• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen de haklısın canım ben de yeni üye oldum ama önceden de takip ediyodum siteyi az çok biliyorum o yüzden. Böyle başlıklarda konular değişip farklı yerlere gidebiliyo snra insan aradığını bulamıyo diye belirtmek istedim. Kızmadın umarım :17:

Yok canım neden kızayım ki :D

Yaa ben size bi konuda soru soracaktım.Benim bi akrabam var erkek.Abla sen bu konuları biliyorsundur dedi.Ben elmacık kemiklerinin oraya iğneli yaptırmak istiyorum Ankara'da tavsiye ettiğin yer var mı diye.Ben şuan Antalyadayım ve uzun bir süre burda kalacam.İnternete yazınca siz çıktınız bi kaç kere daha takip etmiştim bu siteyi.Sevda hanım ile yüz yüze görüşen arkadaşlar bi sora bilir mi erkeklere de yapıyor mu?Bir istisna yaparsa çok iyi olur. :1: Kuzenimi çok seviyorum ve yanlış yerlere gitmesini istemiyorum.Sevda hanım anlayışla karşılar inş.Mesajlarınızı bekliyor ve sizi takip etmeye devam edeceğim.Hepinizin yeni yılını kutluyorum..Mutlu noeller :40:

Selamlar bu iğneli epilasyon işlemi çok uzun zamana yayılan bi süreç sanırım.KİMSE EVET SONUNDA KURTULDUM BİTTİ ARTIK ÇIKMIYOR TEMİZLENDİ GİBİ Bİ CÜMLE KULLANMAMIŞ NE YAZIK Kİ,GENELDE AZALDI VE ÇIKANLAR BELLİ OLMUYOR GİBİ SÖYLENMİŞ.AMA TABİ BU BİLE TATMİN EDİCİ.İNŞALLAH HERKESİ YÜZÜ SIFILANMIŞ OLUR :(

SEVDA HANIMIN ADRESİ NERESİ ? BİRDE FİYATI NASIL BİLGİ VEREBİLEN OLURSA MUTLU OLURUM. :)

Evet zaten o bölgelerimde tüyler olduğu için saçlarımla kapatıyorum normalde hiç toplamıyorum saçlarımı o yüzden. Deneme seansı güzel fikir aslında en iyisi öyle yapayım ben. Zaten kastettiğin bölgelere yaptıracağım ama kabuklar çok dikkat çekici değildir umarım boyutları ne kadar oluyor bir de aralıklı mı çok sık mı oluyor yani her kılın yerinde bitane gibi mi?

Cevap verdiğin ve mantıklı önerin için teşekkür ederim bu arada canım :29:

Rica ederim :)

Girilen her kıl kökünde kabuk oluyor canım. Öyle çok büyük değil, ama benim tüylerim çok sık olduğu için o bölge çok sırıttı tabi :( Sadece siyah kıllara ara ara çalışılcaksa sırıtmaz da benim gibi ayva tüylerine gidenlerde ve çok açık tenlilerde biraz kötü duruyor.

Yaa ben size bi konuda soru soracaktım.Benim bi akrabam var erkek.Abla sen bu konuları biliyorsundur dedi.Ben elmacık kemiklerinin oraya iğneli yaptırmak istiyorum Ankara'da tavsiye ettiğin yer var mı diye.Ben şuan Antalyadayım ve uzun bir süre burda kalacam.İnternete yazınca siz çıktınız bi kaç kere daha takip etmiştim bu siteyi.Sevda hanım ile yüz yüze görüşen arkadaşlar bi sora bilir mi erkeklere de yapıyor mu?Bir istisna yaparsa çok iyi olur. :1: Kuzenimi çok seviyorum ve yanlış yerlere gitmesini istemiyorum.Sevda hanım anlayışla karşılar inş.Mesajlarınızı bekliyor ve sizi takip etmeye devam edeceğim.Hepinizin yeni yılını kutluyorum..Mutlu noeller :40:

Senin de yeni yılın kutlu olsun canım. Ben sevda hanıma bu aralar gitmeyi düşünmüyorum o yüzden sana şöyle yardımcı olıyım google'da sevda meşeci diye aratırsan ilk çıkan site çalıştığı güzellik salonunun, iletişim bilgileri var telefon ile sorabilirsin.

