İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben 5 6 sene önce lazere gitmiştim. Kıllarım bitmediği gibi geçen yıllar içinde daha da çoğaldılar. Özellikle koltuk altı bölgemdeki kıllanma lazerden önceki halini geçmişti heralde. Bir arkadaşıma güvenip 6 7 ay önce tunalıda çok ünlü bir yere gittim(ismini vermek istemiyorum ama soran olursa söyleyebilirim). Benim acı eşiğim yüksektir ama 45 dakika dayanamadım ve yüzümde geçmeyen yaralar oldu. kabuklarını 3 aydan önce atmadılar ve hala yara izleri duruyor. Bu deneyimimden sonra bir daha iğneli epilasyona gidebilir miyim bilmiyordum. Cevremde yaptığım araştırmalar beni Meryem Hanıma yönlendirdi. Hatta ilk seansıma çok gergin olduğum için Meryem Hanım'a giden bir arkadaşımla gittim. tunalıda geçirdiğim acı dolu 45 dakikadan sonra Meryem hanımla geçirdiğim saatler (en kısa seansımız 2.5 saat sürdü) zevkle geçiyordu. Meryem Hanım içtenliği ve hafif eliyle resmen mucizeler yaratıyor. Bi koluma 1, diğer bi koluma iki seans gittiğim halde ikisi arasında bile çok belirgin fark var. Bacaklarım ise tek seansta yarıya inmiş olabilir. Koltuk altımda yorum yapamıyorum 2. seansı yeni yaptık ama kendisi köklerimin şimdiden güçsüzleştiğini söyledi. iğneli epilasyon düşünen herkeze şiddetle Meryem Hanım'ı öneririm.

Ben bacaklarım için denemiştim ama yaptıramadım bile sevmiyorum .iğne olayını yaa
lazer tavsiye ederim.

haklisin ama ince tuylerde etkili fakat iz kaliyor.lazere gecmk istiyorum ama ince tuylerde bi cok kisi sikayetci.acba hangi lazer etkili ince tuyde

kujum : ben eda ablada bitirdim

Artık hiç karşılaşmıyoruz Benim de hiç bi yerimde kalmadı gibi. Tek tük bacaklarda kaldı onlarıda bi ara gidip bitirirm [/QUOTE]

Selam İncir,

Kol için iğneli hakkında forumları araştırırken tesadüf mesajlarınızı okudum.Özel mesaj atmak istedim ama mesaj atma
hakkım olmadığı için atamadım.Bende kollarıma yaptırmak istiyorum.Özellikle lazerden dolayı ince tüylerim aksine çoğaldı,daha geniş bir alana yayıldı ve kalınlaştı. İğneliden de iz,leke kalır diye korkuyorum.Ama bu kıllarda kışın kurtulmam şart.Kafama takmaktan psikolojim bozuldu diyebilirim Siz yaptıran biri olarak beni biraz bilgilendirebilir misiniz ltf. İz kaldı mı...? Tüyler ne kadar bir süre de bitti ve nelere dikkat etmem gerekir...? İstanbul'da yaşıyorum,Ankara'da olsaydım bende Eda hanıma giderdim.

Merhaba arkadaşlar. uzun zamandır foruma üyeyim ama sanırım bu ilk yorumum olacak. düzenli olarak bakım-güzellik üstüne bölümleri okuyorum.
benim de sorunum kadınların büyük çoğunluğuyla aynı: kıl-tüy.
23 yaşındayım ve hayattan bezmiş durumdayım. ergenliğimden beri başıma bela. kollarım bacaklarım hatta bikini bölgesi değil benim göbek ve sırt bölümümde bile problemim var. o nedenle artık ben de biyerden başlamak zorunda hissediyorum. öğrenciyim ve para nedeniyle yaptıramam gözüyle bakıyordum ama artık canıma tak etti, gerekirse aç gezicem:)
bi çok sayfayı okumaya çaba gösterdim ama takdir edersiniz ki hepsini okuyamadım. sizden ricam bana gidecek yer tavsiyesi vermeniz. özel mesaj gönderemediğim için böyle genel bir soru oldu. fiyat bilgisi de az çok verebilirseniz sevinirim.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, kılsız tüysüz günler:)

Koltuk altı için 6 seans lazere 5 seansta iğneliye gittim hala bitmedi.Üstelik çok tüylü birirside değilim. Neden bitmiyor anlam veremedim. Arkadaşlar Sevda hanımın dk. olarak ne kadara çalıştığını bana söyleyebilirmisiniz?

lazerle bitmemesinin tek sebebi olabilir ya IPL ye gittiniz ki ağdayl hiç bir farklı olmayan bir alet ikincisi düşük akım çalışılmış olmalı...iğneliyle bitmemesinede hiç anlam veremedim işinin ehli biri deilmiş sanırım yapan...

sevda hanıma geçen yaz başından beri gitmiyorumm fiatı ne oldu hiç bilgim yok ama sevda hanımda tek seansta bilee etkisini göreceksin emin ol...

sevda hanıma nasıl ulaşabiliriz?

