- 22 Mart 2008
- 1.914
- 218
- 373
bide dudak üstünde dudaklarında siskinlik flan oldumu epilasyondan sonra
Aldırdığım yerlerde çok ufak şişlikler oldu ama öyle büyütülücek gibi olmadı hiç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bide dudak üstünde dudaklarında siskinlik flan oldumu epilasyondan sonra
Emla işe yaradı bende, ikidir onunla aldırıyorum. Acıyo yine ama dayanamacağım gibi değil. İlkinde hiç uyuşturmamıştık ve acıdan gözlerimden hiç durmadan yaş geldi.
dudak üstünde emlanın ise yaramasına cok sevindim sislik olup olmaması önemli benim icin. cünkü hem okula hem kursa gidiyorum yakında mezuniyetim falanda var kötü bi durumla karsılasmaktan korkuyorum
Yok insan içine çıkamıcak gibi olmadı hiç. Hatta ilk aldırdığımda, aldırdıktan yarım saat sonra dışarı çıktım işlerimi hallettim. Hiçbir belirti yoktu. Bi dahakine sevda hanıma gidip onu denicem. Yeni iğne alıcam tabi. Nikahtan 2-3 gün önce tüm yüzümü aldırıcam ve yaralı, kırmızı bir yüzüm olsun istemiyorum.[/QU
peki meryem hanımla konustunmu anlattınmı kabuk oldugunu.sevda hanımda kabuk oluyodu benim bildigim ama sen giden arkadslara sor yinede istersen.ben deneme seansına gitmistim 10-15 dk calısmıstık ve kücük kücük kabuklar oldu sen bide yogun calıstırcaksın daha cok göze batar bana aralıklı calısmıstık pek göz batmamıstı ama sevda hanımın eli cok hızlıydı.hic kabuk olmasın istiyosan güngör hanıma git derim kabuk olmuyo
Salı günü işlem yaptırdım.Komple yüz ve ense çalışıldı.Dudak üstümde çok dikkatli ve yakından bakınca çok açık renkte kabuklar var.Aslında kabuk sayılmaz.İlk gün hafif şişmişti sabaha geçti.Çok memnunum.Aynı gün bikini bölgeme de çalıştık şuan ağrı iz herhangi bir sıkıntım yok.İşlem yaptırırken acısına dayanamadığım tek yer bikini bölgesi...Sevda hanım sağolsun çok yardımcı oluyor.Ben çok rahatım ve gönül rahatlığıyla Sevda hanımı tavsiye ediyorum arkadaşlar.Bir gidin memnun kalacağınızdan eminim.Benden sonra giden ablam ve arkadaşlarım da çok memnunlar.
slm Sagtek nasılsın? :)
baya ilerlemişsin bikini bölgesi falan :) maşallah
bu gidişle sene sonuna bitireceksin tüylerini
selam canım iyiyim teşekkür ederim.Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hazırlıklar..
İnş. sene sonuna kalmaz biter çünkü bebek düşünüyoruz
senin nasıl tüy durumu..tamamen kurtulmamıza az kaldı diye düşünüyorum
selam kızlar ben kol bölgemi yaptırdım bugunde son seansına gittim 5.30 saatte iki kolum bıttı. sıfır aldırmadım ara ara bıraktık dogal durması adına şimdi kremımı sürdüm 2 3 gün dikkat edecegım kesinlıkle su degmemesı önemli kol bileklerı suyla en çok temas eden yer oldugu için daha da bı dikkatlı olmak gerekıyo.
teşekkür ederim canım bende iyiyim. Daha pek birşey başlayamadık henüz iş bulamadığımız için
ooo hayırlı olur inş. diyorum şimdiden çok sevindim :) Anne olacaksın ne güzel
azalma oldu baya inceldiler ama yinede çıkıyo maalesef inş. kurtuluruz kısa sürede canım.
sende durumlar nasıl? uzun zamandır karşılaşamadık sevda hanım da yine denk gelirsek sohbet ederiz :)
Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Ben 3. kez yüzümü aldırdım iğneliyle ama bu sefer diğer 2 alımdan daha fazla kızardı nokta nokta ve çenemde kocaman yağ bezeleri oldu. Bunlar normal mi? 24 gün sonra nikahım var ve tekrar aldırdığımda kocaman yağ bezeleri olsun istemiyorum. İğne mi iletkenliğini yitirdi yoksa yapan kişi mi hatalı yaptı?
Hayırlısı olsun hepsi olunca bir anda olup geçiyor..
Ben de durumlar iyi gidiyor keşke bi karşılaşsak görürüz nasıl olduğumuzu
benimde sadece cene bölgemde o tarz seyler olmustu kimde yaptırdıgımda oldugunu hatırlamıyorum ama oldugunu hatırlıyorum zaten cenede yaparken daha cok acır cenene ilk kezmi yaptırmıstn ilk oldugundan öle bi reaksiyon vermis olabilir ama tam bilgim yok rahatsızlıklarını epilasyoncuna iletiyormusun o ne diyor bu durumlara.sevda hanım pahalıdır beni cok astıgından orayı direk elemistim bide deneme seansına gittiğimde kabukda olmustu hem okdar pra verip hmde sonunda kabuk olması aklıma pek yatmamıstı ama eli hızlıydı[/QUO
öncelikle merhaba kabuklanmalar öğne ucu kadar olp en fazla 3 gün sonra yok oluyorlar ve ne bir leke ne bir iz kalmıyor. kabuk olmasıda cok normal akım veriliyor kıl kökü yanıyor eğer bu işlem yapılmasa direk cımbızla cekilse hiç bi sekilde kabuk olmaz hanımlar bence kabuk olması işlemin doğru yönede olduğunu da gösteriyor olabilir ; ayrıca bu ilk zamanlarda oluyor daha sonra bu tür şeyler olmuyor aklınızda bulunsun diye söylemek istedim.
