İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizde inşallah ben gibi kurtulur kafanızdan bu problemı silersiniz ne demek her zamn bilgi ve deneyımlerımı paylaşırım

kujum bütün yazıları okuyamadım,ama anladığım kadarıyla sen tüy problemini çözmüşsün.benim de yüz bölgemde biraz tüy var,yani aşırı değil..ama ben yine de kafama taktığım için ağda ile arada alıyorum.sana sormak istediğim yüz bölgen senin nasıldı yani az mı çok muydu,kalın mı ince mi?kaç seans gittin?ve nasıl bi sonuç aldın,kesin olarak bitti mi tertemiz mi yani?bu cevaplara çok ihtiyacım var:) ben de yaptırmayı düşünüyorum ama boşuna da kürek çekmek istemiyorum tekrar çıkıyorsa bu kıllar..bir de ben googledan baktım eda güzellik salonu vs..diye ama adresini bulamadım.bana özelden adresini de yazarsan çooook minnettar kalırım sana.

toplamda 5 seans gittim şuanda yuzumde çok az kaldı bısbıdık değil yani tüylerim ince ve çok yogundu

kızalr benım boynum bundan aylar once eda abla iğneli epilasyon yapdıgında kızarmışdı sadece sol tarafı buradan tavsıye ettiğim bı arkadaşdada aynı şey olmuş metale elerjısı varmış ondan olmuş. benım kızarıklıgımın geçmesi 3 ayı buldu kesınlıkle iz kalmadı ama 3 ay o kızarıklık durdu boynumda azala azala kayıp oldu bole reaksıyonlarla karşılaşılabılınıyo galıba sadece 1 kez başıma geldi arkadaşlarıda bılgılendıreyım dedim çünkü ben tavsıye ettıgım için açıklama geregı duydum.

İncir kuJumun bahsettigi türden kizariklikpardan sende de oldu mü bugün gidecektim korktum birden

selinas kuzum un bahsettiği kişi benimm..

canım bende metal alerjisi var üstüne üstlük birde tenim hassas bunu lazare giden arkadaşlarda sölemişti çok kızarıyorum ve geçmesi lazaerdede tamamen 3 4 günü buluyordu...

ben eda hanıma 3 kasımda gittimm...alerjimden dolayı gerçi endeişeliydim ama eda hanım daha önce metal alerjisi olan kişilere yapmışş reaksiyon almadığını söledi...çünkü vücuduma takmayacaksın sadece akım vercez dedi buda bir sakınca yaratmaz dedi..

normalde kızarıklık bir saat içinde geçiyormuş ben çıktığımda yapılan yerler kırmızı kızarık ve kabarık haldeydi.....eve gelene kadar geçmedi..

birgün su değdirmememi ve fucidin sürmemi söledi akşamları...

fucidin ben eve gelir gelmez sürdüm cildimi tahmin ettiğim içinn...
ve akşam yatarkende sürdümm..
sabah kaktığımda baya kötüydü durumm.kabarık ve kırmızılıklar geçmediği gibi birde ucları sivilce sivilce intihaplanmıştı...

açıkcası sabah korktumm...çünkü ben iğneli epilasyon sayfalarını didik didik okumuştum böyle bişey yazan hiç görmedim...kuzuma yazdım hemen msn den oda o normal sivilce sivilce olması bendede oluyor dedi ama kızaıklıklar ondada yarım saatte geçiyormuşş...bir sefer boynunda olmuşş...oda 3 aya yakın kalmış sonra iz bırakmadan geçmiş...ama benim yanak ve birazda boyun çalışılmıştı...

yanakta da olduğunu söleyince eda hanımı ara dedi aradım oda bir saat içinde geçmiş olması gerek gel bakalım bir dedi ama benim gidecek durumum yok çünkü batıkentteyim ve bir bebeğim var 2 yaşında hop diye kalkıp gidemiyorumm....

neyse..böle olursa çalışamayız dedi çok üzüldüm...üzülmemin nedeni böle bir reaksiyon gerçekleştiği için deil...kıllardan kurtulamayacağım ümitsizliğiydi...

kuzumda çok üzülmüş eda hanımı aramış....ama ben nne kuzum için ne eda hanım için bir kırgınlığım yok..çünkü bu benim bünyemm...kimse reaksiyon göstermezken benimki gösteriyorrr..

dünden itibaren bütün forumları tarafım kırcın diye bir i.epilasyon yapan arkadaşın yorumunu okudum bu kızarıklıklar bir hafta kadar sürebilirmiş bünyeye bağlı olarakk...ben kendime 4 5 gün süre verdimm..bakalım sonuca göre devam edecemmmm..

