• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecmiş olsun kujum:34::16:darısı bize inş en kısa zamanda:16::16::16:kolaltın toplamda kac seansta btti yani kac kez yaptırmıssındır öncesinde lazer flan yaptırdınmı hic birde sen kime yaptırıyodun

... kabuklarımda 3 günde faln gecmemsti herzamnki vaktinde döküldü....

Merhaba Angeell,

işlem yaptırdıktan sonra kabukların 3 günde geçmediğini her zaman ki vaktinde döküldüğünü söylemişsin.
Yani senin yaptırdığında yüzünde kabuklanma oluyor ve belli bir süre sonra geçiyormuş. bu cümlenden bu şekilde anlaşıyor değil mi?

kizlar biriniz çok acele sevda hanımın cep nosunu atabilir mi kontorum yok arayamıyorum karttaki numarayı cep nosunu da silmişim mesaj atarım en azından randevum almak istiyorum :(

Merhaba Angeell,

işlem yaptırdıktan sonra kabukların 3 günde geçmediğini her zaman ki vaktinde döküldüğünü söylemişsin.
Yani senin yaptırdığında yüzünde kabuklanma oluyor ve belli bir süre sonra geçiyormuş. bu cümlenden bu şekilde anlaşıyor değil mi?

Arkadaşlar merhaba tekrar,

yukarda ki mesajımda alıntı duruuuuu dan alınmış gibi olmuş ama değil angeell ın yazısından alıntı yaptım.
yanlış anlaşılma olmasın :3:

Merhaba Angeell,

Yani senin yaptırdığında yüzünde kabuklanma oluyor ve belli bir süre sonra geçiyormuş. bu cümlenden bu şekilde anlaşıyor değil mi?[/QUOTE
tabikide belli bi süre sonra geciyo kabuklar bi hafta max 10günü buluyodu ama artk kabuklanma olmuyo cok sükür gittigim yerde

buradaki yorum yapan arkadaşlara güvenerek bende Sevda Hn. gittim. Evet fiyat olarak hakketten piyasaya göre pahalı bence, diğer taraftan 3 defa gittim yüz bölgesi için ve çok ciddi para ödedim, ayrıca randevuyu 4.30 alıyorum, ama maalesef seansa 30-40 dk geç girdim her seferinde..buda bende ciddi problemlere neden oldu. ayrıca leke olmaz dedi kendisi ama maalesef lekelerimde oldu..lütfen arkadaşlardan rica ediyorum memnun olmadıkları konularıda bildirsinler ..bunuda benim görüşüm olarak sundum.

buradaki yorum yapan arkadaşlara güvenerek bende Sevda Hn. gittim. Evet fiyat olarak hakketten piyasaya göre pahalı bence, diğer taraftan 3 defa gittim yüz bölgesi için ve çok ciddi para ödedim, ayrıca randevuyu 4.30 alıyorum, ama maalesef seansa 30-40 dk geç girdim her seferinde..buda bende ciddi problemlere neden oldu. ayrıca leke olmaz dedi kendisi ama maalesef lekelerimde oldu..lütfen arkadaşlardan rica ediyorum memnun olmadıkları konularıda bildirsinler ..bunuda benim görüşüm olarak sundum.

Bence herhangi bir memnuniyetsizliğin oldu ise bunu Sevda Hanımla görüşmeliydin, randevularında gecikmeler yaşadı isen ki genelde Sevda Hanım mümkün olduğunca saatlerine uyar, bunu bir seferinde söylesen yeterli olurdu diye düşünüyorum. Ayrıca lekelenme konusunda da belki yanlış bir uygulaman ya da güneşe ve diğer dış etkenlere karşı koruyamama durumun olmuştur, yoksa etrafımdaki yakınlarım arkadaşlarım yaptırdılar, birinde bile ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Eğer işleme devam etmeyi düşünmüyorsan, naçizane bir öneri, problem yaşadığın yere 3 seans gitme, bir ya da en fazla iki kez gitmen yeterli.

iğneli epilasyon için dün sevda hanım'a gittim.. inanılmaz memnun kaldım kızlar.. hem cok tatlı bir bayan, hem de işini harika yapıyor. çok az acı hissettim ve eli de çok hızlı.. kesinlikle tavsiye ediyorum :))

slm arkadaşlar sevda hanımın adresini verirmisnz bende gitmeyi düşünüyrum sevgilerimle

