- 26 Kasım 2014
- 86
- 33
- 88
- 32
Tabiki buna müşteri karar vermeli. Müşteriye göre randevu defteri oluşur.Sevda hanım pişmanlığı.. Cidden canıma tak ettiren bir olay örgüsü! Buradan mayıs ayı falandi sanırım biryer ararken isminin sürekli övülmesi üstüne binbir zorlukla defalarca bekleyerek randevu aldım. Ilk seansa gittim evet çok acı yok doğru ancak kendisi bir sağlık çalışanı gibi davranmakta harika. Pahalı kremleri satıyor size ilk seansta randevu veriyor haftaya o gün müsait olmazsaniz asıl olay orda başlıyor. Diyorsunuz ki o gün uygun değilim ben ayarlayıp döneceğim diyor. Ramazan bayrami öncesi arefe günü için arıyor uygunuz diyor ben değilim diyorsunuz 10 gün sonraya alacağım ama yok. Ağustos ayında hani randevu diye kendisine siz ulaşıyorsunuz. Bu tip bir muameleden bir sonuç alırım diyorsanız takdir sizin. Benömrümde ilk defa randevu gününe kendisi karar veren bir merkez görüyorum!
Sevda hanım pişmanlığı.. Cidden canıma tak ettiren bir olay örgüsü! Buradan mayıs ayı falandi sanırım biryer ararken isminin sürekli övülmesi üstüne binbir zorlukla defalarca bekleyerek randevu aldım. Ilk seansa gittim evet çok acı yok doğru ancak kendisi bir sağlık çalışanı gibi davranmakta harika. Pahalı kremleri satıyor size ilk seansta randevu veriyor haftaya o gün müsait olmazsaniz asıl olay orda başlıyor. Diyorsunuz ki o gün uygun değilim ben ayarlayıp döneceğim diyor. Ramazan bayrami öncesi arefe günü için arıyor uygunuz diyor ben değilim diyorsunuz 10 gün sonraya alacağım ama yok. Ağustos ayında hani randevu diye kendisine siz ulaşıyorsunuz. Bu tip bir muameleden bir sonuç alırım diyorsanız takdir sizin. Benömrümde ilk defa randevu gününe kendisi karar veren bir merkez görüyorum!
yoo bi kac isim daha var boyle, ben ona değil de yapilan isleme onem veriyorum.Aldıgı yerlerde azalma oluyor mu meselaSevda hanım pişmanlığı.. Cidden canıma tak ettiren bir olay örgüsü! Buradan mayıs ayı falandi sanırım biryer ararken isminin sürekli övülmesi üstüne binbir zorlukla defalarca bekleyerek randevu aldım. Ilk seansa gittim evet çok acı yok doğru ancak kendisi bir sağlık çalışanı gibi davranmakta harika. Pahalı kremleri satıyor size ilk seansta randevu veriyor haftaya o gün müsait olmazsaniz asıl olay orda başlıyor. Diyorsunuz ki o gün uygun değilim ben ayarlayıp döneceğim diyor. Ramazan bayrami öncesi arefe günü için arıyor uygunuz diyor ben değilim diyorsunuz 10 gün sonraya alacağım ama yok. Ağustos ayında hani randevu diye kendisine siz ulaşıyorsunuz. Bu tip bir muameleden bir sonuç alırım diyorsanız takdir sizin. Benömrümde ilk defa randevu gününe kendisi karar veren bir merkez görüyorum!
Bu cogu epilasyoncuda ayni yogunluktan dolayi. Onemli olan bitiriyo muSevda hanım pişmanlığı.. Cidden canıma tak ettiren bir olay örgüsü! Buradan mayıs ayı falandi sanırım biryer ararken isminin sürekli övülmesi üstüne binbir zorlukla defalarca bekleyerek randevu aldım. Ilk seansa gittim evet çok acı yok doğru ancak kendisi bir sağlık çalışanı gibi davranmakta harika. Pahalı kremleri satıyor size ilk seansta randevu veriyor haftaya o gün müsait olmazsaniz asıl olay orda başlıyor. Diyorsunuz ki o gün uygun değilim ben ayarlayıp döneceğim diyor. Ramazan bayrami öncesi arefe günü için arıyor uygunuz diyor ben değilim diyorsunuz 10 gün sonraya alacağım ama yok. Ağustos ayında hani randevu diye kendisine siz ulaşıyorsunuz. Bu tip bir muameleden bir sonuç alırım diyorsanız takdir sizin. Benömrümde ilk defa randevu gününe kendisi karar veren bir merkez görüyorum!
