• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhaba uzun zamandır takip edemiyordum bugun girdim baktım çok fazla şey olmuş ben hala eda ablaya gidiyorum öncelikle şunu söylemek isterim yüzümde aşırı bi leke kalma durumu yok sivilce lekeleri var onlarda zamanla geçer diye düşünüyorum onun dışında iğneden kaynaklı bi leke yok yani kujum da böyle bi sorun olmuş inşallah en yakın zamanda düzelir ben onun tavsiyesi üzerine başlamıştım şimdiye kadar bi şikayetim olmadı çünkü ben kıllarla lekeleri düşündüğümde tek kıllar gitsin de lekeler zamanla geçer diye düşünüyorum çünkü kılların getirdiği psikolojik etkinin daha fazla olduğunu düşünüyorum birde şunu belirteyim forumda mübeccel hanıma gideyim bari diyenler gördüm ben mübeccel hanıma 8 ay gittim ve bu 8 ay boyunca her hafta gittim inanın ki 3 ayda eda hanımın yaptığı yerlerde 8 aydakinden daha fazla sonuç gördüm kimsenin hevesini kırmak veya eda hanım için heveslendirmek istemem ama ben sadece kendi durumumu paylaşmak istedim mübeccel hanıma gidenler bilir mesela incir de benle aynı durumdaydı şimdi nasıl bilmiyorum ama ona verdiğim paranın haddi hesabı yoktu doğru hiç iz kalma kızarma olayı olmadı ama her hafta kıllar yeniden çıkıyordu şimdi eda hanımda 3. Hafta çıkmaya başlıyor kıllar be şimdi anlıyorum ki mübeccel hanım cımbızla çekiyormuş direk çok düşük akımlarla bu yüzden kızarma leke olmuyor ama haftasına da çıkıyor yani ben kendi durumumu paylaşmak istedim umarım faydası olur herkese

kızlar az once eda ablayı aradım yuzumde kabuklar düşdükden sonra kahverengı lekler ve delıkler oluşdugunu soyledım gel bakalım dedi gerekırse yapmazyız dedi... iz kalmaz korkma falan dedi ama korkuyorum... yuzu epilasyondan yanan sonra iyileşen bırılerı yok mu aranızda

Valla kujum senin bu lekeleri biz de senin kadar dert ettik artık bilesin, inşallah geçicidir, ne kadar streste olduğunu tahmin ediyorum. Ben de zaten bu yüzden bir türlü güvenip bir yere başlayamıyorum. Bakalım eda hanım ne diyecek, gelişmelerden haberdar et bizi.

aslında tüylerinin kalın ve siyah olması senin için avantaj cnm.. iğneli de de leke delik kalma riski var sonuçta ve çok yoğunsa al al bitmes o :=) maddi açıdan batarsın.. bnce ilk önce alexsanrte mi ne o marka en iisi die biliorum tabi onunda çeşitleri varmış.. araştr iice ,, onunla inceltip azaltıp öyle başla iğneliye.. zaten ince olanları lazer görmüo,, doğal olarak kalanları iğneliye gtmek daha mantıklı...

Yoğun malesef :1: al al bitmez valla off. Ben bacak için araştırayım şu lazeri. Alex makinanın da mı çeşitleri varmış allahım ya makinayı bulduk bu seferde makinanın hangi çeşidi diye araştır dur artık hepimizi uzman yaptılar be. Bugün düşündüm de şeytan diyor uğraş al sertifika falan ne lazımsa kendin hallet, bu devirde insan ancak kendine güvenebiliyor anlaşılan o ki. Kendimden sonra hepinize de faydam dokunurdu, bu derdi çekmeyen bilmez çünkü:19:

Herkese merhaba uzun zamandır takip edemiyordum bugun girdim baktım çok fazla şey olmuş ben hala eda ablaya gidiyorum öncelikle şunu söylemek isterim yüzümde aşırı bi leke kalma durumu yok sivilce lekeleri var onlarda zamanla geçer diye düşünüyorum onun dışında iğneden kaynaklı bi leke yok yani kujum da böyle bi sorun olmuş inşallah en yakın zamanda düzelir ben onun tavsiyesi üzerine başlamıştım şimdiye kadar bi şikayetim olmadı çünkü ben kıllarla lekeleri düşündüğümde tek kıllar gitsin de lekeler zamanla geçer diye düşünüyorum çünkü kılların getirdiği psikolojik etkinin daha fazla olduğunu düşünüyorum birde şunu belirteyim forumda mübeccel hanıma gideyim bari diyenler gördüm ben mübeccel hanıma 8 ay gittim ve bu 8 ay boyunca her hafta gittim inanın ki 3 ayda eda hanımın yaptığı yerlerde 8 aydakinden daha fazla sonuç gördüm kimsenin hevesini kırmak veya eda hanım için heveslendirmek istemem ama ben sadece kendi durumumu paylaşmak istedim mübeccel hanıma gidenler bilir mesela incir de benle aynı durumdaydı şimdi nasıl bilmiyorum ama ona verdiğim paranın haddi hesabı yoktu doğru hiç iz kalma kızarma olayı olmadı ama her hafta kıllar yeniden çıkıyordu şimdi eda hanımda 3. Hafta çıkmaya başlıyor kıllar be şimdi anlıyorum ki mübeccel hanım cımbızla çekiyormuş direk çok düşük akımlarla bu yüzden kızarma leke olmuyor ama haftasına da çıkıyor yani ben kendi durumumu paylaşmak istedim umarım faydası olur herkese