Selamlar bu iğneli epilasyon işlemi çok uzun zamana yayılan bi süreç sanırım.KİMSE EVET SONUNDA KURTULDUM BİTTİ ARTIK ÇIKMIYOR TEMİZLENDİ GİBİ Bİ CÜMLE KULLANMAMIŞ NE YAZIK Kİ,GENELDE AZALDI VE ÇIKANLAR BELLİ OLMUYOR GİBİ SÖYLENMİŞ.AMA TABİ BU BİLE TATMİN EDİCİ.İNŞALLAH HERKESİ YÜZÜ SIFILANMIŞ OLUR :(

SEVDA HANIMIN ADRESİ NERESİ ? BİRDE FİYATI NASIL BİLGİ VEREBİLEN OLURSA MUTLU OLURUM. :)

Her kıl köküne tek tek girildiği için uzun sürüyor tabi :( Bitti artık çıkmıyor konusunda şunu söyleyebilirim, 2 ayda toplam 5 kere gittim iğneli epilasyona ve çalışılan bölgelerde tek seanstan sonra bir daha çıkmadı. Ama ben daha önce hiç almamıştım, ayva tüyleri bunlar yani. Cildim çok tepki verdiği için iyileşmesini bekleyip gidiyorum bu da benim için zaman kaybı oluyor tabi.
Çok sık gitsem ya da dayanabilsem de 2-3 saat gibi randevular alabilsem şimdiye bitirmiş olurduk sanırım.

Ben gittiğimde sevda hanımın dk.sı 1.75 di. Yeni yılda zam yaptı mı bilmiyorum. Açık adres olarak kumrularda ilk sağdaki sokak. Sevda meşeci yazıp arattığında sitesinden teline ve diğer bilgilere ulaşabilirsin canım.

Rica ederim canım keşke ben de 4-5 gün izin alabilsem valla hiç düşünmeden gider sevda hanıma yaptırırdım.
Randevularından sonra güzel haberlerini bekliyorum umarım güngör hanımla istediğin gibi geniş bi alana çalışabilirsiniz. Öyle ya da böyle bitcek bu kıllar :)

merhaba canım,

yüzümün çoğu tamamlandı. yanaklarımda çok ince tüyler kaldı. rahatsız etmeyecek şekilde görülmüyo diyebilirim.
boynumda alt kenar taraflarında var biraz rahatsız edici değil.

kalanlar için yine gitmem gerekiyor ama biraz dinlenmek istiyorum çünkü acıyo hâlâ :( yüksekle çalıştığı için acısı devam ediyor maaşesef...

1 hafta falan sonra tekrar randevu alabilirm kalanlar için...

umarım en kısa sürede kurutuluruz gıcık tüylerdennnnn :)

kızlarr bende iğneli epilasyona gittim 6 ay gibi bi süreçte gittim bitti.şuan hafif lekeler var onalrda geçici zaten yılladır boşuna psiklojimi bozmuşum yaza çok rahat edecemm onun mutluluğu var şuan yüz göbek kol koltukaltı bitti sayılırr şimdide bacağıma başlıyorum iyikide jale hanımın eline düşmüşümm dua ediyorum hergünn iyi bir bulun gidin kızlarr yoksa paranızda çöpe gider zamanınızda + acı yanında cabası olurr bnmm gittiğim yer bayan vücudu uyuşturucu iğne yapıyorr o dahada büyük bi rahatlık ankarada isenizz istersnizz yollarım size telini görürşürzsünzz gittikten snra bana dua edeceksiniz eminim bundan..:44:

kızlarr bende iğneli epilasyona gittim 6 ay gibi bi süreçte gittim bitti.şuan hafif lekeler var onalrda geçici zaten yılladır boşuna psiklojimi bozmuşum yaza çok rahat edecemm onun mutluluğu var şuan yüz göbek kol koltukaltı bitti sayılırr şimdide bacağıma başlıyorum iyikide jale hanımın eline düşmüşümm dua ediyorum hergünn iyi bir bulun gidin kızlarr yoksa paranızda çöpe gider zamanınızda + acı yanında cabası olurr bnmm gittiğim yer bayan vücudu uyuşturucu iğne yapıyorr o dahada büyük bi rahatlık ankarada isenizz istersnizz yollarım size telini görürşürzsünzz gittikten snra bana dua edeceksiniz eminim bundan..:44:

merhaba ebruliank bikac sorum olck cevaplrsan sevinirm:40: baahsettiğin jale hanım nerede çalısıyor kac yıldır bu işi yapıyor ne tür iğne kullanıyor dakikasını ne kadara yapıyor yyara kabuk olusuyormu işlem sorasında.senin tüylerinin durumu nasıldı yüzünün tamamınamı calsıtınz 6ayda tamamen bttimi yani.lekeler neden olustu bahsettiğin deliklermi yoksa lekemi.simdiden tsekkür edrm:34:

merhaba canım,

yüzümün çoğu tamamlandı. yanaklarımda çok ince tüyler kaldı. rahatsız etmeyecek şekilde görülmüyo diyebilirim.
boynumda alt kenar taraflarında var biraz rahatsız edici değil.

kalanlar için yine gitmem gerekiyor ama biraz dinlenmek istiyorum çünkü acıyo hâlâ :( yüksekle çalıştığı için acısı devam ediyor maaşesef...

