... kabuklarımda 3 günde faln gecmemsti herzamnki vaktinde döküldü....
Merhaba Angeell,
işlem yaptırdıktan sonra kabukların 3 günde geçmediğini her zaman ki vaktinde döküldüğünü söylemişsin.
Yani senin yaptırdığında yüzünde kabuklanma oluyor ve belli bir süre sonra geçiyormuş. bu cümlenden bu şekilde anlaşıyor değil mi?
Merhaba Angeell,
işlem yaptırdıktan sonra kabukların 3 günde geçmediğini her zaman ki vaktinde döküldüğünü söylemişsin.
Yani senin yaptırdığında yüzünde kabuklanma oluyor ve belli bir süre sonra geçiyormuş. bu cümlenden bu şekilde anlaşıyor değil mi?
Arkadaşlar merhaba tekrar,
yukarda ki mesajımda alıntı duruuuuu dan alınmış gibi olmuş ama değil angeell ın yazısından alıntı yaptım.
yanlış anlaşılma olmasın
Merhaba Angeell,
Yani senin yaptırdığında yüzünde kabuklanma oluyor ve belli bir süre sonra geçiyormuş. bu cümlenden bu şekilde anlaşıyor değil mi?[/QUOTE
tabikide belli bi süre sonra geciyo kabuklar bi hafta max 10günü buluyodu ama artk kabuklanma olmuyo cok sükür gittigim yerde
buradaki yorum yapan arkadaşlara güvenerek bende Sevda Hn. gittim. Evet fiyat olarak hakketten piyasaya göre pahalı bence, diğer taraftan 3 defa gittim yüz bölgesi için ve çok ciddi para ödedim, ayrıca randevuyu 4.30 alıyorum, ama maalesef seansa 30-40 dk geç girdim her seferinde..buda bende ciddi problemlere neden oldu. ayrıca leke olmaz dedi kendisi ama maalesef lekelerimde oldu..lütfen arkadaşlardan rica ediyorum memnun olmadıkları konularıda bildirsinler ..bunuda benim görüşüm olarak sundum.
iğneli epilasyon için dün sevda hanım'a gittim.. inanılmaz memnun kaldım kızlar.. hem cok tatlı bir bayan, hem de işini harika yapıyor. çok az acı hissettim ve eli de çok hızlı.. kesinlikle tavsiye ediyorum :))
slm arkadaşlar sevda hanımın adresini verirmisnz bende gitmeyi düşünüyrum sevgilerimle
Bence herhangi bir memnuniyetsizliğin oldu ise bunu Sevda Hanımla görüşmeliydin, randevularında gecikmeler yaşadı isen ki genelde Sevda Hanım mümkün olduğunca saatlerine uyar, bunu bir seferinde söylesen yeterli olurdu diye düşünüyorum. Ayrıca lekelenme konusunda da belki yanlış bir uygulaman ya da güneşe ve diğer dış etkenlere karşı koruyamama durumun olmuştur, yoksa etrafımdaki yakınlarım arkadaşlarım yaptırdılar, birinde bile ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Eğer işleme devam etmeyi düşünmüyorsan, naçizane bir öneri, problem yaşadığın yere 3 seans gitme, bir ya da en fazla iki kez gitmen yeterli.
1- ALEX yaptırdım
2- Kıl yapınız cok uygun en fazla 8 seans dendı
3-sonuc ortada 3 ay cıkmasa bıle 3 aydan sonra cıkıyor
ıgnelı ıse 15 gune kalmıyor bıle
ıgnelı kac seansta bıttı
Bende 6 seans oldu koltuk altı hala sık sık geliyor sertliği azaldı biraz kılların ama daha baya sürer gibi bide koltuklarım karardı ins biter çektiğimiz acılara deger
1- ALEX yaptırdım
2- Kıl yapınız cok uygun en fazla 8 seans dendı
3-sonuc ortada 3 ay cıkmasa bıle 3 aydan sonra cıkıyor
ıgnelı ıse 15 gune kalmıyor bıle
ıgnelı kac seansta bıttı
igneli degil mi sizinki de
valla bilmiyorum ne kadar surecek
bugun sevda hanima soracagim belli bir seans vermesi mumkun mu diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?