sevda hanımı arayın gitmeden kendisinin tanıdık doktoru var sanırım ben gitmedim ama öle söylüyordu sevda hanımm....oradada yaptırabilirsinizz....[/QUOTE
teknolog merhba nasılsn bn bsey sorcktm bügun uzun zmndan sora güngör hanıma gttm bi saat calıstk ve hrseye cok diikat ettm buraya yazp merak edn arkdsları bilgilendrmek icn.işlem sırasında üsenmeden saydım dakikada maksimum 20 tüy alıor güngör hanım.ortlma ise 15-18 civarnda.benim mertak ettigim sevda hanım dakikda kac tüy alablior bna 40-60 arası demsti burdada bazı arkdslr böle oldgunu yazdı bn dneme seansına gttim ama hatrlamıorm saymamıstm senin bi bilgn varmı.bilgsi olan arkdslrda yzablr...buarada güngör hanım bna 9la calıstı en yüksek akımla calısms
peki arkadaşlar dakikası ne kadar iğneli epilasyonun bu merkezde?[/QUOTEnrde canım.tunalıda yani güngör hanmda 1.15 dakikası.kzlyda sevda hanımda ise 1.75tl
sevda hanımı arayın gitmeden kendisinin tanıdık doktoru var sanırım ben gitmedim ama öle söylüyordu sevda hanımm....oradada yaptırabilirsinizz....[/QUOTE
teknolog merhba nasılsn bn bsey sorcktm bügun uzun zmndan sora güngör hanıma gttm bi saat calıstk ve hrseye cok diikat ettm buraya yazp merak edn arkdsları bilgilendrmek icn.işlem sırasında üsenmeden saydım dakikada maksimum 20 tüy alıor güngör hanım.ortlma ise 15-18 civarnda.benim mertak ettigim sevda hanım dakikda kac tüy alablior bna 40-60 arası demsti burdada bazı arkdslr böle oldgunu yazdı bn dneme seansına gttim ama hatrlamıorm saymamıstm senin bi bilgn varmı.bilgsi olan arkdslrda yzablr...buarada güngör hanım bna 9la calıstı en yüksek akımla calısms
hiç saymak aklıma bile gelmedi canımm.....bir dahakine saysam olurmu?
Bende 4'le çalışıldı. Bunun anlamı ne peki? Ben daha yeni başladım bilmiyorum bu konu hakkında bir şey. Daha mı etkili oluyor akım fazla olunca?[/QUOTsiz nerede yaptırıyorsunuz tabiki akımın etikisi varms ve hrkesn dyanma gcüne göre akımı belirliyormus güngör hanım dyanan hstalarna 9la calısıomus bna söledkleri bunlar.ayrıca yapılan bölgye görede akım siddeti farklılk gösteriyormus hssas bölglrde dsük akımla calısılıorms msela dudk üstü kas gbi
hiç saymak aklıma bile gelmedi canımm.....bir dahakine saysam olurmu?
tamam canım cok saol cnkü ona göre bi krar vrcem bian evvel dha cok tüyden kurtlmk istiorum byük ihtimaL bidahakine sevda hanıma gtcem birde orda yaptrym bi fkir sahibi olurm iice
peki arkadaşlar dakikası ne kadar iğneli epilasyonun bu merkezde?[/QUOTEnrde canım.tunalıda yani güngör hanmda 1.15 dakikası.kzlyda sevda hanımda ise 1.75tl
ben dakikası 1 tl ye duymuştum, hadi 1.15 i de anlarım da, sevda hanımda niye bu kadar pahalı ki, fark fazla değilmi sizce?
Bende 4'le çalışıldı. Bunun anlamı ne peki? Ben daha yeni başladım bilmiyorum bu konu hakkında bir şey. Daha mı etkili oluyor akım fazla olunca?[/QUOTsiz nerede yaptırıyorsunuz tabiki akımın etikisi varms ve hrkesn dyanma gcüne göre akımı belirliyormus güngör hanım dyanan hstalarna 9la calısıomus bna söledkleri bunlar.ayrıca yapılan bölgye görede akım siddeti farklılk gösteriyormus hssas bölglrde dsük akımla calısılıorms msela dudk üstü kas gbi
Ben Balgat' ta bir merkeze yaptırıyorum. Hiç araştırmadım sadece yapan hanım bana güven verdiği için başladım. Yara, kızarıklık vs olmaz demişti, olmadı da gerçekten. Dudak üstü için 3 kullandı ve inanılmaz acıdı. Daha fazla yükseltmez herhalde.
