• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama yınede geçer bol bol nemlendir.. madacassol veya bepanthane kullanabılırsın

evet cnm ikisini sürüyorum bol bol ızarıklık içinde fenistil jel önermişlerdi onuda kullandım ama şimdi sadece bepanthane kullanıyorum bilmiyorum ya geçer inş :/

Arkadaşlar merhaba. Ankara'dan olup da hacettepe haricinde başka bir yere iğneli epilasyona giden ve memnun kalan birisi var mı? H.sonları gidebileceğim iyi bir yer arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

kızlar eda ablanın yeri nerde?nete yazdım ama bulamadım kızılayda mı eryamanda mı?acil cvp verirseniz sevinirim hemen başlamayı düşünüyorum.şimdiden teşekkürler
:40:

canım internete eda gürpınar yaz açık adres çıkıyo netten

aaaaa evet yanlış hatırlamışım soyadını... bende gitmeyı pilanlıyorum bu hafta içi

teşekkürler kızlar bugün sabah görüşmeye gittim.sizlerden iyi olduğunu duyunca hiç düşünmeden yarın sabaha randevu aldım.yapıldıktan sonraki durumumu paylaşırım. bakalım nasıl olucak:61:

iğneli epilasyon yapdırdım dün yüzüm bu sefre çok şişdi davul gibi nıye bole reaksıyon verdı anlamdım :2:

bıde kızlar dudak kenarlarımda iğnenın girdiği yerlere dıkkatlıce bakıldıgında iğnenın girip çıkdıgı yerler nokta nokta delık inşallah geçerler eda ablaya solemışdım bundan bı oncekı seansda geçer onlar demişdi ama her seanda yanına bı yenısı eklenıyo sandı özlellıkle dudak kenarlarımda oluşuyo

cnm geçmiş olsun ben daha gidemedim iyimi büyüklerde hasta bende regl oldumm..bu gidişle hiç gidemeyeceğim:)))

nedne öyle olduki yüzünün neresine yaoıldı birde çokmu çalışıldıı??geçmiş olsunn

bıde kızlar dudak kenarlarımda iğnenın girdiği yerlere dıkkatlıce bakıldıgında iğnenın girip çıkdıgı yerler nokta nokta delık inşallah geçerler eda ablaya solemışdım bundan bı oncekı seansda geçer onlar demişdi ama her seanda yanına bı yenısı eklenıyo sanki özlellıkle dudak kenarlarımda oluşuyo... :43:

yuzumun genelıne çalışdı toplamda 39 dk çalışdı yogunluk olarak çene ve boynuma çalışdı...

hayır geçmedı yaa onlarda duruyo benım dudak kenarlarım yanı agzıma yakın yerlerde bole bı sorunum yokdu yanaklarımda gozeneklerım genişdir ama agız kenarlarıma yakın yerlerde hiç yokdu bole şeyler... ilk dıkkatımı çekdı sonra bakdım her seansda artıyo eda ablaya soledım geçer dedi ama geçmedıler. inşallah geçerler kıllardan sonra bıde bunlarla ugraşmak istemıyorum...

kujum,, cnm ogün farklı bir iğneyle yapıldı ya sana ,, hani öbür herzamanki iğnene akım gelmemeşmydi neydi .. acaba ondan dolayı olablrmi bu sonç :S (yani yüzündeki bu aşırı şişlik) işah. en kısa zamanda geçer canımcım.. dua ediyorum valla..

Son düzenleme:
yüzümdekı şişlık ıyı durumda şimdi...teşekkür ederim kızlar ilginiz için dudak kenarımdakı gelikler bı türlü geçmedi onu eda ablaya bı danışacagım

Back