Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm resim koyabilirsne fikir verebiliriz ama benim resimler geri sayfalardaa...bend e ilk yaptırdığımda çokk korkmuştumm....canım çok sıkılmıştı aynı şeyleri yaşamışızzz sanırımm...sen nerede yaptırdınn..cildin alerjiksee benim gbi çok fazla tepki veriyorr..ama 15 günde toparlıyor korkmaa...sıkma canını berbat bir görüntü seni bekliyor daha kabuklandığında dahda çokk korkacaksınn sanki yanık gibi izler göreceksinn...bunlar geçici oluyorrr ...rahatlaa canını sıkmaa..yalvarırım cevap verin, stresten sürekli kusuyorum baska bişi yapamıyorum(
tamam canımm beklerim gelişmelerii...
umarım hiç prüz olma dan güzel bir cilde sahip olursun
mutlu seneler..
teknolog banada yardım lütfen bende yüzüme iğneli epilasyon yaptıralı bir ayı geçti ve farecimin koyduğu resimdeki gibi yüzüm.hatta azcık daha fazla kahverengi gibi biraz leke kızarıklık var hafif bi şekilde hatta yakından bakınca sanki delik gibi bunlar geçmicekmi yoksa yüzüm hep bölemi kalcak moralim çok bozuk
yln seninki bir ay geçmesine rağmen öyleyse problem var gibi..
bir hafta 10 gün içinde kabuklarr dökülüyorr pul pull ve altından sen soymadıysan delik olmaması gerekirr..
benim yüzümde delik yoktu ilk yaptırdığım gün kızarıklık geçmemişti yüzümdeki yapılan yerler kabarmıştı ertesi günn sivilcelenme olmuştu ucları 3 gün sonra bunlar kabuklanmaya başladı vee 7 günün sonunda kepek kepek kendileri döküldüler...
ama benim sonradan çıkan 1ay sonra çıkan sivilcelenme oldu....ilk yaptırdığım resimler topikte var bakabilrisinizz daha sonra herşey temizlendikten sonra mercimek mercimek ten içinde hissedilen ve ucu irinli sivilce başlı yani iri sivilcelenme oldu....birkaçgün dökülüyor yüzüm toparlıyor tekrar dökülüyorr..
ben yaptıralıda 4 de 2 ay olcak...lekelenme kalmamıştı bu sivilcelerden sonra izler oldu sivilcelerden dolayı yani..ne yanık ne kızarıklık izi kalmamıştı...
resim vardı sivilcelenmeninde bulunca koyayaımm sizlere..
yln seninki biraz problem gibi göründü bana resimd ekoyabilirsin daha net söleyebiliriz..
uzman biri var sitede ayselepilasyon iğneli konularında bulabilirsin onadaa yaz istersen net bilgi verecektirr..
fare senin durumun normal gibi benimde ilk yaptırdığımda öyle olmuştuu..canım çok sıkılmıştı ama hepsi temizleniyorr...sıkma canını tenin reaksiyon vermiş...
ilerki zamanlara bak 10 gün bir geçsin ondan sonra değerlendirr...