• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selinas canımm
bende yaptırdım evet öle oluyorr...kremlemeye devam ett..
sabah akşam kullandım ben fucidini..
evet baya kötü görüntüü benim emsajları takip edersen bende baya korktumm..
ama kremlemeye devam et...onlarr kepek kepek dökülüyor sonrasında vee tertemiz bir cilt çıkıyorr
hafif kızarıklıklarda bir haftaa da tam kıvamına geliyor.r.

çok rahatsız edici ama her sabah aynada gerilediklerini takip edeceksinn..

geçmese benimki geçmezdii..çok kötüydü suratımm...
çocuklar bile bakamıyordu..

eda hanım bile böle iyileşmesine hayret etti...

üzülme sakın hepsi çabucak geçiyorr birazz sabretmek gerekk..

Teknolog çok teşekkür ederim ben de tam sana soracaktım çok korktum iz kalırsa diye hep yara gibi oldu da

Canım onlar küçülüp, kuruyup yok oluyor. Kabuklanma denen şey bu işte :34: Sakın oynama onlarla ben dayanamayıp hep kaşımıştım kollarımı kırmızı lekelr yaptım ama geçer nasılsa. :1: Fucidine devam..

Teşekkür ederim incir ne zamandır gidiyorum iğneliye ilk defa bunu görünce ondan korktum sende bilirsin önceden böyle bişey olmuyodu peki ne kadar zaman alıyo dökülmesi bu yaraların

canım önceki yapılanlarla hiç kızarıklık olmuyordu ama aylarca gittik ve bitmedide. Dişimizi sıkalım hiç olmassa bitecek.. Benim bıyık bölgem 4 gün fosur fosurdu, bugün şükür indi normale dönmeye başladı. Kabuklar 2 haftaya kalmadan dökülür.

bende dün yaptırdımm selinas biliyosunn..
hergün yazıyorumm..
ilk yaptırdığım gün ve ertesi gün görseydin benii
korkardın yani o derecee..

bu yaptırdığımda onun yarısı kadarrr...

ilk gün kabarıklıklar ve kızarıklıklar kızamık gibiydi..
ertesi günn kabarıklıklar kahverengileşmeye başlamıştı ve ucları intihaplı sivilce gibiydi her biri..
3 günde bir değişiklik yok gibiydi..
4 gün kabuklanma başladı..
biraz daha dikkat çekici hale geliyorr..
her biri toplu iğne başı kadar yaralarr daha doğrusu kabuklanmalarr...
onlarda 6 günden itibarenn pul pul dökülmeye başlıyorr..
kremlen sabah akşamm
geçiyor cnmm..

BENIM İĞNELİNIN ERTESİ GÜNÜ KABUK BAĞLIYO 10 15 GUN SONRA DÜŞÜYO BENIM KABUKLANMA BIRAZ GEÇ İYİLEŞİYO SEBEBI İLACI DÜZENLI KULLANMAMAM.... sakın ama sakın kabuklu yerleri kaşımayın kazaklarınızı çıkarırken dikkat edin kopmasın iz olur geçer iz ama bıraz geç geçer ne gerek var iz olmasına bız dıkkatlı olalım

kızlar nerdesinizzz..
bugün kabuklanan iğne yerlerimi ekliyom bakın:)))
çok iç açıcı :))

Son düzenleme:
haftaya hiç bişeyin kalmaz tertemiz görünür canım, gayet iyi görünüyor, benim kollarımda içi dolu sivilceler oluştu inşallah benimkilerde geçer :7:

incir geçecek evet canımm geçen seferden çok çok daha iyi durumdaa...
öncesinden bildiğim içinnn içim rahat ...seninkilerde geçer emin ol...çünkü benim bir öncekii öle olmuştu her iğne yeri intihaplı sivilce sivilce olmuşt çok korkmuştumm....
ama 2 gün sonra sivilce yerlerii solup kabuklanmaya dönüşüyorr...

bende bu resimde görülen sivilcelerdee epilasyondan deill regl olacağımm geç bile kaldı onun sivilcelenmeleri....yoksa hiç sivilcemsi şeyler olmadı bu seferr....

evet canım salı günü yaptırdım ama dün kabuklandılarr..daha öncesinde hafiften kabarık ve kızmızıydılarr..

sende durum nasıl??

benim biraz daha sivilceli gibi yani senin ilk gittiğindeki durum gibi sanıyorum çok canımı sıkıyolar inşallah bayrama kadar dökülmeye başlarlar

selinas benim bugün daha iyi..şunu farkettimki dışarı çıktığımda daha bir düzeliyorr ..sanırım oksijen iyi geliyorrr:1:

neyse bende bayrama kadar yüzüm düzelsin istiyorum bakalım nasıl olcakk...

sen sadece fcidinmi sürüyorsun ben şimdi kabuklandı sabah fucidin akşam medicassol sürmeye başlayacağımm..

Teknolog cok korkuyorum dudagimin ustu iyice kahverengine dondu bildigin leke gibi gececek biseye de benzemiyo

dudak üzerine iğnelimi yapdırdın neden kahverengı oldukı

evet yoğundu oraya da yaptırdım iğneli ama çok kötü durumda okula zor gittim zaten şimdi de iyice kahverengi olmaya başladı çok korkuyorum geçmeyecek izi gibi duruyo

selinaz fotosunu koyabılır msın canım bakalım bı ne durumda

Back