• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İğneli epilasyon yüz bölgesini kısa sürede bitiren varmı arkadaşlar . İnce tüy falan olmadan ve hangi uzman ile ? Lütfen iyi deneyimi olanlar yazsın

Ben karın bölgesi için gitmiştim sevda hanım yoğun olduğu için Ayşe hanıma yönlendirdi fiyat olarak da Ayşe hanım daha uygun olduğu için geniş bölgelerde ona yöneliyorlar dedi. bir seans ona yaptırmıştım ama çok canım yanmıştı eve geldiğimde de epey yanma olmuştu Julia hanımda bunları yaşamadım ama akım düşük olduğundan mı iğnesi daha ince olduğu için mi bilmiyorum. Ben 5 6 seansta biter ümidiyle gidiyordum bir senede bile bitmiyorsa vay halimize ☹️

Ben de sevda hanıma göbek için gidecektim sevda hanımın yapmasını istiyordum işlemi demek çalışanı yapıyor peki iz falan kaldı mı yaptığı yerden?

Ben de sevda hanıma göbek için gidecektim sevda hanımın yapmasını istiyordum işlemi demek çalışanı yapıyor peki iz falan kaldı mı yaptığı yerden?
Sevda hanımla çalışmak isterseniz o da yapar ama kendisi eli hızlı olduğu için dakikası 5 TL den çalışanı 3.5 TL den yapıyor. Geniş bölgelere genelde daha uygun diye Ayşe hanıma yaptırmak istiyorlar dedi. Ben de ona yaptırdım. 1 bucuk ay falan oldu. Yaparken acı hissettim ama az kabuk oldu ve iz kalmadı.

Sevda hanımla çalışmak isterseniz o da yapar ama kendisi eli hızlı olduğu için dakikası 5 TL den çalışanı 3.5 TL den yapıyor. Geniş bölgelere genelde daha uygun diye Ayşe hanıma yaptırmak istiyorlar dedi. Ben de ona yaptırdım. 1 bucuk ay falan oldu. Yaparken acı hissettim ama az kabuk oldu ve iz kalmadı.

Peki iğneli epilasyon sonrası iz kalmaması için bakımı nasıl yaptınız?

Peki iğneli epilasyon sonrası iz kalmaması için bakımı nasıl yaptınız?
İlk 3 gün su değdirmedim terlemeye müsade etmedim antibiyotikli pudra sürdüm kesinlikle kaşımadım. Kabuk olmaya başlayınca Akşamları Madecassol krem sürdüm. Banyoda kese yapmadım ve o bölgeye normal sabun veya duş jeli değdirmedim bebek şampuanı ile yıkadım

Julia ablaya gidiyorum. Şehir dışı hastasıyım. 4-5 ya da 6 ayda bir gidiyorum. Yüz( çene, faul, boyun) daha öncesinde başka bir iğneli epilasyoncuda mağdur olmuştum. Julia abla iyi ki var. Faullerim bitti çenem de belli belirsiz inceldi hiç rahatsız etmiyor. Boynumda seyrelterek gidiyor ince ama yoğun yarı yarıya belki daha fazla azaldı. 4 Ocakta gitmiştim en son ( 4-5 kere falan gittim bu süre aralıklarıyla) şuan neredeyse 5 ay olacak ve çok rahatım. Julia ablada randevu bulmak çok zor. Ve fiyatı dk 5 tl oldu sanırım son güncellemeyle. Bu biraz zorluyor.Temiz ve belli bir hızda çalışıyor.Asla ve asla sivilcelenme asla ve asla iz vs. Oluşmuyor. Ben bu süreçlerden çok çektim.Kendi konu başlığımda var okuyabılırsınız. Bir daha bilmediğim kuyuya atmam kendimi. Julia ablaya gittiğimden beri %70 bitmiştir ve dönüş yok çok şükür. Diğer iğneli sürecimden sonra daha da artıp sertleşip kalınlaşmıştı resmen şok yaşadım o korkuyla artık şehir dışı son şans deniycem diyerek julia ablaya gitmiştim. Beni o psikolojiden kurtardı.Tabii herkesin zaman ve bütçesi elvermeyebilir. Sağlıcakla

Merhabalar burayı karantina süreci takip etmek durumunda kaldım lazer mağduruyum iğneli istiyorum ama kararsızım emel baloğlu instagramda işinin ehli biri gibi ama emin de olamıyorum bir de minerve poliklinikte hatice hanıma gidenler var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar burayı karantina süreci takip etmek durumunda kaldım lazer mağduruyum iğneli istiyorum ama kararsızım emel baloğlu instagramda işinin ehli biri gibi ama emin de olamıyorum bir de minerve poliklinikte hatice hanıma gidenler var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
[/
Ankarada benim çok memnun olduğum bir yer var. Bence Lazerle tüyler asla bitmiyor zaten, mutlaka iğneliyle devam etmek gerekiyor. Ben o şekilde bitirdim yani.

