• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güngör hanım ne dedi cnm sana...
ne mzan gideceksin..
yüzemi gideceksin?

gidersen lütfen bilgilendirrirmisin...
saol..

O da yuzü lazerle azaltmanın dogru olmadığını söyledi aslında bugun gidecektim ama hiç boşluğu yokmus pazartesi ya da salı için tekrara arayacağım şimdi yüzle başlamayı düşünüyorum eğer sonuç alırsam devam edeceğim mutlaka, tabi bide dayanabilirsem :18:

güngör hanıma gidecek olan arkadaşlar yüzde yara olup olmadığını da belirtebilir misiniz....ben de ona gidecem galiba ama 2-3 ay sonra dedi doktorum :43:

size güzel bir haberim var. ben sevilay hanıma gitmişdim biliyorsunuz 10gün önce bıyık bölgesi için. hafif hafif tüylerim belli olmaya başladı sanki. ama bazı inatcı siyah siyah olanlar bu çıkanlar sanırım. çıkıyorlar ama incelmişler baya inatçı siyahlıkları gitmiş. çok mutlu oldm tek seansda gitmiceklerini biliyordum ama incelmeleri o kadar mutlu ettiki beni anlatamam. bilgilendirmek istedim sizleride.

Kızlar sevilay hanıma giderseniz ve kızı yapmayı teklif ederse ben tavsiye etmiyorum. sevilay hanımda birkaç saat sonra hiç iz kalmamışken üstünden 1 gün geçmesine rağmen dudak üstüm hala benek benek kırmızı ve birkaç yer kabuk oldu:5:

Kızlar sevilay hanıma giderseniz ve kızı yapmayı teklif ederse ben tavsiye etmiyorum. sevilay hanımda birkaç saat sonra hiç iz kalmamışken üstünden 1 gün geçmesine rağmen dudak üstüm hala benek benek kırmızı ve birkaç yer kabuk oldu:5:

CANIMM kızı banada kardeşimin düğününde makyaj yapmıştıı....bizz düğün için toplu makyaj gelin başı vs vs anlaşmıştıkk.....

zaman azalıpp saat yaklaşınca sevilay hanım kızım yapsın dedi....ama yaptığı makyajınnn profosyonellikle alkası yoktu ve ben otel odasında tekrar kendim yapmak zorunda kaldımm..vee bin kat daha iyidirr.....

şunu söleyebilirimki bi annenin bir işte usta olması kızının bu işe yatkın olduğunu göstermezzz...bu işi yapacaksa yatkınlığı varsa yapsınnn...eğer eli yatkın deilse bu işe girmesinn..

geçmiş olsun cnmm...

güngör hanıma gidecek arkadaş vardı dün gitmiş olması gerek o ne yaptı acaba

gelse oda bilgi versee..:51:

güngör hanıma gidecek arkadaş vardı dün gitmiş olması gerek o ne yaptı acaba

gelse oda bilgi versee..:51:

ben de büyük bi stresle o arkadaşın anlatçaklarını bekliorum :18:
doktorum git deseydi ben gidecektim güngör hanıma
horman profilim normal ama bekle dio işteeee :59:

size güzel bir haberim var. ben sevilay hanıma gitmişdim biliyorsunuz 10gün önce bıyık bölgesi için. hafif hafif tüylerim belli olmaya başladı sanki. ama bazı inatcı siyah siyah olanlar bu çıkanlar sanırım. çıkıyorlar ama incelmişler baya inatçı siyahlıkları gitmiş. çok mutlu oldm tek seansda gitmiceklerini biliyordum ama incelmeleri o kadar mutlu ettiki beni anlatamam. bilgilendirmek istedim sizleride.

bu bayan nerde canım? bende iğneli yaptırdım koltuk altıma, bikini bölgeme ve yüzüme.Şuan yüüzm devam eyio.Hepsinden çok memnun kaldım yalnız koltuk altımın ilk 2 senasını aynı yere yaptırıp sonra başka bi yerden devam ettim, iğne ücreti filan biraz kazıktı.Ama yüzüm ve bikini bölgemi ordan yaptrıdım.Şimdi koltuk altımda15-20 tüy daha kaldı onada 1 seans gitsem bitecek, şimdi devam ettiğim yere gitsem ayıp olacak çünkü koltuk altını yaptırmıcam param yok o da çok tutar filan demiştim.Diğer gittiğim kızda çok söyleniyor sanki bedava yapıyor o yüzden son 1 senasa güvenilir br yer arıyorum.Tarf eder misin yeri?