Lazere Alex gittim. Kızılayda Batıkentte Tunalı ve Bahçelide şubeleri olan bir yerdi.İğneli içinde Sevda hanıma gidiyorum ama seansıma o değil çalışanı giriryor. kendisi yüz bölgesine giriyormuş sadece. Bana öyle açıklama yaptı. Fiyatınıda her seferinde sürenin kısalması gerekirken hiç değişiklik olmuyor. Ve farklı farklı fiyatlar alınıyor. Bende inanın utanıp neden böyle diyemiyorum.Bu gidişle sanırım başka yerler arayacağım.Ben bu siteden önerildiği için ona gittim bubuda ona söyledim. O ısrarla kendisinin sadece yüz için gelen müşterilerine baktığını söyledi.

canımm alexe gittim bende alt bacak ve koltuk altım 2 veya 3 seansta bitti benim net hatırlamıyorum çünkü nerdeyse 7 seneyi geçti...şimdi paket ve üst bacak yaptırıyorumm...üst bacak 100de 80 çıkmadı pakette düşük çalışıldı hssas bölge diye onda en fazla 100de 40 lık bir kısım çıkmadı diyebilirim ....düşük çalışılmış olmalı yoksa alex çok güzel bir makine..

sevda hanımada gitmeyeli baya oldu kendisi giriyordu ben yüz yaptırdım ama diğer yerlerede kendisinin yaptığını biliyorumm...yoğunluk nedeniylemi acaba elamnı devam ediyorr...bilemedim şimdi..

merhaba bı yazını okumustumda bende golbası ankara oturuyorum ıgnelı epılasyon yaptırmak ıstıyorum hacettepede yaptırdın sanırım sen ben de hastanede yaptırmak ıstıyorum ama senden bıraz bılgı almak ıstedım bıttımı suanda tuylerın benım yuzumdekıler ayva tuylerı cok belırgın degıller yanı ancak guneste sınır edıyor benı bırazda korkuyorum acaba leke kalırmı dıye bılemedım sımdı.

selam kızlar ben bayadır gidemiyorum ekonomk sebepler malum öğrencilik işte ama önümüzdeki günlerde gtmei düşünüyorum sevda hanıma devam yani..hem havalar da serinledi daha güzel olur diye düşünüyorum. gerçi en sıcak günlerde gttiğim halde çok şükür iz kalmadı :) bi de hastalık dönemim geçtiği dönem gideceğim yoksa acıo birz..özelden soranlar da ltfen kusura bakmasınlar msj hakkım yok.ama şöyle tarif edeyim ..ykmnin yukarısında loya var yukarı doğru devam edildiğinde ilk sağa dönüp tekra ilk sağda çiğköfteci var adını unuttum şimdi ama adıyaman değil.. işte oranın 4.katı:) aura

aynı şey benimde başımda gelmişti canım. valla işi bilmeyen böyle epilasyon yapıyorum diye geçinip insan sağlığını tehlikeye atıyolar ya deliriyorum. hepsini şikayet etmek lazım bunların.

iğneli epilasyon düşünen herkeze şiddetle Meryem Hanım'ı öneririm.

[/COLOR][/QUOTE]İstanbul'da yaşıyorum,Ankara'da olsaydım bende Eda hanıma giderdim.[/COLOR][/QUOTE]

peki nerden bulcaz bu meryem hanımları, eda hanımları kızlar :44:

Son düzenleme:
önce mesaj hakkım olmadğı için toplu sordum yanıt alamadım. alıntı alıp doğrudan sordum resmen hiç sormamışım gibi cevap gelmedi. ne diyeyim, üzücü. ve bir o kadar da ayıp olduğunu düşünüyorum.

peki nerden bulcaz bu meryem hanımları, eda hanımları kızlar :44:

meryem hanım balgatta yeri telefon numarası 0537 455 41 83 ararsanız hemen yardımcı oluyor. ben bu aralar para sıkıntısı olduğu için gidemiyordum (malum öğrencilik) en kısa zamanda randevu alıcam bende.

Balgattaki Meryem hanıma ben de gittim ve çok memnun kaldım. Bir kaç kere ulaşamayınca Sevda hanıma başladım, ondan da çok memnun kaldım. Şuan erzincandayım ve burda ki bir kaç yere iyi referans veren olmadı. Burda başlamayı düşünmüyorum. 1 kereliğine ağdayla yüzümü alıp 1 ay sonra ankarada iğneli yaptırmayı düşünüyorum. Sizce 1 kere ağda yaptırsam önceki iğneli seansları boşa gider mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…