Bayanlar hepinize selamlar,
Öncelikle ben de Mübeccel Hanım mağduru olduğumu belirtmeliyim. Ne yazık ki bu forumun ilk 20 kadar sayfasına gözatıp birkaç hoş söz söylendi diye fazla da araştırmadan mübeccel hanımla başladım bu iğneli epilasyon işine. Kendisi tatlı diliyle ve oldu bittiye getirme yeteneğiyle insanları avlamada çok başarılı. Allahtan çoook uzun zamanımı ve paramı harcamadan (gerçi gittiğim kadarı da ocağıma incir ağacı dikmeye yetti:S)bu gece bu başlıktaki yazılara tekrar göz gezdirdiğimde uyantı oldum. Anladığım kadarıyla iğneli epilasyonda deneyip de önerilen kişi eda hanım. Ancak eda hanım'a epilasyona en uzun süre kim gitti acaba,en tecrübeli kim? ya da şöyle sorayım, hiç bir bölgesine gidip te bitiren ve bitirdikten sonra üzerine zaman geçmiş olan birisi var mı? Mübeccel hanım gibi olsun istemiyorum, ona birkaç ay gidip çok iyi diyenlere aldanıp gittim ben de sonuçtaBir de ben 8 seans bir yerde 8 seans başka yerde toplam 16 seans genitale lazer epilasyon yaptırdım ancak %70 e yakın bir sonuç aldım. Kalanlar için mübeccel de de 1 tur yaptırdım iğneli. Eda hanım paket bölgesinin tamamına iğneli yapıyor mu bilginiz var mı? Bir de ben komple bacağa başlamak istiyorum eda hanım da eli hızlı sanırım, tüy miktarına göre de değşir ama ortalama 2 yarım bacağı ne kadar sürede yapıyor mesela bir fikriniz var mı?
hiç çıkmayan yerler var artık boşluk oluştu ara ara.. normalde hiç işlem görmemiş tüyler 1 defada bitiyormuş ama benim ki gibi sir ağda ve IPL yapılmış tüylerin bir seansta bitmesi imkansız birşey. 2 ay kadar önce göbeğimdeki tüylere yapılmıştı onlar bir daha çıkmadı mesela
teknolog beni üzüyosun ben leke konusuna çok duyarlı hale geldim bazıları işlem yaptıktan iki gün sonra belli bile olmuyo diyolar ya bize niye böyle oluyooo hadi iki gün değil iki hafta sonra belli olmasın bari ben onada razıyım ama benim izlerim kafalarına göre takılıyolar umarım seninkiler biraz daha edepli olurlar da bi kaç güne kalmaz çeker giderler
Cumartesi günü kollarıma yaptırırken bi kaç tane bıyık bölgesinden de aldırdım. Kızarıklıklar bugün beni rahatsız etti valla. Çalıştığım için kimse anlamasın diye bolca fondoten sürdüm ama yine de belliydi. Kol bacak önemli değil kızarıklık ama yüz olunca gerçekten de zormuş. Kollarımda da sivilcelenmeler oldu. Böyle kolsuz kıyafet giyemem asla. İnşallah iz kalmaz hiç
senin tenle benim ten inatçı çıktı sanırımm..
ama bu çektiklerimize değer inşallah diyeyim ödülü güzel olur inşallahhh
amin teknolog gerçekten sıkıntı verici bi süreç ve insanı da en fazla belirsizlikler yıpratıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?