Bu arada benim gittiğim yeri gözü kapalı tavsye ederim(aydınlıkevlerde).Sadece cilt bakımı üzerine yani güzellik salon, kuaförsüz.Dk ücreti 0,80 kuruş.Koltuk altı ve bikini bölegesine uyuşturucu iğne yapıyor iğne fiyatı 15 lira, epilasyon iğnesinide ordan alırsan o da 15 liraydı en son.Ama süper becerikli bi kadın, yüzümde bikini bölgemde tek bir iz kalmadı.Koltuk altımı yapan kızda çok becerikli (Kızılayda) ama o sadece koltuk altı bacak ve bikinede çamaşırın dışında kalan kısmı yapıyor o biraz nazlı parayla bile yapmıyor.

Son düzenleme:
CandaS acaba bana o yerin adını/yapan kişinin adını ya da tel nosunu özelden atabilir misin ben yeni üyeyim 100 mesaj yazamadım daha

bi de acaba yapılınca kabuk yara sivilce durumu nasıl oluor

şimdiden çççççok ötesi teşekkür ederim

canım bende deneme amaçlı yaptırdığımda sevilay hanım yapmıştı ve bi kaç yer kabuk olmuştu

CANIMM kızı banada kardeşimin düğününde makyaj yapmıştıı....bizz düğün için toplu makyaj gelin başı vs vs anlaşmıştıkk.....

zaman azalıpp saat yaklaşınca sevilay hanım kızım yapsın dedi....ama yaptığı makyajınnn profosyonellikle alkası yoktu ve ben otel odasında tekrar kendim yapmak zorunda kaldımm..vee bin kat daha iyidirr.....

şunu söleyebilirimki bi annenin bir işte usta olması kızının bu işe yatkın olduğunu göstermezzz...bu işi yapacaksa yatkınlığı varsa yapsınnn...eğer eli yatkın deilse bu işe girmesinn..

geçmiş olsun cnmm...

Saol canım ama bu durum çok sinirimi bozdu tam önemli bir işim vardı ondan ötürü erken gitmişdim hatta bu şekilde olması hiç hoşuma gitmedi. birdaha yine aynı durum olursa sevilay hanımada belirticem siz yapmıcaksınız iğnemi alabilir miyim die.

arkadaşlar bişi sorcam

ben bugün bu başlığın başında eryamanda bahsedilen bi yer vardı oraya sordum

kadın dedi ki ''senin 10 dk lık işin var.... istersen şu sarı ve zayıf olanlara da girerim ama şu koyu renkte olanlar çok az ve 10 dk da toplarım çıkarsa bi daha gelirsin''

şok oldum başka yerlere de sorcam bakalım onlar ne dicek... bi gariplik var mı bu durumda...ben çoook acemiyim

arkadaşlar bişi sorcam

ben bugün bu başlığın başında eryamanda bahsedilen bi yer vardı oraya sordum

kadın dedi ki ''senin 10 dk lık işin var.... istersen şu sarı ve zayıf olanlara da girerim ama şu koyu renkte olanlar çok az ve 10 dk da toplarım çıkarsa bi daha gelirsin''

şok oldum başka yerlere de sorcam bakalım onlar ne dicek... bi gariplik var mı bu durumda...ben çoook acemiyim

tam anlamadım canım neye şaşaırdın..
işini iyi yapan bir yersee tek seferde bir kılı yok edebiliyorlarr...
izve yara kabuk olmuyorsaa bence hiç tereddüt bile etmee..

eryamandaki yerin telini veya adını banada veirmisinn bana çok yakınn..

olmazsa bende gidip görüşürümm
sen birebirmi görüştünnn nasıl biryerr??

ya burdan yazabilio muyuz bilmiorum ama 12. sayfanın sonunda bahsetmişler o sayfaya bi bak istersen

yalnız ben daha sonra yazdıklarına baktım yara kabuk falan oluonuş galiba ama çok memnunmuş arkadaş

benim yüzüm birden tüylendi ve sanki her yerde tüyler varmış gibi gelio 10 dk da topalrım ben bunları diyince şaşırdım 1-2 yere daha soriim bakalım onlar ne dicek :18:

tecnologcum hacettepeyi önerdi bi arkadaşım...kadın baya başarılıymış yapan doktor değil ama konuştuğum kişi dermatolog orada yaptırmış

güngör hanıma giden arkadaşlar nerdeki bişey yazmadılar henüzz?? merak içinde bıraktılarr:61:

kızlar ne durumdasınız. ben bırakdım gitmıyorum bu yaz izmire gidecegız orada aysel ablaya yaptıracagım

tühh ya...sevilay hanımın kızı yaptı demiştin dimi...neyse küçük bi bölge çarçabuk biter umarım

Back