Merhaba tüm arkadaşlara, aranıza yeni katıldım. Umarım şu kıllanma sorunundan muzdarip tüm arkadaşlar bir an önce kurtulurlar bu sorunlarından, gerçekten kişinin hayat kalitesini düşüren ciddi bir sorun bu Forumun yarıdan fazlasını okudum ama tamamını okuyamadım henüz. Ben çene bölgemdeki tüylenme için çokta araştırmadan aslında, evime yakın olduğu için Etlik te(Ankara) bir güzellik merkezine gittim. İşlem yaklaşık 5 dk kadar sürdü. Benden 15 tl iğne parası, 5 tl işlem parası ve birde 20 tl lik bir krem satmak üzere toplam 40 tl aldı. Her geldiğimde iğne ücretide alacağını söyledi. Açıkçası cımbızla aldığımda 3 günde tekrar almam gereken tüylerden 15-20 günlükte olsa kurtulmam cazip geliyordu zira her gün aynada çene bölgemi kontrol etmeden sokağa çıkamamak çok zordu benim için. Sormak istediğim; benden alınan ücretler doğru mudur? Birde her gittiğimde 15 tl lik iğne parası ödemek zorundamıyım, sanırım önceki yıllarda kişi güzellik merkezlerinden iğnesini bir kere satın alır ve her işlem için o iğneyi kullanırmış, yanında götürüp getirirmiş yani... Ne diyorsunuz arkadaşlar?