• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
berince

benimde sormak istediğimm güngör hanım yaptığı kılların bir daha çıkmayacağını sölüyormu yoksa birkaç senastamı biter dedi...

çekerken hissettinmi??

kızlar uzak demezseniz ben sincan tarafında bir yere gidiyorum.uzak olduğu için tam seanslara gidemedim ama çok memnunum.zaten bi yakınımınki bitti yıllardır çıkmıyor.ben acıya dayanamadığım için dişçilerin yaptığı uyuşturucu iğneden de yapıyor.ilgilenen olursa bilgi verebilirim

nereye gidiyorsun sincandaa?? güzellik merkezimi sanki daha önce biri daha sincanda tavsiye etmişti..

hangi bölgene gidiyorsunn??? kılı bir atışta bitiriyormu?? izz kalıyormu kabuklanma oluyormu saati ne akdar?? hangi iğnedne kullanıyor??

ismini yazabilirmisin???

bahçelievlerde bir bayanın yeri var evinde yapıyor ev ortamı diye çekinmeyin çok iyi bir yer ve çok temiz elide çok hafif diyebilirim ve kendisi dünya tatlısı bu işte senelerdir çalışmış işin uzmanı biri düşünenler olursa özelden telefon numarasını verebilirim bir konuşmanızı tavsiye ederim

bahçelievlerde bir bayanın yeri var evinde yapıyor ev ortamı diye çekinmeyin çok iyi bir yer ve çok temiz elide çok hafif diyebilirim ve kendisi dünya tatlısı bu işte senelerdir çalışmış işin uzmanı biri düşünenler olursa özelden telefon numarasını verebilirim bir konuşmanızı tavsiye ederim

gönder canımmm banaa sen yaptırdınmı iz kabuklanma vs durumu nasıll**

:emir_bebek:

merhaba bişey sormak istiyorum koltuk altı ve bacak bölgenizi iğneliyle kaç seansta bitirdiniz ve tamamen bittimi teşekkürler

bacaklarıma 2 seans yaptırdım. izlerin bir türlü geçmemesi ve canımın çok yanmasından dolayı bir daha gitmedim. haliyle tüylerde neredeyse hiçbir azalma olmadı. koltuk altlarımda şu anda 5-10 tane tüy çıkıyor ancak 2-3 yıl boyunca 5-6 ayda bir çok düzensiz gittim.

berenice güngör hanıma gittiğğnd etüylerin çelildiğini hissettinmi???

sana bir daha gelmezsin bir senas yeter dedimi??

berince

benimde sormak istediğimm güngör hanım yaptığı kılların bir daha çıkmayacağını sölüyormu yoksa birkaç senastamı biter dedi...

çekerken hissettinmi??

canım ben yüzümdeki tüylere daha önce hiçbir işlem (ağda,ip, epilasyon) yaptırmadığımdan güngör hanım da tüylerin çok zayıf olduğunu ve daha önce alınmadığı için 1-2 seansta biteceğini söyledi. daha önce işlem görmüş veya kalınlaşmış tüylerde seans sayısı artarmış.

çekerken birkaç tanesini hissettim ve sordum ama kendisi yüzdeki tüyler çok sık olduğundan ötürü bazen iğnenin girdği tüyün hemen yanındakini de çekebildiğini ancak asla koparmadığını söyledi. koparırsa bi anlamı olmazmış zaten:)

gülhan hanım kim canımmm senin daha önce gidip memnun kalmadığınn bayanmı??

ben koltukaltıma gidiyorum.dakikası 750 bine yapıyor.kabuklanma ilk 2 hafta oluyor ama sonra iz kalmadı hiç.5-6 aydır bir kısmı hiç çıkmıyor.

gülhan hanım kim canımmm senin daha önce gidip memnun kalmadığınn bayanmı??

