• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevda hanım ve güngör hanım arasında kaldım kızlar, ayrıca çayyolu tarafında bildiğiniz başka iğneli yapan yer var mı? bir de malum yaz geliyor acaba çok mu geciktim?..

iğneli epilasyon için dün sevda hanım'a gittim.. inanılmaz memnun kaldım kızlar.. hem cok tatlı bir bayan, hem de işini harika yapıyor. çok az acı hissettim ve eli de çok hızlı.. kesinlikle tavsiye ediyorum :))

Gittiğim yerde 2. kez 2 saatlik gittim ama galiba çok fazla var tüylerim, bu nedenle hiç tamamen temizlenmiş olarak çıkamıyorum ordan. Zaten çenem, bıyıklarım ve göz çevrem de dahil olmak üzere her yerim acaip acıyo. Bazen yeter diye bağırıyorum. Emla denedim çeneme, 10 dk dan sonra gidiyo uyuşukluk. Mesela çenemin sol tarafında azıcık acı hissederken sağ tarafta hiç uyuşmamış gibi acı hissettim. Ya nolur bi çaresini söyleyin. Benim mi acı eşiğim çok düşük anlamıyorum ki. 2 saat geçirdim göz çevrem hala duruyo, çenemin nerdeyse yarısı duruyo, yanaklarımın da bir kısmı var. Bitmiyo, bitmicek...

iğneli epilasyon için dün sevda hanım'a gittim.. inanılmaz memnun kaldım kızlar.. hem cok tatlı bir bayan, hem de işini harika yapıyor. çok az acı hissettim ve eli de çok hızlı.. kesinlikle tavsiye ediyorum :))

memnun kalmaman mümkün deildi zaten canımmm...sevindim memnun kalmana.....:34:

Gittiğim yerde 2. kez 2 saatlik gittim ama galiba çok fazla var tüylerim, bu nedenle hiç tamamen temizlenmiş olarak çıkamıyorum ordan. Zaten çenem, bıyıklarım ve göz çevrem de dahil olmak üzere her yerim acaip acıyo. Bazen yeter diye bağırıyorum. Emla denedim çeneme, 10 dk dan sonra gidiyo uyuşukluk. Mesela çenemin sol tarafında azıcık acı hissederken sağ tarafta hiç uyuşmamış gibi acı hissettim. Ya nolur bi çaresini söyleyin. Benim mi acı eşiğim çok düşük anlamıyorum ki. 2 saat geçirdim göz çevrem hala duruyo, çenemin nerdeyse yarısı duruyo, yanaklarımın da bir kısmı var. Bitmiyo, bitmicek...

neenone emlayı nasıl uyguluyorsun nekadar süre bekletiyorsun bende ilk basladıgım zamanlarda kullanmıstım ve etkisini görmüstüm.epilasyonu ilk kez yaptrcagım zaman cok korkuydum nası bi acıyla karsılascagımı bilmiodum ve emla kullanmıstım bide etkili bi agrı kesici icip gitmistim ve hic acımamıstı ogünde bi saat 15 dakika calısılmstı yüzüme.ilk kez olmasına ragmen cok rahat gecmisti o bi saat sadece bi gıdıklanma hissetmistim.simdi bi yılı gecti iğneliye baslayalı artk emla kullanmıyorum sanırım alıstım sadece anestol sürüorum oda etkisiz sayılabilcek bi merhem.psikolojik olarak etkilr diye sürüp gidiyorum yinede:)acıyo tabi ama dedigim gbi dayanmaya calısıyorum sıkıyorum disimi.malum emlada cok pahalı:(bahsettiğin bölgeler en hassas bölgeler dha cok acıyor haliyle.ben henüz bıyık gözcevresine hic yaptrmadım daha sıra gelmedi oralara.ama göz cevreme yaptırcagım zaman mutlaka emla sürüp gitcem.bıyıgıda uyustururm diye dsünüyorum.benim tüylerimde ince ve yogun.seninkide öyleydi sanırım.benim yüzümün 2 saatte temizlenmesine imkan yok mesela.yani üzülme bide sen cok acı duyuyosun ya buda daha hızlı calısmayı engelliyodur mutlaka.yılma bence baslamısken devam et zamanla sende alıscan bence:34:

neenone sende bidahakinde agrı kesici icip gitmeyi dene belki etkisi olabilir emlayıda bi saat önceden sür ama üzerini mutlaka kapat ozman cok daha etkili oluyor belki zaten bunları yapıyorsundur ama ben yinede diyim:34:benim sormak istedigim bisey var sen meryem hanımdan memnunmusun ben gittigmde bana demistiki bıyıgın bi kezlik isi var hemen biter demisti sen kac kez yaptırdın azalma incelme oldumu.genel anlamda yaptırdıgın yerler cıktımı bilgilendirirsen cok sevinirim

buarada ben ilk yaptırdıgımda 7-8gibi yüksek bi akımla calısılmıstı ve altın iğneyle calısmıstık bunlara ragmen acı hissetmemistim emladan dolayı.meryem hanım cok düsük akımlada calısıyo dediğin gibi acı esiğin düsükte olabilir neenone

canım emlayı sürdükten sonra jelatınle sarma buzdolabı poşetıyle sar sonra üzerinden jelatınle geç hava almasın. öncelık buzdolabı poşetının olsun ama jelatın kremi emiyo.. kremı sürdükten sonra 1 saat bekle epilasyoncunda sadece uygulama yapacagı yeri silip yapar diger yerlerde kapalı kalırsa uyuşuklugu geçmez. 1 tanede agrı kesici ilaç alıp giderkes daha etkılı olabılır

neenone sende bidahakinde agrı kesici icip gitmeyi dene belki etkisi olabilir emlayıda bi saat önceden sür ama üzerini mutlaka kapat ozman cok daha etkili oluyor belki zaten bunları yapıyorsundur ama ben yinede diyim:34:benim sormak istedigim bisey var sen meryem hanımdan memnunmusun ben gittigmde bana demistiki bıyıgın bi kezlik isi var hemen biter demisti sen kac kez yaptırdın azalma incelme oldumu.genel anlamda yaptırdıgın yerler cıktımı bilgilendirirsen cok sevinirim

Cevapların için çok teşekkür ederim. Çok etkili bir ağrı kesici ismi alabilir miyim o zaman senden:) Benim ilaçlarla pek işim olmadığı için bilemiyorum. Emlayı gidince meryem hanım uyguladı 2 kere. Bıyıklarımda işe yaradı ama yine de acıdı. Neyse buna da şükür tabi. Bıyık dışında en son gittiğimde çeneme ve göz çevrelerime de uygulamıştı ama göz çevremi 20 dk sonra açmak zorunda kaldı sanırım o yüzden işe yaramadı. Meryem hanım emlayı sürüyo ve üstüne jelatin koyuyo, ben yapmayı denemedim. Ama dediğim gibi çenemde ilk başta etkisini gösterdi fakat çok çabuk geçti uyuşukluk 10 dk da falan. Meryem hanımdan memnunum, bana da 3 ayda biter demişti ama ben düzenli gitmiyorum. Yine de azalma oldu tabi bıyıklarımda. Favorilerim tamamen bitti, yanaklarım, göz çevrem ve çenemde tüyler çok çok fazla olduğu için pek azalmadı. Zaten oraların tamamını hiç aldıramadım. Yalnız meryem hanım hiç olmadığı kadar yaktı bu sefer. Minik minik kabuklar oldu ki ilk aldırdığımda ve ikincisinde hiç olmamıştı. 1 ay sonra evleniyorum ve tekrar aldırdığımda yüzüm kırmızı olsun istemiyorum. ilk ikisinde bişey olmayıp şimdi bu kadar zarar görmem pek hoşuma gitmedi. Bir de bi kaç gün oldu epilasyon yaptıralı ama bütün yüzüm ağrıyo hala normal mi?

Rica ederim neenone faydalı olabildysem ne mtlu.ben apranax içmistim yanlıs hatrlamıyosam.benim bildgim en etkili agrı kesicide o.migden hassassa rhatsz edeblir bras aklında blunsn.en az bi saat bekletmen grek emlayı ve üzerini mutlka sarmk lazım etki göstrebilmesi icn.seninki braz az durmus sanırım.vaktin varsa daha erken gdip sürdürtebilrsn etki etsin diye.mryem hanım kacla calıstıki sana.kabuklanmayı bence ona bi sor derim cnkü hiç kabuklnma olmaz demisti bana.iğnenin izolasyonuda etkisini yitirmis olabilir arayıp bi sor istersen yada bidahaki gdisinde sor.bnde kabuklanma olmadı ama zaten bana cok düsük calısmıstık tüylern ince yüksek calısmaya gerek yok dedi.bnde bıyıgımı yaptrmak istiyorum bıyıgın isi cok kısa sürüo hemen bitio diyince sanada sormak istedim.Allah tamamına erdirsin ins buarada cnm:34:

Ama iğneyi kaç kere kullandık ki özelliğini yitirsin :( Peki ilacı epilasyondan kaç dk sonra içiyim? Geçen akıma baktım da 4 le çalışıyo, yüksek mi?

