İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla kol altimda durum boyle (20 kusur + bugun 3. igneli yine 50tl verdim)

genital ve alt bacak basladim bugun 4. seansima gittim yine alex yine lazer (120tl verdim)

Bu sekilde devam edecegim maddi olarak igneli daha cok sarsiyor beni lazer 3 ayda bir gittigim icin.

Darisi bana pek umudum yok ama

Bugun sevda hanim duzenli gelirken 12 gunde bir sanirim igneliye 6 ay da bitebilir dedi yani 13 seans kadar bahsediyor 3u gitti 10u kaldi diyelim hadi hayirlisi

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım vaar
Artık koltuk altım jiletlemekten mahvoldu
İğneliye gitmek istiyorum ama uygun olması lazım Sevda hanıma gitsem ortalama ne kadar tutar bir seans? Beni bilgilendirin lütfen
Ona göre gidip konuşucam randevu alıcam, bütçeme uymıcaksa gitmenin de bir anlamı yok

Sevgili Hanımlar
Bu forumda tecrübelerini paylaşan herkese özellikle Tecnolog'a çok teşekkürler.
Kadın olmanın zorluklarını hep beraber yaşıyoruz buradan görüldüğü kadarıyla.
Ben bir kaç yıl önce akne tedavisi gördüm. (Rouccatane kullananlar beni anlarlar.) Çok zorlu bir süreçti. Yanağımda iz kaldı ama bitti. Tam da bitti derken bu sefer tüyler çıktı.
Ben de yüzüm için iğneli epilasyona başladım. Benim tüylerim inceler ama yüzümün her yerindeler. Aynalara bakmak istemiyorum. İnsanların yüzüne bakmak istemiyorum. Evden çıkmak insanlarla buluşmak istemiyorum. Geceleri bu dediklerimi yapabilirim belki ama güneş ışığı bana haram gibi geliyor.
Korkum şu: akne izlerini dert ederken bir de buna epilasyon izleri eklenir mi?
Kıllar acaba birgün biter mi?
Yoksa oluruna bırakıp yüzüme daha fazla müdahale etmemeli miyim? Eski halime şükür edecek duruma gelmekten korkuyorum.
Kısacası kafam karışık.
Umarım ben de bir gün size buradan mutlu haberler veririm.

Sevda hanım dakıkalık ucretı nakıt verılecekse 1.75

Kredı kartı ıse 2 tl

Benım 20 kusur seanstan sonra oraya gıtmıs bırı olarak 50tl verıyorum, yanı kıllarım az ama var

sız buna gore bır hesap yapınız.

merabalar yeniden ben bugün gittim sordum güzellik merkezinin yerini, hatta o sokaktaki tüm kuaförlere sordum yani kendimde baktım ama göremedim.. Kuaför orası çok soruluyor zaten ama yok öyle bi yer biz görmüyoruz dediler. vallahi bende göremedim. yerini yeniden tarif edebilir misiniz :S

1-kızılay dolmus duraklarının ordan kumrular sokak yuruyun

2-sagdan ıkıncı araya donun

3-yıne sag tarafınızda apıkoglu cıgkoftecı goreceksınız

4-o bınanın 4. katı asansore bının 4e basın ıner ınmez gorecegınız kapı

kolay gelsın

merhaba arkadaşlar bu konunun 150.sayfasına kadar filan okudum sanırım ben de sevda hanıma gideceğim. göğüs ucu göbek çizgisi koltukaltı ve genitale başlayacağım..genital 6seans koltukaltı 5seans ve göbek çizgisi ile göğüs ucu 1 seans alex yaptırdım ..anladım ki ne kadar azalsa da tam bitmeyecek..bu yüzden şu andan itibaren iğneli dneyeceğim. teknolog saolsun çok ilgili ve yardımcı olmuş Allah razı olsun ondan:) ben de öğrenciyim para yönünden zorlanacağım fakat değerse zorluklara katlanırım.. gelişmeleri paylaşmaya çalışacağım ..

