İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Uyarı almamak için tartışmaya katılmak istemiyorum ama ben burada ankaradaki uzmanlarda sunu farkettim. Burada üye olup rakip gördükleri uzmana gitmiş memnun kalmamış müşteri gibi yorum yazıyorlar. Mesela bir tanesi ben sormadıgım halde bana birkaç uzmana hakaret içeren paragöz beş para etmez gibi şeyler yazdığı bir özel mesaj atmıştı bende yönetime şikayet etmiştim. Bakıyorum ayni kişi bir hafta önce juliayaya gittim memnun kalmadim bir hafta sonra sevdaya gittim memnun kalmadim bir başka hafta rose guzellike gittim memnun kalmadim yazıyor. Bu uzmanlar biz sordugumuzda bu kadar doluyken nasıl ayni kişi hepsine yakin tarihlere randevu alabiliyor ? Kendisine rakip gördüğü kişiyi sahte hikayelerle burada karalamalar yapan kişiler var bence. Bunu farkediyorum. Ben bir suru yer denemiş biri olarak söyliyim herkesin ayni kişiden memnun olması ve olmamasi imkansız. Ben eskiden bıyık bolgemde iz bırakan kişinin bile adını yazıp hakaret etmedim. Burada bazı üyeler memnun kalmamış gibi degilde o kişiden nefret ediyor intikam aliyor gibi yazıyorlar. buradaki uzmanlar arasında bu rekabet durumu cok var. Ben sevgi hanımdan memnun kaldım ama bu herkesin kalacağı anlamına gelmez. Diyelim biri memnun kalmadı o kişiye hakaret etme hakki da vermez. Yani bence ifadelerimize dikkat edersek haklıyken haksiz duruma düşmeyiz. Birde kadınlar kulübü birbirimize yardmcı olmamız için varken bunu doğru yonlendirmeliyiz.

He canım he senin gibilere laf anlatılmaz neye inanmak istiyorsan inan çok da bi umrumda değilsin hani

arkadaşlar forumu gereksiz yere meşgul ettiğinizin farkındasınızdır umarım. Sevda hanıma giden biri olaraktan yazıyorum daha öncede yazmıştım amacım kimseyi övmek yada yermek degil burada yazılan birçok msjında reklam amaçlı yazıldıgına inanıyorum. Sevda hanım gerçekten güler yüzlü ilgili ve naif bi insan benim gözlemledigim kadarıyla tabiki. Randevulara gelecek olursak gidipte tam vaktinde girebilen birisi varmıdır bilmiyorum çünkü çok yogun...malesef bekleme süreleriniz uzayabiliyor 10 dk lık randevuya en az 30 dk. bekledigimi bilirim zaman sıkıntınız varsa gerçekten insanı sinir eden bi durum olabiliyor seans sırasında evet telefon konuşmaları olabiliyor ama her defasında özür dileyerek bi yandan telefonla konusup bi yandan işini yapıyor rahatsız olan birisiyseniz dile getirirseniz sevda hanım degil kim olursa olsun birdaha yapacagını sanmıyorum evet misafiri geliyor içeri geçmek zorunda kalıyor vs.vs. dedigim gibi vakit sıkıntınız varsa cidden insanı sinir eden bi durum.giden arkadaşlar kesinlikle kabuklanma yaşamadıklarını yazmış bence bu ciltten cilde göre değişebilen bi durum çünkü ben her gittiğimde kabuklanma ve sivilcelenme ve yer yer morarma yaşıyorum sanırım bu bu forumda sevda hanıma gidip bu sıkıntıyı yasayan tek insan benim.piyasaya göre evet pahalı çalışıyor ama kendim için konuşuyorum işim düzgün olsun parası mühim degil bitsinde kurtalayım diyorum kaç seans gittim bilmiyorum ama 6-7 seans olmuştur mutlaka bitti çok azaldı kurtuldum diyemiyorum bu kadar seans gidip bitmemesini soracak olan arkadaşlar için yazıyorum sevda hanım cildimin ince oldugunu bu sebeple bi seferde tüm tüyleri alamayacagın belirtti her seansta bi kısmını temizliyor bu sebeplede ne zamana biter bilmiyorum.

Evet nihayet randevu gunum bugündu. Seanstan cikinca islem bolgesine biraz buz tuttum .acır diye korktum ama çok acı hissetmedim . ortam hijyenik ve guzel tam 10 dakika deneme yaptı supriz oldu benim icin baya tüy aldı ..sevda hanımın eli hızlı gerçekten şimdilik memnun kaldım . Ama yaptıranlar deneyimini paylaşırsa sevinirim duruma göre randevu alacağım.

