• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cevabın için teşekkür ederim canım. ama özelden gönderdiğin msj gelmemiş.
rica etsem tekrar gönderebilir misin?

canım yaaa... gelmemesi çok normal. demiştim ya yeni kaydoldum kadınlar kulübüne die. sana özelden tekrar yazmak istedim. fakat en az 100 msj yazmalıymışım mesaj gönderebilmek için. şimdi ben nasıl bilgi verecdeğim sana :( güzellik merkezinin adını versem reklam olur. sevda meşeci ankara die mi aratsan. tüh yaaa üzüldüm. ben herkes benim gibi mutlu olsun istiyorum. ankara kızlılay kumrularda. ilk sağ sokakta. ünlü bir çiğ köfteci var. a...koğlu çiğköftecisi o binada. daha nasıl anlatayım :(

canım telefon numarasını bana da özelden yollayabilirsin? bir de sen hangi bölgeler için gitmiştin? tamamen tüyler bitiyor mu? :44:

ben bacak arası ve bikini bölgesine gidiyorum. 6 seans oldu. düzenli gidiyorum 4'te 3 bitti. sevda hanım her türlü kolaylığı sağlıyor emin olun. tel numarası vermeye gelince ben buradan 100 den fazla msj yazmadan kimseye özelden msj yazamıyormuşum. ööle uyarı veriyor sayfa :(

Son düzenleme:
ben bacak arasına dk.sı 1,5 tl bikiniye 2 tl veriyorum sanırım. hiç önemi yok. dk. sı 1 tl ye çalışan yerlere verdiğim paranın 3'te 1'i neredeyse. gayet hızlılar üstelik en ince tüyüne kadar inceleyip alıyorlar. tüm içtenliğimle size yardımcı olmak için bunları sizlerle paylaşıyorum. kadınlar kulübünü hep takip ederdim ama şimdiye kadar hiç bööle rakamsal ifadelerle kılların ne oranda bittiğini ne derece memnun olduklarını yazmazlardı. "bugün ilk seansa gittim bakalım ne olacaaaak" mesajlarına sinir olurdum. ne olacak 1 seansta Allah aşkına. mucize mi? iğneli epilasyon, sabır, düzenli gitme ve biteceğine inanmakla sonuç verir. sonuçta uygulayan da sihşrbaz değil. sevda hanım güler yüzlü, bilgilendirici, ödeme kolaylığı sağlayan,tatlı ve enerjik bir hanım. artı ben oraya daha önce gidip gelen müşterilerle konuştum. herkes memnundu. özellikle yüze lazer yaptırıp, sakal tıraşı olan hanımlar. mutlular. siz de bu işe karar verdiyseniz kesinlikle öneririm. ha bu arada kılları bitenleri de gördüm. kaymak gibiler :)))

ben bacak arasına dk.sı 1,5 tl bikiniye 2 tl veriyorum sanırım. hiç önemi yok. dk. sı 1 tl ye çalışan yerlere verdiğim paranın 3'te 1'i neredeyse. gayet hızlılar üstelik en ince tüyüne kadar inceleyip alıyorlar. tüm içtenliğimle size yardımcı olmak için bunları sizlerle paylaşıyorum. kadınlar kulübünü hep takip ederdim ama şimdiye kadar hiç bööle rakamsal ifadelerle kılların ne oranda bittiğini ne derece memnun olduklarını yazmazlardı. "bugün ilk seansa gittim bakalım ne olacaaaak" mesajlarına sinir olurdum. ne olacak 1 seansta Allah aşkına. mucize mi? iğneli epilasyon, sabır, düzenli gitme ve biteceğine inanmakla sonuç verir. sonuçta uygulayan da sihşrbaz değil. sevda hanım güler yüzlü, bilgilendirici, ödeme kolaylığı sağlayan,tatlı ve enerjik bir hanım. artı ben oraya daha önce gidip gelen müşterilerle konuştum. herkes memnundu. özellikle yüze lazer yaptırıp, sakal tıraşı olan hanımlar. mutlular. siz de bu işe karar verdiyseniz kesinlikle öneririm. ha bu arada kılları bitenleri de gördüm. kaymak gibiler :)))

gibi gibi güngör hanıma ilk gidenlerden biri benimm meselaa.ben her defasında yazdım ne olacak kelimesi hiç kullanmadımm...sonuçtan çok memnunum ben memnun kaldığım için benim tavsiyemle gidenlerde öylee....