Bir kere lazer belasına düştük acaba nereye gitmiştiniz siz
Bahçelide epilase var, oraya gittim. Bana da arkadaşım tavsiye etmişti. Çok memnunum tavsiye ederim. Uçuk fiyatlı yerlerden de değil. Yukarıda birisi dakikası 5 lira falan yazmış şok oldum. Çünkü oldukça uzun süren bi işlem iğneli epilasyon. Ben en son aralıkta gittim galiba, artık bitti benim. O zaman 2,5 liraydı şimdi herhalde 3-3,5 olmuştur

Arkadaşlar Ebru hanımağa yaklaşık 1 yıldır gidiyorum bir tüyüm bile bitmedi hep kollarım leke çukur ve batık lütfen araştırın ve önce küçük bir bölge denetim gittiğiniz yerde çünkü iz kıldan da kötü
Kesinlikle katılıyorum çok iyi araştırmak lazım, iğneli şakaya gelmiyo, ben de çok duydum lekeleri geçmeyen. Şöyle bir ipucu verebilirim gideceklere, eğer iğnenin batışını hissediyosanız asla devam etmeyin. Çünkü iğne teninize batmamalı, gözeneklere girmeli. Dolayısıyla iğnenin batışını değil sadece köke verilen akımı hissetmek gerekiyo. Yoksa köke değil tene batırıldığı için kalıcı lekeler oluşuyor ve tüylere de hiçbir etkisi olmuyor. Yani bana da gittiğim yerdeki uzman anlatmıştı bunları. Yoksa ben uzman değilim hani onu da belirteyim.

Julia ablaya gidiyorum. Şehir dışı hastasıyım. 4-5 ya da 6 ayda bir gidiyorum. Yüz( çene, faul, boyun) daha öncesinde başka bir iğneli epilasyoncuda mağdur olmuştum. Julia abla iyi ki var. Faullerim bitti çenem de belli belirsiz inceldi hiç rahatsız etmiyor. Boynumda seyrelterek gidiyor ince ama yoğun yarı yarıya belki daha fazla azaldı. 4 Ocakta gitmiştim en son ( 4-5 kere falan gittim bu süre aralıklarıyla) şuan neredeyse 5 ay olacak ve çok rahatım. Julia ablada randevu bulmak çok zor. Ve fiyatı dk 5 tl oldu sanırım son güncellemeyle. Bu biraz zorluyor.Temiz ve belli bir hızda çalışıyor.Asla ve asla sivilcelenme asla ve asla iz vs. Oluşmuyor. Ben bu süreçlerden çok çektim.Kendi konu başlığımda var okuyabılırsınız. Bir daha bilmediğim kuyuya atmam kendimi. Julia ablaya gittiğimden beri %70 bitmiştir ve dönüş yok çok şükür. Diğer iğneli sürecimden sonra daha da artıp sertleşip kalınlaşmıştı resmen şok yaşadım o korkuyla artık şehir dışı son şans deniycem diyerek julia ablaya gitmiştim. Beni o psikolojiden kurtardı.Tabii herkesin zaman ve bütçesi elvermeyebilir. Sağlıcakla
Peki o 5 6 kerelik randevularınızın süresini öğrenebilir miyim ? Bir de kıllarınız ince miydi ?

Arkadaşlar Ebru hanımağa yaklaşık 1 yıldır gidiyorum bir tüyüm bile bitmedi hep kollarım leke çukur ve batık lütfen araştırın ve önce küçük bir bölge denetim gittiğiniz yerde çünkü iz kıldan da kötü
Ben yuzume gittim kendisine 1 seans 80 dk. 1 bucuk senw gecti uzerinden yuzum iyilesmedi hala. Delik desik iz leke oldu hep

Bahçelide epilase var, oraya gittim. Bana da arkadaşım tavsiye etmişti. Çok memnunum tavsiye ederim. Uçuk fiyatlı yerlerden de değil. Yukarıda birisi dakikası 5 lira falan yazmış şok oldum. Çünkü oldukça uzun süren bi işlem iğneli epilasyon. Ben en son aralıkta gittim galiba, artık bitti benim. O zaman 2,5 liraydı şimdi herhalde 3-3,5 olmuştur
Peki bahçeli de minerva polikliniği biliyor musun yani ya da giden duydun mu hiç oraya gitmeyi düşünüyorum ama tabiki kararsızım

Peki bahçeli de minerva polikliniği biliyor musun yani ya da giden duydun mu hiç oraya gitmeyi düşünüyorum ama tabiki kararsızım
Duymadım maalesef. Benim şansıma fazla araştırmama gerek kalmadı, arkadaşımda direk gözlemleyerek buraya gitmeye karar verdiğim için diğer yerlerle ilgili bilgim yok. Ama gittiğiniz yerde hemen tüm bölgeye yaptırmayıp ufacık bi alanda nasıl bir iş çıkaracaklarına bakabilirsiniz. Zaten dakikayla yapılan bir işlem. Görünmeyen minik bir bölgede test edin. 1-1,5 ay sonra kabuklar tamamen iyileştikten sonra zaten anlarsınız doğru işlem mi yapmışlar. Çünkü iyileşen kabuğun altında hiçbir iz leke vb. Kalmaması gerekiyor. Bir de daha önce dediğim gibi işlem sırasında iğnenin girişini değil, sadece elektrik akımını hissetmelisiniz. İğne teninize girmemeli, o minik gözeneklerden direk kıl köküne ulaşmalı.

