• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba canım mesajini yeni gördüm. Göğüs ucuna gittiğim seansları saymadım açıkcası canım bi sayi söyleyip yalan olmasın. Ama söyle söyleyeyim 9 aydır 2 haftada bir çeneme gidiyordum çenem çok kötüydü erkek sakalı gibi. Güngör hanima gitmiştim bu arada tunalidaki. Çeneme gidip gelirken yaklasik uc ay sonra cenemden memnun kaldığım için göğüs ucuna başladım. İlk yaptırdığımda 2 ay sonra çıktılar hepsi geri. Onları tekrar sifirladiktan sonra, 2 haftada bir çeneme gidip geldikçe göğüsümde çıkanları da aldırdım. Bazen çıkmamış oluyordu aldırmıyordum, bazen adeti oldugum için acısına dayanamam diye aldırmıyordum falan göğsümün oyle alamadığı da oldu yani şimdi 1 aydır falan aldırmadım birinde 1 kalın bir ince tel birindende 1 tel kalmış. Oradan tahmini bı hesap yapabilirsin canım. Çenemde çok iyi durumda iki sifirlamada biter diye düşünüyorum. Göğüsümde kalanları da cene için gidip geldikçe halledeceğim yine. Ama bu aa gidedim 1 aydır falan 3 hafta daha gidemem 2 ay falan ara vermi olucam 9 ayın üstüne.

İz hiç kalmadı bende olmadı hiç bastan beri. Benim için Sevda Hanım'a sorarsan çok mutlu olurum canım. Acısını, ne kadar zamandan biteceğini falan.

Ha bide 1 seans göbeğime de yaptırdım ama sonradan gerek duymadım o bolge benim için şimdilik zaruri olmadıgından ona rağmen azalmış. Yapılırken en az orası acıdı. Yarimsar saat de sag sol favori bolgeme yaptırdım ama favori bölgem çok sık o kadar zamanda çok az bir kısım bitti. Ama o bölgeler o kadar kızardi ve acidiki anlatamam. Göğüs bile bu kadar acımıyor. Bir de kızariklik çık uzun sürdü. 1 ayda amca gecti. İs yerinde bı erkek arkadas yüzüne ruj bulaşmış falan dedi :) o kadar dikkat çekmiş. Bi daha yaptırmadım o yüzden. Belki sevda hanima orayı da yaptırım bı cesaret. Uyusturulursa. Gerçi ben onubkonusurum da sen dediğimi bi sor:) öncelikle ona gideceğim çünkü.
canım sordum yapıorum dedi istersen lokal anestezi de yapıyor. o bölgeye de local anestezi oluomuş yani :))

Canım bende ondan çekiniyorum aslında adet donemi hem acıyor hem de belki baska zarri vardır. Sorduğun için teşekkür ederim artık ben konuşurum ayrıntıları kendisiyle :)

Bir de sey soracağım canım anesteziyi kendisi mı yapıyor yoksa dişçiye mı gönderiyor bunlara burada oyle yazıyordu da :)

bana kendi yaptı canım ama istersen dişçiye de gönderiyormuş zaten o kadar yüzeysel yapıyor ki şırıngadan çıkanlar dışarı fışkırdı düşünün artık öle zor bişey değil 1 dk da etkisi başlıo ztn sonra hissetmiosn hiç bişe.. ama dediğm gbi zararı olr mu hç bi bilgim yok canım araştırmak lazım aslında. zararlıysa ben dayanmaya razıyım
bu arada rica ederim:)

Merhaba canım,

evet hiç bekletmedi bizi hemen geldi :nazar: ama zor hamilelik geçiriyorum 14 gün rapor verdi doktorum ve yarın tekrar kontrolüm var iştahım kapalı yiyemiyorum dolayısıyla halsizlik oluyor inşallah düzelirim dinlenmek çok iyi geldi üç ayı atlatınca daha iyi olacağımı söylemişti doktorum daha iyi olacak gibiyim bakalım :))

çok çok teşekkür ederim sen de kendine iyi bak...iyi olduğum gün Sevda hanıma gideceğim hep aklımda..ben de senin adına hayırlı haberler duymak istiyorum...

öpüyorum Tiggo :9:

Son düzenleme:
iğnelide tüylerin ince veya kalın olması farketmio dimi?? hepsine yapılabiliyor yani

Merhaba canım,

evet hiç bekletmedi bizi hemen geldi :nazar: ama zor hamilelik geçiriyorum 14 gün rapor verdi doktorum ve yarın tekrar kontrolüm var iştahım kapalı yiyemiyorum dolayısıyla halsizlik oluyor inşallah düzelirim dinlenmek çok iyi geldi üç ayı atlatınca daha iyi olacağımı söylemişti doktorum daha iyi olacak gibiyim bakalım :))

çok çok teşekkür ederim sen de kendine iyi bak...iyi olduğum gün Sevda hanıma gideceğim hep aklımda..ben de senin adına hayırlı haberler duymak istiyorum...