BU ARADA BUGÜN SABAH KALKTIĞIMDA kızarıklıklar 100 de 80 gitmiş sivilcelenmeler yok tu...ve kabuk bağlama şekline dönmüşlerdi çok sevindimm....buda demektirki devam ediyorumm...

sabah ilk işimmm kuzuma mesaj attım benim için üzülmesin diyee..
eda hanımıda arayacağım ilerleyen saatlerdee merakta kalmasın diyee..

soru sormak isteyen olursa kendime söz verdiğim gibi bu iğrenç şeylerden kurtulma aşamalarımı en ince ayrıntısına kadar anlatacağımm..ve birine bile yardımım olursa dünyadaki en mutlu insan olurumm..

çünkü bir kadın içinn yüzündeki bu tüylerin ne kadar kendine güvenini sarstığını insanların gözünün içine bakmadan konuşamaz hale geldiğini, ve yaz olsun hiç istemeyen biri olaak hayatını sürdürmesi gerektiğini iyi bilenlerdenim...

tüylere ölüm yaşasın kaymak gibi yüzler

Son düzenleme:
birde birgün demesine rağmen hala ben yüzüme su değdirmedim sadece göz makyajımı temizleyici ve pamukla temizliyorum onun dışında su kesinlikle değdirmedim..herkes 1 gün ama ben kendimi 3 gün kısıtlayacağımm...cildimin hassas olmasındna dolayı...birde fucidini akşamları sür demişti eda hanım ama ben sabah akşam sürüyorumm....

birde forumları tararken medecassol yanlış yazmış olabilirim iyi geliyormuş onu almıştımm...kuzumda söledi onuda 4 5 gün sonra kullanmaya başlayacağımm bunlar sadece benim tercihlerim eda hanım sadece 1 gün su değdirmememi ve akşamları fucidin sürmememi istemişti....

bunun dışında yüzüm kabuklanma aşamasına geçti...sölediğim gibi..ve geçen bir forumda bir arkadaşım gece farketmeden uyurken kaşımışım birkaç iz kaldı oyüzden yazmıştı...insan hissetmezmi kaşıdıığını diye düşünmüştümm...

ama gece kendimi yüzümü kaşırken yakaladım son anda frenledimm..çok güldüm kendime oluyormuş diyee...

arkadaşlar ben de ankarada tesadüfen bir arkadaşımın önerisiyle edaya gittim. İlk seansım 3 hafta önce bitti. Gerçekten etik çalışıyor. Hem çok hızlı hem uygun hem de temiz. henüz kıl falan çımadı sonuç ne olur bilmiyorum da ama sonuçları paylaşırım. bu arada nereme mi yaptırıyorum :) kol, kol altı, tüm bacak, tüm yüz, göbek, boyun... yani özetle her yer :)

funda nasıl dayanıyorsun birde bir gidişte her tarafını yaptırmıyorsun sanırım:)))

bende sadece yüz için 40 dk çalıştı..oda yanak ve yarım boyunn...

evet eda hanımm çok cici bici bişeyy...

kuzum eda abla eda abla diyince kendi gibi iri kıyım bişey bekliyordumm...:))
çıtır pıtır bir hanım...

evet belki gideceğiniz yer çok lüks deil ama çok temizz bunu söleyebilrimm..çokta tertipliydi..
güzelde çalışıyor eda hanımm..

haftaya diğer kalanlar için gideceğim bakaalım ama bayram öncesi yaralı bereli gircem bayrama nasıl olur bilemem artık...

sevgili tecnolog;acaba sana hangi iğne ile çalışıldı eğer iğnen altın değil ise bir de altın iğne ile çalışsın bayan daha az reaksiyon gösterir diye düşündüm..en kısa zamanda çözüm bulman dleğiyle

arkadaşlar, bende yüz bölgesi için igneli epilasyon düşünüyorum. yüz bölgesine igneli epilasyon yaptıranlar ignenin yerleri belli oldu mu, tabiri caizse delik delik görüntü oluştu mu?