Son düzenleme:
Duymadım maalesef. Benim şansıma fazla araştırmama gerek kalmadı, arkadaşımda direk gözlemleyerek buraya gitmeye karar verdiğim için diğer yerlerle ilgili bilgim yok. Ama gittiğiniz yerde hemen tüm bölgeye yaptırmayıp ufacık bi alanda nasıl bir iş çıkaracaklarına bakabilirsiniz. Zaten dakikayla yapılan bir işlem. Görünmeyen minik bir bölgede test edin. 1-1,5 ay sonra kabuklar tamamen iyileştikten sonra zaten anlarsınız doğru işlem mi yapmışlar. Çünkü iyileşen kabuğun altında hiçbir iz leke vb. Kalmaması gerekiyor. Bir de daha önce dediğim gibi işlem sırasında iğnenin girişini değil, sadece elektrik akımını hissetmelisiniz. İğne teninize girmemeli, o minik gözeneklerden direk kıl köküne ulaşmalı.
Yüzüm o kadar kötü durumdaki 1 ay daha bu şekilde kalabileceğimi düşünemiyorum ilk gittiğimde denetirim eğer anlattığınız durumu anlayabilirsem iğnenin girişini hissetme gibi bir durum olursa devam ettirmem inşallah bunu ayırt edebilirim yardımlarınız için çok sağolun inşallah iz falan olmadan kurtulurum bir de siz de lazerden sonra mı gittiniz iğneliye ve kaç seanstan sonra faydasını gördünüz

Yüzüm o kadar kötü durumdaki 1 ay daha bu şekilde kalabileceğimi düşünemiyorum ilk gittiğimde denetirim eğer anlattığınız durumu anlayabilirsem iğnenin girişini hissetme gibi bir durum olursa devam ettirmem inşallah bunu ayırt edebilirim yardımlarınız için çok sağolun inşallah iz falan olmadan kurtulurum bir de siz de lazerden sonra mı gittiniz iğneliye ve kaç seanstan sonra faydasını gördünüz
Bir şey daha ekleyeyim, köke akım verdikten sonra kılı cımbızla alıyorlar. O sırada da hissetmemeniz gerekiyor. Kılın kökü yandığı için cımbızla sadece kopan kılı alıp atıyolar. Yani onun da acısı olmayacak gerçekten köke verdilerse akımı. Haklısınız yüz bölgesi çok önemli bir kadın için ama emin olmadığınız bi yere giderseniz riske atmayın, geç olsun güç olmasın derim. Çünkü kesinlikle o izler ömür boyu geçmiyormuş. Ömür boyu yüzünüzün delik deşik olduğunu hayal edin ve çaresi yok, Allah korusun. Ben yüzüme değil bacağıma yaptırdım, evet lazerden sonra gittim. Ama arkadasım yüzüne gitmişti, benim gittiğim yer yüze asla lazer yapmıyor. Kıllar ince olunca lazer ters etki yapıyor diye, onu direk iğneliye başlatmışlar. Ben de ondaki sonucu görünce gittim. Bacak bölgesi olduğu için lazerle başladım. Seans sayısı kişiye, kıl tipine, yaşa göre değişen bir şey bildiğim kadarıyla. Ama benim çok batığım vardı. 5 seanstan sonra iğneliye geçme vaktim gelmesine rağmen batıklar sıfırlanana kadar kendi isteğimle devam ettim lazere . Galiba batıklar yüzünden bi 10 seans gittim, tüylere artık etki etmetecek kadar azalıp incelmesine rağmen. Sonra da iğneliye geçtim derken galiba toplamda 3 yıl sürdü bitmesi. Ama tabi bu gözünüzü korkutmasın zaten ilk seanslardan sonra 2 ayda bir, 3 ayda bir falan gidiliyo. Her seanstan sonra çeyreği falan gidiyo gibi düşünün. Ama diğer yok olmayanlar da çok çok incelmeye başlıyo olduğu gibi kalmıyo. O 3 yılın sonuna kadar zaten çoktaan göze batmayacak kadar azalıp incelmişti bende. O yüzden illa benim gibi sıfırlayana kadar gitmiyo herkes. Kimisi istediği görüntüye ulasinca bikaç seanstan sonra bırakıyo. Tabi yani bunlar benim deneyimim, yoksa dediğim gibi seans sayısı falan çok değişiyo özellikle yaşa ve bünye yapısına göre. Belki yardımı dokunur diye kendi deneyimimi anlatayım dedim sadece.

Back