Yüzüm neyse de dudak üstüm aradan 1 ay geçmesine rağmen sıktığım zaman ağrıyodu. Normal mi?

Ama iğneyi kaç kere kullandık ki özelliğini yitirsin :( Peki ilacı epilasyondan kaç dk sonra içiyim? Geçen akıma baktım da 4 le çalışıyo, yüksek mi?[/

hiç belli olmuyo biliyomusun daha önce gittiğim yerde nemectron kullanıyordu ve toplasan bi saat bile calısılmamstı iğneyle.2.gidisimde izolasyonunu kaybetmiş diyip iğneyi degistirdik ilk calıstıgım yerlerde kabuklanma olabilir demistii gercektende öyle olmustu halbuki gittigm yerden almıstım iğneyi ve 45 dakika falan anca calısılmıstır bence sen meryem hanımla bi görüs derim cünkü yara kabuk kesinlikle olmaz demisti ve zaten internetteki sayfasındaki yorumlrda hep o yöndeydi.agrı kesiciyi epilasyona gitmeden 45dakka bi saat önce icebilirsin eczaneyede danısabirsn belki dha etkiili ilaclar olablir:34: 4 akım yüksek değil benim yüzüme 7-8-9la calısıldı hep.merym hanımdn önce gttiğim güngör hanım son gttiğimde en yüksekle 9la calısmıstı ve 1ay gcmesine ragmen hala agrıyodu dokundugumda flan kardesimede yaptırmıstık onunda aynı sekilde.kremlerini flan düzenli kuullan cnm ilk bikac gün bactroban kullan antibiyotik özelliği var svilce olusmasını flanda engelliyo

Yüzüm neyse de dudak üstüm aradan 1 ay geçmesine rağmen sıktığım zaman ağrıyodu. Normal mi?

dudak istü cok hassas oldugundan daha cok acır tabii ama bi ay sürmesi normal degil bnde yüzüme 9la calısıldıgnda bi ay gcmesine ragmen dokundugumda acıyodu o bi aya kadar dokunmadan bile acıyodu

Ama iğneyi kaç kere kullandık ki özelliğini yitirsin :( Peki ilacı epilasyondan kaç dk sonra içiyim? Geçen akıma baktım da 4 le çalışıyo, yüksek mi?[/

hiç belli olmuyo biliyomusun daha önce gittiğim yerde nemectron kullanıyordu ve toplasan bi saat bile calısılmamstı iğneyle.2.gidisimde izolasyonunu kaybetmiş diyip iğneyi degistirdik ilk calıstıgım yerlerde kabuklanma olabilir demistii gercektende öyle olmustu halbuki gittigm yerden almıstım iğneyi ve 45 dakika falan anca calısılmıstır bence sen meryem hanımla bi görüs derim cünkü yara kabuk kesinlikle olmaz demisti ve zaten internetteki sayfasındaki yorumlrda hep o yöndeydi.agrı kesiciyi epilasyona gitmeden 45dakka bi saat önce icebilirsin eczaneyede danısabirsn belki dha etkiili ilaclar olablir:34: 4 akım yüksek değil benim yüzüme 7-8-9la calısıldı hep.merym hanımdn önce gttiğim güngör hanım son gttiğimde en yüksekle 9la calısmıstı ve 1ay gcmesine ragmen hala agrıyodu dokundugumda flan kardesimede yaptırmıstık onunda aynı sekilde.kremlerini flan düzenli kuullan cnm ilk bikac gün bactroban kullan antibiyotik özelliği var svilce olusmasını flanda engelliyo

Ben hiç krem kullanmıyorum ki. Ne kullanmam gerek?

bıyıga emla sürdüğünde cok acı duydunmu bende bıyga baslıyım diyorum ama korkuyorum acıkcası emla etki etcekse deniyim diyorum

Emla işe yaradı bende, ikidir onunla aldırıyorum. Acıyo yine ama dayanamacağım gibi değil. İlkinde hiç uyuşturmamıştık ve acıdan gözlerimden hiç durmadan yaş geldi.

Back