Sen de haklısın canım ben de yeni üye oldum ama önceden de takip ediyodum siteyi az çok biliyorum o yüzden. Böyle başlıklarda konular değişip farklı yerlere gidebiliyo snra insan aradığını bulamıyo diye belirtmek istedim. Kızmadın umarım
Evet zaten o bölgelerimde tüyler olduğu için saçlarımla kapatıyorum normalde hiç toplamıyorum saçlarımı o yüzden. Deneme seansı güzel fikir aslında en iyisi öyle yapayım ben. Zaten kastettiğin bölgelere yaptıracağım ama kabuklar çok dikkat çekici değildir umarım boyutları ne kadar oluyor bir de aralıklı mı çok sık mı oluyor yani her kılın yerinde bitane gibi mi?
Cevap verdiğin ve mantıklı önerin için teşekkür ederim bu arada canım
Yaa ben size bi konuda soru soracaktım.Benim bi akrabam var erkek.Abla sen bu konuları biliyorsundur dedi.Ben elmacık kemiklerinin oraya iğneli yaptırmak istiyorum Ankara'da tavsiye ettiğin yer var mı diye.Ben şuan Antalyadayım ve uzun bir süre burda kalacam.İnternete yazınca siz çıktınız bi kaç kere daha takip etmiştim bu siteyi.Sevda hanım ile yüz yüze görüşen arkadaşlar bi sora bilir mi erkeklere de yapıyor mu?Bir istisna yaparsa çok iyi olur.Kuzenimi çok seviyorum ve yanlış yerlere gitmesini istemiyorum.Sevda hanım anlayışla karşılar inş.Mesajlarınızı bekliyor ve sizi takip etmeye devam edeceğim.Hepinizin yeni yılını kutluyorum..Mutlu noeller
Selamlar bu iğneli epilasyon işlemi çok uzun zamana yayılan bi süreç sanırım.KİMSE EVET SONUNDA KURTULDUM BİTTİ ARTIK ÇIKMIYOR TEMİZLENDİ GİBİ Bİ CÜMLE KULLANMAMIŞ NE YAZIK Kİ,GENELDE AZALDI VE ÇIKANLAR BELLİ OLMUYOR GİBİ SÖYLENMİŞ.AMA TABİ BU BİLE TATMİN EDİCİ.İNŞALLAH HERKESİ YÜZÜ SIFILANMIŞ OLUR
SEVDA HANIMIN ADRESİ NERESİ ? BİRDE FİYATI NASIL BİLGİ VEREBİLEN OLURSA MUTLU OLURUM. :)
Rica ederim canım keşke ben de 4-5 gün izin alabilsem valla hiç düşünmeden gider sevda hanıma yaptırırdım.
Randevularından sonra güzel haberlerini bekliyorum umarım güngör hanımla istediğin gibi geniş bi alana çalışabilirsiniz. Öyle ya da böyle bitcek bu kıllar :)
kızlarr bende iğneli epilasyona gittim 6 ay gibi bi süreçte gittim bitti.şuan hafif lekeler var onalrda geçici zaten yılladır boşuna psiklojimi bozmuşum yaza çok rahat edecemm onun mutluluğu var şuan yüz göbek kol koltukaltı bitti sayılırr şimdide bacağıma başlıyorum iyikide jale hanımın eline düşmüşümm dua ediyorum hergünn iyi bir bulun gidin kızlarr yoksa paranızda çöpe gider zamanınızda + acı yanında cabası olurr bnmm gittiğim yer bayan vücudu uyuşturucu iğne yapıyorr o dahada büyük bi rahatlık ankarada isenizz istersnizz yollarım size telini görürşürzsünzz gittikten snra bana dua edeceksiniz eminim bundan..:44:
merhaba canım,
yüzümün çoğu tamamlandı. yanaklarımda çok ince tüyler kaldı. rahatsız etmeyecek şekilde görülmüyo diyebilirim.
boynumda alt kenar taraflarında var biraz rahatsız edici değil.
kalanlar için yine gitmem gerekiyor ama biraz dinlenmek istiyorum çünkü acıyo hâlâyüksekle çalıştığı için acısı devam ediyor maaşesef...
1 hafta falan sonra tekrar randevu alabilirm kalanlar için...
umarım en kısa sürede kurutuluruz gıcık tüylerdennnnn :)
merhaba ebruliank bikac sorum olck cevaplrsan sevinirmbaahsettiğin jale hanım nerede çalısıyor kac yıldır bu işi yapıyor ne tür iğne kullanıyor dakikasını ne kadara yapıyor yyara kabuk olusuyormu işlem sorasında.senin tüylerinin durumu nasıldı yüzünün tamamınamı calsıtınz 6ayda tamamen bttimi yani.lekeler neden olustu bahsettiğin deliklermi yoksa lekemi.simdiden tsekkür edrm
Mrb tabikide cvplarım. Ankara etimesgutta yeri, 15 yıldır bu işi yapıyormuş ,gümüş rengi iğne kullanıyor,dk sı 75krş (saati 45 TL) oluyor yani...tabikide ilk başta yara oluyoşuyor 3 gün snra kabuk tutuyor bu yaralar snra dökülüyor bi kaç gün içindede hafif bi leke kalıyor ama kremlerle desteklediğimiz için daha çabuk bi zamanda geçiyor o izlerde ...6 ay boyunca sürekli yüzüme gitmedim ben kol,kalça vede göbek yaptırdım bu süredede şuan seyrek seyrek %80 bitti bunlar bi defada bitti tabi 2 .tura daha geçilmedi 2.turdada hepsi biter .kiminin gözenekleri benm gibi çok açık oluyor iğneyi sokunca yeri belli oluyor oda çukur çukur oluyor delik oluyor ama oda kısa bi süre içinde kapanıyor yani ilk başta cefasını çekersniz ama snra benm gibi sefasını sürersiniz demek istiyorum....Sabır işi bu iğneli epilasyon hem vakit hem nakit hemde sabır gereli o mutluluğa ulaşabilmek için.
ebruliank cok tesekkür ederim cevapladıgn icn.etimesgıutta olması ktü oldu kabuk ve yra olmasıda benim icn ktü ögrenci oldugum icn rhatszlık verio kısmet artk cok saol
Ben de Sevda Hanıma gidiyorum çok memnunum.Hem hijyenik hem de hızlı çalışıyor.Beyaz tenli olduğum için yüzümde iz kalmasından korkmuştum ama hiç sorun yaşamadım.Tavsiye ederim...
Ben daha önce başka yere gitmediğim için bilmiyorum ama burda okuduklarıma göre güngör hanımdan daha yavaş çalışanlar varmış. İkisine de gittiğim için sevda hanımla kıyaslayınca tabi ki çok yavaş kalıyo güngör hanım. Her güzellikte bi kusur çıkıyo işte hızlı olanda kabuk, kabuksuz olanda yavaşlık :) Hıı bunları takıyo muyum takmıyorum çünkü benim
için en önemli şey iz olmamasıydı. Çok çok açık tenliyim iz kalsa direkt patlar suratım 200 metre öteden
Yüzde iz bırakan çok o yüzden mutluyum bu 2 bayanı bulduğum için ve burdan bulmama yardımcı olan herkese de teşekkür etmiş olayım bu vesileyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?