kesinlikle haklı olabilirsiniz tabi bütçeyi de düşünmek lazım ama söz konusu ciltse bence biraz daha düşünüp cildimizin nasıl güvende olduğunu görüp bilmek de bunun bi değerini geri planda bırakabilir kiher güzelliğinde bir bedeli vardır diye düşünüyorum ki ömür boyu sağlıklı tüysüz bir cilt için bence değecek bir bedel olduğunu düşünüyorum tabi secim size ait ama cildinizin sağlığınıda göz ardı etmemelisiniz .
benimde sadece cene bölgemde o tarz seyler olmustu kimde yaptırdıgımda oldugunu hatırlamıyorum ama oldugunu hatırlıyorum zaten cenede yaparken daha cok acır cenene ilk kezmi yaptırmıstn ilk oldugundan öle bi reaksiyon vermis olabilir ama tam bilgim yok rahatsızlıklarını epilasyoncuna iletiyormusun o ne diyor bu durumlara.sevda hanım pahalıdır beni cok astıgından orayı direk elemistim bide deneme seansına gittiğimde kabukda olmustu hem okdar pra verip hmde sonunda kabuk olması aklıma pek yatmamıstı ama eli hızlıydı[/QUO
öncelikle merhaba kabuklanmalar öğne ucu kadar olp en fazla 3 gün sonra yok oluyorlar ve ne bir leke ne bir iz kalmıyor. kabuk olmasıda cok normal akım veriliyor kıl kökü yanıyor eğer bu işlem yapılmasa direk cımbızla cekilse hiç bi sekilde kabuk olmaz hanımlar bence kabuk olması işlemin doğru yönede olduğunu da gösteriyor olabilir ; ayrıca bu ilk zamanlarda oluyor daha sonra bu tür şeyler olmuyor aklınızda bulunsun diye söylemek istedim.
kesinlikle haklı olabilirsiniz tabi bütçeyi de düşünmek lazım ama söz konusu ciltse bence biraz daha düşünüp cildimizin nasıl güvende olduğunu görüp bilmek de bunun bi değerini geri planda bırakabilir kiher güzelliğinde bir bedeli vardır diye düşünüyorum ki ömür boyu sağlıklı tüysüz bir cilt için bence değecek bir bedel olduğunu düşünüyorum tabi secim size ait ama cildinizin sağlığınıda göz ardı etmemelisiniz .
epilasyon sonrası kabuklanma bi mecburiyet yda dogallık degil bunu artık bizlere öyle bi aşılamıslarki biz bunun normal dogal bi sonucu oldugunu zannediyoruz ve kabulleniyoruz ama durum öyle değil kaldıki epilasyon yaptırıpta kabuklanma yasamadıgım insanlrlada tanıstım yaptırdım örnek vermek grekirse güngör hanım yüzüme en yüksek akımla calıstı 9la calıstık ve kabuklnma flan olmadı.kabuk olması cok normal demissiniz buna kesinlikle katılmıyorum ve böyle olmadıgınıda biliyorum.eger bu zamana kadar epilasyon yapıpta her seferinde kabuklnma oldugunu görseydm bnde bunun normal oldugunu düsüdnürdüm ki zaten bunun öyle olmadıgını görünceye kadar bende böyle düsünüyordum.eger kıl kökü yanmazsa zaten kılın cekildiğini hissediyoruz yani kabuklar akım verilidiğinden dolayı olusmuyor yada kıl kökü yandıgı icin olusmuyor bu braz kendimizi kandırmak oluyor bence ..bn sevda hanıma deneme seansına gittim 13dakika faln calısmstık ve yüzümün genelini taramıstı brbrine yakın yrlere calısamstık oyüzdende kabuklar pek göze batmıyordu ama benim tüylerim yogun ve sık sık calısmk grekiyor oyüzden dha fzla belirgin olcagını bliyorum kabuklarımda 3 günde faln gecmemsti herzamnki vaktinde döküldü.sonucta bende oraaya bi takım beklentilrle gttim eli hzlı oldgu icn gttim ve kabukda olusmcgnı duymustum fiyatı göze alarak ama beni tatmin etmedi cnkü ben hafta boyu dısardayım ve kabuklarn gecmesini beklicek vaktim hic olmuyo insanların baksılarındanada rhatsz oluyorum yada sorularından acıklama yapmaktan.hrkesin kendi tercihidr hrkes en iyi en güzel yrlerde yaptrmak ister ama sonucta bu tarz seylrde imkan meselesi.hrkes kendi icn en uygununu bulmaya calısyo alternatifler arasında.ben sadece tecrübelerimi paylasıyorum yoksaki benim yüzümde kabuk olmustr bi baskasında olmayabilir tabi...