seninde sevda hanımdan memnun olman çok güzel merkezde biryerde bir uzman daha bulunmuş oldu çok sevindimm....tunalı bazılarımıza bana bile uzakk...hele çocuklaaa gitmekk zor oluyorrr....

uzmanın iyiyse neden olmasın gidilebilirr.....genelde burdan duyulan isimleri tek tek denemiş biri olarakk sevda hanımad a gitmeyi isterimm.....

ikinci bir kişi daha memnun olursa arkadaşlar daha çok ikna olurlarr....görmekte fayda varr...

peki nasıl bir iğne kullanıyorr sevda hanımm...uygulamadan sonra ne krem veriyorr...ayrıntılarıda bilelimm ona göre hazılıklı gidelimm...

şimdiden sana teşekür ederim kendi adımaa...hemcinslerimize verilmiş en güzle şey diye düşünüyorum kıllardan çok çekmiş biri olarak:))):34::9:

gibi gibi güngör hanıma ilk gidenlerden biri benimm meselaa.ben her defasında yazdım ne olacak kelimesi hiç kullanmadımm...sonuçtan çok memnunum ben memnun kaldığım için benim tavsiyemle gidenlerde öylee....

seninde sevda hanımdan memnun olman çok güzel merkezde biryerde bir uzman daha bulunmuş oldu çok sevindimm....tunalı bazılarımıza bana bile uzakk...hele çocuklaaa gitmekk zor oluyorrr....

uzmanın iyiyse neden olmasın gidilebilirr.....genelde burdan duyulan isimleri tek tek denemiş biri olarakk sevda hanımad a gitmeyi isterimm.....

ikinci bir kişi daha memnun olursa arkadaşlar daha çok ikna olurlarr....görmekte fayda varr...

peki nasıl bir iğne kullanıyorr sevda hanımm...uygulamadan sonra ne krem veriyorr...ayrıntılarıda bilelimm ona göre hazılıklı gidelimm...

şimdiden sana teşekür ederim kendi adımaa...hemcinslerimize verilmiş en güzle şey diye düşünüyorum kıllardan çok çekmiş biri olarak:))):34::9:

senin de memnun olman çok güzel. bu işi iyi yapanlara gidelim ki hem cildimize zarar verilemsin hem de kılları bitirsin değil mi ama ::) ya iğnenin adını her seferinde soruyorum her seferinde de unutuyorum. şaşkın kafam. ama kremler hani iltihaplanma olmasın die fucidin, bepanten bir de cildin yağlıysa bebe pudrası kullanabilirsin. tavsiye ettikleri bunlar. yani iğne ööle altın uçlu platin uçlu die bi iğne değil de ondan aklımda tutamıyorum. onu da ayrıca belirteyim.

Son düzenleme:
canım yaaa... gelmemesi çok normal. demiştim ya yeni kaydoldum kadınlar kulübüne die. sana özelden tekrar yazmak istedim. fakat en az 100 msj yazmalıymışım mesaj gönderebilmek için. şimdi ben nasıl bilgi verecdeğim sana :( güzellik merkezinin adını versem reklam olur. sevda meşeci ankara die mi aratsan. tüh yaaa üzüldüm. ben herkes benim gibi mutlu olsun istiyorum. ankara kızlılay kumrularda. ilk sağ sokakta. ünlü bir çiğ köfteci var. a...koğlu çiğköftecisi o binada. daha nasıl anlatayım :(