cnm haklı olablrsin,, herkesin cilt yapısı farklıdır.. bnmki yağlı cilt mesela ve çene bölgeme yaptırıyorum dahada yağlı bi bölge,, bna reaksiyon gösteriyor :(( doğal olarakta leke ve delik olma gibi riskleri çok ama bn sakallı dolaşmaktansa senin düşündüğün gibi düşünüp lekeleri geçiririm elbet diye düşünerek iğneli yaptrmaya azimle devam ediyorum.. tabi ara sıra nalet olsun diyip leke sorunu olmadan cımbızla tekrar çekesim gelmiyor değil.. belki başka bir bölgeme yaptrsam yüz kdr reaksiyon göstermiş olmazdı.. Suçu sadece bi başkasında bulmak yanlış tabiki.. senin kıl yapın farklı olablr bnmkisi farklı,, senin daha erken biter bnm 2 sene btmes.. yani kısacası yaptrmak isteyen yada yaptıran arkadaşlara tek tavsiyem,, cilt yapınız çok yağlı değilse çokta korkmayın yaptrmak için..bnm hala pembelikler ve delik delik olan bölgeler duruyor.. dünden itibaren Madecassol die bi merhem aldım ama yanlışmı aldım bilmiorum,, eczacı merhem olanını vermiş kremmi yazması gerekiyordu üstünde acaba :( etkisi olmazmı diye düşünüyorum :(( nolur biri yardımcı olsun bu konuda.. sizin kullandığınızın üstünde Kremmi yazıyor Merhemmi ?

Selinas canım ben de halen Edaya gidiyorum. Benim herhangi bir şikayetim yok. Kollarım için 6. seansıma önümüzdeki günlerde gideceğim. Çok çok az kaldı tüyler. Bacağım da da aynı. Sonuçlar gayet güzel. Kollarımda ilk seanslarda çıkan büyük sivilceler artık çıkmıyor. O çıkanların da lekeleri kalmadı :81:

inşallah geçer canım ya... bu seferde bu lekelere takmak ıstemıyorum benkı taa bu sorun olacak dıye kalkıp izmire gittim

slm kızlar bende iğneli epilasyon yaptırdım ankarada yaşamıyorum izmirdeyim ilk iğneli epilasyonumda yüzüm feci derecedeydi şişti kızardı kabuklar 3 hafta o lekelerle dolaştım neyseki geçti iz filan kalmadı sonra burda aysel hanımın yazdıklarını okudum iyikide okumuşum bir kaç gün önce yüz bölgesi için gittim kendisine lekeyi bırakın ufak kabuklar dışında hiç bir reaksiyon oluşmadı.bende anladımki uzman gerçekten çok önemli leke oluyorsa kesinlikle gitmeyin.uzmanını bulmakta çok zor gerçekten

iyim canımm senden naberr:)))

iyimm yarın aslında epilasyona gitmem geek ama ayarlama yapamadım kalan ince tüyler yapılacaktı..
yarın ola hayrolaaa....:61:

yüzüm iyi çıkan yok şuan içinnn...10 gün tanıyorum kendimee...etkisini gösterip göstermediği ortaya çıkar snaırımm:34:

kızlar eda ablaya gidem gamze18 var onunla konuşdum facebookdan ondada lekeler varmış doktora gidiyomuş ama lekelerınde fazla bı çaılma olmamış iyice korkdu gozum geçmeyecek bu izler galıba:( düşündükce canım sıkılıyo dokunsalar aglayacagım önceden sabahları kalkıp aynaya bakıp kıllara aglıyodum şimdide yuzumde oluşan izlere aglayacagım çözümüde yok yuzumu maffettım... kızlar eda ablayı onerdım başlarda memmundum ama seanslara bu kadar sık gitmıyodum gittiğimdede çok az zaman çalışdırıyodum 11 dk 17 dk 25 34 gibi yuzumde izlerin oluşdugunu çok sonraları seansları ve çalışma zamnını artırdıkca farkettım, tamam kıllar azalıyo ama izde oluşuyo... sonuçda burada onu ben onerdım kurtuldugumu düşündüm tuylerden benım gibi herkesde kurtulsun istedim kımsenın üzülmesını istemem bende boyle bı sorun oldu tanıdıgım bıkaç kişidede aynı problem oldu bunu göz onunde bulundurarak gidecegınız yerı seçin... sonra kımsenın senın yuzunden oldu sen onermışdın demesını istemıyorum çok üzülürum

kujum canım üzme kendini yüzümüzde vücudumuzdaa ne yara bere oluyorr geçiyor aylar sonra olsadaa..yüz kendini yenileyenn bir yerimizz sıkma canını mutlaka geçecektirr...hiç üzülme lütfenn...

çok sağol teknolog inşallah dediğin gibi olur şuankı pisikolojımı bı bılsenız çok kötü durumdayım:( sabaha kadar kaç kez uyanıyorum çok üzülüyorum

anlıyorummm kujum senii...inşalahh çabucak toparlanırsın..

samancım gidemedimm bu senası bile ayarlayabilmek içinn 1 aydan fazla bekledimm denk getiremiyorumm...:43:

arkadaşlar yüzde oluşan izler nasıl çok merak ediyorum. bu izlerden bahsedildikçe korkup vazgeçiyoruz. ufak bir alan da olsa fotoğraf paylaşabilecek yok mu acaba?

edit: şimdi daha ayrıntılı baktım başlığa ve foto paylaşanlar olmuş. sanırım en iyisi reaksiyonu ölçmek için küçük bir alana yaptırıp bir denemek. ve yanılmıyorsam dudak üstü çok tepki veriyor.

Son düzenleme:
merhaba teknolog, ben aranıza yeni katıldım..aynı dertten ben de uzun zamandır muzdaribim:( yarın bikaç yere randevu aldım görüşmeye gidicem bunlara eda hanım mübeccel hanım da dahil.ama şimdi son gittiğin yer hakkındaki yorumlarını okudum da iyi bi yere benziyo. sen son gittiğinden beri durumunda bi değişiklik oldumu memnunmusun şimdilik yani:)

çok sağol teknolog inşallah dediğin gibi olur şuankı pisikolojımı bı bılsenız çok kötü durumdayım:( sabaha kadar kaç kez uyanıyorum çok üzülüyorum

Kujum,
Bundan yaklaşık 1 sene önce istanbulda çok övülen bir merkeze gitmiş uzun süren bir epilasyon seansı sonucu günlerce şişlik içinde gezmiş, kabuklarımın dökülmesi bile çok uzun zamanlar almıştı. Bunun üzerine de inanılmaz bir leke sorunu yaşadım, yüzüm kahve kırmızı lekeler içindeydi ve aylarca (tabi bu arada başka bir uzmana gidip seanslarıma devam ettim ki en son uygulamasında o uzmanımda da bazı lekeler oluştu açıkçası) o ilk lekelerim geçmedi, o kadar takmıştımki bu meseleyi, çok üzülüyordum. Yalnız şimdi yüzümde bahsettiğim o lekelerden pek eser kalmadı. Neler yaptım? Fazla güneşte kalmamaya özen gösterdim, iyi bir güneş koruyucu kullandım (biodermanın epilasyon sonrası için önerilen), bepanthol losyon (ağır olmayan buyuk kutuda satılan) kullandım. Epilasyonlarımdan sonra u-talk pudra(antibakteriyel olması iltihaplanmalara karşı koruyucu geliyor bana) kullandım bolca. Yine biodermanın ani kızarıklar, tahriş durumu sonrası kullanılan bir kremi var, onu kullandım seanslarımdan sonra. Bir de çok fazla takılmamaya çalıştım bu meseleye, cunku sen taktıkça onlar daha cok buyuyor gözünde. Zamanla sönüyor, açılıyorlar emin ol, üzme kendini :)

cerenicos çok teşekkür ederım canım içime su serpdın ama benım asıl takıldıklarım oluşan delıkler... bugun maxfactorun budrasını ve fondotenını aldım sürdüm daha bı bellı oldu delıkler :(

kujum ve cerenicious ikinize de geçmiş olsun:( yazdıklarınızı okudukça vazgeçiyorum ama böyle dolaşmaktan da bıktım riske girmeliyim diyorum ama:( off ya ne zor iş bu inşallah hepimiz bi an evvel bu sıkıntıdan kurtuluruz....

Back