşünüyorum dudak üstüne senın tüyler ne durumda

merhabalar, uzun zamandır yazmıyordum. ben iğneli epilasyona başlayalı bir yıl oldu.merak edenler için gelişmelerden haberdar edeyim. iğneli epilasyon zaman ve para gerektiren bir sürec öncelikle ama ehil ellerde yapıldığında kesinlikle güzel sonuclar elde ediliyor.ben yüz bölgesine epilasyon yaptırıyorum çok memnunum bu sorunu yaşayanlar varsa doğru kişiyi bulduktan sonra hiç düşünmesinler diyorum. sevda hanımla tanişmama vesile olan herkese teşekkür ediyorum.

Ben de bugün Balgat'taki Meryem hn'a gittim. Gelişmelerden haberdar ederim şimdilik memnun kaldım.

iğneliye giden arkadaşlar lazer için gittiğiniz bir yer var mı acaba?

Hangi sehirdesin bilmiyorum, ben 6 sene önce İstanbul'da 4 seans aleksandirit yapan bir yere gittim. 1 seansta Ankara'da. Şimdilerde en iyisi utuleme lazer epilasyon gelişmeleri ve yorumları iyi takip et.

2 yıl önce iğneli epilasyona başladım. yüzüme kaşlarıma ve dudak üstüne işlem yapıldı. lazere giden bi arkadaşım memnun kalmayıp internette sevda hanımı bulmuş ve bende onun tavsiyesi üzerine gitmiştim ve çok memnun kaldım. benim yüzüm tamamen bitti bebek bi cildim var şuan .işlemden sonra yüzümde yara filan da olmadı. ve sevda hanım oldukça hızlı çalışıyo. doktoruma danıştım bactroban ve benzeri ilaçların içinde kortizon olmadığını vE kullanmamda bi sakınca olmadığını söyledi. şimdi arkadaşm ve annem başladı. onlarda çok memnun. aura güzellik salonunu herkese tavsiye ediyorum. memnun kalacağınıza eminim

Ben de bugün Balgat'taki Meryem hn'a gittim. Gelişmelerden haberdar ederim şimdilik memnun kaldım.

merhaba bende meryem hanıma gitmeyi düşünüyorum bugün görüştm ama emin değilim. bilen biriyle görüşmek isterim. mail adresim sevgi--sever@hotmail.com bana mail atsanz veya msn den ekleşsek. epilasyon süreciyle görüşek çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim..

Merhaba arkadaşlar:) Ben de bir süredir Meryem Hanım'a gidiyorum iğneli epilasyon için. Dudak üstü bölgemde bazı delikler var, son epilasyondan beri yaklaşık 1 ay oldu ama hala geçmediler. Geçen hafta Meryem hanım'a sordum. Zamanla geçeceğini söyledi. Doğru mu acaba? Böyle birşey yaşayan oldu mu?

herkese merhaba yaklaşık 6 aydır yazılanların hepsini okudum bende yüzümdeki tüylerden aşırı şikayetçiydim. Yüzümde sadece belirli yerlerde değil her tarafta tüyler vardı ve ben sarışınım o yüzden aşırı belli oluyorlardı. Güneşe çıkamadm bütün yaz evde tıkılıp kaldım ne yapacağımı şaşırdım ağdayla aldım. daha sert çıktılar ve üniversite öğrencisiyim konuşurken arkadaşlarımın yüzüne bakamadım gerçekten çok zor günler geçirdim sonunda yara olmasını bile göze alarak iğneli epilasyona başladım burada duyduğum bir isme gittim şimdilik kim olduğunu söylemeyeyim ama ben şu an gayet memnunum boşuna bu kadar dert etmişim şöyle söyleyeyim hiçte fazla bir acı hssetmedim ilk yarım saat bir kızarıkık oluyor sonra geçiyor benim yaptırdığım gün bile kimse anlamadı ama şu an kılların çıkıp çıkmayacağına emin değilim eğer çıkmazsa kime gittiğimide yazarım benim hikayemde böyle çok çektim umarım kurtulucam

Back