Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bahçelievlerde bir bayanın yeri var evinde yapıyor ev ortamı diye çekinmeyin çok iyi bir yer ve çok temiz elide çok hafif diyebilirim ve kendisi dünya tatlısı bu işte senelerdir çalışmış işin uzmanı biri düşünenler olursa özelden telefon numarasını verebilirim bir konuşmanızı tavsiye ederim
merhaba bişey sormak istiyorum koltuk altı ve bacak bölgenizi iğneliyle kaç seansta bitirdiniz ve tamamen bittimi teşekkürler
berince
benimde sormak istediğimm güngör hanım yaptığı kılların bir daha çıkmayacağını sölüyormu yoksa birkaç senastamı biter dedi...
çekerken hissettinmi??
gönder canımmm banaa sen yaptırdınmı iz kabuklanma vs durumu nasıll**
gülhan hanım kim canımmm senin daha önce gidip memnun kalmadığınn bayanmı??
iğneliye başladığıma pişman olmaya başladım...bırakamıyorum da artık,o kadar para döktüm.en son eda hanıma gittim,iyi gibi de gelmişti fakat buradaki yorumları okudukça tereddüt etmeye başladım.baktım da bacağımda 1,5 aydır geçmemiş lekeler var cidden.ama krem sürme işini boşladım bu kez,ondan da olabilir.ne yapacağımı şaşırdım,yaz da geliyor..buraya yazılan isimlerin bazıları da bir süre sonra kötüleniyor,o yüzden kimseye güvenemiyorum bakalım ne olacak...ben yine de eda hanıma devam ederim gibi.gez,gez boşa gez :95:
tatlım ben eda hanımı kötülemıyorum... iftira atmıyorum başıma gelenlerı yazdım yuzumun her tarafı delındı ilk seansda anlayamıyosunuz zaten anlasam ne devam ederdım nede burada oneripde kımsenın ahını alırdım... kendimi suçlu hissediyorum evet çünkü iğneli epilasyonumu sonlandırıp sonuç alana kadar kımseye onermemelıydım... buradan onerıpde giden iki arkadaşımdada iz var şu anda... bu yuz bölgesı için boyle diğer yerlerime epilasyon yapdırmadım onlarda delinme oluyo mu iz kalıyo mu bilemıyorum tabı... izsiz kurtuldugumu sandım yuzdekı kıılların nasıl ınsanın ruh yapısını etkıledıgını insanların yuzne bakarken suç işlemış gibi gözlerıne bakarak iletişim kurmamayı bunun gibi bi çok şeyı yaşadım ben kurtuldum sandım diger çekenlerde kurtulsun istedım.....
evet kızlar çok geç kalmış olan özürümü diliyorum sonuç almadan önermemelıydım epilasyonumu bitirene kadar en azından çok üzgünum hem kendi adıma hemde gidipde yuzlerı iz olan arkadaşlarım adına... ayrıcada yuz bölgesi için eda ablayı asla onermıyorum
tatlım ben eda hanımı kötülemıyorum... iftira atmıyorum başıma gelenlerı yazdım yuzumun her tarafı delındı ilk seansda anlayamıyosunuz zaten anlasam ne devam ederdım nede burada oneripde kımsenın ahını alırdım... kendimi suçlu hissediyorum evet çünkü iğneli epilasyonumu sonlandırıp sonuç alana kadar kımseye onermemelıydım... buradan onerıpde giden iki arkadaşımdada iz var şu anda... bu yuz bölgesı için boyle diğer yerlerime epilasyon yapdırmadım onlarda delinme oluyo mu iz kalıyo mu bilemıyorum tabı... izsiz kurtuldugumu sandım yuzdekı kıılların nasıl ınsanın ruh yapısını etkıledıgını insanların yuzne bakarken suç işlemış gibi gözlerıne bakarak iletişim kurmamayı bunun gibi bi çok şeyı yaşadım ben kurtuldum sandım diger çekenlerde kurtulsun istedım.....
evet kızlar çok geç kalmış olan özürümü diliyorum sonuç almadan önermemelıydım epilasyonumu bitirene kadar en azından çok üzgünum hem kendi adıma hemde gidipde yuzlerı iz olan arkadaşlarım adına... ayrıcada yuz bölgesi için eda ablayı asla onermıyorum
Canım 1.5 ay da krem sürülmez ki, iyisi mi aynı kişiye yaptırma. tüylerden kalıcı olmasa da bir şekilde kurtuluyorsun ama izler öyle değil.