İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sendede olması dudak kenarları demekkı iğneli epilasyona çok tepkı veriyo buradan bı arkadaşda epilasyon yapdırmışdı onunda olmuşdu

canım bende etımesgutta oturuyorum bana ozelden yazarmısın

İNCİR seninkiler ne durumda,, benim çenemde hafif pembelikler var ya off izmi onlarr anlayamıorumki :S geçen hafta yaptrmıştım... cildimi koruyamadım mı acaba :S kabuklar 2 gün içinde döküldü ama böyle ciltte pembe pembe kızarıklıklar var ((((((( aynalara küstüm 2 gündür.

benım dudak kenarlarındakı delıkler aynen duruyo bi iyileşme yok...

Benim kollarım artık eskisi kadar çok sivilcelenmiyor. Tüyler de çok azaldı artık.

5 Seans oldu kollarıma. ilk seaslar 2.5-3 saat kadar oluyordu. en son seansım 96 dakika oldu.

kızlar dun dermatolojı doktoru fatma yıldıza gittim aranızda tanıyan vardır dudak uzerımdekı lekelerı göstermek için tamamen geçmez dedi %50 gider dedi... ve yuzume iğneli yaptırmamı soledı hepsi gerı gelır çıkarlar dedi... bende bensonuç alıyorum dedim. ''hayır bı kaç ay bekle hepsı gerı gelır'' dedi çok canım sıkıldı hiç uzun aylar boyunca beklemedım... sonuç aldıgımı düşünuyorum ama doktor kafamı karışdırdı şöle bı 4 5 ay beklesem tüyler geri gelırmıkı :18:

aaaaaaaa kujum nedne öle dediki iğneli eksin sonuç deilmi nasıl yani...böle bişey varmı yaa allah allah...
bak canım sıkıldı benimdee....aysel hanıma sorsana birr bu durumuu.....

Canım bi sürü insan iğneli epilasyon yaptırmış yıllar öncesinden ve geri çıkan tüyleri yok. Doktor neden öyle söylemişki anlamayadım

kujum sen sormadınmı peki kesin sonuç diye yaptırıyoruz omzan ne yapmam alzım bu tüylerden ansıl kurtulacam diyee...

ay cnm çok sıkıldı şimdi boşamı bunca çektiklerimiz.....

ay inanmıorum yaa zaten kafam karışıktı iice karıştı.. ama bnm arkadaşım da yaptrdı ve çok sık aralıklarla gitmediği halde çok azalma oldu dudak üstünde :S öyle olsa geri gelirdi hepsi... ( hüsrana uğradım resmen... kujum işah. doktor yanlış biliyordur

kızlar valla bende çok şaşıdım çok güvendiğim bı dermatolog fatma yıldız... sonuç aldıgımı soledım hepsi geri gelir dedi... şok oldum... dokunma yuzune ne lazer nede iğneli epilasyon yapdır dedi... sivilcelerın bu yuzden çıkmış ve iz kalır tüylerınde geri gelecek zaten dedi :85: şok oldum...

ama tatlım forumda bazıları yazmış seneler önce yaptrmıştım,, hepsinden kurtuldum iyikide yaptrmışım diye :S bnce o hormon bozukluğuyla alakalı bir durum,, hormon bozukluğu olanlarda ne lazer ne iğneli işe yarıyor diye biliyorum... evet dediği gibi sivilcelenme iğneliden dolayı olmuş olablr,, hatrlıomusun eda abla şey demşti "ilk geldiğinde bana bukadar sivilceli değildi yzün" die,, e yüz tepki verio tabikide sivilcelenme yapması normal,, bnm bile bi çeneme yaptrdığım halde hemen sivilcelenme yaptı ki sen tüm yüz yaptırıyorsun,, sakın sivilcelerinle oynama,,bu tüylerinin azalıp azalmadığını en ii sen takip edebilrsin,,sonuçta gtmeden önceki haliyle şimdiki hali arasında illaki fark vardır,, hiç çıkmayan yerler oldumu mesela? bnm bu 2. kes gidişim oldu ve 1 hafta aralıklarla gittim ve şuan çenemde bi kaç tane sert ve ince tüyler çıktı bn anlayamıorumda hemen çıkması nekdr normal,, yani doktorun dediğide doğrumu die düşünmüo değilim,, acaba etki etmiyormu bana (( offf ruhsal bunalıma sokacak bu tüyler bniiiiiiiiiiiiii :84:

annemin bir arkadaşı yıllar önce çene bölgesindeki kıllar için iğneli yaptırmıştı ve bildiğim kadarıyla tüyleri geri gelmedi

yaptırdığınız yer çok önemli.çünki hereksin kıl yapısı farklı ve farklı uygulamalar gerreekiyormuş.ben elos lazere gittim .yeni başladım ama suan çok memnunum..gelişmeleri paylaşıırm..:81:

canım bılemıyorum doktorun edigiklerı ne kadar dogru... bende hormon bozuklugu yok bu arada... bide doktor hormon bozuklugu varsa gerı gelır falan demedi... sadece iğnelide geri gelir tüyler dedi... inşallah dogru değildir dedikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…