Merhabalar, iğneli epilasyon için öneride bende bulunabilirim. 2 senedir çoğu zaman düzenli gittiğim bir güzellik salonu.cilt bakım ve iğneli epilasyon üzerine çalışmalar yapıyor.Dikmen caddesinde Blue&Beauty Güzellik salonu yazarsanız iletişim numarasından ulaşabilirsiniz. Sahibi saime hanım. Öncelikle önyargıyla gittiğim sonraları sonuç almaya başladıkça memnun kaldığım bir yer. Tüylerimde %80 e yakın epilasyon sonucu döküldü. Tek tük de olsa kafaya taktığım için gidiyorum birde saime hanımın konuşması insanı rahatlatıyor seviyorum yani. Neyse gelelim fiyatına dakika ücreti 2 tl . Çalışmasını titiz yapıyor. En güzel yani sakin bir mekan öyle harala gürele yapmıyor yavaş ve seninle sohbet ederek geçiriyorsun . Diğer güzel yani işini severek yapanlardan . Özetle öneririm eğer ayrıntılı bilgi istersen özelden yazabilirsin .

Önceden Güngör Hanıma gidiyordum çok ama çok memnundum.(Hala 1 numara )Uzak diye bir seferliğine Sincanda Emel hanıma gittim eğitim falan da veriyormus iyidir herhalde dedim. Gittiğime pişman oldum.

Bayan kibar falan ama önemli olan yaptığı iş. İşlem sırasında kapı kilitli değildi ve içeride çalışan kız sürekli girip çıktı Emel hanımda o yabancı değil falan dedi.Olur mu öyle şey herkese ifşa mı edicez vucudumuzu. Ayrıca muayene sırasında telefonla falan konustu sonradan bunu süreye eklemedi.Dakika ücretiyle ödeme yapıyoruz sonuçta bu da çok yanlıştı. Ben daha önceden kullandığım iğnemle gitmiştim iğnen kıl köküne göre kalın falan dedi haklı olabilir bilmiyorum ama ben o iğneyle hem bikini tarafını hem göbegi aldırıyodum. Dakikada en az 30 tane kıl alıyorum dedi 15 tane almamıstır sanırım. Eli yavaş. Velhasıl kelam gittim ve izi kaldı en kötüsüde. 20 gün oldu gideli hala geçmedi. Basta yara gibiydi gecer dedim geçmedi. Altı üstü kıl cıktı ama delikler büyük büyük anlayamadım. Bazıları gecti gibi ama coğu duruyo geçiceğini de sanmıyorum kabuk falan da baglamadı bildiğin izi kaldı. Zaten muayeneden cıkınca hemen krem verdi sür dedi. Gerek yok dedim sür dedi. Biliyormus böyle olacağını...

Güngör Hanımı şiddetle tavsiye ediyorum. Hem zamanında alır müsteriyi kapı kilitlidir bişey söylüycek olan dısardan seslenir ve telefonları acmaz. Ola ki actı gecen süreyi telafi eder. Önemlisi de kesinlikle ama kesinlikle iz kalmaz. Krem falan kullanma der hatta. Eve gidince dusumu da alırdım hiç bişey olmazdı. Pişman oldum uzak diye gitmediğime.

Kapı açıkken vücudunuza işlem yaptı doğru mu anladım.Ben de yüzüm için gidiyorum o yüzden umursamadım ama mahremiyet önemli benim için ikaz etseydiniz keşke.

Bende de söyle birsey oldu tüyler inceldi her yer ince tüylerle dolu. Ve dik dik duruyor yani gözaltlarim yanak iclerim artik igneliyle de alinmiyor ama gercekten cok göze batıyor sanki jiletlenmiş gibi. Yüzüne daha önce ağda yaptırıp memnun kalan var mı?

Ben yapıyodum sivilce oluyodu tüy gidiyodu bi de sivilceyle uğraşıyodum daha izi geçmeden tekrar geliyodu.Artı yüzümü sarkıttı ve tüyleri de kalınlaştırdı.Bence denemediğiniz ama olumlu yorumlara sahip birini deneyin.Bende de kalırsa öyle yapcam.

Sizin yüzünüzü çok merak ettim çoğu kişide inçe tüy çok var hele sarışınlarda daha çok rengi açıkça takılmayın okadar

yaa ama cok fazlalar alinmazlar ki uzmanlik bi durumda degil

yaa ama cok fazlalar alinmazlar ki uzmanlik bi durumda degil

Bazı yerler kirpik boyasıyla vs boyayıp öyle alabiliyomuş sizin ki nasıl bilemem ama bir uzmanın bitmiş bura göremiyorum dediği yere başka uzman 20 dk çalışıyor.Bazen uzmanla alakalı olabiliyo.

Bazı yerler kirpik boyasıyla vs boyayıp öyle alabiliyomuş sizin ki nasıl bilemem ama bir uzmanın bitmiş bura göremiyorum dediği yere başka uzman 20 dk çalışıyor.Bazen uzmanla alakalı olabiliyo.
aa ilk kez duydumm

aa ilk kez duydumm

Bi de ısrarcı olun deyin ki ben incelerden rahatsızım zaten.Bana bitti dedikten sonra diretip aldırmışlığım var.Gerek yok masraflı olur falan diyolar ama siz bastırarak kalın değil incelerden de rahatsızım deyin.Olmadı değiştirin dediğim gibi.

teşekkür ederim deneyeceğim şansımı

Kapı açık değil kapalı fakat kilitli olmadığı için sürekli bayan girip çıktı ben üzerimi düzeltmeye basladığımda o yabancı değil bizden gibi bir ifade kullanıldı. Sonucta orada erkek çalışanlar var ve ben cok rahatsız oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…