canım teşekkür ederim yardımın için.
dün izin günüm olduğundan "Teknolog' un tavsiyesiyle Düngör Hanım'a gittim. beğendim de kendisi gayet güzel ilgilendi.
yüzümün yara olmasından çok korkuyordum dün 15 dk denedik hiç bir sorun yok şuan :) hatta birazdan arayıp yeni randevu alacam :52:
senin tavsiye ettiğinde başka bölgemi deneyebilirim yani neden olmasın .
tekrar teşekkür ederim ilgin için canım :9:

merhaba Teknolog,
özel msj attığın için teşekkür ederim. benim özelden yazmaya hakkım olmadığı için buradan teşekkür ederim.
dün Güngör hanınm'a gittim. beğendim. %100 garanti verdi inş. tüylerimden kurutlacam :)
yüzümde yara olmadı çok güzel :D
yardımın için çok çok teşekkür ederim. belki bir gün karşılaşırsak orada tanışmış oluruz yüze yüze de teşekkür ederim...
görüşmek üzere...:9:

merhaba Teknolog,
özel msj attığın için teşekkür ederim. benim özelden yazmaya hakkım olmadığı için buradan teşekkür ederim.
dün Güngör hanınm'a gittim. beğendim. %100 garanti verdi inş. tüylerimden kurutlacam :)
yüzümde yara olmadı çok güzel :D
yardımın için çok çok teşekkür ederim. belki bir gün karşılaşırsak orada tanışmış oluruz yüze yüze de teşekkür ederim...
görüşmek üzere...:9:

tiggo cum tşkler canımm...
gideince teknolog tan selam var dersin:)))

beni rumuzdan tanımıyorrr hattaa gerçektede çok bahsetmiyorum kk dann...sadece tavsiye ttiğim çok arkadaş geliyor demiştimm..
bir dahakine komiston istermişim:PPP

işin şakası çok memnun oldummm memnun kalmana...

bende gibigibinin sölediği yeri aradımm....sevda hanım gayet hoş birine benziyor konuşmlarından...

deneme amaçlı pazartesiye randevu aldımm..
kendimi sizler için feda ediyorum dermişim:9:

denemekte fayda varrr..
güngör hanımıda deenyip sizi yönlendirmiştimm..
sevda hanımıda denemk istiyorumm...bilgi vercemm....merkezde olması avantajj..

umarım memnun kalırımm....

haberdar edeceğim sizi..

gibi gibi canım kullandığı iğne memecron bizim kullandığımızdan yani....

sevgiler sanada sevda hanıma gidip haberda r edeceğim senide:34:

perşembe günü gidiyorum. söylerim selamını ;)

gibi gibi'ni söylediği yerin merkezde olması iyi tabiki Güngör hanım'a giderken 2 vesayit değiştiriyorum çünkü :S
uzakta oturuyorum Sincan Fatih de...

güzel haberlerini bekliyoruz..:9:

gibi gibi'ni söylediği yerin merkezde olması iyi tabiki Güngör hanım'a giderken 2 vesayit değiştiriyorum çünkü :S

tiggo bende batıkentteyim canımm..
sevda hanıma gideyim bakalım bilgilendiririmm evet kızılayy bizim için daha avantajj..hatta batıkentte olsa böle biryer::9:

sevda hanıma gideyim bakalım bilgilendiririmm evet kızılayy bizim için daha avantajj..hatta batıkentte olsa böle biryer::9:[/QUOT
merhaba teknolog dün sayfadaki yorumları okudum sevda hanımı aradım ve salı günü için deneme seansı için randevu aldım ama sen yarın gidicekmissin yorumlarını cok merak ediyorum hernekadar salı gidip görücek olsamda sabırsızlanıyoorum elinin cok hzılı oldugunu söyledi bnde sende güngör hanıma gdip epilasyon yaptıranlardandık oyüzden yorumlarını merakla beklicem umarım cok memnun kalırsın

sevda hanıma gideyim bakalım bilgilendiririmm evet kızılayy bizim için daha avantajj..hatta batıkentte olsa böle biryer::9:[/QUOT
merhaba teknolog dün sayfadaki yorumları okudum sevda hanımı aradım ve salı günü için deneme seansı için randevu aldım ama sen yarın gidicekmissin yorumlarını cok merak ediyorum hernekadar salı gidip görücek olsamda sabırsızlanıyoorum elinin cok hzılı oldugunu söyledi bnde sende güngör hanıma gdip epilasyon yaptıranlardandık oyüzden yorumlarını merakla beklicem umarım cok memnun kalırsın

evett bişey çıkmazsa yarınn ordayımm bende sevda hanımı merak ediyorumm....beğenirsem ön ayak olcak herkeseee...merkezde biryerr çok iyi olurr benim içinnn siizn içindee ...bakalım kısmett..:34:

Sarı tüyleri de alıyor muymuş acaba? Alet görmüyor diyorlar sarı tüyleri... Onun makinası ayrıymış ve daha pahalı diyorlar...

Sarı tüyleri de alıyor muymuş acaba? Alet görmüyor diyorlar sarı tüyleri... Onun makinası ayrıymış ve daha pahalı diyorlar...

iğnelide sarı tüy farkı diye bişey yok canımm..
onun makinesi dediğiniz kimin makinesi pahalılardanmış anlamadımm..
sevda hanımın mı??

tiggo cum tşkler canımm...
gideince teknolog tan selam var dersin:)))

beni rumuzdan tanımıyorrr hattaa gerçektede çok bahsetmiyorum kk dann...sadece tavsiye ttiğim çok arkadaş geliyor demiştimm..
bir dahakine komiston istermişim:PPP

işin şakası çok memnun oldummm memnun kalmana...

bende gibigibinin sölediği yeri aradımm....sevda hanım gayet hoş birine benziyor konuşmlarından...

deneme amaçlı pazartesiye randevu aldımm..
kendimi sizler için feda ediyorum dermişim:9:

denemekte fayda varrr..
güngör hanımıda deenyip sizi yönlendirmiştimm..
sevda hanımıda denemk istiyorumm...bilgi vercemm....merkezde olması avantajj..

umarım memnun kalırımm....

haberdar edeceğim sizi..

gibi gibi canım kullandığı iğne memecron bizim kullandığımızdan yani....

sevgiler sanada sevda hanıma gidip haberda r edeceğim senide:34:

tatlım benim kendini feda etmiceksin emin ol. deneme seansı önermemin sebebi bu. deneyin görün die. emin ol pişman olmayacaksın. tabi güngör hanımı bilmem. ben ilk sevda hanımı tanıdım iyi olarak. yoksa öncekiler fiyaskooo. çoook kişinin önünden kaçtığımı biliyorum. sevda hanımdan hiç kaçmadım :) ayrıca kızılayda olması çok büyük avantaj.

ah bana sor sen o yol çilesini. ben de bekarken sincan fatihteydim. süleyman demirel lisesinin yakınlarında annemler. zaman çok değerli o yüzden. hemen in otobüsten sevda hanım 2 dk ötende :)

tatlım benim kendini feda etmiceksin emin ol. deneme seansı önermemin sebebi bu. deneyin görün die. emin ol pişman olmayacaksın. tabi güngör hanımı bilmem. ben ilk sevda hanımı tanıdım iyi olarak. yoksa öncekiler fiyaskooo. çoook kişinin önünden kaçtığımı biliyorum. sevda hanımdan hiç kaçmadım :) ayrıca kızılayda olması çok büyük avantaj.

işin şakası ama ön ayakolcak işteee herkese o kesinn...sevda hanımada tanıtacağım kendimi...
senide söleyeceğim:34:başımzı yakan seni:33:

neyse ben gelince mutlaka yazacağım durumuu...merakla herks bekliyor eminimm:9:

işin şakası ama ön ayakolcak işteee herkese o kesinn...sevda hanımada tanıtacağım kendimi...
senide söleyeceğim:34:başımzı yakan seni:33:

neyse ben gelince mutlaka yazacağım durumuu...merakla herks bekliyor eminimm:9:

:) inşallah sen de memnun kalırsın benim gibi. bence kalacaksın ;) kılların önce tüye dönüşmesi sonra da yok olmalarını izlemek nasip oldu bana. darısı tüm bayanlara :))

Back