haklısın ama işte yeni birisini bulmak çok zor,nasıl olacak bilmiyorum.artık rastgele birilerinin kapısını çalıp kendimi onların insafına bırakırım herhalde
incir sende de bu bahsedilen izlerden oluşmaya başladı mı ben buradaki yorumları okudukça korkuyorum ama henüz yüzümde iz falan yok da yani aslında neden bahsedildiğini de tam anlamış değilim iz dedikleri kahverengi leke gibi mi yoksa delik mi onu anlamadım benim dudak çevremde de olmuştu iğne deliklerinden ama dudak üstümü yaptırmıyorum öyle kafama aşırı takılacak bişey de değil yani
bacaklarıma 2 seans yaptırdım. izlerin bir türlü geçmemesi ve canımın çok yanmasından dolayı bir daha gitmedim. haliyle tüylerde neredeyse hiçbir azalma olmadı. koltuk altlarımda şu anda 5-10 tane tüy çıkıyor ancak 2-3 yıl boyunca 5-6 ayda bir çok düzensiz gittim.
ladyrosy'nin bahsettiği kişi gülhan hanım olabilir mi acaba?
valla bnm arkadaşımda senin dediğin gibi çok çekti ilk başta ayva tüyüyken lazerlee çoğaltmışlar erkek sakalı gibi çıkmaya başlamıştı.. sonradan bnm gittiğim estetisyenin güzellk merkezine gtmş.. valla bn en son 2 ay önce konuşmuştum,, bana dediği kesinlkle orayı tek geçerim 2.5 ay oldu çıkan yok demşti.. bilmiorum oda yüzünden çok çekmişti,, sonuç ii olmasa anlardı.. yani bilinçsiz biri değil bnm gibi :)) kol işini soruosan cnm.. bana yapan bayanın 5. seans olmuştu bana söylediği baktım kollarına tek tük bellii belrsiz kalmştı.. bilmiorum kıl yapısınada bağlı olablr.. belki zaten çok kıllı değilmştr önceden.. yaşıcam ve görüces.. zaman geçtkçe onuda ayrıntılı paylaşırım buraya tavsiye ederim ona görebuarda nemectron iğnemin ucu kütleşmiş (((((((((((( daha 4 defa kullnıldı ve çok kısa aralıklarlaa.. çok üzgünüm.. oyüzden en son gittiğim yerde çok cnm acımıştı ((( şimdide altın uçlu aldım hassas ciltler için dedi kadın bide bunu denicem :)
arkadaşlar ankarada iğneli epilasyon yaptırıp güzel sonuç alan bırı var mı aranızda 16 seanstır yuzum için lazere gidiyorum 2 seneyı geçti bıkdım yardımcı olursanız sevınırım
Burada uzman bi arkadaş iğnelide bir kere alınan kılın tekrar çıkmayacağını yazıyor sen 9 seanstan bahsediyorsun. lazerde 4-6 seans kesin çözüm deniliyor 12. seansıma gideceğim. neye inanacağımı şaşırdım valla. geçen göğüs bölgesine 5 dklık iğneli yaptırdım canım ağzıma geldi orası pütür pütür kabardı, kızardı, morardı... 9 seans yaptırırsam artık nasıl olurum bilemiyorum.bende bahçelievler'de çene ve bıyık bölgem için bir salona gidiyorum. 9. seans oldu ve ben hala bir fark görebilmiş değilim
başlığın tamamını okumadım ancak akım derecesinden bahsedilmiş. son gittiğimde makineye baktım maksimum derece 9 bana çalıştıkları derece 8 e ayarlıydı.
kıl köklerinin çekildiğini hissettiğimi söylediğimde çift atış yaptılar. lokal anestezik hiç birşey kullanmıyorlar ve sanırım tenim iyice hassaslaştığı için dayanılmaz acı çekmeye başladım.
kabuklanma olmuyor, kızarıklık kalıyor sürekli ve madecassol sürüyorum günde 3-4 kez ://
acaba sizce boşa mı kürek çekiyorumyanlış yerde miyim bilmiyorum.
iğne markası ya da makine etkili mi bu oluyor mu iğneli epilasyonda ?
bilenler, tecrübesi olanlar bana yol gösterirse sevinirim, sizce devam etmeli miyim ??
haklısınson gittiğimde uzunca itiraz ettim ve hiç bir seyrekleşme bile olmamasından yakındım. cevap olarak; iğnelide seansın bi önemi yok, üreme dönemindeyse yandığında bir daha çıkmaz öyle öyle biter dediler. Allah biliyor ya, cevaptan tatmin olamadım
sık sık gelmen çok önemli dedikleri için 10 ya da en fazla 15 günlük süreyle gittim. ve başladığımdan bu yana çenemdeki sıvılce izi benzeri kırmızılıklar geçmiyor.
lazer de olduğu gibi (nd-yag, ıpl, alexander ..vs) iğneli epilasyonda da iğne ya da makine etkili mi? bilen biri cevaplarsa gerçekten çok sevinirim. çok üzülüyorum çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?