Kuju, benim tunalı hilmi caddesi'nde gittiğim çok da güzel sonuç aldığım iğneli epilasyon yapan artık "gittiğim yer" diyemeyeceğim kadar da samimi olduğum bir yer var. Burada isim verebiliyor muyuz? Arkadaşlarıma da sürekli öneriyorum, hepimiz çok memnunuz. Senin için de memnun kalacağımdan eminim, kadın zaten epilasyon delisi :) Sonuç aldığını görmek onun için tek hedef, hem de garanti veriyor. Sana özelden adresini yazayım. Sevgiler.
Benim bitti. Gerçekten ince kılsa işlem görmemişse önceden zaten cok cabuk bitiyor. Güngör hanıma gitmiştim ben. 3 yıl önce aldırdığım yerden tek tük çıktı şimdi ama o da normal yani.Bende şunu merak ediyorum. İnce tüyleri 3-4 seansta biten var mı? Kimle konuştuysam 1-1 buçuk yıldır gidiyorum azalma var ama bitmedi diyor. İnce tüyleri kısa sürede bitiren uzman var mı acaba
Yaklaşık 1 yıldır gidiyorum halen bitmediBütün sayfaları tek tek tek okuyarak üye oldum , hepsini okuyarak sevda meşecide karar kıldım 2 . Seansıma gittim seans önceai fotoğraflarımı çektim azalma olup olmadığını kontrol etmek için. Umarım biran önce kurtulurum.. sıra beklerken insanlarla konusabiliyorsun yüz için gelen insanlarla konustuö 3 5 aylık, 1 yıllık azalma var diyorlar ama biten ya da şu arkadasımın bitti ondan geldim diyen kimseyi duymadımSevda hanıma giden sonuç alan var mı
Ne kadar süre devam ettiniz de bittiBenim bitti. Gerçekten ince kılsa işlem görmemişse önceden zaten cok cabuk bitiyor. Güngör hanıma gitmiştim ben. 3 yıl önce aldırdığım yerden tek tük çıktı şimdi ama o da normal yani.
tüylerde incelme mevcut ama çok tüylü bi insan degilim zaten eskiden 2-3 haftada almam gereken tüyler şuan 1 ay dursada çok göze batmıyor ama yogunlukta (kıl sayısında) azalma degilde kılların çapında incelme oldu diyebilirim yani açıkcası genel olarak lazerden aldığım performansı igneliden alamadım burdan okuyan tüm arkadaşlara tavsiyem lazer ile başlayıp Azaltın lazerin görmediği tüylere igneli yaptırın çümkü igneli epilasyon hem çok masraflı hem Lazere göre daha acılı önceliğiniz lazer olsun kalanlara igneli yaptırın lazer daha kesin sonuçlar veriyor en azından bende öyle oldu.Lazeride her yerde degil doktor kontrolunde işinin ehli olan bi poliklinikte yaptırın derimAzalma oldu mu peki benim 3. Seansım olucak hala aynı arkadas hatta ağdayla alırken daha geç çıkıyordu şimdi cok hızlı uzuyor.
İşlem derken neyi kastediyosunuz acabaBenim bitti. Gerçekten ince kılsa işlem görmemişse önceden zaten cok cabuk bitiyor. Güngör hanıma gitmiştim ben. 3 yıl önce aldırdığım yerden tek tük çıktı şimdi ama o da normal yani.
Ne kadar süre gittiniz de bittiBenim bitti. Gerçekten ince kılsa işlem görmemişse önceden zaten cok cabuk bitiyor. Güngör hanıma gitmiştim ben. 3 yıl önce aldırdığım yerden tek tük çıktı şimdi ama o da normal yani.
daha önce lazer, epilasyon falan herhangi bi şekilde almamıştımİşlem derken neyi kastediyosunuz acaba
Her gittiğimde farkli farkli yerlerimi, aldırmıştım 2-3 seferde inceler bitti diyebilirm ama kalın olanlar da 7-8 kez gitmiş,mdir cok oldu gideli.Ne kadar süre gittiniz de bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?