İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimsecikler gelmemiş ben resim eklemiştimm mesajlar yazmıştım ama onlarda silinmiş..
selinas ne yaptın canım durumun nasıl??
incir sen ansılsın nasıl gidiyorrr..kolların düzeldimi??

resimleri site düzeldikten sonra koyayım..çalışmalar henüz devam ediyor sanırımmm

benim kafam çok karıştı kimi lazeri tavsiye ediyor kimiside iğnewli epilasyonu hangisi iyi hangisi kısa sdürede sonuç veriyor yardımcı olun lütfen...

kizlar yenimahallede sempatik guzellik salonu var oraya bir iki seans genital bolgeye igneliye gittim acayip etkisi oldu simdi o kadar az cikio ki. gerci akimi yuksek verio kendisi de dio yani bepanthene in agir derece yaniklar icin olan kremini surmek zorunda kalmistim ama cok memnun kaldim size de tavsiye ederim

nidel ben her ikisini de yaptıranlardanımm..
lazer ama iyi biryer olacak ışını hafif verip senin seanslarını çoğaltmayacak bir yer olacakk.
lazere koltuk altı bacak ve genital için öneririm...
ben koltuk altımı ve alt bacağımı bitirdimm..şimdi üst bacağa gidiyorum sonrada genitale gideceğimm..

ama yüzse yaptıracağın yer kesinliklee lazerden uzak durr..olmayan tüylerde çıkartıyorr hem paran ham sinirlerinn hemde zamanınn gitmesinn..
iğneliye başladım bende iki seans gittimm..evet eziyetkli ama bence etkili olacakk...vee herkes aynı şeyi vurguluyor yüz kesinlikle lazaerle bitmezz bitmediği gibi birdee extra tüylerin olurrrr güzel güzell...

son haliinide ekliyeyeim yüzümün ama 3 gün öncesi belkide 4 hatırlayamadım şimdi..

teknolog merhaba canım. Ben bayram tatili için Balıkesire gelmiştim. Buradaki bol oksijeninde etkisiyle belki ama kollarımdaki sivilcelenmeler kurudu. Biraz kırmızı gölgeler kaldı zamanla geçer sanırım. 3. seansımı yaptıralı 3 haftaya yaklaştı çok mutluyum çünkü nerdeyse tüylerin yüzde 90 ı çıkmadı. 1 yada 2 seans daha yaptırdımmı bu iş bitmiştir

Teknolog ben yzmistiim ama yapimdan dolayi silinmis heralde cnm yuzum ii allaha sukur ama yerleri kaldi tam iki hafta oldu ama bakan anliyodur yani sivilceler gecti allha sukur simdilik cikan kil tuy yok yine yazarim gelisme oldukca seninki de baya toparlanmisti insallah ii olacak inanmak istiyorum cunku benim ilk hafta hepsi tekrar uzamis oluyodu simdi ikinci haftadayim ortada gorunenbisey yok canim

selinas bende seni merak ettim girdimm..
evet yüzüm toparladı..hala izler var ama rahatsız etmiyorr..
dahada düzelir sanırımm..
benmde henüz çıkan bişey yok ama ince tüyler alınmayan görünmeyen tüyler varr..onlar içindee haftaya ancak giderim snaırımm...
yaza kadar kurtulcam inşallahh..
incir senin içinde sevindim canım yaza bişey kalmayacak demek ne güzel...

kızlar nasıl gidiyo epilasyonlarınız? ben perşembe günü yuzume 6. seansımı yapdırdım şuanda yüzüm kabuklu... kolumada yapdırmayı düşünuyordum ama acısını yüz bölgesinin 5 katı kol bölgesine epilasyon yapdıranlara maşallah dıyorum nasıl dayanıyorsunuz?

kujum bugün Edacığımdaydım yine. Senin de kulaklarını çınlattık Bacak çalıştık. Sonuçlar harika valla. Ben çok memnunum. Kollarıma da 3 seans yapıldı ve üzerinden 3 hafta geçmesine rağmen çıkan tüy ancak %10 dur. Yaza sıfır tüy inşallah ...

çok güzel valla nasıl dayanabılıyosun hayret ne konuşdunu benım hakkımda 2 gün öncede ben oradaydım bızde senın kulaklarını çınlattık :90:

kızlar derslerim çok yoğun bu aralar hiç vakit bulup da cevap yazamıyorum ben yüzümde yapılmayan yerler için tekrar gittim cuma akşamı çenemim altına çalıştık bu salı 3 hafta olaacak ilk seansımın üzerinden ve çok az bi kısmı çıktı tüylerin yalnız eda hanım da söyledi yüzümde kızarıklıklar izler kaldı bi krem bir de temizleyici sabun tavsiye etti onlara başlayacam pazartesi günü bi

Soyucu krem mi o selinas. Ben de kullanıyorum o kremi. Herkesin cildinde soyulma yaparken bi bende yapmadı valla. Ama yinede kullanıyorum cildimi beyazlaştırıyo gibi sanki.

eda hanımın bana önerdiği krem sivilcelere ve sivilce lekelrine iyi geliyomuş beyazlatıyo da aynı zamanda dedi daha kullanmadım yarın bulursam alacam her eczanede yok dediler ama daha hiç sormadım inşallah geçer izler kullananlar çok memnunama tabi cilde göre değişiyodur etkisi bende de bu kabuklanmalar için kullandığımız kremin pek faydası olmadı sanki antibiyotikli sivilcelere de iyi gelir dediler bende epilsayondan sonra düzenli kullandıma ama hiç sürmesem de aynı gibi

selinas durumun nasıll kremden bahsedip çıkmışın aşk olsunn.
noldu izler geçmedimi??
peki kıllar ne durumdaa..
kremin ismine şu lekeler için olann ve bakim bir araştırayımm..:85:

lekeler için olan krem niyaderme teknolog kıllar iyi salı günü 3 hafta olacak azar azar çıkmaya başladılar izler duruyo hala onlar için kullanacam bu kremi kullananlar faydası oldu diyolar ama cilde göre değişir heralde ben henüz kullanmadım yarın alıp deneyecem

kızlar hernerde günlerdir bakıyorum hiç yazan olmamış site yenilendikten sonra yavaşlamaya başladı kimse yazmıyo mu bişey ben mi göremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…