• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben eda hanımı şimdi aradım randevu almak için dk 95 krş dedi bide kimin tavsiyesiyle geliyosunuz dedi acaba fiyatta etkili mi de sordu ben de internetten okuduğumu söylemedim bi arkadaş tavsiyesi dedim ama sorarsa kim derim bilemiyorum

Değerli arkadaşlar,
Sacredpassion arkadaşımızın yazdığı bir paragraf beni biraz geçmişe götürdü. Bu sitede ilk yazmaya başladığım zamanlarda Melda 58 arkadaşımızın yazdığı bir tavsiye üzerine kısa bir inceleme yapmış ve izlenimim hakkındaki düşüncelerimi sizlerle paylaşmıştım. Üzülerek görüyorum ki aradan geçen zaman malesef beni haklı çıkarmış.. Hatırlanması için bu dialoğo kopyala yapıştır yöntemi ile tekrar sizlerle paylaşmak istedim. Sonradan ah keşke dememek için araştırmalarınızda uzman konusunda daha detaycı olmanızı, bunun dışındaki yapılan yerin ihtişamı gibi yan faktörlere fazla itibar etmemenizi tekrar hatırlatma fayda görüyorum. Herkese sağlıklı günler dileklerimle.
Alıntı:
melda58 kullanıcısından alıntı
ben tunalı da bir yere gitmekteyim cidden tavsiye edebilirm fakat özel mesaj gönderemiyorum:( mübeccel güzellik yazarsanız google da sizde bakabilirsiniz.

Memnuniyetinizi gördüğüm an hem ankaralı hanımlar hemde mesleğim adına gerçekten çok sevindim ve belirttiğiniz sayfayı kısaca ziyaret ettim. Ama sevincim kısa sürdü açıkçası. Umarım yanılıyorumdur asla bir meslektaşım hakkında olumsuz bir söz söylemek istemem ama siteye koydukları tek uygulama fotoğrafında gördüğüm şey iğne ve cımbızın aynı elde tutuluyor olduğuydu. Sanırım meslektaşım tek el çalışıyor umarım kendisini geliştirir.

Bayanlar hepinize selamlar,

Öncelikle ben de Mübeccel Hanım mağduru olduğumu belirtmeliyim. Ne yazık ki bu forumun ilk 20 kadar sayfasına gözatıp birkaç hoş söz söylendi diye fazla da araştırmadan mübeccel hanımla başladım bu iğneli epilasyon işine. Kendisi tatlı diliyle ve oldu bittiye getirme yeteneğiyle insanları avlamada çok başarılı. Allahtan çoook uzun zamanımı ve paramı harcamadan (gerçi gittiğim kadarı da ocağıma incir ağacı dikmeye yetti:S)bu gece bu başlıktaki yazılara tekrar göz gezdirdiğimde uyantı oldum. Anladığım kadarıyla iğneli epilasyonda deneyip de önerilen kişi eda hanım. Ancak eda hanım'a epilasyona en uzun süre kim gitti acaba,en tecrübeli kim? ya da şöyle sorayım, hiç bir bölgesine gidip te bitiren ve bitirdikten sonra üzerine zaman geçmiş olan birisi var mı? Mübeccel hanım gibi olsun istemiyorum, ona birkaç ay gidip çok iyi diyenlere aldanıp gittim ben de sonuçta:( Bir de ben 8 seans bir yerde 8 seans başka yerde toplam 16 seans genitale lazer epilasyon yaptırdım ancak %70 e yakın bir sonuç aldım. Kalanlar için mübeccel de de 1 tur yaptırdım iğneli. Eda hanım paket bölgesinin tamamına iğneli yapıyor mu bilginiz var mı? Bir de ben komple bacağa başlamak istiyorum eda hanım da eli hızlı sanırım, tüy miktarına göre de değşir ama ortalama 2 yarım bacağı ne kadar sürede yapıyor mesela bir fikriniz var mı?

Canım ben de 8 ay mübeccel hanıma gittikten sonra eda hanıma başlayan biriyim. Eda hanımla bugün koluma 3.seansı yaptık. Bacakta da 2 seans oldu. Eda hanım gelenleri oyalayıp paralarını alma derdinde olan biri değil. Gördüğüm kadarıyla biran önce tüyleri bitirmeye çalışıyor. Daha öncede uzunca bir süre hastanede bu işi yapmış ve bitirdiği yüzlerce insan olduğunu söyledi. Ben ayda bir kere gidiyorum ve azalan tüyleri kendim görüyorum zaten. :79: Genital bölge için bende lazerde bitmeyenleri iğneliy yaptıracağım ama öncelikle şu kol bacağı bi halledim diye bekliyorum. Benim bacaklarımı 2. 5 saat falan çalışmıştık.

incir 3. seansta durum nasıll...
bir seansta tüm kolamı çalışılıyor yoksa tüm bacağamı..
yoksa parça parçamı??

tüm kol çalıştık bugün çıkmayan yerler var artık :)) Bacakta da bazı ince tüyleri bıraktık onlarıda zamanla alıp bitirecek inşallah

çıkmayan yerler derkenn..bir kıl birkaç seanstamı bitiyor yani..
incelerekmi bitiyorr..
bunu bir türlü çözemedimm..
bir kıla akım verince bir daha çıkmıyormu yoksa daha ince çıkıp 2 3 sefer üstünd eçalıştıktan sonramı bitiyorr..

