Ben Ankara’da Julia hanıma gidiyorum. Kendisi gerek işindeki profesyonelliği, titizliği, kalitesi olsun gerekse insanlığı, sevgi dolu güzel kalbi ve güleryüzü ile tek kelimeyle “mükemmel” birisidir. Onu tanıdığım ve hastası olduğum için gerçekten çok şanslıyım.
Çünkü geçen sene çok beter bir halde, gözüm yaşlı ve psikolojim alt üst olmuş şekilde başladığım bu süreçte, bugün iyileşerek yüzüm gülüyorsa sebebi kendisinin şifalı elleridir.
Benim bıyık bölgesi ve çenemdeki simsiyah, sert ve kalın kıllardan adeta derim görünmüyordu cildimde lekelenmişti, sayfasında videomda mevcuttur hatta. Şuan ise o kılların yüzde doksan beşinden kurtuldum, derim tazelendi, lekelerimde tamamen kayboldu (ki pandemi sürecinden dolayı dört beş ayda gidemedim ama ona rağmen mükemmel bir noktadayım hep kendisinin sayesinde
).
Hakkında okuduğum bir kaç negatif yorumu büyük bir hayretle okudum ve çok üzüldüm.
Bu denli işinde son derece profesyonel, hatta en iyisi olan kaliteli birine asılsız yorumlar yapıp hem kendisinin hakkına girmeyin, hemde insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen. Ellerinden şifa bulmuş bir hastası olarak, onun işine ve kendisine dair yapılan her negatif yorumun tamamen içi boş ve asılsız olduğunun bilinmesini isterim. Çünkü hem ben hemde kendisine gidipte hastası olan herkes onun ellerinde iyileşiyor, yüzü gülüyor. Ona sonsuz dualar ediyorum
.
Bu dertten muzdarip olan hemcinslerim umarım kendisiyle yolunuz kesişir ve ondan şifa bulursunuz.