1 hafta falan sonra tekrar randevu alabilirm kalanlar için...

umarım en kısa sürede kurutuluruz gıcık tüylerdennnnn :)

Bahsettiğin acıyı tahmin edebiliyorum :(

Çoğundan kurtulmuşsun canım çok sevindim.

En sonunda biz de burda hepsinden kurtulduğumuzu paylaşcaz buna eminim :34:

bende aranıza yeni katıldım bi süredir konuları takip ediyorum.
çok güzel paylaşımlarınız var. bende araştırıyordum. lazere giden arkadaşlarımın yüzündeki kıllarda azalma olmadığı gibi, birde üzerine kalınlaştı.
daha önceden 2-3 kez dudak üstüme iğneli epilasyon yaptırdım. ama hep yanlış kişilere rastladım herhalde :((
üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen hala yara izleri duruyor üstelik tüylerimden kurtulamadım. hala cımbızla ayna karşısındayım.
sizlerin söylediği gibi bir kaç günde geçen kabuklanma değil :( keşke öyle olsaydı...

anladıım kadarıyla ankarada epilasyona gidilecek 2 yer var.
yavaş ama kabuk yapmadan çalışan Güngör hn ve 2-3 kat hızlı ve detaylı çalıştığı söylenen Sevda hn.
gerçi hassas ciltlerde güngör hn dada kabuklanma olduğunu söylenmiş.
çok kararsız kaldım acaba hangisine gitsem.... Gerçi Sevda hn.dan çarşamba günü için deneme randevusu aldım.
deneme yapılıyo olması avantaj.... alacağım sonuca göre devam edip etmeyeceğime karar vereceğim.
ayrıca konuşmalarınızdan anladığım kadarıyla kıl derdinden kurtulmak için sık sık gitmek gerekecek
sevda hn yeri kızılayda olduğu için ulaşımı daha kolay bana. sonucunu sizlerle paylaşırım inşallah daha önce yaşadığım
deneyimlerim gibi olmaz..

inşallah memnun kalırım.....

merhaba ebruliank bikac sorum olck cevaplrsan sevinirm:40: baahsettiğin jale hanım nerede çalısıyor kac yıldır bu işi yapıyor ne tür iğne kullanıyor dakikasını ne kadara yapıyor yyara kabuk olusuyormu işlem sorasında.senin tüylerinin durumu nasıldı yüzünün tamamınamı calsıtınz 6ayda tamamen bttimi yani.lekeler neden olustu bahsettiğin deliklermi yoksa lekemi.simdiden tsekkür edrm:34:

Mrb tabikide cvplarım. Ankara etimesgutta yeri, 15 yıldır bu işi yapıyormuş ,gümüş rengi iğne kullanıyor,dk sı 75krş (saati 45 TL) oluyor yani...tabikide ilk başta yara oluyoşuyor 3 gün snra kabuk tutuyor bu yaralar snra dökülüyor bi kaç gün içindede hafif bi leke kalıyor ama kremlerle desteklediğimiz için daha çabuk bi zamanda geçiyor o izlerde ...:1:6 ay boyunca sürekli yüzüme gitmedim ben kol,kalça vede göbek yaptırdım bu süredede şuan seyrek seyrek %80 bitti bunlar bi defada bitti tabi 2 .tura daha geçilmedi 2.turdada hepsi biter .kiminin gözenekleri benm gibi çok açık oluyor iğneyi sokunca yeri belli oluyor oda çukur çukur oluyor delik oluyor ama oda kısa bi süre içinde kapanıyor yani ilk başta cefasını çekersniz ama snra benm gibi sefasını sürersiniz demek istiyorum....Sabır işi bu iğneli epilasyon hem vakit hem nakit hemde sabır gereli o mutluluğa ulaşabilmek için.

