İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba tüm arkadaşlara, aranıza yeni katıldım. Umarım şu kıllanma sorunundan muzdarip tüm arkadaşlar bir an önce kurtulurlar bu sorunlarından, gerçekten kişinin hayat kalitesini düşüren ciddi bir sorun bu Forumun yarıdan fazlasını okudum ama tamamını okuyamadım henüz. Ben çene bölgemdeki tüylenme için çokta araştırmadan aslında, evime yakın olduğu için Etlik te(Ankara) bir güzellik merkezine gittim. İşlem yaklaşık 5 dk kadar sürdü. Benden 15 tl iğne parası, 5 tl işlem parası ve birde 20 tl lik bir krem satmak üzere toplam 40 tl aldı. Her geldiğimde iğne ücretide alacağını söyledi. Açıkçası cımbızla aldığımda 3 günde tekrar almam gereken tüylerden 15-20 günlükte olsa kurtulmam cazip geliyordu zira her gün aynada çene bölgemi kontrol etmeden sokağa çıkamamak çok zordu benim için. Sormak istediğim; benden alınan ücretler doğru mudur? Birde her gittiğimde 15 tl lik iğne parası ödemek zorundamıyım, sanırım önceki yıllarda kişi güzellik merkezlerinden iğnesini bir kere satın alır ve her işlem için o iğneyi kullanırmış, yanında götürüp getirirmiş yani... Ne diyorsunuz arkadaşlar?

canım iğneli epilasyonda
tek seferde iğne parası alınıyorr..
birde kaç senastır gidiyorsun normalde yapılan kılların bir daha çıkmaması gerekirr..
3 4 seansta kıllardan kurtulman gerekirdi..
krem için bişey diyemeyeceğim ama
ismini yazarsan bilgi verebiliriz belki
bizim kullandıllarımız 3 5 tl bişeyy..

Teknolog çok teşekkür ederim yanıtın için. Ben 7 ocakta gittim ilk kez... 2. ciye ne zaman gidileceği konusunda bir şey sormadım çıkınca gideceğim. Bana ücreti öderken dediki ' işlemden sonra iğneyi attım gördünüz' dedi. Halbuki ne takarken gördüm ne de çıkarırken. :44: Su güzellik merkezi... Kremin ismini soruyorsan depileve canım...

canım ne amaçla verdi bilemiyorumm şu tüy geç çıkaran kremlerden sanırımm..
ama işlemden sonra antibiyotikli bir krem vermesi gerekirdi..

çıkınca giderrsinn zaten canımm...
iğne şahsa özel ama tek seferlik olmuyor nasıl makine tabi onuda bilemiyorumm..
ama şimdiye kadar tek seferlik iğne kullanan duymadımm..

Evet tüyleri geç çıkartan kremmiş. Şu iğne ücretini her defasında almak istemesi ne bileyim aldatıldığımı hissetmeye başladım. Hani tek sefer olsa bir şey değilde her defasında alıyormuş, afedersiniz enayi yerine koyulmak hoşuma gitmiyor. Değiştirsemmi acaba gittiğim yeri, Kujum rumuzlu arkadaş eda Güzellik Merkezinden bahsediyordu çok ta memnundu bildiğim kadarıyla. Acaba gittiğim yeri bırakıp oraya mı geçsem, yer değiştirmek iyimidir kötümüdür:44:

her seferinde iğne parası diye birşey olmaz. eğer böyle ise kullandıgı iğne kalitesizdir bence yoksa kaliteli iğneler hem uzun dayanır hem de pahalı oldugu için uzman kıyıp da atmaz, her seferinde iğne için vereceğiniz 15 tl bence işlem süreniz kısa oldugu için uzmanınızın kar etmek için uydurdugu bir yöntem değiştirin uzmanınızı.

Sevgili ecerenicious teşekkür ederim yanıtınız için, benim şüphemde o yönde... Çünki zaten 7-8 adet kıla yaptı epilasyonu. Çok fazla geldi bana 7-8 adet kıl için bir tane iğneyi kullanıp atması ve 15 tl istemesi. Kaldıki ben iğne değiştirdiğinide görmedim.

