İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çok pomad kullanınca bana sivilce oluyodu ben fucidini hiç kullanmadım ama medicassol kullandım o benim cildime çok ağır geldi belki sık kullanmaktan olabilir ben pudrayı normalde evde epilasyon yaptıktan sonra da kullanıyodum da şişlikleri kızarıklıkları tahrişi falan geçiriyodu o zamanlar cildim daha iyiydi gerçi ama daha evvel de gittiğim iğneli uzmanı da tavsiye etmişti zaten ben de geçmişte de bana iyi geldiğini hatırlyınca gönül rahatlığıyla kullanmaya başladım ama çok sık kullanıp cildi de kurutmamak gerekir izlerin olduğu bölgenin ne fazla yağlı tutulması ne de çok kuru olması iyi değil aklında bulunsun yağlı olunca yara besleniyo taze kalıyo kabuk oluşturup kendini tamir etme süreci yavaşlıyo ya da krem çok yumuşattığı için kabuklar erken düşüyo çok kuru olunca da oluşan izler geçmiyo

geldim kızlarr iğneli seansımdan:))

eda hanımcım baktı süper bir iyileşme göstermişim..bende farkındaydım son 2 gündürr çok gerileme vardı..hatta yanak kısmındailer kavlayıp pul pul döküldülerr...kızaıklıklarım yoktu çene altımdaki kabuklanma hafiflemişti..

eda hanım bazı yüzler ilk seansa çok tepki verebiliyor dedi...neyse bugün gümüş iğneyle devam ettikk...bugün tam 55 dk çalıştık...toplamda 92 dk tam yüz çalışıldı yani...ve artık bundan sonra çalıştığımız dakikalara bakarak azalma varmı yokmu anlayacağız dedi eda hanımm..

ama şimdiye kadar bitiremediğim olmadı diyince havalara uçtum tabi...
mutlaka bitecek dedi...daha önce işlem görmese tek seansta bile biterdi dedi..çok koly geliyormuş kıllarım hiç ikinci bir akım vermeden zorlamadan kolayca geliyorlarrmışş..

yazık olmuş onca zaman lazere gitmene dedi..gerçekten bend e giden zman ve paralarıma yandım:))))

bugün sakinleştirici bir sülüsyon sürdü aloeveralı bir ürün cildi rahatlatıyormuşş... birdee pudraladı...
bundna sonraki seanslarda çok tepki vermez dedi...gerçekten bugün çok rahattı yüzümm.kızarıklıklar hemen yarı yarı ya geçti..

ilk 4 gün fucidin sür dedi medicassol kabuklanma başladıktan sonra sür fucidin süper bir üründür dedi..

yüzüm porol pırıl bugün yarınn detaylı gelişmeleri yazarımm..

pudra yı bu arada doktora yazdırıyormuşş iyileştirici ve cildi ferahlatıcı yanı varmışş ve epilasyon yapıldığı gün mutlaka sürülmeliymiş..tek sefer içinnn...

geçen sefer biizm işimiz aceleye geldiği içinn ne sülüsyon nede pudralam yapılmıştı...

neyse artık herşeyi hemen hemen öğrendimm...

BU KILLAR BİTECEKK İNŞALLAHH BAŞKA YOLU YOKK

yaza pırıl pırıl ciltle gireceğimm..

bu arada gerçekten eda hanım hanım hanımcık biri...çok candan içtenn...
çok endişelenmiş benim içinn...gelmemi görmeyi çok istemiş çok tedirgin olmuşş..

kendisine çok teşekür ediyorummm...siizin nezlinizde...

neyse çok yazdım sıkılmayınn.

Son düzenleme:
bu arada sölemeyi unuttumm..
kabukları düşen yerlerde ne bir iz ne bir çukurluk var arkadaşlarr..
kahverengili yerlerde silik hatat görünmez hale bile geldiler..
ilerleyen zmanlarda tekrar durumu yazarımm....

Allahın izniyle hiç lekesiz çukursuz bir şekilde bitirecez..

eda hanımd a öle söledi..
şimdiye kadar bitiremedi olmamaış ve ne bir iz ne birr leke kalmamaışş..

eda hanıma şimdiden teşekürler..
iilerleyen zmanlarde göbek için ve göğüs için gideceğimm.

Canım çok sevindim senin adına. Zaten Eda hanımla konuşunca insan çok rahatlıyor. Kendinden çok emin çünkü yaptığı işe güveniyor. Yüzlerce insanın tüylerini bitirmiş. Öyle olunca insan çok rahatlıyor. Benimde kollarımın yaza kalmadan biteceğini söyledikçe çok seviniyorum. Sorumluluk sahibi biri Eda hanım. Bugün Selinasın da randevusu vardı bakalaım o ne yaptı merak ediyorum

eda abla çok başarılı işinde kızlar dediğim kadr varmış değil mı? sizinde memmun kalmanıza çok sevindim mutlu oldum kıllara ölüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm

herkese selam bugün eda hanımla randevum vardı çok iyi geçti 78 dk sürdü yüzümün %80ine falan çalıştık diyebilirim çene bıyık favoriler yanak yani her bölgede çalıştı aslında 20 dk falan daha çalışsak tamamı biterdi diye düşünüyorum pek vakit yoktu o yüzden şimdilik bu kadarla başladık alınmayan tüyler de çok rahatsız edecek çoklukta değiller zaten çok sevindim çünkü ilk defa 78 dk da bu kadar yer çalışıldı yüzümde ve yine ilk defa sanırım kabuklanma dediğiniz reaksiyonla karşılaşıyorum çünkü eskiden bende hiç olmazdı böyle şeyler yüzümdeki değişikliği görebiliyorum fucidin sürdüm umarım fayda gösterir benim her seanstan bir hafta sonra tüylerim uzamış olurdu eda hanımsa 3 hafta sonra uzamaya başlar o zaman ya da bi ay sonra gelirsin dedi her hafta gitmeye alıştıktan sonra bu habere çok sevindim doğrusu umarım gerçekten o kadar bulur uzaması bu sefer çok ümitliyim inşallah faydasını görürüm

Selinas hg canım. İyi geçmesine çok sevindim. Bende senin gibi kabuklanma olayını hiç bilmezdim Mübeccel hanımda. Meğer ne çok oyalanmışız aylarca

Son düzenleme:
evet ben hepinizden daha çok oyalandım sağda solda eda ablayı bulana kadar göbegim çatladı selinas 3 hafta sonra yenı yenı çıkmaya başlıyo tabı hepside gelmıyo alınanların çogu gidiyo

selinas sen ne zman gittin eda hanıma hangü saat kaçtaa bugün bir bayan vardı bendne öncee...esmer çıtı bişeyyy o senmiydin yoksa:)) 3 hafta sonra sı için gül alacaktın 4 gün önceden felan ara dedi eda hanım:)))

Cumartesi günü kollarım yapılırken selinas geldi. Konuşmalarından anladım hemen selinas olduğunu. Nikini sordum tanıştık. Şeker biri. Kujumlada öle tesadüf tanışmıştık orada.

incir yakında benlede karşılaşacaksın sanırım

Son düzenleme:
ben bugün saat 12:00 gibi ordaydım ben ordayken üç dört kişi geldi ama teknolog sen de içlerinde var mıydın bilmiyorum ben incirle tanıştım sadece şimdilik ona ve kujum a çok teşekkür ederim ikisinin de tavsiyesi üzerine gittim zaten orda da inciri görünce çok da mutlu oldum

bende 2.30da ordaydımm... 2 saat arayla kaçırmışım demekki seni
neyse bidahaki sefere görüşrüz inşallahh:83:

bugün daha kabarık gibi iğne yerlerimm kırmızı kırmızı dolaşıyorum ama geçen seferki gibi deil...

şu sivilce sivilce olan şeyler olmadı bu seferr..

işlerim vardı bugün fondoten sürüp çıkmak zorunda kaldım ama yinede farkediliyorr..
ama ben rahatsız olmadım çünkü geçen seferkkinin yarı bile deil görüntü..

birde kılların biteceğini düşündüğümdden sanırım bu sefer daha bir iyimserim kızarıklıklara karşı

bugün bölee yarın da belki su değdirmem yarınn bakarımm..

KUZUM İNCİR VE EDA HANIMI TAVSİYE EDEN EHRKESE SONSUZ TEŞEKÜRR...

EDA HANIMA AYRICA TEŞEKÜR EDİYORUMM...SAYESİNDE BUNLARDA KURTULACAĞIZZ..:92:

rica ederim canım yardımcı olabıldıysem ne mutlu hep birlikde kurtuluyoruz tüylerden. ankarada olupda kıl tüy problemı çeken diğer arkadaşlarada gönül rahatlıyla önerıyorum eda gölpınarı

Benim de bıyık bölgem bugün daha iyi görünüyor. Kızarıklıklar hafifledi. En azından fondoten kapatabildi

etimesgut ta jale hanım 244 73 56

arkadaşlar bu dediğiniz yere 10 yıl önce annem gitmişti 2 yıl öncede ben gittim fakat şunu söylemeliyimki anneminde benim de yüzümde lekeler kaldı dediği herşeyi yapmamıza rağmen azaldımı evet azaldı ama dudak üstüm te çukurlanmalar annemdde kahverengi lekeler kaldı..ismi belirtilen şahısın dediği gibi yüze asla ve asla oksijenli su ve bunun gibi alkol içeren dezenfektan ürünler sürülmez sürülmemeli yüzde lekelenme yapar bu bayan çok konuşur ağzı ii laf yapar ii müşteri tutar ama ben beğenmedim açıkçası ...kimseyi rencide etmek değil amacım sadece yaşadıklarımı yazdım.

Herkese iyi akşamlar kızlar ben bişey soracaktım benim yüzümde iğnenin girdiği her noktada siyah nokta gibi yaralar oldu çok kötü görünüyo sanki böyle lekeli kalacak gibi çok korkuyorum ilk defa oldu bu bende normal mi sizce ya kalırsa bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…