Mrb tabikide cvplarım. Ankara etimesgutta yeri, 15 yıldır bu işi yapıyormuş ,gümüş rengi iğne kullanıyor,dk sı 75krş (saati 45 TL) oluyor yani...tabikide ilk başta yara oluyoşuyor 3 gün snra kabuk tutuyor bu yaralar snra dökülüyor bi kaç gün içindede hafif bi leke kalıyor ama kremlerle desteklediğimiz için daha çabuk bi zamanda geçiyor o izlerde ...:1:6 ay boyunca sürekli yüzüme gitmedim ben kol,kalça vede göbek yaptırdım bu süredede şuan seyrek seyrek %80 bitti bunlar bi defada bitti tabi 2 .tura daha geçilmedi 2.turdada hepsi biter .kiminin gözenekleri benm gibi çok açık oluyor iğneyi sokunca yeri belli oluyor oda çukur çukur oluyor delik oluyor ama oda kısa bi süre içinde kapanıyor yani ilk başta cefasını çekersniz ama snra benm gibi sefasını sürersiniz demek istiyorum....Sabır işi bu iğneli epilasyon hem vakit hem nakit hemde sabır gereli o mutluluğa ulaşabilmek için.

ebruliank cok tesekkür ederim cevapladıgn icn.etimesgıutta olması ktü oldu kabuk ve yra olmasıda benim icn ktü ögrenci oldugum icn rhatszlık verio kısmet artk cok saol:34:

Ben de Sevda Hanıma gidiyorum çok memnunum.Hem hijyenik hem de hızlı çalışıyor.Beyaz tenli olduğum için yüzümde iz kalmasından korkmuştum ama hiç sorun yaşamadım.Tavsiye ederim...

Ben de Sevda Hanıma gidiyorum çok memnunum.Hem hijyenik hem de hızlı çalışıyor.Beyaz tenli olduğum için yüzümde iz kalmasından korkmuştum ama hiç sorun yaşamadım.Tavsiye ederim...

ben de çok memnunum sevda hanımdan. her şeyiyle avantajlı. güler yüzü ve bizleri aydınlatması da süpeeer. a kızlar bu arada en son 2 hafta önce epilasyona gitmiştim ya kıllar şuan hiç çıkmadı. zaten 2 haftada bir gel ki azar azar çıkanları toplayalım hem acı olmaz hem de daha çabuk sonuç alırız demişti. aslında yarına randevum vardı ama araya mazeretim girdi :( bitsin hemen gitceeemmm

Ben daha önce başka yere gitmediğim için bilmiyorum ama burda okuduklarıma göre güngör hanımdan daha yavaş çalışanlar varmış. İkisine de gittiğim için sevda hanımla kıyaslayınca tabi ki çok yavaş kalıyo güngör hanım. Her güzellikte bi kusur çıkıyo işte hızlı olanda kabuk, kabuksuz olanda yavaşlık :) Hıı bunları takıyo muyum takmıyorum çünkü benim
için en önemli şey iz olmamasıydı. Çok çok açık tenliyim iz kalsa direkt patlar suratım 200 metre öteden :1:
Yüzde iz bırakan çok o yüzden mutluyum bu 2 bayanı bulduğum için ve burdan bulmama yardımcı olan herkese de teşekkür etmiş olayım bu vesileyle :3:

marginalcim sevda hanımla biz epilasyon öncesi epilasyon sırası ve sonrası sohbet ediyoruz sürekli. sevda hanımın şöyle de bir iddiası var:"bu epilasyon iğnesiyle hasarlı yerleri de düzeltir (cillteki hasarlar) cildi de güzelleştiririm" diyor. gerçekten öyle ama. benim artık kıl çıkmayan yerlerim o kadar pürüzsüz duruyor ki. yani kabuklanma sonrası iz kalmayacağı gibi, cildin de güzelleşecek;) bir sonra ki randevunda bu konuyu da konuşabilirsiniz :)
teşekkürünü de kabul ediyorum bu arada :))) ne de olsa sevda hanımı ben tavsiye ettim ve sizlerin de memnun kalmanıza inan çok çok çok sevindim.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. istinasız her sayfayı tek tek okudum ve yüz için Sevda hn.a gitmeye karar verdim. Daha önce hiç epilasyon yaptırmadım ama ip, ağda vurdum yüzüme. Aşırı sık değil yüzüm, boynumda uzun birkaç kıl var, çenemde de 2 tane. ama favori kısmı sık ve siyah. ben cuma günü kendisiyle görüşmek içn çalıştığı yere gidicem. sürekli insan içinde olduğum için kabarıklar, kızarıklıklar, kabuklanmalar beni endişelendiriyor. zaten hassas yüzüm. o nedenle hemen en yakın tarihe randevu alamayabilirim. ya da gerekirse dışarı çıkmicam. fiyat kısmıda uygun geldi açıkçası bana sire de gitseniz her seferinde 15-20 tl veriliyor en az. burada en azından tamamen temizlenme ihtimali var. gerçi benim tamamen bitmese de olur. yeterki göze batmasın. az bile olsa siyah olunca rengi çok kötü oluyo. cansız olsa da yeter.

evettt bugun tam 1 hafta oldu yaptıralı. kabuklar gitti. gordugum kadarıyla iz de kalmadı. eger cıkanlar olursa haftaya ctesi gidicem tekrar

Back