kızlar benım yüzümdeki tüyler çoktan bıttı koltuk altında saysan 5 6 tane kaldı onada bır türlü gidemedim dipten kesiyorum makaslacbu şekılde idare ediyorum. müsait oldugum bır gun onlarada tek seans yeterlı olacaktır.
hepinize kılsız tüysüz günler diliyorum öpüldünüz
tebrikler kujum, nazar değmesin ya kurtuldun demek, darısı bizlere
Yüzünüzü sevda hanımdamı bitirdiniz 'kujum' bende sanırım oraya gideceğim artık bıktım tüylerden devamlı lazere gitmekten[/QUOT
ben eda ablada bitirdim
Bir de sey soracağım canım anesteziyi kendisi mı yapıyor yoksa dişçiye mı gönderiyor bunlara burada oyle yazıyordu da :)
bana kendi yaptı canım ama istersen dişçiye de gönderiyormuş zaten o kadar yüzeysel yapıyor ki şırıngadan çıkanlar dışarı fışkırdı düşünün artık öle zor bişey değil 1 dk da etkisi başlıo ztn sonra hissetmiosn hiç bişe.. ama dediğm gbi zararı olr mu hç bi bilgim yok canım araştırmak lazım aslında. zararlıysa ben dayanmaya razıyım
bu arada rica ederim:)
üst bacakla başlayıp daha sonra yüze geçmek istiyorum daha önceki lazer tecrübemde gerizekalı kadın çene altı bölgeme jilet uyguladı 2 senedir sakallı geziyorum 2günde bir fırça kılı gibi çıkıo psikolojim bozuldusevda hanım mı yoksa güngör hanım mı kararsız kaldım ikisi arasında?
kujum : ben eda ablada bitirdim
Ben de İgneli epilasyon icin cok isim araştırdım,burada yazilan mesajlarida dikkate alarak Sevda Hanım'a gitmeye karar verdim..iki ay önce kendisiyle görüşmüştük ve kafamdaki tum soruları detaylı bir sekilde yanıtlamıştı..havalarin cok sıcak olmasindan dolayi eylülü bekledim ve nihayet cuma gunu ilk seansima gittim,ertesi gun de ikinci seansima..tum bikini bolgesi(bacak arasi dahil) alındı..son derece memnun kaldım.Sevda hanım cok tatlı,guleryuzlu,içten ve cok doğal bir bayan..sohbeti de cok keyifli:) ayrıca işini cok iyi yapıyor.Eli cok hızlı..igneli epilasyon düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum..
Ben de İgneli epilasyon icin cok isim araştırdım,burada yazilan mesajlarida dikkate alarak Sevda Hanım'a gitmeye karar verdim..iki ay önce kendisiyle görüşmüştük ve kafamdaki tum soruları detaylı bir sekilde yanıtlamıştı..havalarin cok sıcak olmasindan dolayi eylülü bekledim ve nihayet cuma gunu ilk seansima gittim,ertesi gun de ikinci seansima..tum bikini bolgesi(bacak arasi dahil) alındı..son derece memnun kaldım.Sevda hanım cok tatlı,guleryuzlu,içten ve cok doğal bir bayan..sohbeti de cok keyifli:) ayrıca işini cok iyi yapıyor.Eli cok hızlı..igneli epilasyon düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?