nasıl geçti seansın. yüzünde reaksıyon vermedi değil mı yıne
arkadaşlar ben yaklaşık 1 sene önce kolaltı bölgesine yaptırdım şimdi çok rahatım tamamen bitti. ve kesinlikle kabuklanma yara olmadı. zaten olması epilasyonu yapan kişinin bunu beceremediğinin, cildinizi yaktığının belirtisidir. annemde yüz bölgesine yaptırdı 4 seanta bitti. saati 50 TL idi şimdi ne kadar oldu bilmiyorum. yeri tunalı'da isterseniz özelden iletişim bilgilerini atabilirim
bana söyleyin kızlar yaa benımde bacaklarıma yaptırmam lazım
angel sen naptın gittinmi bugün ben gittim 30dk uygulama yapıldı...
Bana özelden yerini söyleyebilir misin rica etsen yeni üyeyim ve forumda 100mesajı doldurmadığım için sana özel mesaj atmama izin vermiyor site.
teknolog bnde dün gittm sen saat kacta gittn bnm seansım 3.10da idive güngör hanım bnden önceki müsterisininde forumdan bri oldgnu söyledi.banada yarım saat calısıldı faul ve boyun kısmıma suan hic belli degil iğneli yapıldıgı sadece tek tük kızarıkıklr vr bazı yrlrde.ilk yapıldıgnda kzarklık ve kabarıklık vardı tabi ama suan hc bsey yok:93:yalnz güngör hanım tüylere tek tek girmior arka arkaya akımı verip tüyleride arka arkaya topluor bu beni bras dsündrttü dogrusu cnkü tek tek akım verilp tüyün cekilmesi daha dogru benim bildgm sen ne dsünüyorsun:44:
10.30da randum vardı karıstrdm teknolog
teknolog cok saol güzel iltifatların için cok utandım smdisenden sonrakide bendimm....sen şu esmer incecik kız olsan gerek
bende orda 3 çocukla oturuyordum dikkat etmedinmi
canım evet benimkinide öle yapıyorr hızlı olması açısındna ben hiç birr tedirginlik yaşamadım hatta hoşuma bile gitti...zaten o uzmanın çalışma şekline bağlı....aynı yerdeki 3 tüye girip sonra çekmesi farkettirmezz...
benimde bugün yüzümd ehiç bişeyy yok...dün bir önceindne çok daha kabarmıştı ve kızarmıştı güneşin etkisi olduğunu düşünmüştüm ve haklı çıktım...terlediğim yerlerdede birkaç küçük belki 3 belki 4 tane minik sivilce çıkmışş...
ben hala memnunumm güngör hanımdan...
güngör hanım geçen gelen bir hastasından bahsetti genç bir kız önce hastanede sonrada bir bayana yaptırmış onuda kk dan bulmuş gtmiş...yüzü çok kötüydü dedi....gencesikk kız çok üzüldüm filan ded sen aklıma geldn acaba dedm demekki sen delsn...
gördüğüm sensen fıstık gbydin
teknolog cok saol güzel iltifatların için cok utandım smdicoktesekür edrm esmer oldgm dogru ama pek ince oldgmu söliyemcem :93:cnm bnm randvm 10.30da idi cktgmda 11i bras geciodu sanrm aslında bi byan gördm ama cocuk göremedm senmydn bilemedm smdi:44:malesef güngör hanımın bhsettgi kız bnm teknolog.cnkü yüzümü inceleynce kendisininde canı cok sıkıldı yüzünü yakmıslar dedi bu isi bilmiyolarsa yapmasnlar böyle görünce sinirleniyorm demisti bn bi kadın dogum hastanesndede yüzüme epilsyn yaptrıorm suan ama ekimde yasım dolcagı icn fydalanamıyacgm ve onların yaralarıda yüzümde duruyodu kabukluydu yüzüm ve diger yrlrde kızark yani anlıyacgn yüzm pek ii drumda dgldi:50güngör hanım iyiydi isnde ama hani akım vermedgi tüyleride yanlıslıkla ckmesnmi die dsündm öyle olunca.suan mtluym cnkü bnmde bkc minik sivilceden bska biseygörünmüo
söledklerinide üstüme alınms oldumevet güngör hanımm sendne bahsediyodu demek çok canı sıkılmış çok üzülmüşş gencecik bir kız genç kızzz bu işi yapamıyorsan yapma yüzünü neden mahvediyorsun felan diye konuştukk işteee...
tşört altı gömlekmi gitmiştin??
benin randevum 11.30 da idi ama 11.45 de çıktı dediğimm sensen sendne sonrakide olabilir bilemiyorum tabii... 11,45 gibi girdim bende epilasyonaa..
sensen gördüğüm kadarrr ki aslında yara berede görmedimm ben yüzündee ..neyse umarım düzelir canım yüzünn..
evet eda hanıma gittiğimde benimde yüzüm mahvolmuştuu...allahtan bende delik oluşmadı...izler kalmadı yara berelerdenn...
malesef benım izlerde duruyo
derya40 ben epilasyon yaralarım icin fito merhem ve hametan krem kullanıorum günde 2 kez sürüyorum iilesene kadar ancak benim izlerim kabuklanmadan kaynaklı degil maalesef yüzümü yakmıslr ama yinede krem sürüorum o bölgeye belki faydası olur diye.unutmadıgım sürece su degdirmiyormkızlar ben de bir süre karnıma yaptırdım iğneli epilasyon 3-4 defa alınanlar bi daha çıkmadı
ayrıca leke falan da kalmadı
ben epilasyondan hemen sonra 4-5 gün boyu gece yatmadan evvel epilasyon yaptırdığım bölgeyi bepanten merhemle iyice kremliyordum
şu anda iz miz yok
siz sürmüyormusunuz
bi de biliyosunuzdur epilasyondan sonra 24 saat boyunca o bölgeye su değmeyecek
evet ben eryamanda gittim
hametan pişikler için etkili diye biliyorum
yaraya etkisi hakkında bilgim yok
var mıdır acaba?[/QUOTE
fito cok yaglı bir merhem ve yapıs yapıs hametanın kremini kullanıyorum pomad degil dermatolog verdi bi kremi bnde kullanıyorum ama kızlar sizin kullanıp memnun kaldgınızkremler varsa önerebilirsinz ama bepanten merham tarzı kremler cok yaglı zten yaglı bi cildim var akneye neden oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?