çıkmayan yerler derken büyük bir alanmı yoksa azalmamı var sadece ...

hiç çıkmayan yerler var artık boşluk oluştu ara ara.. normalde hiç işlem görmemiş tüyler 1 defada bitiyormuş ama benim ki gibi sir ağda ve IPL yapılmış tüylerin bir seansta bitmesi imkansız birşey. 2 ay kadar önce göbeğimdeki tüylere yapılmıştı onlar bir daha çıkmadı mesela

Son düzenleme:
incir bilgiler için teşekkürler. Senin adına olumlu sonuç alıyor olmana sevindim.Darısı başımıza diyelim. İğneli epilasyonun emin ellerde yapıldığında kesin sonuç verdiği konusunda içim çok rahat. Annem, 2 teyzem, 3 kuzenim hepsi yıllar önce (10 sene) her yerlerini iğneliyle bitirdiler ve tüyler asla geri çıkmadı. Zahmetli bir iş ama bitince kıllar tüyler çokk büyük rahatlık...Benim ailem kızılayda 15-20 senedir bu işi yapan figen diye bir hanıma gitmişlerdi hepsi aynı kişiye.Ancak kadın öyle dolu ki bacağım için ilk randevuyu 2 ay sonraya verebildi. Hal böyle olunca oraya başlayamadım. Keşke eda hanım için de gidip tüylerinden tamamen kurtulmuş ve üzerinden zaman geçmisine rağmen hiç geri çıkmamış olan birileri olsa kefil olarak...Bu arada tecnolog, bildiğim kadarıyla bazı tüyler nadir de olsa tek atışta gidebiliyor,diğerleri her seferinde biraz daha zayıflıyor ve ölümcül darbeyi aldığı gün onlar da yok oluyor. Ama kişiye,kılın yapısına,kökün türüne,kılın evresine ve uzmanın köke doğru girip doğru akımı vermesine göre alınan verim değşiklik gösteriyor.

hiç çıkmayan yerler var artık boşluk oluştu ara ara.. normalde hiç işlem görmemiş tüyler 1 defada bitiyormuş ama benim ki gibi sir ağda ve IPL yapılmış tüylerin bir seansta bitmesi imkansız birşey. 2 ay kadar önce göbeğimdeki tüylere yapılmıştı onlar bir daha çıkmadı mesela

benim de daha evvel karnıma hiç işlem yapılmamaıştı ama benimkiler bi defada tükenmediler tekrar çıkıyolar şimdi hepsi çıkacak mı bilmiyorum ama bi kısmı çıktı çok da net göremiyorum izlerden ne kadarının çıktığını ama elimi sürünce de anlıyorum çıktıklarını
bence tek defa da bitmesi çok nadir rastlanan bi durumdur bi de benim tüylerim incecik ve bi kısmı elimle çektiğimde bile kopacak denli zayıf tüylerdi ona rağmen tek seferde bitmediler

Son düzenleme:
bu iğneli ne kadarrr farkı yorumlanıyorr...sayfalar sayfalar okudum kimi bir kere kimi 3 kimi 5 kerede bitiyor diyorr..

bitipte şahsen yorum yazan olmamışş..
ben yaptırdım şöle oldu 3 kere gittim 5 kere gittimm..şunlar şunlar oldu şu aşamalardan geçtimm.. diyee anlatan yok..

demekki herkesin tecrübesi kendine göre olcak ..ben yinede kendiminkileri ilerde okuyanlar için paylaşmaya devam edeceğimm..

bugün 5 .günüm boyun kısmında kızarıklık daha çoktu onlar soldu gibi ama kahverengileşiyorr ...iğne yerleri toplu iğne başı gibi dedikleri gibi toplu iğne başı kadarlar:)..

aslında herkes pek rahatsızlık verici bir görüntü deil diyor ama ben rahatsız oldum açıkcası ...benim avantajım evde olmam çalışıyor olsaydımm çok dikkat çekiyorr...bakan bir daha dönüp baktığı bile oluyorr...

sabah fucidin akşamları medicassol sürüyorumm...fucidin yapan uzman önerdi sadece akşamları sür diye ama ben sabah sürüyorum çünkü medicassolun kokusu daha ağır ..gece kimseyi rahatsız etmesin diye gece medicassol ...

bakalım kıllarda ne gibi bir gerileme olacak merak içindeyim...

birde kafama takılan bu kahverengileşme varr..toplu iğne başı kabuklanmanın dışında bir kahverengileşmee yanlış anlaşılmasınn..bunlarda birkaçı me rcimek büyüklüğünde kimide toplu iğne başından biraz daha büyükk şu ucu boncuklu toplu iğneler gibi diyelimm..:)))

inşallah lekeli kalmmazz..

