İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tabiki buna müşteri karar vermeli. Müşteriye göre randevu defteri oluşur.

yoo bi kac isim daha var boyle, ben ona değil de yapilan isleme onem veriyorum.Aldıgı yerlerde azalma oluyor mu mesela

Bu cogu epilasyoncuda ayni yogunluktan dolayi. Onemli olan bitiriyo mu

Çünkü Nemectronun ucundaki izolesiz kısmı ( ayrıca izolesiz nemectron yoktur)

Sanırım burada yazım hatası yaptınız Nemectronun ucundaki izoleli kısmı demek isteniz!

“İzolesiz Nemectron yoktur” deyip...ucundaki izolemiz kısmı yazmışsınız....yazım hatası galiba dimi

İyi günler.

Bütün sayfaları tek tek tek okuyarak üye oldum , hepsini okuyarak sevda meşecide karar kıldım 2 . Seansıma gittim seans önceai fotoğraflarımı çektim azalma olup olmadığını kontrol etmek için. Umarım biran önce kurtulurum.. sıra beklerken insanlarla konusabiliyorsun yüz için gelen insanlarla konustuö 3 5 aylık, 1 yıllık azalma var diyorlar ama biten ya da şu arkadasımın bitti ondan geldim diyen kimseyi duymadım Sevda hanıma giden sonuç alan var mı

Bende şunu merak ediyorum. İnce tüyleri 3-4 seansta biten var mı? Kimle konuştuysam 1-1 buçuk yıldır gidiyorum azalma var ama bitmedi diyor. İnce tüyleri kısa sürede bitiren uzman var mı acaba

Bende şunu merak ediyorum. İnce tüyleri 3-4 seansta biten var mı? Kimle konuştuysam 1-1 buçuk yıldır gidiyorum azalma var ama bitmedi diyor. İnce tüyleri kısa sürede bitiren uzman var mı acaba
Benim bitti. Gerçekten ince kılsa işlem görmemişse önceden zaten cok cabuk bitiyor. Güngör hanıma gitmiştim ben. 3 yıl önce aldırdığım yerden tek tük çıktı şimdi ama o da normal yani.

Yaklaşık 1 yıldır gidiyorum halen bitmedi

Azalma oldu mu peki benim 3. Seansım olucak hala aynı arkadas hatta ağdayla alırken daha geç çıkıyordu şimdi cok hızlı uzuyor.

Azalma oldu mu peki benim 3. Seansım olucak hala aynı arkadas hatta ağdayla alırken daha geç çıkıyordu şimdi cok hızlı uzuyor.
tüylerde incelme mevcut ama çok tüylü bi insan degilim zaten eskiden 2-3 haftada almam gereken tüyler şuan 1 ay dursada çok göze batmıyor ama yogunlukta (kıl sayısında) azalma degilde kılların çapında incelme oldu diyebilirim yani açıkcası genel olarak lazerden aldığım performansı igneliden alamadım burdan okuyan tüm arkadaşlara tavsiyem lazer ile başlayıp Azaltın lazerin görmediği tüylere igneli yaptırın çümkü igneli epilasyon hem çok masraflı hem Lazere göre daha acılı önceliğiniz lazer olsun kalanlara igneli yaptırın lazer daha kesin sonuçlar veriyor en azından bende öyle oldu.Lazeride her yerde degil doktor kontrolunde işinin ehli olan bi poliklinikte yaptırın derim

ankarada kime gidilmeli bilmiyorum ama kime gidilmemesi gerektiğini çok iyi biliyorum. Hatta epilasyon için istanbula gideceğim artık.

İğneli için uyuşturucu krem kullanıp sonuç alan varmı her ay dişçide uyuşturmaktan bıktım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…