Cahil sensin saygısızaynen aynı anda 2 kisinin reklamını birden yapıyom cidden cahil insanlarla muhattap olamıycam
He canım he senin gibilere laf anlatılmaz neye inanmak istiyorsan inan çok da bi umrumda değilsin hanisenin sorunlarin mi var kizin profilini incele bi senin gibi actigi an mi yorum yazmis birini ovmus. Bi profili incelediginde sahte olup olmadığını anlayabiliyorsun. Kiz soyledigi o 2 isime gitmis memnun kalmis biri. Bende julia hanima gidiyorum ve memnunum ama burda sadece memnunum derim senin gibi reklam yaparcasına süslü sozlerle ovmem sen bildigin reklam yapiyosun hatta sevdanin kendisisin belki. Sahtesin ortada. Daha fazla senle tartisamicam herkes herseyin farkinda. Ben ebru hanimada julia hanimada gittim ve ebru hanimdan memnun kalmadım julia hanimdan kaldim bunuda rahatca burda soyleyebilirim ama memnun kalmadım diye burda karalamam cunku memnun kalanlar vardir elbet. Ama sevda hanim bu forumun sıkı takipcisi v3 onu oven sahte hesaplar bu forumda bir cok kez oldu ve kapatildida
Burda birkaçınız var aynı amaç uğrunda millete laf yetiştiren öyle devam edin siz :) by byHe canım he senin gibilere laf anlatılmaz neye inanmak istiyorsan inan çok da bi umrumda değilsin hani
Evet nihayet randevu gunum bugündu. Seanstan cikinca islem bolgesine biraz buz tuttum .acır diye korktum ama çok acı hissetmedim . ortam hijyenik ve guzel tam 10 dakika deneme yaptı supriz oldu benim icin baya tüy aldı ..sevda hanımın eli hızlı gerçekten şimdilik memnun kaldım . Ama yaptıranlar deneyimini paylaşırsa sevinirimLazere hic bulasmayin derimm, zatem her yer sahte cihazlarla dolu. Ben igneli tavsiye ederim ama kesinlikle uzman birinde yaptirmalisiniz. Benimde tenim beyaz ve asiri hassas. 2 isime gittim. 1inde ciddi anlamda yuzumde delik cukur iz problemi yasadim ustelik 1 kez gittim ona ve hala bu izlerle beraberim gecmiyor
Önceden Güngör Hanıma gidiyordum çok ama çok memnundum.(Hala 1 numara )Uzak diye bir seferliğine Sincanda Emel hanıma gittim eğitim falan da veriyormus iyidir herhalde dedim. Gittiğime pişman oldum.
Bayan kibar falan ama önemli olan yaptığı iş. İşlem sırasında kapı kilitli değildi ve içeride çalışan kız sürekli girip çıktı Emel hanımda o yabancı değil falan dedi.Olur mu öyle şey herkese ifşa mı edicez vucudumuzu. Ayrıca muayene sırasında telefonla falan konustu sonradan bunu süreye eklemedi.Dakika ücretiyle ödeme yapıyoruz sonuçta bu da çok yanlıştı. Ben daha önceden kullandığım iğnemle gitmiştim iğnen kıl köküne göre kalın falan dedi haklı olabilir bilmiyorum ama ben o iğneyle hem bikini tarafını hem göbegi aldırıyodum. Dakikada en az 30 tane kıl alıyorum dedi 15 tane almamıstır sanırım. Eli yavaş. Velhasıl kelam gittim ve izi kaldı en kötüsüde. 20 gün oldu gideli hala geçmedi. Basta yara gibiydi gecer dedim geçmedi. Altı üstü kıl cıktı ama delikler büyük büyük anlayamadım. Bazıları gecti gibi ama coğu duruyo geçiceğini de sanmıyorum kabuk falan da baglamadı bildiğin izi kaldı. Zaten muayeneden cıkınca hemen krem verdi sür dedi. Gerek yok dedim sür dedi. Biliyormus böyle olacağını...
Güngör Hanımı şiddetle tavsiye ediyorum. Hem zamanında alır müsteriyi kapı kilitlidir bişey söylüycek olan dısardan seslenir ve telefonları acmaz. Ola ki actı gecen süreyi telafi eder. Önemlisi de kesinlikle ama kesinlikle iz kalmaz. Krem falan kullanma der hatta. Eve gidince dusumu da alırdım hiç bişey olmazdı. Pişman oldum uzak diye gitmediğime.
Bende de söyle birsey oldu tüyler inceldi her yer ince tüylerle dolu. Ve dik dik duruyor yani gözaltlarim yanak iclerim artik igneliyle de alinmiyor ama gercekten cok göze batıyor sanki jiletlenmiş gibi. Yüzüne daha önce ağda yaptırıp memnun kalan var mı?
Sizin yüzünüzü çok merak ettim çoğu kişide inçe tüy çok var hele sarışınlarda daha çok rengi açıkça takılmayın okadarBende de söyle birsey oldu tüyler inceldi her yer ince tüylerle dolu. Ve dik dik duruyor yani gözaltlarim yanak iclerim artik igneliyle de alinmiyor ama gercekten cok göze batıyor sanki jiletlenmiş gibi. Yüzüne daha önce ağda yaptırıp memnun kalan var mı?
yaaBen yapıyodum sivilce oluyodu tüy gidiyodu bi de sivilceyle uğraşıyodum daha izi geçmeden tekrar geliyodu.Artı yüzümü sarkıttı ve tüyleri de kalınlaştırdı.Bence denemediğiniz ama olumlu yorumlara sahip birini deneyin.Bende de kalırsa öyle yapcam.
sarısın degilim ama sarısınlardanda cok ozelden atacagım:)Sizin yüzünüzü çok merak ettim çoğu kişide inçe tüy çok var hele sarışınlarda daha çok rengi açıkça takılmayın okadar
yaaama cok fazlalar alinmazlar ki uzmanlik bi durumda degil
aa ilk kez duydummBazı yerler kirpik boyasıyla vs boyayıp öyle alabiliyomuş sizin ki nasıl bilemem ama bir uzmanın bitmiş bura göremiyorum dediği yere başka uzman 20 dk çalışıyor.Bazen uzmanla alakalı olabiliyo.
aa ilk kez duydumm
teşekkür ederim deneyeceğim şansımıBi de ısrarcı olun deyin ki ben incelerden rahatsızım zaten.Bana bitti dedikten sonra diretip aldırmışlığım var.Gerek yok masraflı olur falan diyolar ama siz bastırarak kalın değil incelerden de rahatsızım deyin.Olmadı değiştirin dediğim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?