İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yalvarırım cevap verin, stresten sürekli kusuyorum baska bişi yapamıyorum(
canımmm resim koyabilirsne fikir verebiliriz ama benim resimler geri sayfalardaa...bend e ilk yaptırdığımda çokk korkmuştumm....canım çok sıkılmıştı aynı şeyleri yaşamışızzz sanırımm...sen nerede yaptırdınn..cildin alerjiksee benim gbi çok fazla tepki veriyorr..ama 15 günde toparlıyor korkmaa...sıkma canını berbat bir görüntü seni bekliyor daha kabuklandığında dahda çokk korkacaksınn sanki yanık gibi izler göreceksinn...bunlar geçici oluyorrr ...rahatlaa canını sıkmaa..

nerede yaptırdınn kime yaptırdın buda çok önemli tabii..

çok teşekkür edrim cevapladıgınız için.kabuklandı ve biraz yanık gibi görünüo( resim koyarım ama su anda evde diilm. çok kötü olsa bile geciceğini iz kalmıcanı bilmek biraz olsun rahatlatır beni. ben boluda yaptırdım, kadın uzun yıllardır yapıomus, önce çeneme biraz denemiştik bu kadar büyük reaksiyon olmamıstı. sizde iz kaldı diye okumuştum, bendede oyle olur diye çok korkuyorum

canım normal olan görüntüü
sen kendini boşa üzmüşsün canımm..
sıkma canını onlarr kepek kepek dökülecek..
kendin soymamaya kaşımamaya özen gösterr..
krem verdimi onları düzenli kullan..
fucidin işini görecektirr...kabuklanmış egrçii
şimdii medecassolda kullanabilirsin yatarken sür canımm..
merak etme süper olmuş bencee...

nerde yaptırdığını sölermisin birdee..
üzme cidden çok güzel bir görüntü..
sen benimkini görsen bayılırdın sanırımm..

canım benim epilasyondan sonra kalmadı izz çok ufak tefekk ancak vardı..

ama biray geçtikten sonraa çene altım boyun bölgemde koca koca sivilcelerr çıktı onların izleri canım şlimdikilerr....epilasyon sonrası yüüzüm çok kötü olmasına rağmen çok güzel toplamıştı...

bu sivilcelerde epilasyondanmı başka bişeydenmi çıktı bilemedim çünkü yüzüm toparlandı temizlendi nerdeyse kıllar çıkma zamanı kıl yerine sivilcelenme yaptı ama öle sivilce deill baya içerde şişlik şeklinde sonra ucunda intihaplanma şeklind eoldu..

sen sıkma canını gayet güzel görünüyorr ...temzilenir yakında hepsii..
sevgiler...

çok çok çok teşekkür ederim, beni ne kadar rahatlattınız anlatamam. fucidin ve madecassolu sürüorm zaten, bide pudralıyorum gündüzleri. boluda nisa hanımda yaptırdım ben. inş sizinde sivilceleriniz geçer, benimde hiç izim kalmaz. kocaman sevgilerrr, gelişmelerden haberdar ederim :90:

tamam canımm beklerim gelişmelerii...
umarım hiç prüz olma dan güzel bir cilde sahip olursun
mutlu seneler..

mrb teknolog, bugün epilasyon sonrası 6. günüm. çenemdeki kabuklar çabuk düştü, ama altta kalan yerler kırmızı kırmızı. yanağımdan da bikaç tane düşmüş onud altı kırmızı küçük delik gibi. bu normal mi? yoksa iz mi kalıyor? sevgiler..

tamam canımm beklerim gelişmelerii...
umarım hiç prüz olma dan güzel bir cilde sahip olursun
mutlu seneler..

teknolog banada yardım lütfen bende yüzüme iğneli epilasyon yaptıralı bir ayı geçti ve farecimin koyduğu resimdeki gibi yüzüm.hatta azcık daha fazla kahverengi gibi biraz leke kızarıklık var hafif bi şekilde hatta yakından bakınca sanki delik gibi bunlar geçmicekmi yoksa yüzüm hep bölemi kalcak moralim çok bozuk

benim de aynen öyle, sen söyleyince bende iyice korktum şimdi. ama benim 6.gün senin kaçınci günden beri böyle? eğer 1ayda falanda geçmezse bırakırım ben iğneliyi. ağlamak istiyorum

yln seninki bir ay geçmesine rağmen öyleyse problem var gibi..
bir hafta 10 gün içinde kabuklarr dökülüyorr pul pull ve altından sen soymadıysan delik olmaması gerekirr..
benim yüzümde delik yoktu ilk yaptırdığım gün kızarıklık geçmemişti yüzümdeki yapılan yerler kabarmıştı ertesi günn sivilcelenme olmuştu ucları 3 gün sonra bunlar kabuklanmaya başladı vee 7 günün sonunda kepek kepek kendileri döküldüler...

ama benim sonradan çıkan 1ay sonra çıkan sivilcelenme oldu....ilk yaptırdığım resimler topikte var bakabilrisinizz daha sonra herşey temizlendikten sonra mercimek mercimek ten içinde hissedilen ve ucu irinli sivilce başlı yani iri sivilcelenme oldu....birkaçgün dökülüyor yüzüm toparlıyor tekrar dökülüyorr..

ben yaptıralıda 4 de 2 ay olcak...lekelenme kalmamıştı bu sivilcelerden sonra izler oldu sivilcelerden dolayı yani..ne yanık ne kızarıklık izi kalmamıştı...

resim vardı sivilcelenmeninde bulunca koyayaımm sizlere..

yln seninki biraz problem gibi göründü bana resimd ekoyabilirsin daha net söleyebiliriz..

uzman biri var sitede ayselepilasyon iğneli konularında bulabilirsin onadaa yaz istersen net bilgi verecektirr..

fare senin durumun normal gibi benimde ilk yaptırdığımda öyle olmuştuu..canım çok sıkılmıştı ama hepsi temizleniyorr...sıkma canını tenin reaksiyon vermiş...

ilerki zamanlara bak 10 gün bir geçsin ondan sonra değerlendirr...

benımde yüzümun her tarafı intihaplı sivilce... el süremıyorum çok canım yanıyo... kızlar yuzunuzde delik olmadıgı sürece iz kalmaz korkamyın o kızarıklıklar kahve lekeler geçiyo... benımde boynumun sol tarafında kabuklar düşünce kırmızı bı leke kaldı sonra o leke kahverengi oldu sonrada silikleşerek yok oldu bu anlattıgım olay 1...2 ay kadar sürdü

ben iğneli epilasyon yatırdıktan 4 gün sonra yüzüm çok buharda kaldı ve yüzümü yıkayıp çok hafif kabak lifi sürmüştüm ama çok yüzeysel galiba onun için böle oldu ooofff keşke kabak lifini hiç değdirmeseydim yaaaa kabukları zamanından önce kendim dökünce böle oldu galiba

aaaa tabıkıde kendın dökmeyecekdık ben kazagımı çıkarırken bıle çok dıkkat ederim kopmasın kabuk dıye

ama yınede geçer bol bol nemlendir.. madacassol veya bepanthane kullanabılırsın

Canım bepanthen sürmeyin bence. Eda hanım içinde panthenol olduğu için bepanthenin tüylenme yapacağını söylemişti bana. Bu kadar zahmet çekip yeniden bi de tüyle uğraşmayın. :44:

bende hiç bepanten kullanmadım okumuştummm tüylenme yaptığını..
hatta bir arkadaşımm kırşıklıklar için mucize bir formül vermişti ..
bepanten e vitamini kapsülü felann konuyodu onu bile yapmadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…