öpüyorum Tiggo :9:

Merhaba canım,

kusura bakma geç cvp yazıyorum. uzun zamandır bakamıyordum. bende düğün hazırlığı yapıyorum da :)
16sında düğünüm olacak inş.:9: koşturmaya devam yani :D

inş. sende en kısa zamanda iyi olursun rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin canım.

kendine iyi bak...
öptüm...

bana kendi yaptı canım ama istersen dişçiye de gönderiyormuş zaten o kadar yüzeysel yapıyor ki şırıngadan çıkanlar dışarı fışkırdı düşünün artık öle zor bişey değil 1 dk da etkisi başlıo ztn sonra hissetmiosn hiç bişe.. ama dediğm gbi zararı olr mu hç bi bilgim yok canım araştırmak lazım aslında. zararlıysa ben dayanmaya razıyım
bu arada rica ederim:)

canım burda kendisi derken kendi salonunda yaptı demek istedim yoksa lokal anesteziyi tabiki orda bi bayan doktor vardı şansıma yoksa dişçiye gidiosun :) yanlış bilgilendirmiş olmayım. hem zaten doktor yapabilir sadce bunu..

bu arada bende iz miz kalmadığı gibi doğru düzgün kıl da çıkmadı sevda hanımı bulmama sebep olan arkadaşlara tekrar çok teşekür ederim:))

Merhaba canım,

kusura bakma geç cvp yazıyorum. uzun zamandır bakamıyordum. bende düğün hazırlığı yapıyorum da :)

inş. sende en kısa zamanda iyi olursun rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin canım.

kendine iyi bak...
öptüm...

tiggo hayırlı olsun canımm......bir yastıkta yaşlanın inşallah şimdidenn...

bend epek girmiyorumm.....sevda hanıma selamlar benden ilk giden selam sölesin.:34:

benimde kalan birkaç tüyüm varr ama hiç rahatsız bile olmuorumm....bayadır gitmiyorumm yaz ayı iz kalmasın filan diye ...birkaç tane ben bile farketmiyorumm...çok yakından incelersem...onlarda kışa artık..:34:

tiggo hayrlı uğurlu olsn bi yastıkta kocayın inşallah. sevda hanım senn düğüne gitmeden son olarak o gün beni almıştı :) teknolog bu arada çok sevindim tüylerinin bitmesine inşallah darısı başımıza .. amiiiiinnnn:)

Merhaba canım,

kendine iyi bak...
öptüm...

Tiggocum düğününe çok az kaldı.Heyecan durumunu merak ediyorum :1: Şimdiden tebrik ediyorum canım hayırlı uğurlu olsun bir ömür mutluluk ve huzur sizinle olsun :nazar:

Kendine çok iyi bak... Koşturma aşamasında insan yoruluyor ve yıpranıyor.Tadını çıkar,tatlı hazırlıklar.. hep mutlu ol öpüyorum ...:16:

merhabalar mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden mesaj atamıyorum acaba bana özelden Sevda Hanım'ın adresini, telefonunu mesaj atabilir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

tiggo hayırlı olsun canımm......bir yastıkta yaşlanın inşallah şimdidenn...

bend epek girmiyorumm.....sevda hanıma selamlar benden ilk giden selam sölesin.:34:

benimde kalan birkaç tüyüm varr ama hiç rahatsız bile olmuorumm....bayadır gitmiyorumm yaz ayı iz kalmasın filan diye ...birkaç tane ben bile farketmiyorumm...çok yakından incelersem...onlarda kışa artık..:34:

Teşekkür ederim Teknolog :)

güzel dileklerin için... pazartesi gitmiştim ben seni konuştuk arayamadım demişti sevda abla da... bir daha gittiğimde slmını söylerim.

sen nasılsın yurt dışına gidebilirim diyordun gittin mi yoksa? :1:

Tiggocum düğününe çok az kaldı.Heyecan durumunu merak ediyorum :1: Şimdiden tebrik ediyorum canım hayırlı uğurlu olsun bir ömür mutluluk ve huzur sizinle olsun :nazar:

Kendine çok iyi bak... Koşturma aşamasında insan yoruluyor ve yıpranıyor.Tadını çıkar,tatlı hazırlıklar.. hep mutlu ol öpüyorum ...:16:

teşekkür ederim canım. düğün oldu, bitti ::9: çok şükür güzeldi iyi eğlendik...
darısı tüm bekarlara hayırlısıyla...

öpüyorum...:54:

Teşekkür ederim Teknolog :)

güzel dileklerin için... pazartesi gitmiştim ben seni konuştuk arayamadım demişti sevda abla da... bir daha gittiğimde slmını söylerim.

sen nasılsın yurt dışına gidebilirim diyordun gittin mi yoksa? :1:

teşekkür ederim canım. düğün oldu, bitti ::9: çok şükür güzeldi iyi eğlendik...
darısı tüm bekarlara hayırlısıyla...

öpüyorum...:54:

hayırlı ugurlu olsun bır yastıkta kocayın

kızlar benım yüzümdeki tüyler çoktan bıttı koltuk altında saysan 5 6 tane kaldı onada bır türlü gidemedim dipten kesiyorum makasla:27:cbu şekılde idare ediyorum. müsait oldugum bır gun onlarada tek seans yeterlı olacaktır.

hepinize kılsız tüysüz günler diliyorum öpüldünüz:54:

kızlar benım yüzümdeki tüyler çoktan bıttı koltuk altında saysan 5 6 tane kaldı onada bır türlü gidemedim dipten kesiyorum makasla:27:cbu şekılde idare ediyorum. müsait oldugum bır gun onlarada tek seans yeterlı olacaktır.

hepinize kılsız tüysüz günler diliyorum öpüldünüz:54:

yüzünü nerde bitirdin kujum?? sessiz sedsız halletin yani:)

Back