İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selinas aynı durum bendede var iştee..elimi dokunduğumda altından ağrıda yapıyorrr mercimek tanesi veyaa nerdeyse nohut tansi akdar şişlikler oluyorrr...uclarıda intihaplı şekilde çıkıyorlar feci iz var suratımdaa..bakamıyorum yani o derecee...

ama kıllar yapılanlar çıkmadı geride kalan kıllar var gibi şuann...nerdeyse 1.5 ay oldu...bir olumlu o oldu sanırımm..

cnm yüzünün durumu ne merak ettim inş iyileşmiştir

cnm yüzünün durumu ne merak ettim inş iyileşmiştir

merhaba merak etmişsiniz..
sivilceler azaldı bazılarının içindeki kistleşmeler hala küçülsede duruyorr sivilcelerden kalan izleri geçen afkadaş ne oldu boynuna diye sordu iğneli yaptırdığımı biliyordu iğneliden sonra böle deildi noldu tekrarmı yaptırdın dedi..

yok dedim daha seansa gitmedimm...sivilcelendi nedenini bende bilmiyorum dedimm...
ama ilk çıktıklarından daha iyi geriledilerr..bu haftada ayarlayabilrisem seansıma gidecemm...

yapılanlar cidden çıkmadı arada kalanlar var birde inceler kalmışş onlarr ..
tam yüz çalışıldığında heralde son iki en fazla 3 kez daha giderim diye düşünüyorumm...

Kılların bitişini görmek insanı çok mutlu ediyor valla. Ben de kollarımdaki lekeleri takmıyorum nasılsa geçer

tüğler çıktıkça mı gidiyosun yoksa 1 aydamı.ben kararsız kaldım bütün tüğlerin çıkmasını beklemeliyim acaba yoksa 1 ay doldu gidiyim çıkanları mı alsın

canım ben bitene kadar gideceğim herhangi bir zman belirlemedim ççünkü yapılan kıllar çıkmıyorrr onu farkkettimm..geride kalanlarıda hemen bitirip yazaa temiz çıkma zistiyorumm...yani çıkmasını beklemen gerekmez yapılanlar çıkmıyorrrr yüzden beklemen gerekmezz sık aralıklarla gidipp çabucak tüm yüzü bitire bilirsinn...

hmm anladım cnm tşk ederim

eda abla ilk uygulamada fazla fark olmaz dedi.. bende fark görmedim ama bı kaç seans daha yapdıracagım ondan sonra yorum yaparım buraya

ben seansa gideemdim kızlarrr küçük oğluşumm çok hasta evdeyimm bakalaımm yeni yıla kaldı benim seansss

kujum 4. seansın üzerinden 3 hafta geçti çıkan tüy falan yok valla, Şöyle çok zayıf belli belirsiz olan tüyler var onları da bir seansta topladıkmı tamamdır diye düşünüyorum.

incir her seans tüm kollar yapılmadı deilmii
senası sölerken tüm kol bitirme seanssını soruyor bence..
gittiğin deilde...bir koların tam bitirdiğind ekaç senas gitinn ...anlatamadım dimii

Canım anladım söylemek istediğini Her seansta hemen hemen yüzde 90 gibi alındı tüyler. Zaten benim yarım kol. Üstlerde yoktu allahtan tüy.

mrb bayanlar, özellikle kujum. uzun zaman yazdıklarını takip ettim hatta forumdakilerin hepsini okudum ve iiğneli epilasyona başladım.ama iz kalıcak diye ödüm kopuyor, uyuyamıyorum. salı günü yüzümde genişçe bi alana aralıklı olarak yaptırdım. kabuk bağladı ama özelikle yanakta bazı sık ola yerlerde kızarıklıklar var, her kabuğun altındada biraz var. bu normal mi? sizde de böyle mi oldu? oralar yandı mı acaba? aklımda bu korkular oldukça ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. lütfen en kısa zamanda biriniz bana cevap yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…