canım sordum yapıorum dedi istersen lokal anestezi de yapıyor. o bölgeye de local anestezi oluomuş yani :))Merhaba canım mesajini yeni gördüm. Göğüs ucuna gittiğim seansları saymadım açıkcası canım bi sayi söyleyip yalan olmasın. Ama söyle söyleyeyim 9 aydır 2 haftada bir çeneme gidiyordum çenem çok kötüydü erkek sakalı gibi. Güngör hanima gitmiştim bu arada tunalidaki. Çeneme gidip gelirken yaklasik uc ay sonra cenemden memnun kaldığım için göğüs ucuna başladım. İlk yaptırdığımda 2 ay sonra çıktılar hepsi geri. Onları tekrar sifirladiktan sonra, 2 haftada bir çeneme gidip geldikçe göğüsümde çıkanları da aldırdım. Bazen çıkmamış oluyordu aldırmıyordum, bazen adeti oldugum için acısına dayanamam diye aldırmıyordum falan göğsümün oyle alamadığı da oldu yani şimdi 1 aydır falan aldırmadım birinde 1 kalın bir ince tel birindende 1 tel kalmış. Oradan tahmini bı hesap yapabilirsin canım. Çenemde çok iyi durumda iki sifirlamada biter diye düşünüyorum. Göğüsümde kalanları da cene için gidip geldikçe halledeceğim yine. Ama bu aa gidedim 1 aydır falan 3 hafta daha gidemem 2 ay falan ara vermi olucam 9 ayın üstüne.
İz hiç kalmadı bende olmadı hiç bastan beri. Benim için Sevda Hanım'a sorarsan çok mutlu olurum canım. Acısını, ne kadar zamandan biteceğini falan.
Ha bide 1 seans göbeğime de yaptırdım ama sonradan gerek duymadım o bolge benim için şimdilik zaruri olmadıgından ona rağmen azalmış. Yapılırken en az orası acıdı. Yarimsar saat de sag sol favori bolgeme yaptırdım ama favori bölgem çok sık o kadar zamanda çok az bir kısım bitti. Ama o bölgeler o kadar kızardi ve acidiki anlatamam. Göğüs bile bu kadar acımıyor. Bir de kızariklik çık uzun sürdü. 1 ayda amca gecti. İs yerinde bı erkek arkadas yüzüne ruj bulaşmış falan dedi :) o kadar dikkat çekmiş. Bi daha yaptırmadım o yüzden. Belki sevda hanima orayı da yaptırım bı cesaret. Uyusturulursa. Gerçi ben onubkonusurum da sen dediğimi bi sor:) öncelikle ona gideceğim çünkü.