hayır, ladyrosy yazmış, bahçelievlerde evinde epilasyon yapan bi bayan var diye. o kişi gülhan hanım mı acaba? eğer oysa ben 1 seans gitmiştim ve tabii ki kabuklanma olmuştu.

bu arada güngör hanım nemectron izoleli iğne kullanıyor.

berenice senin önerin için teknolog sende cvp yazdığın için tşk ederim. bu arada sormak istediğim teknolog sen hangi bölgen için iğneli yaptırıyosun ve güngör hanıma gittiğinde sonuçları bildirirmisin cnm ben uzun bi süre gidemicem malesef :(

kabakulak, en az 100 mesaj göndermiş olma koşulundan ötürü özel mesaj yollayamıyorum ne yazık ki :( buradan cevap vermemin bir sakıncası yoktur umarım.

yüzüm için 3 seans gittim. ilki deneme amaçlı olduğu için 5 dakikalık, diğerleri 15er dakikalık seanslardı. favori bölgemde hafif belirginleşen hattı seyreltti. çenemde de ayva tüylerine kıyasla daha koyu renkte çıkan birkaç tüye işlem yaptı. tüylerim zayıf olduğu ve daha önce işlem görmediği için tek seans çalışılan yerlerde 1,5 aydır tüy çıkmıyor. güngör hanım da 1-2 seansta biteceğini söylemişti. şu anda beni rahatsız eden bir görüntü olmadığı için yüzüme başka işlem yaptırmadım. geçen perşembe de bikini bölgesinin üst kısmı ve göbek bölgem için gittim. bildiğiniz üzere en yüksek akım olan 9la çalıştı kendisi ve şu anda yalnızca iki küçük noktacık var. 9luk akıma rağmen yine kabuklanma olmadı. seanslardan sonra 2-3 defa silverdin kremle masaj yapıyorum çalışılan bölgeye. bu arada çok beyaz ve alerjik bir tene sahibim, başkası bu akımla işlem yapmış olsaydı sanırım yara içinde kalmıştım.
dakikası 1 lira. hafta içi ve cumartesi günleri akşam 7'ye kadar çalışıyor, pazarları çalışmıyor.

iğneliye başladığıma pişman olmaya başladım...bırakamıyorum da artık,o kadar para döktüm.en son eda hanıma gittim,iyi gibi de gelmişti fakat buradaki yorumları okudukça tereddüt etmeye başladım.baktım da bacağımda 1,5 aydır geçmemiş lekeler var cidden.ama krem sürme işini boşladım bu kez,ondan da olabilir.ne yapacağımı şaşırdım,yaz da geliyor..buraya yazılan isimlerin bazıları da bir süre sonra kötüleniyor,o yüzden kimseye güvenemiyorum bakalım ne olacak...ben yine de eda hanıma devam ederim gibi.gez,gez boşa gez :95:

tatlım ben eda hanımı kötülemıyorum... iftira atmıyorum başıma gelenlerı yazdım yuzumun her tarafı delındı ilk seansda anlayamıyosunuz zaten anlasam ne devam ederdım nede burada oneripde kımsenın ahını alırdım... kendimi suçlu hissediyorum evet çünkü iğneli epilasyonumu sonlandırıp sonuç alana kadar kımseye onermemelıydım... buradan onerıpde giden iki arkadaşımdada iz var şu anda... bu yuz bölgesı için boyle diğer yerlerime epilasyon yapdırmadım onlarda delinme oluyo mu iz kalıyo mu bilemıyorum tabı... izsiz kurtuldugumu sandım yuzdekı kıılların nasıl ınsanın ruh yapısını etkıledıgını insanların yuzne bakarken suç işlemış gibi gözlerıne bakarak iletişim kurmamayı bunun gibi bi çok şeyı yaşadım ben kurtuldum sandım diger çekenlerde kurtulsun istedım.....