Son düzenleme:
teknolog beni üzüyosun ben leke konusuna çok duyarlı hale geldim bazıları işlem yaptıktan iki gün sonra belli bile olmuyo diyolar ya bize niye böyle oluyooo hadi iki gün değil iki hafta sonra belli olmasın bari ben onada razıyım ama benim izlerim kafalarına göre takılıyolar umarım seninkiler biraz daha edepli olurlar da bi kaç güne kalmaz çeker giderler

teknolog beni üzüyosun ben leke konusuna çok duyarlı hale geldim bazıları işlem yaptıktan iki gün sonra belli bile olmuyo diyolar ya bize niye böyle oluyooo hadi iki gün değil iki hafta sonra belli olmasın bari ben onada razıyım ama benim izlerim kafalarına göre takılıyolar umarım seninkiler biraz daha edepli olurlar da bi kaç güne kalmaz çeker giderler

canım bende ilk yaptırdığım içinn süreç nasıl işliyor bilemiyorumm...
herkes farklı bişey söylüyorrr...buda kafa karıştırıyorr tabi..
benim cildim hassas bunu her epilasyoncu sölemişti çok kızaıryorum meselaa..
normalde yaralarım çabuk iyileşir ama yüzle ilgili bir problem sanırımm..
sadece morluklarım geç iyileşir benimm haftalarca geçmezlerr...sanırım buda benim tenimle alakalı...

şimdi izlerin yerleri solgun kahve gibi dediğim gibi toplu iğne başı kabuklar harici bunlarr..

neyse yarın için eda hanımdan randevu alıp görüşeceğimm..aslında amacım diğer kalanlarıda yaptırmak..baya birr uzadılar hiçde ellemiyorum rahatsızlık veriyorr...

birde altın iğne nasıl olurr onu soracağımm..bakalım sonucu yazarımm..

senin tenle benim ten inatçı çıktı sanırımm..
ama bu çektiklerimize değer inşallah diyeyim ödülü güzel olur inşallahhh:93::97:

Son düzenleme:
Cumartesi günü kollarıma yaptırırken bi kaç tane bıyık bölgesinden de aldırdım. Kızarıklıklar bugün beni rahatsız etti valla. Çalıştığım için kimse anlamasın diye bolca fondoten sürdüm ama yine de belliydi. Kol bacak önemli değil kızarıklık ama yüz olunca gerçekten de zormuş. Kollarımda da sivilcelenmeler oldu. Böyle kolsuz kıyafet giyemem asla. İnşallah iz kalmaz hiç :53:

ama bu çektiklerimize değer inşallah diyeyim ödülü güzel olur inşallahhh

amin teknolog gerçekten sıkıntı verici bi süreç ve insanı da en fazla belirsizlikler yıpratıyo

Cumartesi günü kollarıma yaptırırken bi kaç tane bıyık bölgesinden de aldırdım. Kızarıklıklar bugün beni rahatsız etti valla. Çalıştığım için kimse anlamasın diye bolca fondoten sürdüm ama yine de belliydi. Kol bacak önemli değil kızarıklık ama yüz olunca gerçekten de zormuş. Kollarımda da sivilcelenmeler oldu. Böyle kolsuz kıyafet giyemem asla. İnşallah iz kalmaz hiç :53:

birkaç tane haa bizim gibi olsan nepcektin kızzz:61:
çalışan için cidden zor olmalı çünkü benim çocuklar bile anne ne ölee yüüzn diyim durdularr..sattlerce izahat verdim:60:

neyse anladın şimdi deilmi ne zor geçti günlerr benim içinn ilk 3 4 gün baya birr afalladım açıkcası..:61:

ama bu çektiklerimize değer inşallah diyeyim ödülü güzel olur inşallahhh

amin teknolog gerçekten sıkıntı verici bi süreç ve insanı da en fazla belirsizlikler yıpratıyo

canımm içini ferahlatayımmm bugünnden itibaren yanak kısmımdaki yaralarr pul pul kavlayıp döküldülerr...çene altım ve boynumdakiler hala inatla bekliyorlar ama genel olarak çok iyi durumdalar ilk günlere göree..

bugün karamsarlığım geçti gayet ümitliyimm iğneli yaptırmaya devam edeceğimm inşallah..

yarın için eda hanımdan randevu aldımm...
bakacak karar verecek..
birde altın iğne getirte bilirse gitirtecek altınla çalışacağız sanırımm..
yarın ola hayrola diyorumm...:74::81:

yok canım kullanmadımm...

ilk 4 gün fucidin sabah akşam sürdüm yanlızz..
şimdi sabah fucidin akşam medicasol...
birde 3 gün hiç su dğdirmedim su içerken bile dikkat ettim yani o derece:72:
4 gün banyo yaptımm..

yarın eda hanımında bilgilemdirmesiyle sonucu yazarımm...

pudra kullanmak kulllanmamak arasında kararsız kaldımm..
çok kullananda yok ne faydası var bilemedimm..

Back