bıyık bolgemde hafif kahverengi lekeler kaldı.. tanıdıklarım da fark ediyo ve gecmiyo. boyle gölge gibi.. sanki bıyıklar yeni terlemis gibi uzun zamandır gecmiyo

bıyık bolgemde hafif kahverengi lekeler kaldı.. tanıdıklarım da fark ediyo ve gecmiyo. boyle gölge gibi.. sanki bıyıklar yeni terlemis gibi uzun zamandır gecmiyo

Benimkindede var leke ama güneşde bunu tetikliyor iğneli yaptırmadan oncede güneşten böyle lekeler oluşmuştu sanki hep bıyık varmış gibi dürüyor iğneli bitsin leke tedavisi uygulayacağım

kızlar ben bugün sevda hanıma gittim tanıştım haftaya cuma randevu aldım :) çok tatlı bi bayan ayrıca oradaki kızlarla da konuştum herkes çok memnundu valla:) teknolog a bir kez daha teşekür ediyorum umarım kurtulurum artık şu tüylerden:)

Sevda hanım gerçekten işini çok iyi yapıyor. Eli inanılmaz hızlı. Evlilik nedeniyle Ankara'dan ayrılmak zorunda kaldım ve şimdi kara kara düşünüyorum İstanbul' da nerede yaptıracağım diye.

Sevda hanım gerçekten işini çok iyi yapıyor. Eli inanılmaz hızlı. Evlilik nedeniyle Ankara'dan ayrılmak zorunda kaldım ve şimdi kara kara düşünüyorum İstanbul' da nerede yaptıracağım diye.

zaten ancak haftaya cuma randevu verebildi o kadar dolu ki:) burda keşfettim inşallah ben de memnun kalacağımı düşünüyorum neenone.. sen de umarım gittiğn yerde sevda hanım gibi birini bulursun
:))

acaba teknolog naptı hala memnun mu ..gerçi ben koltukaltı göbek çizgisi göğüsucunu yaptıracağım daha sonra da paket bölgesine. malum param ancak denkleşecek:S bu bölgeler sizce çabuk biter mi

eveeeet sonunda sevda hanımla bugn başladık :) gerçekten çook tatlı bi insan tabiki sadece tatlı değil oldukça hızlı.. sonuçlar için şimdilik tabiki bişe demek için çok erken ama sonuç da güzel olcaak inşallah:) ben hala teknolog naptı merakk ediorum inş bizi okuodur..

acaba teknolog naptı hala memnun mu ..gerçi ben koltukaltı göbek çizgisi göğüsucunu yaptıracağım daha sonra da paket bölgesine. malum param ancak denkleşecek:S bu bölgeler sizce çabuk biter mi

Ben göğüs ucuna yaptırdım canım çok çabuk bitti. Çeneme de yaptırıyor göğüsten once başlamıştım ama az kalsa da hala devam ediyor.

Kizlar çok affedersiniz bir Sey soracağım popo arasına igneli yaptıran var mı ben göğüs ucu ve cene yaptırdım bitti sayılır. Dediğim bölgeye başlayacağım sevda hanım yapıyor mü ve çok acıyor mu?

Ben göğüs ucuna yaptırdım canım çok çabuk bitti. Çeneme de yaptırıyor göğüsten once başlamıştım ama az kalsa da hala devam ediyor.

çok çabuk derken mesela kaç kere gittin canım.. bu arada benim iz filan yok çok şükür hafif kızarık ama ağda da bile oluodu benim o geçer bi kaç güne diiye düşünüyorum.. bakalım sonuçlar nasıl olcak.. sevda hanım sanırım her yere yapıo biraz acıo açıkcası ama isteyene lokal anestezi yapıo yüzeysel hiç bişe hissetmiosn benim tek koltuklatım acımaya başladı sevda hanım yaptı hissetmedim ondan sonra. acaba zararı var mıdır bunun bilmiorum orasını tabi.sizce?

canım göğüs ucuna nerde gittin ve kaç seans gittin acaba .. ben dün başladığım için merak ettşm doğrusu.. ama sevda hanım yapıor die biliorum senn için sorabilirim.

canım göğüs ucuna nerde gittin ve kaç seans gittin acaba .. ben dün başladığım için merak ettşm doğrusu.. ama sevda hanım yapıor die biliorum senn için sorabilirim.