evet kızlar çok geç kalmış olan özürümü diliyorum sonuç almadan önermemelıydım epilasyonumu bitirene kadar en azından :( çok üzgünum hem kendi adıma hemde gidipde yuzlerı iz olan arkadaşlarım adına... ayrıcada yuz bölgesi için eda ablayı asla onermıyorum

iğneliye başladığıma pişman olmaya başladım...bırakamıyorum da artık,o kadar para döktüm.en son eda hanıma gittim,iyi gibi de gelmişti fakat buradaki yorumları okudukça tereddüt etmeye başladım.baktım da bacağımda 1,5 aydır geçmemiş lekeler var cidden.ama krem sürme işini boşladım bu kez,ondan da olabilir.ne yapacağımı şaşırdım,yaz da geliyor..buraya yazılan isimlerin bazıları da bir süre sonra kötüleniyor,o yüzden kimseye güvenemiyorum bakalım ne olacak...ben yine de eda hanıma devam ederim gibi.gez,gez boşa gez :95:

Canım 1.5 ay da krem sürülmez ki, iyisi mi aynı kişiye yaptırma. tüylerden kalıcı olmasa da bir şekilde kurtuluyorsun ama izler öyle değil.

tatlım ben eda hanımı kötülemıyorum... iftira atmıyorum başıma gelenlerı yazdım yuzumun her tarafı delındı ilk seansda anlayamıyosunuz zaten anlasam ne devam ederdım nede burada oneripde kımsenın ahını alırdım... kendimi suçlu hissediyorum evet çünkü iğneli epilasyonumu sonlandırıp sonuç alana kadar kımseye onermemelıydım... buradan onerıpde giden iki arkadaşımdada iz var şu anda... bu yuz bölgesı için boyle diğer yerlerime epilasyon yapdırmadım onlarda delinme oluyo mu iz kalıyo mu bilemıyorum tabı... izsiz kurtuldugumu sandım yuzdekı kıılların nasıl ınsanın ruh yapısını etkıledıgını insanların yuzne bakarken suç işlemış gibi gözlerıne bakarak iletişim kurmamayı bunun gibi bi çok şeyı yaşadım ben kurtuldum sandım diger çekenlerde kurtulsun istedım.....

evet kızlar çok geç kalmış olan özürümü diliyorum sonuç almadan önermemelıydım epilasyonumu bitirene kadar en azından :( çok üzgünum hem kendi adıma hemde gidipde yuzlerı iz olan arkadaşlarım adına... ayrıcada yuz bölgesi için eda ablayı asla onermıyorum

Canım bu kadar üzülme allah beterinden korusun, kendini de suçlu hissetme. burada hepimiz bilgi paylaşmak için varız. sen de ne zamandan beri burada bilgilerini-deneyimlerini paylaşıyorsun. ben şuna kanaat getirdim artık, tüylerden kurtulmak için mucize bir şey yok.
izlerinle fazla uğraşma, güneşten korun, akşamları yatarken de bebanten sür 1 aya hiçbir şey kalmaz inşallah.

canım ben sana yazmamıştım,hem önemli olan niyet.üzülme.ki,ben de dikkat edince bazı izler gördüğümü yazdım,iftira olmadığını biliyorum tabii.kimse de suçlamaz bence,için rahat olsun.bu ilk kez başıma gelmediği için yazdım.moralim çok bozuk,yazın bırakmak zorunda kalıp her şeyin boşa gitmesine neden olmak da istemiyorum.1,5 aydır hiçbir işlem yapamıyorum,iğneliye de gitmeye cesaret edemiyorum kaldım böyle :26: çok rahatsızım,çok..

Canım 1.5 ay da krem sürülmez ki, iyisi mi aynı kişiye yaptırma. tüylerden kalıcı olmasa da bir şekilde kurtuluyorsun ama izler öyle değil.

haklısın ama işte yeni birisini bulmak çok zor,nasıl olacak bilmiyorum.artık rastgele birilerinin kapısını çalıp kendimi onların insafına bırakırım herhalde :53:

Back