Etlikteki sevgi hanıma gidip memnun kalan var mı arkadaşlar?
Açıkcası hiç bi işlem görmediyse agdadır iptir çokta göze batacak bi tüy problemi yaşamamışsınız bence sizin yerinizde olsam igneliye hayatta gitmezdim ama kurtulmanıza sevindim darısı hepimize artık nasıl olcaksadaha önce lazer, epilasyon falan herhangi bi şekilde almamıştım
Yok hocam vardı bikini bölgesindeki tüyler yukarı kısmı canlandırmıstı benim aşırı rahatsız oluyordum. ama çok şükür eskisine oranla çok çok iyi :)Açıkcası hiç bi işlem görmediyse agdadır iptir çokta göze batacak bi tüy problemi yaşamamışsınız bence sizin yerinizde olsam igneliye hayatta gitmezdim ama kurtulmanıza sevindim darısı hepimize artık nasıl olcaksa
ben hiç duymadım oralarda..Çayyolu -Yaşamkent- Ümitköy civarında hiç mi iğneli epilasyoncu yok yahu çok mutsuzum !
bir kaç kişi var da deneyimleyemiyorum yaptıkları işleri tam göremedimben hiç duymadım oralarda..
ben daha önce ismi duyulmamıs birine gittim yakınımda diye yüzümde cukurlar oldu. Piyasadaki isimlerle devam ettim o yüzdenbir kaç kişi var da deneyimleyemiyorum yaptıkları işleri tam göremedim
çayyolunda mı? kim acaba ozelden yazar mısınız gidip mağdur olmayalım...ben daha önce ismi duyulmamıs birine gittim yakınımda diye yüzümde cukurlar oldu. Piyasadaki isimlerle devam ettim o yüzdeniyice arastırın derimm:)
ya o kadar haklisiniz ki cok sükür biri beni anladi. Kesinlikle kalin tüyler incelip kaliyor ince tüylere de işlem yapildiginda delikler olusuyor hatta cukurlar! hatta daha kötüsü ince tüyü alayim derken kalinlastiran epilasyoncular var.Keske bu yönteme hiç başvurmasaydım cildime yazık oldu.Tecrübelerimden şunu anladım ki iğneli epilasyon aslında ince tüyler için değil kalın tüyleri inceltip sarartmak dolayısıyla daha az görünür kılmak için uygulanıyor.EVet arada kellesmeler de var ama dikkat edin çoğunluğu sarı hale gelince o tüylere işlem yapmıyor! kökünü göremiyorum diyor! Allah aşkına sarı ince tüylerde etkilidir vaadiyle artık insanları kandırmasınlar! Hatta sarı olmasını geçtim gri tüylere bile işlem yaparsam iz kalır diyolar! Bunun mantığını anlayabilen anlatsın. Yüzünüze telefonunuzun el fenerini açıp incelemenizi tavsiye ederim bitti zannettiğniz tüylerin yoğunluğunun azaldığını genelinin incelip sarartilip bırakıldığını anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?