Ben Balgat' ta bir merkeze yaptırıyorum. Hiç araştırmadım sadece yapan hanım bana güven verdiği için başladım. Yara, kızarıklık vs olmaz demişti, olmadı da gerçekten. Dudak üstü için 3 kullandı ve inanılmaz acıdı. Daha fazla yükseltmez herhalde.
ne tur igne kullaniliyor acaba gttgnz yrde dakikasi nekadr byanin eli hzlimi dakikada kac tuy alablior bdhaki gdisinde dkkat edrmsn bu onemli cnku.en kcuk kabuklanma iz yra olmadmi yern adi ndr acaba
ben dakikası 1 tl ye duymuştum, hadi 1.15 i de anlarım da, sevda hanımda niye bu kadar pahalı ki, fark fazla değilmi sizce?
fzla grckten amasevda hanimin eli cok dha hzli ve oda isini iyi yapio
dudk ustu hssas oldgndan dha yuksk calismz hralde cnm ama anestzi yaptrio gnede dudk ustu yptrnlr aklinda blunsn gttgn yr kuafor yda guzelk salonmu guvenlrbi yermi rica etsm adini numarasni ozeldn atarmsn knusmkta fyda varBen Balgat' ta bir merkeze yaptırıyorum. Hiç araştırmadım sadece yapan hanım bana güven verdiği için başladım. Yara, kızarıklık vs olmaz demişti, olmadı da gerçekten. Dudak üstü için 3 kullandı ve inanılmaz acıdı. Daha fazla yükseltmez herhalde.
özeldn msj atma hakkım olmadgndan burdan yazıyorum smdi verdgn yeri arastrıodm bnde.sormk istedgm sey ücreti merak ediyorum dakikası nekadr ne tür iğne kullanıldı mryem hanım kac yıldr bu isi yapıo yrn zten arıcm ama merak ediorm
cok tesekkür ederim neenone bilgilendrdgn icnDakikası 1.25, ne tür iğne kullandığını ben de bilmiyorum :) Daha önce dediğim gibi hiç araştırmadan, bir şey bilmeden gittim oraya. Kaç yıldır yaptığını geçen sene sormuştum ama hatırlamıyorum şimdi.
kızlar bı zamanlar en büyük sorunum yüzümdeki tüylerdi gitmediğim yer kalmadı yüzüm pürüzsüz ama tüylüydü şimdi ise tüzysüz ama delik deşik iz dolu bunların hepsi iğnelien kalmadı bı kısmı lazer epilasyondan bı kısmı sivilce izleri bı kısmı iğneli epilasyon izleri benim derdim bitmeyecek anladım. ne yapacagım nereye gidecegım hangi doktora kendımı emanet edecegım bılemıyorum. dr verdiği ilaçlardan korktum güneşe hassasıyet yaptıgını söyledi yarıda bıraktım devam etmedimyaz geliyo yine lekler koyulaşacakçok canım sıkkın dün akşam yatakta iç çeke çeke ağladım bi türlü kurtulamıyorum nasıl bu hale gelebildi yüzüm kabullenemıyorum şu bilinçle 5 yıl öncesinde olmak isterdim ne lazere başlardım nede iğneliye... yüzümdekı ayva tüylerini sakala dönüştürmezdım lazerle... insalar çok acımasız yeterkı para olsun tamam gel biter tüyler şöyle olur böyle olur leke şöyle gider kıl böyle gider bi çok yer para tuzagı bı kere kendılerını karşısındakının yerine koymuyorlar sonuç olarak bu haldeyım geçenlerde bı kımyasaal peeling yaptırdım %20lik pek bi etkı görmedim bi daha gidecegım 2. seansa baktım olmuyo bırakacagım. şu anda en çok istediğim şey yüzümün eski halıne dönmesi porselen gibi bi cilt istemıyorum eskı cildime kavuşsam yeter yüzümde kıllar varken aynaya bakmıyodum hergün oturup aglıyordum kıldan kurtuldum gibi birşey ama sonuç değişmedi halen üzgünüm halen aynaya bakmak istemiyorum. kıl bitsinde nasıl biterse bitsın demeyın gittiğiniz yeri iyi ölçüp biçin.
kızlar ben ne yapayım bana akıl verin hangi yolu izleyim foto koymayı bilsem koyacagım. ankarada bildiğiniz iyi bi dr varsa önerin lütfen yada leke iz için şunu yap kesin dediğiniz bişey varmı? yardım istıyorum sizlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?