İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Emla işe yaradı bende, ikidir onunla aldırıyorum. Acıyo yine ama dayanamacağım gibi değil. İlkinde hiç uyuşturmamıştık ve acıdan gözlerimden hiç durmadan yaş geldi.

dudak üstünde emlanın ise yaramasına cok sevindim sislik olup olmaması önemli benim icin. cünkü hem okula hem kursa gidiyorum yakında mezuniyetim falanda var kötü bi durumla karsılasmaktan korkuyorum

dudak üstünde emlanın ise yaramasına cok sevindim sislik olup olmaması önemli benim icin. cünkü hem okula hem kursa gidiyorum yakında mezuniyetim falanda var kötü bi durumla karsılasmaktan korkuyorum

Yok insan içine çıkamıcak gibi olmadı hiç. Hatta ilk aldırdığımda, aldırdıktan yarım saat sonra dışarı çıktım işlerimi hallettim. Hiçbir belirti yoktu. Bi dahakine sevda hanıma gidip onu denicem. Yeni iğne alıcam tabi. Nikahtan 2-3 gün önce tüm yüzümü aldırıcam ve yaralı, kırmızı bir yüzüm olsun istemiyorum.

araya girmek gibi olmasın ama ankarad atavsiye edebleceğiniz yer varmıdır acaba ?

Salı günü işlem yaptırdım.Komple yüz ve ense çalışıldı.Dudak üstümde çok dikkatli ve yakından bakınca çok açık renkte kabuklar var.Aslında kabuk sayılmaz.İlk gün hafif şişmişti sabaha geçti.Çok memnunum.Aynı gün bikini bölgeme de çalıştık şuan ağrı iz herhangi bir sıkıntım yok.İşlem yaptırırken acısına dayanamadığım tek yer bikini bölgesi...Sevda hanım sağolsun çok yardımcı oluyor.Ben çok rahatım ve gönül rahatlığıyla Sevda hanımı tavsiye ediyorum arkadaşlar.Bir gidin memnun kalacağınızdan eminim.Benden sonra giden ablam ve arkadaşlarım da çok memnunlar.

slm Sagtek nasılsın? :)

baya ilerlemişsin bikini bölgesi falan :) maşallah
bu gidişle sene sonuna bitireceksin tüylerini

Ben kolaltlarım için iğneli epilasyona gittim ve yaşım o zaman çok küçüktü 13 yaşındaydım. Kesin çözüm olduğu doğru şimdi hiç yok kolaltlarımda tüy ama tam bir çin işkencesi. Böyle tek tek her tüye iğneyle ısı veriyolar ve benim canım çok acımıştı. O yattığım yerden kalktığımda nasıl olduğumu çok iyi hatırlıyorum. :)

slm Sagtek nasılsın? :)

baya ilerlemişsin bikini bölgesi falan :) maşallah
bu gidişle sene sonuna bitireceksin tüylerini

selam canım iyiyim teşekkür ederim.Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hazırlıklar..
İnş. sene sonuna kalmaz biter çünkü bebek düşünüyoruz
senin nasıl tüy durumu..tamamen kurtulmamıza az kaldı diye düşünüyorum

selam kızlar ben kol bölgemi yaptırdım bugunde son seansına gittim 5.30 saatte iki kolum bıttı. sıfır aldırmadım ara ara bıraktık dogal durması adına şimdi kremımı sürdüm 2 3 gün dikkat edecegım kesinlıkle su degmemesı önemli kol bileklerı suyla en çok temas eden yer oldugu için daha da bı dikkatlı olmak gerekıyo.

teşekkür ederim canım bende iyiyim. Daha pek birşey başlayamadık henüz iş bulamadığımız için

ooo hayırlı olur inş. diyorum şimdiden çok sevindim :) Anne olacaksın ne güzel
azalma oldu baya inceldiler ama yinede çıkıyo maalesef inş. kurtuluruz kısa sürede canım.
sende durumlar nasıl? uzun zamandır karşılaşamadık sevda hanım da yine denk gelirsek sohbet ederiz :)

kime yaptırdınn kujum..ne kadar tuttu??

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Ben 3. kez yüzümü aldırdım iğneliyle ama bu sefer diğer 2 alımdan daha fazla kızardı nokta nokta ve çenemde kocaman yağ bezeleri oldu. Bunlar normal mi? 24 gün sonra nikahım var ve tekrar aldırdığımda kocaman yağ bezeleri olsun istemiyorum. İğne mi iletkenliğini yitirdi yoksa yapan kişi mi hatalı yaptı?

Hayırlısı olsun hepsi olunca bir anda olup geçiyor..
Ben de durumlar iyi gidiyor keşke bi karşılaşsak görürüz nasıl olduğumuzu

Bugün sevda hanıma gittim, 15 dk zamanım vardı dudak üstünü aldı biraz. Yine acele olduğu için hiç uyuşturamadık ve yine canım çok yandı:) Yaklaşık 10 gün sonra tekrar gidip yaptırıyım diyorum ama çok pahalı, bugün 10-15 dk fln çalıştı ama 30 lira aldı. Balgatta gittiğim yerde en fazla 20 verirdim.

benimde sadece cene bölgemde o tarz seyler olmustu kimde yaptırdıgımda oldugunu hatırlamıyorum ama oldugunu hatırlıyorum zaten cenede yaparken daha cok acır cenene ilk kezmi yaptırmıstn ilk oldugundan öle bi reaksiyon vermis olabilir ama tam bilgim yok rahatsızlıklarını epilasyoncuna iletiyormusun o ne diyor bu durumlara.sevda hanım pahalıdır beni cok astıgından orayı direk elemistim bide deneme seansına gittiğimde kabukda olmustu hem okdar pra verip hmde sonunda kabuk olması aklıma pek yatmamıstı ama eli hızlıydı

kızlar 2 kolaltımda toplansa 10 tane kıl çıkmış bugun onlarıda aldırdım dahada çıkmazlar sanırım. yazın hiç düşünmeden ince askılılarımı sıfır kollu giysilerimi rahatca giyinebılecegım

bu topiği açtıgımda çok umutsuz arayış içindeydım bunları yazacagımı bılseydim ne kadar mutlu olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…