İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selinas sen ne yaptın izler ne durumdaa..

ben bir ara sayfalar dolusu yazdımm...
ama hepsi silindi oysaki neler yazmıştım:)))

sen tekrar gidebildinmi??
yüüzün nasıl??
iz durumları nasıll??

selinascıgım nıyadermeyı eda ablamı onerdı banada sivilcelerım için önerdı aldım 3 gundur kullanıyorum. dudak üzerindekı lekenın fotosunu ekleyebılır msın merak ettim..bıde dudak üzerine epilasyon oncesı uyuşdurucu kırem kullandın mı

merhaba kujum yoktun uzun zamandır.. İzlere mi iyi geliyomuş o krem. Kaç TL ve nereden aldın bakim

Kizlar dun yine gittim eda ablaya dudak ustu ve cene yaptirdim ilk seferkine gore iyi durumum kremi kullaniyorum eda abla onerdi once sivilceleri kusturur sonra faydasini gormeye baslarsin dedi gece kremi ama biraz yogun bi krem sabah iyice temizlenmesi gerekiyo

Ben de bugün Edadaydım. Kollarımın 4. seansı oldu. Oldukça azaldı. 3 saatten 1.5 saate düştük. Artık çıkmayabilirlermiş

çok sevindim :92: ama acısına nasıl katlanıyorsun 3 saat emlamı sürüyorsun

kız bu ne bayrak sandım koydum sütyen mı sallıyo bu ayyy çok utandım

ben hiç bişey sürmüyorum dayanabiliyorum acısına Kolumun birinde sivilcelenme oluyor devamlı. Bende oynuyorum bazen. Tüyler bitince lekelerle uğraşıp temizlicem inşallah.

ben kollar için tek sefer veya iki kere gideyim diye düşünüyorum öle sıfır kıllsız düşünmüyorumm...
nedense ölee kaymak doğal gelmiyorr...ama çok bariz belli olanıda sevmiyorum tabi..

bend eyüzüme gidemedim şimdide regl olcam ancak bir hafta sonra gidebilirimm sanırımm...

oda hava şartları el verirse

peki sadece bır kolundamı oluyor diğerinde hiç çıkmıyor mu sivilce? bende yapdırmak istıyorum koluma ama acısına dayanamıyorum

sivilcelenme bir kolumda çok oluyor anlamadımki neden

Son düzenleme:
arklar şu meşhur iğenli epilasyon için önerdiğiniz eda hanımın soyadı ne acaba bilen varmı ? bugün bi arkla konuşuyoduk eda hanıma gidiyorum dedi bende aa ondan memnun kalan çok nette dedim acaba aynı edadanmı bahsediyoruz diede aklımızdan geçtide sormak istedim

bu arada kızlar haftaya randevu alacağım küçük kusuyu bir yerlere bırakabilirsemm..

ama yüzüm tam toparlandı derken çok feci şekilde hayatımda sivilcelenmediğim akdar sivilce çıkardum çene altım ve boynumda özlelikle çene altımda...nedenini direkt iğneliye bağlamak istemiyorum çünkü diğer yaptırdığım yerlerde öle bir sorun yok...

yani sivilce derken ölee küçük felan deil... içten baya dokunduğunda büyük dılardanda intihaplanmış şekilde çıakrıyorumm...anlamadım hayatımda böle sivilce görmedim ben...böyle bir durumla karşılaşan varmı??

bu iğneliden sonra hemen olan bişey deil yüüzm toparlandı ben yeniden senas düşünürken birden çıkmaya başladılar 1 aydan sonra...

teknolog canım benim kollarımdaki sivilcelenme de aynen öyle işte. İçleri şiş böyle kocaman ve kırmızı oluyor. Kaşınıyor bir de. Ben direk iğneli ye bağlıyorum bunun sebebini. Çünkü benim kollarımda sivilce asla çıkmazdı. Sİr ağdayla aldırdığımda falan pürüzsüz olurdu. Tüyler bittikten sonra o sivilce ve izleri için çözüm aramaya başlıcam. Denize girince falan geçer herhalde :44:

evet canım aynen öle işte..iğnelide yok denecek akdar iz vardıı bir ay geçti bu sivilcelerden suratım berbat haldee..inanamıyorum yani...regl e bağlamıştım ama reglimde bitti hala devamm..çıkamayan kıllar reaksiyonmu gösteriyor anlamadım..diji foto sd card okumuyor resim çekip ekleyecem ama görmek gerek abartıyorum sanılmasın cidden kötü görünüorr..

kızlar ya aynen bütün yüzümde kocaman kocaman içi dolu sivilceler çıktı hiç böyle olmazdı benim de ben krem kullanıyorum ya eda abla ilk başta sivilceleri kusturur daha sonra toparlar demişti ya ondan ya da reglimden diye düşündüm ama geçmesi yerine daha da çok çıkmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…