Merhaba canım mesajini yeni gördüm. Göğüs ucuna gittiğim seansları saymadım açıkcası canım bi sayi söyleyip yalan olmasın. Ama söyle söyleyeyim 9 aydır 2 haftada bir çeneme gidiyordum çenem çok kötüydü erkek sakalı gibi. Güngör hanima gitmiştim bu arada tunalidaki. Çeneme gidip gelirken yaklasik uc ay sonra cenemden memnun kaldığım için göğüs ucuna başladım. İlk yaptırdığımda 2 ay sonra çıktılar hepsi geri. Onları tekrar sifirladiktan sonra, 2 haftada bir çeneme gidip geldikçe göğüsümde çıkanları da aldırdım. Bazen çıkmamış oluyordu aldırmıyordum, bazen adeti oldugum için acısına dayanamam diye aldırmıyordum falan göğsümün oyle alamadığı da oldu yani şimdi 1 aydır falan aldırmadım birinde 1 kalın bir ince tel birindende 1 tel kalmış. Oradan tahmini bı hesap yapabilirsin canım. Çenemde çok iyi durumda iki sifirlamada biter diye düşünüyorum. Göğüsümde kalanları da cene için gidip geldikçe halledeceğim yine. Ama bu aa gidedim 1 aydır falan 3 hafta daha gidemem 2 ay falan ara vermi olucam 9 ayın üstüne.

İz hiç kalmadı bende olmadı hiç bastan beri. Benim için Sevda Hanım'a sorarsan çok mutlu olurum canım. Acısını, ne kadar zamandan biteceğini falan.

Ha bide 1 seans göbeğime de yaptırdım ama sonradan gerek duymadım o bolge benim için şimdilik zaruri olmadıgından ona rağmen azalmış. Yapılırken en az orası acıdı. Yarimsar saat de sag sol favori bolgeme yaptırdım ama favori bölgem çok sık o kadar zamanda çok az bir kısım bitti. Ama o bölgeler o kadar kızardi ve acidiki anlatamam. Göğüs bile bu kadar acımıyor. Bir de kızariklik çık uzun sürdü. 1 ayda amca gecti. İs yerinde bı erkek arkadas yüzüne ruj bulaşmış falan dedi :) o kadar dikkat çekmiş. Bi daha yaptırmadım o yüzden. Belki sevda hanima orayı da yaptırım bı cesaret. Uyusturulursa. Gerçi ben onubkonusurum da sen dediğimi bi sor:) öncelikle ona gideceğim çünkü.

benim çenemde 4 5 tane kıl vardı sarı tüylere zaten gerek duymadım duymam da inşallah.. ama 4 5 tüy gitti hemen o bile farkedio iz filan hiç yok çenemde .göğüs ve koltukaltım da hafif kızarık sadece onlar da normal sanırım geçio ki tatlı tatlı kaşınıo .. şimdi mesaj atayım sevda hanıma bi sorayım burdan bilgilendiririm seni canım.. ben 2 haftada bir gitmeye çalışacağım ne kadar sık gidilirse o kadar çabuk bitermiş.. hem sık gitsen parça parça ücret ödüosn biriktirip gidince de uzun sürüo yine aynı hesap yani.. en azından sık gidip temiz temiz gezmek güzel.. tabi hastalık dönemleri ben de gitmem dayanamam acısına hem de hormonlar farklıı çalştığı için belki faydası olmaz iz filan kalır belli olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…