Bence ardına bakmadan kaç ordan insanları yolunacak kaz gibi gören yerlerden sanırım orası da ... 25 tl ye aldığım iğneyi 4 aydır kollarıma bacaklarıma kullanıyoruz. 1 defalık iğne diye bişey olamaz..

kızlar geçen hafta eda ablaya gittim ensemden sırtıma doğru küçük bir bölgede çalıştı 6 gün oldu hiç iyileşme olmadı dahada kabarık ve kırmızı.tifo adlı kremi sür demişti düzenli sürüyorum ama faydası olmuyor.yanaklar ve bıyık bölgesine başlamayı düşünüyodum ama iyileşmediğini görünce kararsız kaldım.sırt görünmüyoda yüzüme yaptırınca saklama şansım yok işe giderkende kıpkırmızı kabarık şekilde gitmek dikkat çekici olur. ne kadar sürede iyileşme oluyo?
kujum geçmiş olsun geçer umarım seninde böyle olduğunu görünce iyice kararsız kaldım

Sevgili İNCİR teşekkür ederim yanıtınız için... Bilseniz birde öyle çok meslek ahlakından beceriden hijyenden bahsettiki... Bazı arkadaşlar Sıhhiye'den 2-3 tl gibi fiyatlardan bahsetmişlerdi bu forumda.. sizinki 25 tl. Onlarınki tek seferlikmiydi acaba bilginiz var mı?

cnm msj sayına bakılırsa özelden yazamıyosun.burdan yazabilirmisin acaba gittiğin yerin adını

kızılayda önerebileceginiz bir yer varmıdır acaba

Sevgili lucifern henüz yanıt alamadığınız için ben yanıtlıyayım dedim, bende dün üye oldum aslında. Forumu taradım dün, bir kaç kişi Kızılay'da Eda güzellik merkezi diye bir yer varmış orayı tavsiye ediyorlar, bende düşünüyorum, bakalım kısmet...

Canım ben tek seferlik iğneyi hiç duymadım. Yüz için kullanılan daha farklı iğneler var sanırım onlar bile yüz bölgesi bitinceye kadar kullanılıyor yinede..

bi iğnede 25 mılyon olmamalı kesinlıkle ben nemekron iğneyı bıle 10 tlye aldım kı kadın bana bıde üzerine kar koyup sattı... bı iğne en fazla 5 mılyon olmalı ve en az kullanma suresı 1 yıl olmalı iğne akımı verınceye kadar kullanılır... dudak kenarımda da delıkler duruyo gidince eda ablaya bı kez daha danışacagım inşallah kaybolurlar... aysel abla okuyosan eger normal mı dudak kenarının delinmesi iğne ucu kadar delikler oluşdu eda abla geçer dedi ama kaygılanmaya başladım cevaplarsan sevınırım

kujum bu hafta cuma dudak üstüme yaptırmayı düşünüyorum sana bi kaç sorum olucak.ne kadar sürede iğleşiyo kabuklanma kızarıklık çok dikkat çekiyomu?üstüne kapatıcı sürünce sorun olur mu?boyun bölgem dahada iyileşmediği için tedirginim ve yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım.cevap yazarsan sevinirim

canım kabuklar benım 12 15 gün arasında dökülüyo kızarıklık ise iğneli epilasyon yapdırdıkdan 1 saat sonra geçiyo... üzerine kapatıcı kullanabılırsın ben kullanıyorum sorun olmuyo... gidip gitmıyecegıne sen karar ver

kızlar eda ablayı burada ben önerdim hakıkaten kılı aldıgında bı incelme seyrelme söz konusu ama benım dudak kenarları yogun bı şekılde delik sonuçda ben önerdim orayı ama ben böyle bı problem yaşadım herkez kendı hür iradesiyle davransın kımsenın bedduasını almak ıstemem gidip gitmemek size kalmış... sonradan burayı sen onermişdin ama bole bı problem oldu demeyın uyarıyorum!!!eda abla gececek demişdi ama üzerine bı yenısı eklenıyo kıllar gidince bıde onunla ugraşmak epey üzecek beni... eda abla dünya tatlısı çok güler yuzlu bırı aldıgı yerlerden kılda incelıyo lakın dudak kenarlarım yanı bıyıkların bittigi yerler yanaga dogru uzanan yerler delindi

kujum uzun zamandır yazamıyordum senin yazdıklarını okudum aynı problem bende de var dudak kenarlarında nokta nokta delik gibi izler var ben açıkçası pek kafama takmıyordum kıllar bitsin diye dua ederken ama sen deyince fark ettim haklısın bende bu problem oldu benim dudak üstüne epilasyon yağpıldığında krem kullanmadığımdan hem çok acı çekiyorum hem de iyileşmesi diğer bölgelere göre daha uzun sürüyo ve dudak üstü sivilce içinde kalıyo ben de düşünüyodum acaba dudak üstüne yaptırmasam mı diye delikleri de fark edince iyice düşünmeye başladım ne yaparız bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…