Bence herhangi bir memnuniyetsizliğin oldu ise bunu Sevda Hanımla görüşmeliydin, randevularında gecikmeler yaşadı isen ki genelde Sevda Hanım mümkün olduğunca saatlerine uyar, bunu bir seferinde söylesen yeterli olurdu diye düşünüyorum. Ayrıca lekelenme konusunda da belki yanlış bir uygulaman ya da güneşe ve diğer dış etkenlere karşı koruyamama durumun olmuştur, yoksa etrafımdaki yakınlarım arkadaşlarım yaptırdılar, birinde bile ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. Eğer işleme devam etmeyi düşünmüyorsan, naçizane bir öneri, problem yaşadığın yere 3 seans gitme, bir ya da en fazla iki kez gitmen yeterli.

görüştüm ve tüm şikayetlerimi ilettim bizzat..ve geç aldığını insanlara hayır diyemediği için bu aksaklıklar olduğunu kabul etti , hatta kendisi telefon edip 4. kez çağırdı .....işleme devam etmem konusundada ısrar etti. acaba siz sevda hn. ın yakınımısınız tamda bu mesajı8 yayımladıktan 2 gün sonra aradıda ..tesadüf olsa gerek????

İyi günler benim size bi sorum olacaktı.Bu oluşan lekeler geçer mi?Geçerse ne kadar sürede geçer ve geçmesi için ne kullanmalıyız?Teşekkürler :5:

Ben koltuk altıma 6 seans lazere gittim baya azaldı ama geri kalanları sanırım lazer bitiremiyecek tüyler zayıfladıkça lazer görmüyor. Bende sevda hanıma gitmeyi düşünüyorum ama bu iğnelerei siz dışardan mı alıyorsunuz yoksa sevda hanımdan mı alıyorsunuz.Dışardan ise nerden ve nekadara aldığınızı öğrene bilirmiyim.

1- Igneyi sevda hanimdan aldim 20tl odedim.

2-Koltuk altina yaptiriyorum (20 kusur seans lazer yaptirdim)

3-20 kusur seansin uzerine 2 seans igneli yaptirdim

4-3. icin gidecegim ama cok kararsizim.

5- Lazer 30tl verip yaptirirdim tam 3 aya yakin bir sure hic bir sey cikmazdi istedigimi giyerdim.

6- Daha fazla ucret oduyorum ve 15 gun surmuyor bile 15 gun sonra asla koltuk altimi acikta birakacak bir sey giyemiyorum.

Bu durumda lazere donmeyi istiyorum tabii ki de

(ilk seans 50tl verdim 20tl igne 30 tl normal ucret ikinci seans direk 50tl seans ucreti bu de 1 ayda 100 tl eder)

Igneli su kadar seansta benim bitti diyen var mi sanirim yok?

Son düzenleme:
Yesa1 koltukaltın için sanırım IPL yaptırmışsın. Ben alex ile 5 seans falan yaptırmıştım %99 bitmişti. Kalan belli belirsiz tüyleri de iğneliyle aldırdım. Şu an için sıfır tüy. :54:

Son düzenleme:
1- ALEX yaptırdım

2- Kıl yapınız cok uygun en fazla 8 seans dendı

3-sonuc ortada 3 ay cıkmasa bıle 3 aydan sonra cıkıyor

ıgnelı ıse 15 gune kalmıyor bıle

ıgnelı kac seansta bıttı

Son düzenleme:
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ama hala neden sonuç alamadınız anlamadım. İnsan hem maddi memde manvi yıpranıyor. Umarım kısa sürede kurtulursunuz.

1- ALEX yaptırdım

ıgnelı kac seansta bıttı

Bende 6 seans oldu koltuk altı hala sık sık geliyor sertliği azaldı biraz kılların ama daha baya sürer gibi bide koltuklarım karardı ins biter çektiğimiz acılara deger

Bende 6 seans oldu koltuk altı hala sık sık geliyor sertliği azaldı biraz kılların ama daha baya sürer gibi bide koltuklarım karardı ins biter çektiğimiz acılara deger

igneli degil mi sizinki de

valla bilmiyorum ne kadar surecek

bugun sevda hanima soracagim belli bir seans vermesi mumkun mu diye?

1- ALEX yaptırdım

ıgnelı kac seansta bıttı

Ben 2008 yılı nisan ayında başlamıştım ve o zaman 75 TL veriyordum her seansa. 3-4 seans sonunda çok çok azalmıştı fazladan 2 seans daha yaptırdım. Seans aralıklarım 2 aydı. 1 yıl sonunda rahatsızlık verecek bi görüntü yoktu. Sonrasında 3-4 ayda bir falan çıkan bi kaç taneyi iğneliyle aldırdım. :31: Şaşırdım sizinki onca seans nasıl bitmemiş alexle :53:

Back