• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benım yüzümdeki tüyler çoktan bıttı koltuk altında saysan 5 6 tane kaldı onada bır türlü gidemedim dipten kesiyorum makasla:27:cbu şekılde idare ediyorum. müsait oldugum bır gun onlarada tek seans yeterlı olacaktır.

hepinize kılsız tüysüz günler diliyorum öpüldünüz:54:

tebrikler kujum, nazar değmesin ya kurtuldun demek, darısı bizlere :31:

Yüzünüzü sevda hanımdamı bitirdiniz 'kujum' bende sanırım oraya gideceğim artık bıktım tüylerden devamlı lazere gitmekten:43:

Bana özelden yerini söylersen çok memnun olurum, simdiden tesekkür ederim, yüzümün aklına gelebilecek heryerinde var lazerle çoğaldılar,en büyük korkum iz kalması, uzman birilerini bulmak lazım sonucta, mesajını bekliyorum, simdden tesekkür ederm..

Kujum özelden mesaj atamıyorum tatlım, çok teşekkür ediyorum, benim yüzümn her yerinde tüy var yalnz umarım işe yarar, gelişmelerden haberdar ederimmm

Arkadaşlar bende kesin karar verdim, sevda hanıma gidicem, yalnız benim yüzüme alex lazer atıldı çok inceldi ancak çoğaldı, sonra IPL lazer yaptırdım biraz kalınlaştı gibi oldu ama çok değil... Her neyse, sevda hanım yüz için anestezi yaptırıyormu? bide yüzümdeki tüyler çok yoğun tek seferde toplatsam bi sakncası olur mu? Ünv öğrencisiyim ve okulum açılmadan tatildeyken yaptırayım diyorum lütfen sevda hanıımı bilenler yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba, bende iğneli epilasyona başlamak istiyorum. güvenerek gittiğiniz, hijyenik ve uzman ellerce yapılan bir yer var mı yardımcı olursanız çook sevinirim. özelden mesaj atmak istedim çoğunuza ama mesaj sınırı var malum. ancak burda paylaşmak yasaksa çok rica ediyorum bana özelden güvendiğiniz yerleri yazar mısnız ?:17:

sevda hanım'a nasıl ulaşabileceğimi öğrenebilir miyim? bir de seansların arasında ne kadarlık bir süre olmalı?

bana kendi yaptı canım ama istersen dişçiye de gönderiyormuş zaten o kadar yüzeysel yapıyor ki şırıngadan çıkanlar dışarı fışkırdı düşünün artık öle zor bişey değil 1 dk da etkisi başlıo ztn sonra hissetmiosn hiç bişe.. ama dediğm gbi zararı olr mu hç bi bilgim yok canım araştırmak lazım aslında. zararlıysa ben dayanmaya razıyım
bu arada rica ederim:)

Yoo, sevda hanım kendisi yapıyor anesteziyi, bir yere gönderdiği yok. Sıkı sıkı da tembih ediyor, kimseye söylemeyin olur mu diye :)

Ben bugün çok sevdiğim bi ablamın tavsiyesi üzerine meryem hanıma gittim,, sevda hanıma gidecektim ama çok sevdiğim ablam bana burayı tavsiye edince ona çok güvendim, güvenmeklede haklı çıktım, meryem hanım hem işini çok güzel yapıyor hem de çok tatlı bir bayan,, eli de bi okdr hafif ki ben tunalıda bi yere gitmistim 14 dk dayanabilmistim ağla ağla canım çıkmıştı, meryem hanımı tavsiye ediyorumm şiddetleeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!

üst bacakla başlayıp daha sonra yüze geçmek istiyorum daha önceki lazer tecrübemde gerizekalı kadın çene altı bölgeme jilet uyguladı 2 senedir sakallı geziyorum 2günde bir fırça kılı gibi çıkıo psikolojim bozuldu :14: sevda hanım mı yoksa güngör hanım mı kararsız kaldım ikisi arasında?

üst bacakla başlayıp daha sonra yüze geçmek istiyorum daha önceki lazer tecrübemde gerizekalı kadın çene altı bölgeme jilet uyguladı 2 senedir sakallı geziyorum 2günde bir fırça kılı gibi çıkıo psikolojim bozuldu :14: sevda hanım mı yoksa güngör hanım mı kararsız kaldım ikisi arasında?

ikiside çok iyi canım işinde hangisi sana ulaşım konusunda yakınsa gidebilirsin.....sevda hanım hız yönünde biraz daha iyi ama ücreti biraz daha fazladır...güngör hanımda daha yavaşş tır ama ikisinind esonuçları güzel...

kujum : ben eda ablada bitirdim[/QUOTE]

Artık hiç karşılaşmıyoruz :24: Benim de hiç bi yerimde kalmadı gibi. Tek tük bacaklarda kaldı onlarıda bi ara gidip bitirirm :34:

Son düzenleme:
kujum : ben eda ablada bitirdim

Artık hiç karşılaşmıyoruz :24: Benim de hiç bi yerimde kalmadı gibi. Tek tük bacaklarda kaldı onlarıda bi ara gidip bitirirm :34:[/QUOTE]

ben çok uzun bır zamandır gidemıyorum ne güzel bitmesine sevindim kol atımda 5 6 tane var onu bı gidip aldıramadım

Ben de İgneli epilasyon icin cok isim araştırdım,burada yazilan mesajlarida dikkate alarak Sevda Hanım'a gitmeye karar verdim..iki ay önce kendisiyle görüşmüştük ve kafamdaki tum soruları detaylı bir sekilde yanıtlamıştı..havalarin cok sıcak olmasindan dolayi eylülü bekledim ve nihayet cuma gunu ilk seansima gittim,ertesi gun de ikinci seansima..tum bikini bolgesi(bacak arasi dahil) alındı..son derece memnun kaldım.Sevda hanım cok tatlı,guleryuzlu,içten ve cok doğal bir bayan..sohbeti de cok keyifli:) ayrıca işini cok iyi yapıyor.Eli cok hızlı..igneli epilasyon düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum..

Ben de İgneli epilasyon icin cok isim araştırdım,burada yazilan mesajlarida dikkate alarak Sevda Hanım'a gitmeye karar verdim..iki ay önce kendisiyle görüşmüştük ve kafamdaki tum soruları detaylı bir sekilde yanıtlamıştı..havalarin cok sıcak olmasindan dolayi eylülü bekledim ve nihayet cuma gunu ilk seansima gittim,ertesi gun de ikinci seansima..tum bikini bolgesi(bacak arasi dahil) alındı..son derece memnun kaldım.Sevda hanım cok tatlı,guleryuzlu,içten ve cok doğal bir bayan..sohbeti de cok keyifli:) ayrıca işini cok iyi yapıyor.Eli cok hızlı..igneli epilasyon düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum..

Acimadimi?? Fiyat ne kadar ozel bolgede?

Tabiki acıyor ama dayanabiliyorum ben...belli bir sure sonra uyusuyorsunuz zaten..Dakikası 2 lira..

cnm bölgeyi iğneyle uyuşturmadan mı yaptırdın eiplasyonu yoksa anestezi uyguladığı haldemi hissettin acıyı

Back