İncir kuJumun bahsettigi türden kizariklikpardan sende de oldu mü bugün gidecektim korktum birden

Ertesi güne kızarıklık kalmıyor bende. Kollarım kabuklanırken kaşınıyo tatlı tatlı, bende kaşıyınca koaprıyorum sivilcelendi birazcık, ilerde geçer onlar da Yarın yine Edadayım inşallah ..

Son düzenleme:

kırcın cım ilgin için çok teşekür ederimm..
gümüşle çalışmıştı eda hanımm..
gümüş daha iyi deilmi canımm...
altınla olmazsa çalışma yaptırayımm..
ama etkisi nasıl gümüş gibimi yada hangisi daha iyi...
herkes benim ertesi gün kızarıklıklarım bitti diyorr olmaz sa bugün için fotoğraf ekliyeyeim çekip bilgi verirsiniz ..

kişiden kişiye yara kızarık şişlik göreceli sanırımm ..resim görmeden etkili olmayacak anlatımlarr...
neyse resim eklerim birazdann...

Son düzenleme:
yanak ve yarım boyun çalışıkdı görüldüğü üzere boyunda tüyler var onlar çalışılmayanlarrr...
görüntü kirliliği için pardon arkadaşlar baya yakından çektim ama renklerr tam belli deil..
makinemden dolayı..siz o kızarıklık ve yaraların görüntüsüne bir 100 de 20 lik fazla ekleme yapınn.. görüntü net ve gerçeği kadarr belirgin deil..

Bayanlar hepinize selamlar,

Öncelikle ben de Mübeccel Hanım mağduru olduğumu belirtmeliyim. Ne yazık ki bu forumun ilk 20 kadar sayfasına gözatıp birkaç hoş söz söylendi diye fazla da araştırmadan mübeccel hanımla başladım bu iğneli epilasyon işine. Kendisi tatlı diliyle ve oldu bittiye getirme yeteneğiyle insanları avlamada çok başarılı. Allahtan çoook uzun zamanımı ve paramı harcamadan (gerçi gittiğim kadarı da ocağıma incir ağacı dikmeye yetti:S)bu gece bu başlıktaki yazılara tekrar göz gezdirdiğimde uyantı oldum. Anladığım kadarıyla iğneli epilasyonda deneyip de önerilen kişi eda hanım. Ancak eda hanım'a epilasyona en uzun süre kim gitti acaba,en tecrübeli kim? ya da şöyle sorayım, hiç bir bölgesine gidip te bitiren ve bitirdikten sonra üzerine zaman geçmiş olan birisi var mı? Mübeccel hanım gibi olsun istemiyorum, ona birkaç ay gidip çok iyi diyenlere aldanıp gittim ben de sonuçta Bir de ben 8 seans bir yerde 8 seans başka yerde toplam 16 seans genitale lazer epilasyon yaptırdım ancak %70 e yakın bir sonuç aldım. Kalanlar için mübeccel de de 1 tur yaptırdım iğneli. Eda hanım paket bölgesinin tamamına iğneli yapıyor mu bilginiz var mı? Bir de ben komple bacağa başlamak istiyorum eda hanım da eli hızlı sanırım, tüy miktarına göre de değşir ama ortalama 2 yarım bacağı ne kadar sürede yapıyor mesela bir fikriniz var mı?

canım gümüş daha iyi mi sorusuna şu cevabı verebilirim ben akımı altın iğnenin daha iyi ilettiğini düşünüyorum o yüzden hep altınla çalışırım.bu uzmanın tercihine kalmış ben size özellikle bunu söylememin sebebi metale alerjiniz olmasından dolayı.bazı bayanlar gümüş ve imitasyon takı taktığında alerji olur altında olmaz ya belki altın iğnede reaksiyon göstermez cildiniz diye..yani bu bir öneri.bu arada alerjiden kaynaklı reaksiyon olması da çok çok küçük ihtimal olabilir burada olayı görmeden sizin anlattıklarınıza dayalı olarak çözümler sunuyor yoru yapıyorum

teknolog;evet biraz fazla tepki vermiş cildin özellikle boyun kısmındaki kızarıklıklar daha çok dikkatimi çekti.hemen telaşa kapılma bir dahaki seansa gitmek için cildinin tamamen iyileşmesini bekle önemli olan kalıcı izler olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…